Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Οι φορολογικές καταθέσεις αποκαλύπτουν ότι ο φιλανθρωπικός οργανισμός για τον καρκίνο του Μπάιντεν ξόδεψε εκατομμύρια σε μισθούς, μηδέν στην έρευνα

Μια φιλανθρωπική οργάνωση για τον καρκίνο που ξεκίνησε από τον Joe Biden δεν έδωσε χρήματα για έρευνα και ξόδεψε τις περισσότερες συνεισφορές της στους μισθούς του προσωπικού, σύμφωνα με την ομοσπονδιακή έκθεση.

Η πρωτοβουλία για τον καρκίνο του Μπάιντεν ιδρύθηκε το 2017 από τον πρώην αντιπρόεδρο και τη σύζυγό του Τζιλ Μπάιντεν για «ανάπτυξη και προώθηση της εφαρμογής λύσεων για την επιτάχυνση της προόδου στην πρόληψη, την ανίχνευση, τη διάγνωση, την έρευνα και τη φροντίδα του καρκίνου και για τη μείωση των ανισοτήτων στα

αποτελέσματα του καρκίνου», στη δήλωση αποστολής IRS. Αλλά δεν έδωσε επιχορηγήσεις στα πρώτα δύο χρόνια, και ξόδεψε εκατομμύρια στους μισθούς των πρώην βοηθών της Ουάσιγκτον που προσέλαβε.

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα έλαβε 4.809.619 δολάρια σε συνεισφορές κατά τα οικονομικά έτη 2017 και 2018, και ξόδεψε 3.070.301 $ για μισθοδοσία αυτά τα δύο χρόνια. Ο πρόεδρος του ομίλου, Γκρέγκορι Σάιμον, κέρδισε 429.850 δολάρια το οικονομικό έτος 2018 (1 Ιουλίου 2018 έως 30 Ιουνίου 2019), σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες ομοσπονδιακές φορολογικές καταθέσεις του φιλανθρωπικού οργανισμού.

Ο Simon, πρώην στέλεχος της Pfizer και μακροχρόνια λομπίστας υγειονομικής περίθαλψης, ο οποίος ηγήθηκε της ειδικής ομάδας για τον καρκίνο του Λευκού Οίκου στη διοίκηση Ομπάμα, είδε ότι ο μισθός του ήταν σχεδόν διπλάσιος από τα 224.539 δολάρια που έκανε το οικονομικό 2017, σύμφωνα με τα φορολογικά στοιχεία.

Η Danielle Carnival, πρώην επικεφαλής του προσωπικού για την πρωτοβουλία για τον καρκίνο του Ομπάμα, η Task Force του Cancer Moonshot, ο οποίος πήρε στο σπίτι 258.207 $ το 2018.

Η φιλανθρωπική οργάνωση δαπάνησε 56.738 $ για συνέδρια και 59.356 $ για ταξίδια εκείνο το έτος. Το επόμενο έτος, οι ταξιδιωτικές δαπάνες διογκώθηκαν στα 97.149 δολάρια και οι μη κερδοσκοπικές δαπάνες ξόδεψαν 742.953 $ σε συνέδρια.

Μπάιντεν2

Όμως, σύμφωνα με τις επιχορηγήσεις που διανεμήθηκαν, απαριθμούσε το μηδέν.

Ο Simon είχε πει ότι το κύριο σημείο της φιλανθρωπικής οργάνωσης δεν ήταν η παροχή επιχορηγήσεων και ότι στόχος της ήταν να βρει τρόπους για να επιταχύνει τη θεραπεία για όλους, ανεξάρτητα από το οικονομικό ή πολιτιστικό τους υπόβαθρο.

Ο Μπάιντεν επικεφαλής της Ειδικής Ομάδας για τον Καρκίνο, όταν έβαλε μαστίγιο όταν ο γιος του Μπόου πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο το 2015. Μετά την αποχώρησή του, η Πρωτοβουλία για τον Καρκίνο του Μπάιντεν προσπάθησε να συνεχίσει τέτοιες προσπάθειες για να παρέχει «επείγουσες» λύσεις για τη θεραπεία του καρκίνου, σύμφωνα με Δήλωση τύπου του 2017 που ανακοινώνει την κυκλοφορία του

Οι Bidens στοίβαξαν το ταμπλό με κορυφαίους ογκολόγους και επιζώντες από καρκίνο διασημοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του μουσικού Jimmy Gomez από τα Black Eyed Peas.

Μετά από δύο μόνο χρόνια, η φιλανθρωπική οργάνωση «σταμάτησε» τις δραστηριότητές της όταν ο Μπάιντεν και η σύζυγός του παραιτήθηκαν για την προεδρική περίοδο του Τζο Μπάιντεν.

Αν και ο οργανισμός εξακολουθεί να είναι επίσημα ενεργός, σύμφωνα με το IRS, ο Simon είπε σε μια συνέντευξη του 2019 ότι χωρίς τους Bidens στο τιμόνι, η φιλανθρωπική οργάνωση έχασε το πλεονέκτημά της.

«Προσπαθήσαμε να περάσουμε, αλλά έγινε όλο και πιο δύσκολο να πάρουμε την έλξη που χρειαζόμασταν για να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας», είπε στο AP τον Ιούλιο του 2019.

Ούτε ο Σάιμον ούτε ο Μπάιντεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν για σχόλια την περασμένη εβδομάδα.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

πηγη: https://nypost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters