Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Μελβούρνη! Σήραγγες ένα από τα χειρότερα μέρη στην ΓΗ ;! Illuminati στον πρώτο στόλο το 1788 ;! Τι συμβαίνει στην Αυστραλία;

Ευθεία από το στόμα της Στρατιωτικής Νοημοσύνης.

Αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο είμαστε υπερήφανοι που είμαστε παγκόσμιος ηγέτης! Πώς και πότε ξεκίνησαν όλα αυτά εδώ ;!

Έχουμε αποδεικτικά στοιχεία ότι οι σήραγγες καταστρέφονται στην Αυστραλία. ΠΑΝΤΟΥ!!!!

Ας συνδέσουμε τις κουκίδες σε αυτό το μυαλό που φυσούν αποκάλυψη ...

Η μόνη άλλη χώρα που μας χτυπά το χειρότερο είναι η Ανταρκτική! Θα πρέπει να κρυφτείτε κάτω από ένα βράχο για να μην ξέρετε για το τεράστιο DUMB στην Ανταρκτική, αλλά η Αυστραλία έρχεται δεύτερη ;! Με τη Νότια Αφρική να έρχεται ως ίση με την Αυστραλία, ή αρκετά κοντά .... WTF ;!

Βλέπε Gene Decode σε αυτήν τη συνέντευξη, Αν ο χρόνος σου στο χρόνο προχωρήσει περίπου στο σημάδι των 52 λεπτών από όπου αρχίζουν να συζητούν την Αυστραλία:

Τώρα ας το ξεκαθαρίσουμε. Ο Gene πίστευε ότι το «The Hog» ήταν η χειρότερη σήραγγα στην οποία είχαν εργαστεί. Χρειάστηκαν 6 μήνες λειτουργίας για να εξαφανιστεί! Το χειρότερο μέχρι τώρα στην Αυστραλία ...

Η Μελβούρνη είναι χειρότερη από αυτό, λοιπόν, πόσο καιρό θα χρειαστεί η Αυστραλία για να ξεκαθαρίσει; !!

Σημειώστε ότι ο Gene έκανε αναφορά σε κάτι ΜΕΓΑΛΗΣ σημασίας. Σχετικά με τους σεισμούς που έχουν συμβεί σε όλο τον κόσμο.

Οι σεισμοί που συμβαίνουν σε βάθος 3 K / Ms, 5K / Ms ή 10 K / Ms. Αυτή είναι η απόδειξη του πού εκρήγνυνται οι σήραγγες. Ακριβώς πού και πότε συμβαίνουν. Είναι λογικό. Πώς αλλού θα μπορούσαν να είναι ΟΛΟΙ τόσο ακριβείς! Θα εξηγήσω....


Τι συνέβη τις τελευταίες 30 ημέρες με σεισμούς στην Αυστραλία ... ???

Εντάξει, η Μελβούρνη κλειδώνεται στις 7 Ιουλίου 2020. Στη συνέχεια, καταγράφηκαν «σεισμοί» στις 13 & 14 Ιουλίου 2020 με βάθος, το μαντέψατε! Και τα δύο ΑΚΡΙΒΩΣ βάθος 10 K / ms.

Όπως αναφέρθηκε στο προηγούμενο blog μου, συζήτησα ασυνήθιστη δραστηριότητα στην περιοχή όπου ζω, στη νότια ακτή της Αυστραλίας. Μάντεψε?! Το Wollongong, το οποίο είναι το όνομα της περιοχής, είχε επίσης έναν σεισμό που είχε βάθος Ακριβώς 10 K / ms στις 14 Ιουλίου 2020! Στην πραγματικότητα, υπήρξαν «σεισμοί» σε όλη την Αυστραλία!

Τις τελευταίες 30 ημέρες υπήρξαν 49 σεισμοί στην Αυστραλία. ΜΟΝΟ 2 δεν είχαν βάθος 10 K / ms!


Δείτε την πλήρη λίστα εδώ - https://www.volcanodiscovery.com/earthquakes/australia.html

Φαίνεται πως ήμασταν όλοι πανηγυρισμένοι για την Αδελαΐδα και τις σήραγγες εκεί ... και μετά μερικοί ...


Η παρακάτω εικόνα έχει ληφθεί από τους χάρτες Google. Έχω πάρει την ελευθερία και γίνομαι δημιουργικός με τα σημεία που είχαν αυτούς τους σεισμούς 10 χιλιομέτρων τις τελευταίες 30 ημέρες. Έχω χάσει μερικά στην περιοχή Νοτιοδυτικό Περθ, καθώς οι χάρτες έχουν όριο στον αριθμό των σημείων που μπορείτε να επισημάνετε ταυτόχρονα, αλλά ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!!

Οι «σεισμοί» συνέβησαν «τυχαία» σε πολύ στρατηγικές τοποθεσίες!

Ακριβώς σε ολόκληρη τη χώρα της Αυστραλίας !!!

Η εικόνα προσφέρθηκε από τους χάρτες google


Φαίνεται ότι έχουμε στοιχεία για αυτά τα σήραγγα σε όλη την Αυστραλία. Μέσα από την Αυστραλία, και χάρη στους «Σεισμούς» θα μαντέψω ότι τώρα έχουν αποκοπεί από την πρόσβαση στον υπόλοιπο κόσμο !!! Κανένας μέσα, κανένας έξω.


Δεν ξέρω αν θα πω WOOHOO !!!! Ή να είσαι άρρωστος ...


Και το Pine Gap κάθεται ακριβώς στο κέντρο όλης της λειτουργίας ... έκπληκτος, όχι έκπληκτος ..

Αυτό είναι ένα τεράστιο έργο! Ποια είναι λοιπόν η ιστορία; Πότε ξεκίνησαν όλα αυτά στην Αυστραλία;

Λοιπόν, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι καθόταν πάνω από το γραφείο μου, ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό μου για χρόνια!

Μέχρι τις προάλλες κοίταξα και ένα οικείο όνομα τράβηξε την προσοχή μου ...

Αυτή είναι η εικόνα του πρώτου στόλου. Οι πρώτοι μη ιθαγενείς που εγκαταστάθηκαν στην Αυστραλία. Έφτασαν για να φτάσουν το 1788. Αυτό απαριθμεί όλα τα πλοία, τους ανθρώπους, τα ζώα και τον εξοπλισμό του ταξιδιού ...

Ποιοι έχουμε στο HMS SIRIUS ;!

Μέρος του «The Official Party» Thomas FREEMAN (υπάλληλος)


Μέρος του «The Marines» David COLLINS (υπολοχαγός)


ΚΑΙ ΤΙ έχουμε εδώ! Ο υπολοχαγός COLLINS είχε έναν υπηρέτη !!!!


Παρατηρήστε ότι δεν υπάρχουν κατάδικοι για το HMS SIRIUS;


Παρατηρήστε ότι ο υπολοχαγός Collins είναι το μόνο άτομο σε ολόκληρο το στόλο που έχει υπηρέτη ;!


Ούτε ο καπετάνιος δεν είχε υπηρέτη!


Ο υπολοχαγός Collins πρέπει να ήταν πολύ σημαντικός υπολοχαγός!


Τώρα το είδαμε στο τελευταίο ιστολόγιο - Οι 13 κορυφαίες γραμμές αίματος Illuminati (Middleman)

Ο Collins και ο Freeman κάνουν επίσης αυτή τη λίστα!


Αυτό αποδεικνύει ότι οι Illuminati έστειλαν την οικογένειά τους στην Αυστραλία με πολλά άτομα για να ξεκινήσουν σκόπιμα μια νέα χώρα υπό τον έλεγχό τους από την πρώτη μέρα; !!

Γιατί ήρθαν εδώ; Ποια ήταν η πραγματική τους ατζέντα; Χμμμ ... Ο χρυσός είναι ένα παγκόσμιο νόμισμα και υπάρχουν πολλά από αυτά ... έτσι πώς ήξεραν .... ??? (Θα συνεχιστεί στο επόμενο Blog σχετικά με την πραγματική ιστορία μας ....)


Όλα αυτά αρχίζουν να ρίχνουν εντελώς διαφορετικό φως στην ιστορία μας στην Αυστραλία!


Σίγουρα μοιάζουμε όλοι μας ξεγελαστούν. Γνωρίζουμε ποιος οφείλει συγγνώμη στα πρώτα έθνη τους ανθρώπους ... όλοι μας οφείλουμε μια συγγνώμη.


Είμαι βέβαιος ότι ο πρόγονος μου Μάθιου Έρχαϊμ δικαιολογούσε την εξορία σε άλλη χώρα για κλοπή ενός βιβλίου !!! ΕΑΝ το έκανε ... Σε τελική ανάλυση ποιος έγραψε την ιστορία του The First Fleet; Οι ίδιοι "άνθρωποι" που γράφουν την αφήγηση τώρα περιμένω ...


Είναι πιο λογικό ότι χρειάζονταν ανθρώπους για αναπαραγωγή και όλους τους άλλους άρρωστους και στριμμένους σκοπούς για τους οποίους μας έχουν χρησιμοποιήσει. Και από τους πρώτους ανθρώπους ... ίσως να περιμένουμε λίγο για μια συγγνώμη, αλλά μπορούμε να ξυπνήσουμε με το τι είναι και έχει συμβεί ώστε να μπορέσουμε να τερματίσουμε όλα αυτά τα δεινά ...


Οι υπόγειες σήραγγες είναι πραγματικές. Το Illuminati είναι πραγματικό. Η εμπορία ανθρώπων είναι πραγματική. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Πού εξαφανίστηκαν όλα τα παιδιά;
Υπάρχουν παντού αναμφισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία. Μπορείτε να αγοράσετε Adrenochrome στο Alibaba. Μια ανοιχτή παγκόσμια αγορά ...

Πόσα άτομα χρειάζεται για να γεμίσει αυτά τα βαρέλια;



Γνωρίζετε τη διαδικασία που απαιτείται για την παραγωγή αυτών των ποσοτήτων; !!
Υπάρχουν πολλοί προμηθευτές αναζητήστε τον εαυτό σας ....

Και αυτός είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο τα παιδιά διανέμονται στην παγκόσμια αγορά ...

Αποδεικνύεται ότι το Wayfair ιδρύθηκε αρχικά από κανέναν άλλο από τον παππού του Jefferey Epstein. Νομίζω ότι αυτό είναι αρκετό για αυτό το θέμα.

Εάν εξακολουθείτε να μην είστε πεπεισμένοι ότι πρόκειται για μια τεράστια, Παγκόσμια Δαιμονική λατρεία με τελετουργία παιδοφιλίας, αιμομιξίας, που περιλαμβάνει παιδιά που θυσιάζουν άλλα παιδιά ή μωρά σε αυτήν την περίπτωση. Θα πρέπει να παρακολουθήσετε αυτό το 9χρονο κοριτσάκι να λέει την ιστορία της. Δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει αν προσπαθούσε ...



Εάν αυτό δεν σας κάνει να δείτε τη σοβαρή πραγματικότητα που συνέβη τότε δεν ξέρω τι θα ...

Απλά σκέψου. Πρέπει να ξαναγράψουμε ολόκληρη την ιστορία μας γιατί αυτό που ξέρουμε και έχουμε διδάξει είναι όλα ψέματα. Ολα αυτά. Είμαστε εκείνη τη στιγμή να σχεδιάσουμε μια γραμμή στην άμμο για να φέρουμε ειρήνη και κυριαρχία στην ανθρωπότητα. Χωρίς αυτόν τον πίνακα ελέγχου.


Είστε σημαντικοί σε αυτήν την αλλαγή. Ο καθένας από εμάς συνεισφέρει ατομικά και συνολικά.

Είστε πολύ πιο ισχυροί από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε!


Οι Illuminati είχαν τη δύναμη επειδή μας κράτησαν παγιδευμένους σε αυτόν τον πίνακα. Η γνώση είναι δύναμη. Η δύναμή μας. Μια δύναμη πολύ μεγαλύτερη από τη δική τους.


Δεν μπορείς να έχεις σκοτάδι στο φως.

Αφήστε το φως σας να λάμψει φωτεινό!


Τι μπορούμε να κάνουμε όλοι για να βοηθήσουμε;


Το πρώτο βήμα μετά τη συνειδητοποίηση αυτής της νέας πραγματικότητας είναι να θεραπεύσετε τον εαυτό σας. Να είστε ευγενικοί στον εαυτό σας και αφήστε χρόνο να επεξεργαστείτε το τραύμα της συνειδητοποίησης .


Η απελευθέρωση και η απελευθέρωση συγκινήσεων χαμηλότερης δόνησης, όπως ο φόβος, η θλίψη και ο θυμός είναι σημαντική.

Η αποστολή δονήσεων ελευθερίας, ειρήνης, αγάπης και φωτός στα παιδιά είναι η μεγαλύτερη συνεισφορά που μπορείτε να δώσετε.

Τα συναισθήματα υψηλής δόνησης είναι ενέργεια που συμβάλλει στην παγκόσμια συλλογική συνείδηση. Εάν συνεισφέρετε με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε όλη την ανθρωπότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι ο σκοπός της ζωής σας να το κάνετε αυτό. Γι 'αυτό βρίσκεστε εδώ αυτή τη στιγμή.




Φανταστείτε έναν κόσμο του ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΕΙΡΗΝΗ, ΑΓΑΠΗ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΔΩ ΤΩΡΑ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ... ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΑΙΣΘΕΤΕ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ... ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ...


Και απλά σκεφτείτε ... το καλύτερο είναι ότι αυτό συμβαίνει ήδη ... η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει!

Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο ιστολόγιό μου, όπου πηγαίνω στην ιστορία του πώς ξεκίνησαν όλα αυτά και γιατί.


Ειρήνη, Αγάπη & Φως, Lynda

Εάν χάσατε τα προηγούμενα ιστολόγιά μου σε αυτήν τη σειρά, μπορείτε να τα βρείτε εδώ:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters