Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ''ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ'' ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ .... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ....

Οι στρατιωτικές και μυστικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο συνεργάζονται για τον έλεγχο της κοινωνίας. Χρησιμοποιούν τεχνολογίες για να καταπιέζουν, να παρακολουθούν και να ελέγχουν τους πληθυσμούς.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με τα κοινά κράτη πλούτου της Αυστραλίας, του Καναδά και της Νέας Ζηλανδίας έχουν μια κοινή υπηρεσία πληροφοριών που ονομάζεται Five Eyes (Πέντε Μάτια), η οποία διαχειρίζεται το

πρόγραμμα ECHELON που χρησιμοποιείται για τη συλλογή πληροφοριών. Η ECHELON συνεργάζεται με το MAINWAY και την MARINA της NSA για να χακάρει, να κλέψει και να αποθηκεύσει ιδιωτικές πληροφορίες που συλλαμβάνονται από τηλεφωνικές και διαδικτυακές επικοινωνίες και δεδομένα.

Η NSA, η οποία διευθύνεται από τους Michael S. Rogers, George C. Barnes, Mark W. Westergren, Harry Coker Jr. και Earnest Green, κατασκοπεύει τους πάντες μέσω κρυφών κάμερων και μικροφώνων σε έξυπνες συσκευές, τηλεοράσεις και υπολογιστές.
Η έκθεση αυτής της εγκληματικής κατασκοπείας, η οποία παραβιάζει πλήρως την (Αμερικανική) 4η τροπολογία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, αποτελεί επίσης απόσπαση της προσοχής από την ηλεκτρονική τους παρενόχληση και τα όπλα προσπέλασης (hacking) του νευρικού συστήματος.
Οι πληροφορίες αποθηκεύονται στο Κέντρο Δεδομένων της Γιούτα όπου αναπτύσσουν ψυχολογικά προγράμματα για πολίτες που χρησιμοποιούνται για στόχευση.
Όλα αυτά είναι εντελώς εγκληματικά.

Το ECHELON κλέβεται κρυφά από το ελβετικό σύστημα παρακολούθησης ONYX με επικεφαλής τον Guy Parmelin, τον Ομοσπονδιακό Σύμβουλο του Ελβετικού Υπουργείου Άμυνας.
Πιστεύω ότι οι ελβετικές υπηρεσίες πληροφοριών συνεργάζονται με την AISE της Ιταλίας, τη Γενική Διεύθυνση Εξωτερικής Ασφάλειας της Γαλλίας με επικεφαλής τον Bernard Bajolet και την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος της Γερμανίας ή την BfV με επικεφαλής τον Hans-Georg Maasen.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών της Γερμανίας ή BND και το πρόγραμμα επιτήρησης Project 6 έχουν κοινές επιχειρήσεις με τη CIA με επικεφαλής τον Mike Pompeo και τη Gina Haspel. Το BND αποτελεί συνέχεια του Οργανισμού Gehlen.
Ο Reinhard Gehlen ήταν ιππότης της Μάλτας και ναζί που εργάστηκε για τη CIA, αφού ο αμερικανικός στρατός πήρε τον έλεγχο της Γερμανίας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Το BND βρίσκεται στο Pullach της Βαυαρίας και πιστεύω ότι τελεί υπό την εξουσία του Βαυαρικού Οίκου Wittelsbach.
Το Pullach ήταν έδρα του Φύρερ για τους Ναζί και η ίδια γη χρησιμοποιείται σήμερα από την BND.

Ο Dan Coats είναι ο σημερινός Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών υπό του Trump.
Ο Coats έγινε Πρεσβευτής στη Γερμανία στις 10 Σεπτεμβρίου 2001 στο πλαίσιο του Τζορτζ Μπους και ίδρυσε νέα πρεσβεία στο Βερολίνο και είχε στενούς δεσμούς με την Angela Merkel.
Ο Dan Coats είναι ένας διπλός πράκτορας που συνεργάζεται με γερμανούς πρίγκιπες, οι οποίοι χειραγωγούν την εξουσιοδοτημένη κυβέρνηση της Γερμανίας, οι οποίες είναι επίσης οι ίδιες οικογένειες που σχεδίασαν τους Ναζί.
Ο Bantz J. Craddock είναι πρώην στρατηγός των ΗΠΑ που υπηρέτησε στην 8η Διεύθυνση Πεζικού στη Γερμανία, όπου έλαβε το Σήμα Διακρίσεως του Bundeswehr.
Ο Craddock αργότερα έγινε Πρόεδρος της Military Professional Resources Inc. ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας που κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε σε γενοκτονία στη Γιουγκοσλαβία.

Ο Tadeusz Kosciuszko ήταν Λιθουανός ευγενής, Αμερικανός στρατιωτικός στρατηγός, και πράκτορας της Βουλής του Wettin που ονομάζεται τώρα ο Οίκος του Σαξ-Κόμπουργκ που κυβέρνησε το Μεγάλο Δουκάτο της Λιθουανίας. Ο Tadeusz Kosciuszko ήταν ο αρχιτέκτονας του West Point.
Ο πρώην διευθυντής της NSA, Keith B. Alexander, πήγε στο West Point και διηύθυνε την NSA από το 2005 έως το 2014, καθώς εφάρμοσε και αύξησε τα παράνομα προγράμματα κατασκοπείας, την συλλογή πληροφοριών από τους Αμερικανούς και την ηλεκτρονική τρομοκρατία.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρησιμοποιεί το Σύστημα Πληροφοριών Σένγκεν το οποίο ενοποιεί την ευρωπαϊκή συλλογή πληροφοριών. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει την έδρα της στο Βέλγιο και το Λουξεμβούργο με τον Jaak Raes, επικεφαλής της βελγικής υπηρεσίας πληροφοριών VSSE, και τον Patrick Heck, επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών SREL του Λουξεμβούργου. Η ΕΕ βασίζεται στη Συνθήκη της Ρώμης και υπογράφηκε στη Ρώμη στο Capitoline Hill.
Ο Jean-Claude Juncker, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είναι Ιππότης της Μάλτας. Η Northbridge Services Group είναι μια διεθνής ιδιωτική στρατιωτική επιχείρηση με επικεφαλής τον Robert Kovacic με συνεργάτες του Βελγίου. Η ρωσική Υπηρεσία Ομοσπονδιακής Ασφάλειας διαχειρίζεται το σύστημα επιτήρησης SORM στους Ρώσους πολίτες.
Η ισραηλινή Mossad και Haman του IDF διαχειρίζονται τη Μονάδα 8200 και χειρίζονται τους δορυφορικούς αναχαιτιστές Intelsat με βάση το Λουξεμβούργο μαζί με τους βρετανούς δορυφορικούς αναχαιτιστές Inmarsat.

Αυτά τα συστήματα επιτήρησης κατασκοπεύουν τους πάντες, ωστόσο η απελευθέρωση αυτών των πληροφοριών από τον πράκτορά τους, Edward Snowden, αποσπά την προσοχή από το γεγονός ότι όλοι λειτουργούν λογισμικό νευρολογικού hacking όπου οι ασύρματες συχνότητες και οι ηλεκτρονικές εκπομπές έχουν σχεδιαστεί για να εισβάλλουν στο σώμα και τον νου ανθρώπων.
Ψεκάζουν αυτά που λέγονται chemtrails για διάφορους σκοπούς, όπως η αλλαγή του καιρού, αλλά και για να βελτιώσουν τις ασύρματες και ραδιοφωνικά μεταδιδόμενες συχνότητες.
Το Υπουργείο Άμυνας συνεργάζεται με ιδιωτικές στρατιωτικές οργανώσεις όπως η Kratos Defense & Security Solutions που ασχολείται με τις δορυφορικές επικοινωνίες, τον πολεμικό κυβερνοχώρο και τα ηλεκτρονικά μικροκυμάτων.
Αναθέτουν επίσης ορισμένες από τις εγκληματικές τους επιχειρήσεις σε ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες όπως η Northrup Grumman, η L3 Technologies και η Lockheed Martin.

Χρησιμοποιούν το λογισμικό GENESIS, το λογισμικό Neuron, το λογισμικό Brian και το λογισμικό NEST μέσω ηλεκτρονικών συσκευών που λειτουργούν μέσω όλων των λειτουργικών συστημάτων όπως τα Windows και τα Linux.
Η GENΕSIS ισχυρίζεται ότι πρόκειται για μια «προσομοίωση των νευρικών συστημάτων που κυμαίνονται από τα υποκυτταρικά συστατικά και τις βιοχημικές αντιδράσεις σε σύνθετα μοντέλα μονών νευρώνων, προσομοιώσεις μεγάλων δικτύων και μοντέλα σε επίπεδο συστημάτων», ωστόσο ο προσομοιωτής της είναι μια κάλυψη για την πειρατεία του ανθρώπινου σώματος.

Τα συστήματα δορυφορικών εντοπιστών εκτελούν παρόμοια προγράμματα που μπορούν να στοχεύσουν τα θύματα με ραδιοσυχνότητες και ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες.
Το MERLIN είναι ένα σύστημα ραδιοτηλεσκοπίου το οποίο ονομάστηκε από έναν μάγο και διευθύνεται από τον Brian Bowsher που εκτελεί βιοχημικά προγράμματα hacking που αναπτύσσονται από τους Ελευθεροτέκτονες μέλη του Βασιλικού Ινστιτούτου και της Βασιλικής Εταιρείας, τα οποία συνεργάζονται κρυφά με το Συμβούλιο Επιστημών και Τεχνολογίας.

Το σύστημα HAARP του USAF ενέχεται εν μέρει στη ραδιοφωνική στόχευση στα μέλη της κοινωνίας. Η μεγάλη συστοιχία Karl G. Jansky που βρίσκεται στο Νέο Μεξικό, και η μεγάλη συστοιχία Millimeter Atacama με έδρα τη Χιλή, είναι ραδιο δορυφορικά συστήματα που χρησιμοποιούνται επίσης για στόχευση.
Το σύστημα Atacama είναι ένα διεθνές πρόγραμμα που περιλαμβάνει την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Το ραδιοτηλεσκόπιο Warkworth 30m είναι ένα ραδιοτηλεσκόπιο στη Νέα Ζηλανδία, το οποίο ασχολείται έντονα με αυτή τη στόχευση.
Το Ολλανδικό Ινστιτούτο Ραδιοαστρονομίας εκτελεί τα συστήματα ραδιοτηλεοπτικών συστημάτων LOFAR και Westerbork Synthesis που χρησιμοποιούνται για τη στοχοθέτηση της κοινωνίας με συχνότητες ελέγχου του νου. Η ολλανδική μυστική υπηρεσία πληροφοριών ονομάζεται AIVD και διευθύνεται από τον Rob Bertholee.

Η Haman διευθύνεται από τον Gadi Eizenkot και στη Mossad είναι επικεφαλής της ο Yossi Cohen και εμπλέκονται μαζί με τους CIA Ιησουίτες ή Ρωμαϊκή υπηρεσία πληροφοριών και τους πράκτορες της SIS-Μασωνικού Στέμματος για την επίβλεψη και διείσδυση της Silicon Valley, η οποία επιτρέπει περαιτέρω ηλεκτρονικά και λειτουργικά συστήματα να τρέχουν νευρωνικά hacking προγράμματα.
Υπάρχει μια Silicon Valley ή ονομάζεται Silicon Wadi στο Ισραήλ γύρω από το Tel-Aviv με τις ίδιες εταιρείες που λειτουργούν στην Silicon Valley στην Καλιφόρνια όπως η IBM, η Cisco Systems, η Motorola, η Microsoft και η Seimens. Το Silicon Wadi και η Silicon Valley δουλεύουν μαζί.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ιδιοκτήτρια του Προγράμματος Ανθρώπινου Εγκεφάλου που λειτουργεί από τη Γενεύη της Ελβετίας, το οποίο βοήθησε στην ανάπτυξη διεπαφών ηλεκτρονικού υπολογιστή εγκεφάλου και νευρολογικών τεχνολογιών και λογισμικού όπως το GENESIS που αναπτύχθηκε από τον James Mason Bower.
Μπορούν να συνδέσουν κυριολεκτικά το μυαλό τους σε αυτά τα συστήματα και να στοχεύσουν και να τρομοκρατήσουν τους ανθρώπους με μια μορφή συνθετικής τηλεπάθειας.
Η Εκκλησία της Σαηεντολογίας που συνεργάζεται με την Silicon Valley έχει αυτές τις τεχνολογίες.

Οι εγκληματίες στη Silicon Valley που δουλεύουν με εγκληματίες στην NSA περιλαμβάνουν τον John Hennessy, τον Elon Musk, τον Peter Thiel, τον Mark Zuckerberg, τον Jeff Bezos και τον Bill Gates. Μαζί με αυτά τα προγράμματα στρατιωτικός και ιδιωτικός στρατός έχουν αναπτύξει διάφορα μικροκυματικά, ηλεκτρονικά και παλμικά όπλα που χρησιμοποιούνται για συγκεκαλυμμένη στόχευση μελών της κοινωνίας.
Όλα αυτά είναι αόρατα στο μάτι και επιτρέπουν σε αυτούς τους τύραννους να στοχεύουν τους ανθρώπους εξαιρετικά συγκεκαλυμμένα. Αυτά είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αυτά τα συστήματα πρέπει να κλείσουν και αυτοί οι εγκληματίες πρέπει να εκτελεστούν.

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Οι βασιλικές και ευγενείς γενεές έχουν σχεδιάσει μια τεχνητή μήτρα/πλέγμα στην χαμηλότερη ατμόσφαιρα που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του νου και την ψυχική παρενόχληση. Ονομάζουν αυτή την τεχνητή μήτρα Σιών (Zion).
Οι Σιωνιστές Sanhedrin είναι οι μαθηματικοί ή γεωμετρικοί προγραμματιστές της κοινωνίας και αυτή η ομάδα περιλαμβάνει ιερείς, ραβίνους, ιμάμηδες και αποκρυφιστές.
Αυτό γίνεται τόσο σε μαζικό επίπεδο μέσω του HAARP και ραδιοτηλεσκοπίων, αλλά και μεμονωμένα μέσω ηλεκτρονικών έξυπνων συσκευών και των ασύρματων συχνοτήτων τους.
Οι βασιλικές και οι ευγενείς οικογένειες χρησιμοποιούν ιερείς, ραβίνους και ιμάμηδες για να αναπτύξουν τους αλγορίθμους και τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του νου.

Οι Ελευθεροτέκτονες εμπλέκονται. Αναθέτουν την εξατομικευμένη στόχευση σε αποκρυφιστές και χάκερς όπως τους Anonymous που λειτουργούν μέσω του σκοτεινού ιστού.
Αυτά τα γεωμετρικά προγράμματα ακτινοβολούνται μέσω των ασύρματων συχνοτήτων, των σύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων και του συνολικού ηλεκτρονικού δικτύου στην κοινωνία, όπως έξυπνες συσκευές και ακόμη μετασχηματιστές σε τηλεφωνικούς πόλους.
Οι μεγάλοι ηλεκτρονικοί σταθμοί εκπέμπουν γεωμετρικές σφραγίδες μαγείας στην κοινωνία.

Στη μαγεία χρησιμοποιούν εξάγωνα και πεντάγωνα για να καταπιέζουν και να δεσμεύουν.
Το εξάγωνο είναι το πιο αποτελεσματικό γεωμετρικό σχήμα για την επεξεργασία της θερμικής ενέργειας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα φίδια συχνά έχουν εξαγωνικές φολίδες για την απορρόφηση της θερμικής ενέργειας.
Οι νιφάδες χιονιού είναι συχνά εξαγωνικές από την εξαγωγή θερμότητας. Το πεντάγραμμο αναφέρεται στο να περικλείει ή να δεσμεύει κάτι για να δημιουργήσει μια συσσώρευση.

Το HAARP χρησιμοποιείται επίσης για μαζικό νοητικό έλεγχο και εκπέμπει γεωμετρικά σχεδιασμένα προγράμματα στην ατμόσφαιρα, τα οποία ακτινοβολούν παντού.
Οι δονήσεις επηρεάζουν περισσότερο από ό,τι φαίνεται σαν αιτία και αποτέλεσμα.
Η ακτινοβολία αυτών των συχνοτήτων στην ατμόσφαιρα είναι σαν να ρίχνετε μια πέτρα σε μια πισίνα νερού που δημιουργεί κυματισμούς και εφέ. Χρησιμοποιούν αεροψεκασμούς για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης αυτών των συχνοτήτων με αγώγιμα νανοσωματίδια, τα οποία αποκαλούν “έξυπνη σκόνη”.

Ο στρατός των ΗΠΑ χρησιμοποιεί ψεκασμό στις κεραίες και χημικούς αεροψεκασμούς που λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο. Δημιουργούν μια τεχνητή μήτρα νοητικού ελέγχου στην χαμηλότερη ατμόσφαιρα.
Η CIA και το Πολεμικό Ναυτικό έχουν μια μεγάλη επιχείρηση στην Κούβα, όπου βασανίζουν τους ανθρώπους και εξαγάγουν από αυτούς αδρενοχρώμη.
Στη συνέχεια, ψυχοπαθείς που καταναλώνουν τοξικό (από την αδρενοχρώμη) αίμα συνδέουν τον εγκέφαλό τους με τεχνολογίες διασύνδεσης νευρο-υπολογιστή, οι οποίες στη συνέχεια συνδέονται με το σύστημα HAARP του USAF στο Πουέρτο Ρίκο και απευθύνονται στην κοινωνία ή στα μέλη της κοινωνίας.
Ο πλοίαρχος David Culpepper είναι ο επικεφαλής αυτών των εγκληματικών επιχειρήσεων της Κούβας.

Τα κύρια κεντρικά πλαίσια αυτής της Σιωνιστικής (Zion) μήτρας είναι η βάση δεδομένων της NSA στη Γιούτα και το κεντρικό γραφείο επικοινωνιών της βρετανικής κυβέρνησης και το σύστημα Tempora.
Ο ραβίνος Yosef Yitzhak και ο ραβίνος David Lau είναι κορυφαίοι σιωνικοί προγραμματιστές που συνεργάζονται με την ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών.
Τα μέλη υψηλού επιπέδου στους Ιησουίτες και τους Ελευθεροτέκτονες είναι επίσης μέλη.
Ορισμένα από τα προγράμματα νοητικού ελέγχου βασίζονται στους ψευδείς νόμους του Καθολικού Κανόνα, του Ιουδαϊκού Ταλμούδ και της Ισλαμικής Σαρία.

Ο ιμάμης Abdul Rahman Al-Sudais της Σαουδικής Αραβίας, ο Saud Al-Shuraim της Σαουδικής Αραβίας και ο ιμάμης Yahya Sergio Yahe Pallavicini της Ιταλίας είναι άλλα μέλη υψηλού επιπέδου σε αυτήν την σιωνιστική Sanhedrin.
Ο Khalid bin Faisal Al Saud είναι ο κυβερνήτης της επαρχίας Makkah στη Σαουδική Αραβία, ιταλός ιππότης, φίλος του πρίγκηπα Κάρολου και ο κορυφαίος ισλαμικός προγραμματιστής. Συμμετέχουν επίσης μέλη της Ρωμαϊκής Rota, μεταξύ των οποίων είναι οι Maurice Monier, Hans-Peter Fischer και Pierangelo Pietracatella.

Η οικογένεια Windsor έχει μια άρπα στο οικόσημά της και η οικογένεια Pallavicini έχει ένα άγαλμα που κρατάει μια άρπα στο αυστριακό παλάτι τους. Αυτές οι οικογένειες έχουν εξουσία πάνω στο σύστημα HAARP (επίσης και άρπα) μέσω των παραγόντων τους που έχουν διεισδύσει στο USAF.
Άλλες οικογένειες που χρησιμοποιούν την άρπα για σύμβολο περιλαμβάνουν τις οικογένειες Hanover, FitzJames και Guinness.
Κατά τους αρχαίους χρόνους χρησιμοποίησαν αρπές ή λύρες μαζί με ποιήματα ή ωδές για μαγική γοητεία. Ο έλεγχος του μυαλού ή ο διανοητικός χειρισμός είναι αυτό που είναι η μαγεία. Το σύγχρονο σύμβολο της άρπας προέρχεται από την Ιρλανδία.

Υπάρχει μια επιχείρηση νοητικού ελέγχου στην Ιρλανδία που ονομάζεται I-LOFAR με τις οικογένειες Guinness και Parsons που εμπλέκονται. Το HAARP χρησιμοποιείται επίσης για τον χειρισμό των καιρικών συνθηκών σε περιορισμένο βαθμό. Οι Wind(άνεμος)sors είναι αιολικοί μάγοι και ενισχύουν επίσης τα καιρικά μέτωπα και τους ανεμοστρόβιλους για να καταπιέζουν την κοινωνία.

Οι οικογένειες Rothschild και Goldsmith χρηματοδοτούν χειριστές του νου που αναπτύσσουν και ακτινοβολούν ξόρκια. Χρηματοδοτούν προγραμματιστές προγραμμάτων και χάκερ που χρησιμοποιούν τα προγράμματα.
Ο Zachary Hubbard και ο Benjamin Liashenko, επίσης γνωστοί ως RussianVids, αναπτύσσουν ξόρκια νοητικού ελέγχου τα οποία στοχεύουν τους ανθρώπους συγκαλυμμένα.
Ο Frank Zac Goldsmith χρηματοδοτεί τον Zachary Hubbard και ο Benjamin de Rothschild χρηματοδοτεί τον Benjamin Liashenko. Τόσο ο Hubbard όσο και ο Liashenko δουλεύουν με λατρείες του Σατανά και τους βοηθούν με την προσέγγιση συμμοριών, τον έλεγχο του νου και την πλύση εγκεφάλου.

Ο ραβίνος Yosef Yitzhak ειδικεύεται σε ξόρκια βλασφημίας και ενθουσιωδώς σαν να προσποιείται ότι είναι Θεός καταδικάζει αθώους ανθρώπους. Ο ίδιος μηχανεύεται ξόρκια καταδίκης, κρίσης και απανθρωποίησης.
Ακτινοβολούν τους ανθρώπους με καταδίκη με σκοπό να κάνουν τα θύματα να πιστεύουν ότι ο Θεός τους καταδικάζει. Οι Μαύροι Μοναχοί ή Τάγμα του Αγίου Βενέδικτου είναι ένα αρχαίο καθολικό ιερατείο που συμμετέχει σε προγράμματα βλασφημίας και καταδίκης.

Ο Gregory Polan είναι ο επικεφαλής των Μαύρων Μοναχών σήμερα με τον Notker Wolf της Βαυαρίας, ως πρώην επικεφαλής. Ο Βαυαρικός Οίκος του Witteslbach επιβλέπει τους Μαύρους Μοναχούς.
Οι Ιησουίτες αναπτύσσουν ξόρκια εξαπάτησης. Παρακολουθούν ό,τι διαβάζουν οι άνθρωποι διαδικτυακά και αν δεν θέλουν κάποιο άτομο να πιστέψει κάτι που τους εκθέτει, ακτινοβολούν δονήσεις σύγχυσης ή εξαπάτησης. Χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά όπλα για να παρενοχλούν ή να ερεθίζουν τους ανθρώπους όταν κάνουν κάτι που δεν τους αρέσει.
Ένα άτομο συχνά δεν έχει ιδέα ότι το στοχεύουν αλλά υποσυνείδητα το παίρνει πάνω του. Γίνονται εκνευρισμένοι κάθε φορά που μιλούν προς τα έξω έτσι το υποσυνείδητό τους τούς σταματά να μην μιλήσουν.
Οι Σιωνιστές ραβίνοι έχουν ένα παγκόσμιο δίκτυο πληροφοριών που συνεργάζεται με τους Ιησουίτες και τους Ελευθεροτέκτονες.
Λαμβάνουν πληροφορίες μέσω συστημάτων συλλογής πληροφοριών και δημιουργούν ψυχολογικά προφίλ στους στόχους τους. Πολλοί από τους ανθρώπους που στοχεύουν αυτό πιστεύουν ότι είναι ο Θεός ή ακόμα και εξωγήινοι. Πολλά θύματα είναι γνωστά ως “στοχοθετημένα άτομα” και οι περισσότεροι που έχουν μελετήσει αυτό αναφέρονται σε αυτές τις επιθέσεις ως συνθετική τηλεπάθεια.

Ο Avigdor Lieberman είναι επικεφαλής της Ισραηλινής Αμυντικής Δύναμης IDF, συμπεριλαμβανομένου του ισραηλινού τμήματος της Υπηρεσίας Πληροφοριών ή της Μονάδας 8200. Ο Gadi Eizenkot είναι άλλος επικεφαλής της Ισραηλινής Αμυντικής Δύναμης και εξαιρετικά κακός. Συνεργάζονται με την Mossad με επικεφαλής τον Yossi Cohen που λειτουργεί από το Τελ Αβίβ.
Η μονάδα 8200 εκτελεί τη βάση Urim SIGINT, η οποία χρησιμοποιεί δορυφορικές τεχνολογίες νοητικού ελέγχου ικανές να στοχεύουν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Εκτελούν προγράμματα νοητικού ελέγχου σε ιστότοπους όπως το Godlike Productions και το Gematrix που δημιούργησε ο Cnaan Aviv ένας πράκτορας της Μονάδας 8200. Το Σιωνιστικό – Ταλμούδ Συμβούλιο αναπτύσσει και επιβλέπει τα προγράμματα που εκτελούνται από το Urim SIGINT.

Οι βασιλικές και ευγενείς γενεαλογικές γραμμές και ορισμένοι κλάδοι του στρατού διαθέτουν τεχνολογίες διεπαφής ηλεκτρονικών υπολογιστών νευρο-εγκεφάλου. Ορισμένα από αυτά αναπτύχθηκαν από το Πρόγραμμα Ανθρώπινου Εγκεφάλου που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μπορούν να συνδέσουν το μυαλό τους σε υπολογιστές και στη συνέχεια να τρέξουν προγράμματα όπως το GENESIS και το NEURON που είναι βιολογικοί και νευρολογικοί προσομοιωτές που προορίζονται πραγματικά να προσπελάσουν (hack) τον ανθρώπινο εγκέφαλο και φυσιολογία.

Ο μορφωμένος Ιησουίτης James Bower δημιούργησε τον GENΕSIS. Τα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα έχουν σχεδιαστεί για να εκπέμπουν αυτές τις συχνότητες. Οι σκέψεις τους μεταφέρονται στα ηλεκτρονικά ή ακόμα και στο HAARP και στη συνέχεια τα συστήματα αυτά τα μεταφέρουν μέσω ηλεκτρονικών εκπομπών και στοχεύουν τους ανθρώπους.
Οι οικογένειες Hanover και Savoy έχουν πρόσβαση σε αυτές τις τεχνολογίες στη Γερμανία και την Ελβετία. Συμμετέχει επίσης ο πρίγκιπας Donatus της Έσσης. Η Εκκλησία της Σαηεντολογίας έχει προγράμματα χάκερ και τεχνολογίες διασύνδεσης υπολογιστή νευρο-εγκεφάλου με πολλά μέλη του Χόλιγουντ. Συμμετέχει επίσης το Κέντρο Καμπάλα.

Η ιταλική μαφία έχει μια μεγάλη επιχείρηση στη Μπόκα Ρατόν και υπάρχει επίσης ένα κέντρο Καμπάλα που βρίσκεται εκεί. Πιστεύω ότι έχουν τεχνολογία διασύνδεσης υπολογιστή νευρο-εγκεφάλου. Θέλουν τους ανθρώπους να σκέφτονται ότι είναι τεχνητή νοημοσύνη ή εξωγήινοι για να απομακρυνθούν από αυτά.

Η οικογένεια Indermaur έχει χρηματοδοτήσει την Εκκλησία της Σαηεντολογίας και ο Robert Indermaur και ο Christopher Indermaur ασχολούνται με αυτή την ηλεκτρονική παρενόχληση. Μπορούν να στοχεύσουν τους ανθρώπους μέσω της ηλεκτρονικής, όπως μια συνθετική τηλεπάθεια. Διατρέχουν προγράμματα νοητικού ελέγχου μέσω συστημάτων ραδιοτηλεοπτικών μηχανισμών με τα ολλανδικά LOFAR και ASTRON που οδηγούν αυτά τα προγράμματα χρησιμοποιώντας μεγάλες συστοιχίες κεραίας. Υπάρχει μεγάλη επιχείρηση στη Νέα Ζηλανδία χρησιμοποιώντας ραδιοτηλεσκόπια και συστοιχίες κεραίας.

Η μαύρη αριστοκρατία, η ιταλική μαφία και η SMOM έχουν οπλοποιημένες τεχνολογίες υπολογιστών. Τα Κέντρα Kabbalah διαθέτουν ηλεκτρονικά όπλα. Οι οικογένειες Windsor, Stanley, Drummond και Russell του Ηνωμένου Βασιλείου συμμετέχουν και χειρίζονται δορυφόρους MERLIN.

Οι βελγικές βασιλικές και ευγενείς οικογένειες έχουν πρόσβαση σε αυτές τις κακές τεχνολογίες. Η οικογένεια Bush-Walker ασχολείται με τον αντιπρόσωπο Steven Walker ως διευθυντή του DARPA. Η βάση δεδομένων της NSA, το HAARP και η εκκλησία της Σαηεντολογίας πρέπει να τερματιστούν και όλοι αυτοί οι εγκληματίες να εκτελεστούν με συνοπττικές διαδικασίες άμεσα.


Γιωργος Βασιλατος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters