Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ 5/10/2020

Michael Love

Ένα ξεχωριστό μήνυμα στους αστρόσπορους της Νέας Γης, για άμεση πλανητική μετάδοση…

Εισαγωγή:

Οι ακόλουθες πληροφορίες λαμβάνονται από άμεσες, αποκωδικοποιημένες αιθερικές μεταδόσεις καλοπροαίρετων Δυνάμεων Φωτός αγκυροβολημένων στο ηλιακό σύστημα της Γης και κάποιες από τις πληροφορίες έρχονται απ΄ ευθείας από συγκεκριμένα μέλη τοποθετημένα μέσα στη Γήινη Συμμαχία, γνωστά ως

Λευκά Καπέλα, καθώς και τη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα που βρίσκεται στρατηγικά τοποθετημένη σε θέσεις-κλειδιά της φύλαξης της Γης στην επιφάνεια της Γης από τους Γαλαξιακούς.

Έναρξη μετάδοσης…

Σπουδαίοι μας,

Πρόσφατες πληροφορίες από τη Γήινη Συμμαχία υποδεικνύουν πως οι Φωτεινές Δυνάμεις κατάφεραν μία σπουδαία νίκη κατά των τελευταίων Δρακόνιων Δυνάμεων για την απελευθέρωση του πλανήτη Γη, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ΠΑΝΔΩΡΑ στο υποσελήνιο διάστημα!

Μόνο τα φωτεινά όντα που είναι συνδεδεμένα με τα ανώτερα πεδία γνωρίζουν πως υφίσταται τέτοια μάχη, για να μην αναφέρουμε και το πόσο σημαντική είναι!

Αυτή η επιχείρηση ενεργειακής εκκαθάρισης εκ μέρους της ανθρωπότητας λάμβανε χώρα παρασκηνιακά εδώ και λίγο καιρό, ανοίγοντας το δρόμο για το επικείμενο Γεγονός της μεγάλης Ανάληψης της ανθρωπότητας!

Πολλοί δε γνωρίζουν πως κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών γήινων εβδομάδων παρουσιάστηκαν μερικές εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις, καθώς οι Φωτεινές Δυνάμεις ολοκλήρωναν τον προγραμματισμό του νέου 5D VTXC ενεργειακού πλέγματος της Γης!

Την περασμένη εβδομάδα παρουσιάστηκε ισχυρή παραβίαση του συστήματος ασφαλείας της ΠΑΝΔΩΡΑ από μοχθηρές δυνάμεις, άμεσα όμως αντιμετωπίστηκε και εξουδετερώθηκε από τις Φωτεινές Δυνάμεις Δέλτα. Εξ αιτίας της κρισιμότητας του γεγονότος επικείμενης ανάληψης της ανθρωπότητας, 36 γήινες ώρες πριν οι πλανητικές Φωτεινές Δυνάμεις εξαπέλυσαν ισχυρή επίθεση στο υποσελήνιο διάστημα εναντίον των εναπομεινάντων αυτών μοχθηρών πλασμάτων, που εξακολουθούσαν να κρατούν τη Γη ως όμηρο! Η Γήινη Συμμαχία τώρα αναφέρει πως οι Φωτεινές Δυνάμεις αναδείχθηκαν 100% νικητήριες σε αυτή την τελική τρομερή μάχη πάνω από τη Γη! Η μεγάλη μάχη για τον πλανήτη Γη επιτέλους φτάνει στο τέλος της, και για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία το υποσελήνιο διάστημα καθάρισε εντελώς από αυτές τις σκοτεινές Δρακόνιες οντότητες!

Η Γήινη Συμμαχία λέει πως αυτή η εκκαθάριση θα φτάσει σύντομα στην επιφάνεια ως φιλτράρισμα, και οι πολίτες του πλανήτη Γη θα αρχίσουν να βιώνουν υπέροχες ενέργειες ελευθερίας και ελαφράδας καθώς η γήινη χρονογραμμή ΓΑΜΜΑ κινείται προς την κορύφωση του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ 2020!

Θ’ ακούσετε για όλα αυτά τις επόμενες ημέρες, σπουδαίοι μας, και θα είναι πράγματι μια απίστευτη «Οκτωβριανή Έκπληξη»!

Οι Φωτεινές Δυνάμεις αναφέρουν επίσης πως αυτή η πρόσφατη ενεργειακή εκκαθάριση θα φτάσει ένα μέγιστο θετικό σημείο καμπής στη χρονογραμμή της Γης κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Νοεμβρίου 2020. Η Μεγάλη Ανάληψη της ανθρωπότητας πλέον επίκειται!

Προηγούμενες άμεσες μεταδόσεις της Γήινης Συμμαχίας υποδείκνυαν με κάθε τρόπο πως πρόκειται να εμφανιστεί στη Γη ένα θεαματικό γεγονός, όπου τα επίπεδα συνείδησης θα αυξηθούν στο επίπεδο της 5ης διάστασης!

Αυτή είναι η εποχή που αναφέρθηκε από πολλούς προφήτες και οραματιστές στα αρχαία χρόνια, όπου η ανθρωπότητα θα αρχίσει να κινείται από τη μακρά περίοδο του κοσμικού σκότους στο εκτυφλωτικό νέο Φως της Χρυσής Εποχής!

Μπορούμε να σας βεβαιώσουμε πως η 21η Δεκεμβρίου 2020 είναι μία πολύ εξαιρετική χρονική συγκυρία στο γαλαξιακό τροχό του χρόνου και στην ανθρώπινη ιστορία!

Σε αυτό το μεγάλο χρονικό σημάδι, στις 11:11 πμ ώρα UTC, η Νέα Χρυσή Εποχή του Υδροχόου επιτέλους θα ανατείλει και θα γεννηθεί η Νέα Γη της 5ης διάστασης! Θα ανοίξει στους ουρανούς μια τεράστια ενεργειακή πύλη Ανάληψης, καθώς ουράνιες ευθυγραμμίσεις θα σημαδέψουν τη σπουδαία εποχή της ανθρωπότητας!

Εξ αιτίας της κοσμικής ευθυγράμμισης κοντά στο τέλος του Δεκεμβρίου, το φως του Κεντρικού Ήλιου, της δοξασμένης Χρυσής Εποχής Sati Yoga που ξεκίνησε το 2012, θα μπορέσει να ξαναλάμψει ολοκληρωτικά στον πλανήτη Γη, στις 21 Δεκεμβρίου 2020!

Οι κοσμικές Πύλες θα ανοίξουν πλήρως εκείνη την ημέρα και η πιο ισχυρή, ασταμάτητη και εκτυφλωτική ροή ΓΑΜΜΑ φωτός 40 Hertz στην ιστορία θα εισβάλει εκρηκτικά μέσα από τον ουρανό και θα φτάσει στον πλανήτη!

Ορίστε τα μεγάλα ουράνια γεγονότα της Γης για το έτος 2020, τα οποία οδηγούν στη μεγάλη ευθυγράμμιση της 21/12/2020:

* Μια σπάνια, τριπλή σύνοδος των 3000 ετών, σε κύκλο συνόδου Κρόνου-Πλούτωνα 33 ετών

* Μια σύνοδος κύκλου13 ετών Δία-Πλούτωνα

* Η ετήσια ηλιακή έκλειψη, η οποία επίσης τυχαίνει να συμβεί ακριβώς την ίδια ημέρα όπως και στο θερινό ηλιοστάσιο 2020!

* Μια μεγάλη σύνοδος κύκλου 20 ετών Δία-Κρόνου που πέφτει την πιο σημαντική ηλιακή ημέρα του χρόνου – το χειμερινό ηλιοστάσιο!

Το γεγονός πως αυτές οι μοναδικές και ισχυρές ευθυγραμμίσεις εμφανίζονται όλες την ίδια στιγμή, και συμπίπτουν με το τέλος και την αρχή μεγάλων ουράνιων κύκλων, είναι εντελώς απίστευτο και εμπεριέχει ισχυρά μηνύματα συγχρονισμού, το λιγότερο που μπορούμε να πούμε!

Η σειρά των μεγαλειωδών ουράνιων γεγονότων που εμφανίζονται αναγγέλλει την έναρξη μιας Νέας Εποχής Φωτός στον πλανήτη Γη!

Η μεγάλη ηλιακή έκλαμψη

Αυτή τη στιγμή, μαζί με τους μεγάλους κοσμικούς κύκλους που τελειώνουν και ξεκινούν, καθώς και τις ουράνιες ευθυγραμμίσεις και αστροπύλες που ανοίγουν, συμπίπτει η χρονική συγκυρία  να αναμένεται από στιγμή σε στιγμή μια μεγάλη έκλαμψη από τον ήλιο μας, η οποία συμβαίνει κάθε 25.920 χρόνια σε αυτό που είναι γνωστό ως ο Μεγάλος Κύκλος!

Η έκλαμψη αυτή είναι γνωστή σε όλους σχεδόν τους αρχαίους πολιτισμούς της καταγεγραμμένης ιστορίας. Έχει καταγραφεί με ονόματα όπως Φωτιά του Samvartaka, Frashokereti, ἐκπύρωσις, και Φωτιά της Yuga.

Τα δεδομένα όλων των προσφάτων μεταδόσεων της Γήινης Συμμαχίας δείχνουν πως αυτή η μεγάλη έκλαμψη επίσης επίκειται και όλα τα σημάδια και στοιχεία δείχνουν πως το γεγονός αυτό θα λάβει χώρα επίσης πριν το τέλος του γήινου έτους 2020!

Ορισμένα μέλη της Γήινης Συμμαχίας γνωρίζουν για τη βεβαιότητα  του ηλιακού αυτού γεγονότος και επιβεβαιώνουν πως το ηλιακό μας σύστημα περνάει μέσα από μια άκρως ευαίσθητη ενεργειακά περιοχή του γαλαξία αυτή τη στιγμή, και τα εξωτικά σωματίδια που περιέχονται σε αυτό το κοσμικό πλασματικό πεδίο φορτίζουν το γαλαξιακό πυρήνα σαν ένας τεράστιος υπερ-πυκνωτής, ο οποίος σύντομα θα αποφορτιστεί με τη μορφή ενός επικού γεγονότος κοσμικού φωτός που θα το δουν όλα τα πλάσματα στην επιφάνεια της Γης!

Η μεγάλη ηλιακή έκλαμψη θα είναι μια μεγάλη έκρηξη εκτυφλωτικού, μαγνητικού λευκού ΓΑΜΜΑ φωτός 5ης διάστασης προερχόμενου από τον γαλαξιακό πυρήνα και θα είναι ορατή από τη Γη απ΄όπου θα φανεί ως δεύτερος ήλιος στον ουρανό!

Η ενέργεια που θα απελευθερωθεί από την εκπομπή αυτή του κεντρικού ήλιου είναι γνωστή ως Διάσπαση Συμπίεσης και θα πυροδοτήσει το γεγονός της πλήρους και μαζικής ανάληψης της πλανητικής συνειδητότητας!

Αρχαίες σοφίες αναφέρουν πως το φως από αυτή την κοσμική έκρηξη θα είναι τόσο ισχυρό, που θα φωτίσει τον ουρανό της Γης για μια περίοδο 1000 ετών! Το θεϊκό αυτό χρυσό φως της Νέας Εποχής θα φωτίζει τον πλανήτη Γη για την επόμενη χιλιετία!

Στις 21 Δεκεμβρίου 2020 ολόκληρος ο γαλαξίας μας θα μετακινηθεί στην 5η διάσταση, γνωστή επίσης και ως Νέα Εποχή του Υδροχόου, καθώς και Έκτη Χρυσή Εποχή. Αυτή την εξελικτική ημέρα, ο πλανήτης Γη θα εισέλθει στην ουράνια εποχή της πνευματικής αφύπνισης!

Οι πνευματικές δυνάμεις του κεντρικού ήλιου θα αλλάξουν τα πάντα σε αυτό το πεδίο ουσιαστικά και θετικά! Αυτοί που επιθυμούν να ζουν σε αρμονία, να μοιράζονται, να ενδιαφέρονται, να συνεργάζονται και να εργάζονται με τη φύση, με δημιουργικότητα και αγάπη, θα σχηματίσουν πνευματικές κοινότητες και έναν εντελώς διαφορετικό νέο πολιτισμό. Η νέα Υδροχοϊκή εποχή φέρνει τη συνειδητοποίηση του αληθινού θεϊκού εαυτού μας, με την οποία όλα γίνονται δυνατά και επιτυγχάνεται μια κατάσταση τελειότητας!

Περιμέναμε τόσον καιρό και υπομείναμε τόσα πολλά στον πλανήτη Γη, περνώντας από ενσάρκωση σε ενσάρκωση, αμέτρητε φορές, μόνο και μόνο για να αντικρίσουμε τη δοξασμένη εμφάνιση της Νέας Χρυσής Εποχής! Διατηρήσαμε την ελπίδα και ξεπεράσαμε τα πάντα απλά για να μπορέσουμε να βρεθούμε στη Γη και να γίνουμε μάρτυρες του μεγαλείου αυτών που έρχονται!

Αυτό είναι το εισιτήριο της επιστροφής μας, σπουδαίοι μας!

Η σπουδαία εποχή επιτέλους έφτασε!

Αυτό που έρχεται είναι τεράστιο, έρχεται ταχύτατα και κατευθύνεται στον πλανήτη γη σε δύο γήινους μήνες!

Αναμείνατε, καθώς κινούμαστε προς την τελική φάση του Γεγονότος 2020!

Σας ευχαριστούμε που ήρθατε στη Γη και για τις σπουδαίες υπηρεσίες σας σε όλη την ανθρωπότητα!

**Πλανητική ενεργειακή ενημέρωση 6/10/2020**

Οι ενέργειες γύρω από τον πλανήτη αναμένεται να αυξηθούν ξανά μέσα στις επόμενες 72 ώρες, βεβαιωθείτε λοιπόν πως παραμένετε γειωμένοι στη φύση και χρησιμοποιήστε κρυστάλλους βοηθητικά για την ενσωμάτωση των υψηλών αυτών ενεργειών στο υπό διαμόρφωση φωτεινό σας σώμα!

Με τη δύναμη του θεού,

Michael και οι Πλειάδιοι

πηγή

https://eternalnowblog.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters