Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Η εκστρατεία για τον Covid-19 είναι σημάδι Πλήρους Σατανικής Ανταρσίας ενάντια στο Δημιουργό


Benjamin Fulford 17/8/2020Η συνεχιζόμενη εκστρατεία «πανδημίας Covid-19» είναι πλήρους κλίμακας Σατανική ανταρσία ενάντια στο δημιουργό. Κι αυτό επειδή όταν μια κυβέρνηση μάχεται ενεργά να καταπνίξει την αλήθεια, τότε εργάζεται ενάντια στο δημιουργό της αλήθειας, δηλαδή το δημιουργό του σύμπαντος. Αυτή τη στιγμή τα ελεγχόμενα από σατανιστές εταιρικά ΜΜΕ και οι κυβερνήσεις-σκλάβοι τους ψεύδονται σχετικά με την πανδημία και ενεργά δολοφονούν αυτούς που προσπαθούν να την ξεσκεπάσουν.


Η ιστορία δείχνει πως όταν οι κυβερνήσεις φοβούνται την αλήθεια και εντείνουν την καταπίεση, οι ημέρες τους είναι μετρημένες. Αυτά είναι τα συμπεράσματα που έφτασα μετά από μια αποκαλυπτική επίσκεψη στην οικογένειά μου και τους φίλους μου στον Καναδά. Αυτοί οι άνθρωποι ζουν ακόμη μέσα στην ψεύτικη φούσκα των εταιρικών ειδήσεων και πιστεύουν πραγματικά πως ο Covid-19 είναι υπαρκτός κίνδυνος παρ΄όλα τα στοιχεία για το αντίθετο.

Η αδελφή μου, που είναι ειδικευμένη στις επιδημίες και επικεφαλής της ιατρικής σε μεγάλο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Καναδά, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επονομαζόμενης επιδημίας από την αρχή. Το συμπέρασμά της είναι πως έχει δημιουργηθεί τεράστια και υπερβολική δραματοποίηση για κάτι που δεν καταφέρνει να ενταχθεί στον ορισμό της αληθινής πανδημίας. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το συνολικό ποσοστό θνησιμότητας εξαιτίας αναπνευστικών νοσημάτων (πνευμονία, φυματίωση, γρίπη, «Covid-19», κ.λπ.) είναι χαμηλότερο του συνηθισμένου. Ωστόσο, η αναστολή των εξετάσεων καρκίνου και θεραπείας άλλων ασθενειών σημαίνει πως “είναι πολύ νωρίς για να καταλήξουμε εάν το συνολικό ποσοστό θνησιμότητας μειώνεται”. Όπως και να έχει, είναι ξεκάθαρο πως αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν είναι ιατρικό θέμα αλλά πολιτικό.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως μέχρι να πάω στον Καναδά και να της μιλήσω, φαίνεται πως όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που της έστελνα ρωτώντας την σχετικά με τα παραπάνω, μπλοκάρονταν από τρίτους. Με άλλα λόγια, οι κυβερνητικές υπηρεσίες λογοκρίνουν τα ιδιωτικά ηλεκτρονικά μηνύματα για να καταστείλουν την ιατρική αλήθεια.
Η άλλη παρατήρηση είναι πόσο εύκολο ήταν να μετατραπεί μια σταθερή δημοκρατία, όπως αυτή του Καναδά, σε φασιστικό ή κομμουνιστικό κράτος πληροφοριοδοτών. Για παράδειγμα, θυμάμαι πώς κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου η Δυτική προπαγάνδα υποστήριζε πως το γεγονός ότι οι Ρώσοι έπρεπε να δείχνουν την ταυτότητά τους για εσωτερικές μετακινήσεις ήταν δείγμα κομμουνιστικής καταστολής. Μαντέψτε όμως, τώρα πρέπει να διαθέτετε ταυτότητα με φωτογραφία για μετακινήσεις εσωτερικού στον Καναδά.  Επίσης, όταν έφτασα η αστυνομία συνόρων μου είπε πως έπρεπε να μείνω σε ατομική απομόνωση δύο εβδομάδων αλλιώς θα αντιμετώπιζα ποινική δίωξη. Αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα, εφόσον έμενα στο εξοχικό μου στη λίμνη έτσι κι αλλιώς. Αυτό που είχε ενδιαφέρον ήταν πως άνθρωποι όπως η νύφη μου και η κυρία του τοπικού καταστήματος ήταν έτοιμοι να με καταδώσουν εάν με έβλεπαν να κυκλοφορώ δημόσια. Μετατράπηκαν σε πληροφοριοδότες επειδή πίστευαν ειλικρινά πως έσωζαν ζωές από την «πανδημία». Κι αυτό, παρά το γεγονός πως έχουμε να κάνουμε με κάτι το ίδιο θανατηφόρο με ένα κοινό κρυολόγημα.
Μια άλλη παρατήρηση ήρθε από έναν φίλο που εργάζεται στη βιομηχανία κινηματογράφου στο Λος Άντζελες. Αναφέρει πως ένας φίλος του εισήχθηκε στο νοσοκομείο με “Covid-19” και επιβίωσε από την παραμονή του εκεί μόνο επειδή αρνήθηκε να μπει σε αναπνευστήρα. Ανέφερε πως όλοι όσοι μπήκαν σε αναπνευστήρα πέθαναν. Οπότε, έχουμε μαρτυρία, βασιζόμενη σε πληροφορίες που έχουν στείλει διάφοροι αναγνώστες, πως κάποια νοσοκομεία πραγματικά δολοφονούν ανθρώπους με σκοπό να διατηρήσουν την αύρα του φόβου και του ελέγχου που χρειάζονται για να  μείνουν στην εξουσία.
Επίσης, η νοοτροπία του κόσμου που αποτελεί μέρος της θρησκείας της νέας εποχής του Covid-19 δείχνει πώς η πλειονότητα των ανθρώπων έχει χάσει την ικανότητά της να σκέφτεται λογικά ή ανεξάρτητα. Ακόμη κι αν κάνουμε ένα τεράστιο άλμα πίστης και πιστέψουμε πως αυτός ο ήπιος ιός τύπου απλού κρυολογήματος είναι θανατηφόρος, δεν υφίσταται κανένας ιατρικός λόγος να φοράμε μάσκα ενώσω κάνουμε τζόγκινγκ, ποδήλατο ή κατάδυση μόνοι μας. Κι όμως, οι άνθρωποι μπαίνουν σε ενός είδους διαδικασία αυτό-ακρωτηριασμού για να κάνουν ακριβώς αυτό.
Φυσικά, οι φίλοι μου που μασάνε σανό, παρά τα στοιχεία που βλέπουν με τα ίδια τους τα μάτια, πιστεύουν την επίσημη γραμμή που λέει “Δεν υπάρχει περίπτωση να υφίσταται τόσο τεράστια συνωμοσία.”
Οπότε, ας δούμε ποιος μέσα στον πραγματικό κόσμο έχει τη δύναμη να φέρει εις πέρας τέτοια εκστρατεία. Τα εγκληματολογικά ίχνη στοιχείων οδηγούν στους ελευθεροτέκτονες P3 και στην ακόμη υπαρκτή Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.
Η απολυταρχική εκστρατεία Covid-19 της οποίας τώρα γινόμαστε μάρτυρες μπορεί να ανιχνευθεί σε στρατιωτικού τύπου ιεραρχικές οργανώσεις που ελέγχονται από τους Ρωμαίους. Η σημαντικότερη από αυτές είναι οι ιατρικοί σύλλογοι. Η δυτική ιατρική εξελίχθηκε από τη στρατιωτική ιατρική. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει «αρχι-χειρουργός». Στην κορυφή της πυραμίδας αυτής βρίσκεται ο ΠΟΥ (*Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) και τα Ηνωμένα Έθνη με τους μη-εκλεγμένους τους «Γενικούς Γραμματείς». Εάν οι γιατροί αρνηθούν να υπακούσουν εντολές, χάνουν τις ιατρικές τους άδειες συνεπώς και τη δυνατότητά τους να βιοποριστούν. Οπότε, οι περισσότεροι γιατροί υπακούουν.
Ένα άλλο πράγμα που ελέγχουν είναι οι οργανισμοί διεθνών υποδομών όπως τα αεροδρόμια και τα λιμάνια. Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη φωτογραφία του αεροδρομίου της Narita (ενός από τα πλέον πολυσύχναστα του κόσμου) που τράβηξα κατά την κορύφωση της θερινής κινητικότητας. Ήταν σχεδόν εγκαταλελειμμένο. Πρόκειται για αληθινό εργασιακό σαμποτάζ βασισμένο σε ψέματα.



Εδώ είναι μια φωτογραφία ενός σχεδόν εγκαταλελειμμένου κέντρου ελέγχου στη Narita.



Η πτήση επιστροφής στην Ιαπωνία έγινε μ’ ένα jumbo jet που είχε μόνο 28 επιβαίνοντες, εκ των οποίων μόνο οι τρεις θα έμεναν στην Ιαπωνία. Εάν αυτό συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να χρεοκοπήσουν οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο.
Όταν έφτασα στην Ιαπωνία ενημερώθηκα πως θα μπορούσα να παραμείνω στη χώρα μόνο εφόσον έκανα τεστ για «Covid-19». Συμφώνησα, δεδομένου ότι απλώς θα έφτυνα σ’ ένα δοχείο (θα αντιστεκόμουν σε οποιουδήποτε είδους διεισδυτικό τεστ) και βγήκα τρεις ώρες αργότερα με αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτό που είχε ενδιαφέρον σχετικά με όλη την εμπειρία είναι πως ήταν ξεκάθαρο ότι οι ιαπωνικές αρχές (δηλαδή οι άνθρωποι που έκαναν τα τεστ στο αεροδρόμιο) ακολουθούσαν τη διαδικασία μηχανικά και μόνο για να καθησυχάσουν τους ξένους αφέντες τους.
Εν πάση περιπτώσει, η όλη εκστρατεία για την πανδημία είναι, παρά την έντασή της, σημάδι απόγνωσης και ήττας από τη μεριά των χειριστών. Ορίστε τι προσπαθούν να κρύψουν:
Οικονομική κατάρρευση και επανάσταση. Για παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το δίλεπτο βίντεο που δείχνει την Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης να είναι εντελώς οχυρωμένη, και η Νέα Υόρκη έχει μετατραπεί σε μια εικονική πόλη-φάντασμα ως συνέπεια ενός ακήρυχτου εμφύλιου πολέμου εκεί. Η Νέα Υόρκη ήταν η σκηνή μαζικών συλλήψεων των Χαζάρων μαφιόζων χειριστών και η σκηνή του εγκαταλειμμένου δρόμου ήταν το επακόλουθο της μάχης αυτής.




Το άλλο, φυσικά, είναι η σε εξέλιξη κατάρρευση της παρούσας Δυτικής οικονομικής δομής. Για παράδειγμα, οι ΗΠΑ υποτίθεται πως είναι παγκόσμια υπερδύναμη και μια από τις πλουσιότερες χώρες στη Γη, ωστόσο αντιμετωπίζει μια κρίση πείνας χειρότερη από σχεδόν οποιασδήποτε τριτοκοσμικής χώρας. Μέχρι το τέλος Ιουλίου το 12,1% των ενηλίκων ζούσαν σε νοικοκυριά που δεν είχαν αρκετό φαγητό για κάποιο διάστημα της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ σχεδόν το 20% των Αμερικανών με παιδιά στο σπίτι δεν είχαν οικονομική δυνατότητα να παρέχουν αρκετό φαγητό στα παιδιά τους.
Άλλο ένα σημάδι ήταν πως τον Αύγουστο το 32% των Αμερικανών δεν πλήρωσαν ενοίκιο για τέταρτο συνεχόμενο μήνα. Όπως γράψαμε και προηγουμένως, αυτό φέρνει τη μαθηματική βεβαιότητα πως ολόκληρη η τραπεζική βιομηχανία εκεί είναι εκ των πραγμάτων διαλυμένη.
Η κρίση αυτή δεν περιορίζεται στις ΗΠΑ αλλά επηρεάζει ολόκληρο το πλέγμα κρατών των από τη Χαζαρική μαφία ελεγχόμενων G7. Για παράδειγμα, η οικονομία της Ιαπωνίας συρρικνώθηκε κατά 7,8% στο διάστημα Απριλίου-Ιουνίου σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, ή σε ετήσια βάση κατά 27,8%, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο την προηγούμενη Δευτέρα. Θα μπορούσε κανείς να πει τα ίδια ή και χειρότερα για το Η.Β., τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, κ.λπ. Φυσικά, οι χειριστές των G7 θέλουν να αποφύγουν την ευθύνη για τα 40 χρόνια εμπορικού και οικονομικού ελλείμματος ρίχνοντάς τη στον υποτιθέμενο ιό, παρά στην οικονομική κακοδιαχείριση.
Ορίστε ένα κραυγαλέο παράδειγμα, που χρησιμοποιούν την ψευτο-πανδημία ως υπαίτια για έλλειψη ξύλου στη Βόρεια Αμερική, έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ξυλείας παγκοσμίως:
“Έπρεπε να πληρώσουμε τριπλάσια τιμή (για την ξυλεία)… Η εξήγηση που μας έδωσαν ήταν πως ο Covid-19 έκλεισε όλες τις μονάδες επεξεργασίας ξύλου, και τελικά αυτό φάνηκε”, είπε ο Τζέι Ουίλσον, ιδιοκτήτης της Κατασκευαστικής Ουίλσον στο Γκάλβεστον.
Ο πραγματικός λόγος, σύμφωνα με τους εργολάβους που μου εξήγησαν γιατί δε μπορώ να αγοράσω ξυλεία στον Καναδά, μια από τις μεγαλύτερες χώρες-παραγωγούς ξυλείας, είναι πως τα κινεζικά χημικά με τα οποία επεξεργάζονταν το ξύλο δεν είναι πλέον διαθέσιμα.
Οι προσπάθειες του Κογκρέσου να  διαχειριστεί την κατάσταση είναι σίγουρα μικρές και καθυστερημένες. Για παράδειγμα, ο γερουσιαστής Ουόρεν Ντέιβιντσον (R-OHio), επικεφαλής της συνέλευσης του Κογκρέσου για τα Νέα Υγιή Χρήματα (*new sound money), είπε την περασμένη εβδομάδα πως “ανυπομονεί να ξεκαθαρίσουν οι πολιτικές λύσεις αντιμετώπισης των οικονομικών αναταραχών νομισματικού πληθωρισμού, ώστε η οικονομική και δημοσιονομική πολιτική να μπορέσουν να βοηθήσουν στην επαναδόμηση της μεσαίας τάξης, στην επανεκκίνηση της αμερικανικής οικονομίας και να μας βάλουν στο δρόμο της αειφόρου ανάπτυξης.” 
Σ’ αυτή τη φάση, η μόνη απάντηση φαίνεται να είναι μια επανάσταση την οποία θα ακολουθήσει ένα ιωβηλαίο, κάτι που κανείς στο παρόν καθεστώς δεν τολμάει να αναφέρει από το φόβο του θανάτου. Για παράδειγμα, ο αδελφός του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα μετά από έναν καταιγισμό τουιταρισμάτων αλήθειας τα οποία σβήστηκαν άμεσα, σύμφωνα με πηγές από την NSA.
Ο βοηθός του παρόντος συντάκτη στην Ιαπωνία επίσης έγινε αποδέκτης απειλών δολοφονίας την περασμένη εβδομάδα, σε μια προσπάθεια να με πιέσουν να σταματήσω να αναφέρω αλήθειες σχετικά με την κυβέρνηση-σκλάβο της Ιαπωνίας. Φυσικά, σκοπεύουμε να κυνηγήσουμε δυναμικά και να συλλάβουμε ή να θανατώσουμε τους ανθρώπους που στέλνουν τέτοιες απειλές. Γνωρίζουμε ποιοι είναι και γνωρίζουμε και πού βρίσκονται.
Η διαδικτυακή σύνδεση του παρόντος συντάκτη αντιμετώπισε ανεξήγητες παρεμβολές, οπότε η κάτωθι αναφορά της Αμυντικής Υπηρεσίας Πληροφοριών καθυστέρησε να έρθει:
“Ο Τραμπ βγήκε στα χαρακώματα μετά το θάνατο της κόρης του Εβραίου δισεκατομμυριούχου και παραγωγού ταινιών Steve Tisch, συνιδιοκτήτη των γιγάντων της Νέας Υόρκης. Οπότε αυτό ήταν μήνυμα προς το Χόλιγουντ, την NFL και την La Kosher Nostra.
Το ανκόρ ήταν ο θάνατος του Sumner Redstone, Εβραίου μεγιστάνα των ΜΜΕ  ViacomCBS, ο οποίος ίσως οδήγησε στο θάνατο του Ρόμπερτ, αδελφού του Τραμπ, ο οποίος ήταν μόνο 71.
 Η δοκιμαστική υποστήριξη του Μπένζαμιν Νετανιάχου από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) και το Ισραήλ ίσως να μην οδηγήσει σε πλήρη κανονικότητα, εφόσον η προσάρτηση δεν έχει φύγει από το τραπέζι, οι Άραβες είναι διχασμένοι και όλοι γνωρίζουν πως το Ισραήλ έριξε πυρηνικά στη Βηρυτό. Κανείς δεν εμπιστεύεται τους Ισραηλινούς και το Ντουμπάι θυμάται ακόμη το χτύπημα της Μοσσάντ στον στρατιωτικό επικεφαλής της Χαμάς Mahmoud al Mahbouh το 2010.
Το κογκρέσο θα αντιταχθεί σε οποιεσδήποτε πωλήσεις όπλων των ΗΠΑ στα ΗΑΕ και δεν θα κάνουν τίποτα για να προστατέψουν τον Μοχάμετ μπιν Ζαγιέντ από τις κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ή από τα ισραηλινά ψεύτικα γεγονότα (false flags) και το θυμωμένο Ιράν που είναι οπλισμένο με ισχυρότερα ρώσικα όπλα.
Το Ισραήλ αποκλείστηκε από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ απ’ όπου η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία απείχαν, οπότε η Ρωσία και η Κίνα δε χρειάστηκε καν να ασκήσουν βέτο στο εμπάργκο όπλων του Ιράν καθώς η μόνη θετική ψήφος ήρθε από τη Δομινικανή Δημοκρατία, η οποία ίσως αναγκάστηκε από τις ΗΠΑ σε αποκλεισμό εισαγωγών.”
Εντωμεταξύ, ως συνήθως, τα προβλήματα στους G7 αποσπούν την προσοχή του κόσμου από μεγάλα γεγονότα αλλού. Ίσως το μεγαλύτερο είναι η αυξανόμενη πιθανότητα επανάστασης στη Ρωσία. Εκεί λαμβάνουν χώρα τώρα μεγάλες διαδηλώσεις για να ρίξουν το καθεστώς-μαριονέτα της Ρωσίας στη Λευκορωσία, για παράδειγμα:
Η προπαγάνδα των εταιρικών ειδήσεων λέει πως ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα πρόσφερε στον πολιορκημένο Πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο στρατιωτική βοήθεια αν κρινόταν απαραίτητο, αλλά δεν υπήρχε ορατή παρουσία της αστυνομίας στη διαδήλωση, η οποία προσέλκυσε γύρω στους 200.000 ανθρώπους, όπως υπολόγισε δημοσιογράφος του Ρόιτερς.
Αυτό που δεν αναφέρουν είναι οι μαζικές διαδηλώσεις εναντίον του Πούτιν στην ίδια τη Ρωσία. Εδώ είναι ένα παράδειγμα μιας τέτοιας διαδήλωσης στη Ρωσία (αρκεί να δείτε το πρώτο λεπτό για να πάρετε μια ιδέα):




Πηγές από το FSB (*Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας) στη Ρωσία αναφέρουν πως ο παρών “ψεύτικος Chabad Πούτιν” δεν θα αντέξει για πολύ. Έστειλαν επίσης τις επόμενες φωτογραφίες της υποψήφιας για τη Ρωσική Προεδρία Ξένια Σαμπτσάκ (Ksenya Sobchak) για να δείξουν πόσο παρακμιακό ήταν το παρόν καθεστώς εκεί.







Περιέγραψαν τη Σαμπτσάκ ως:
“Προστατευόμενη των Ισραηλινών, πόρνη και Εβραία επαγγελματία προβοκάτορα, η οποία είναι δεμένη στην εβραϊκή Σέκτα Θανάτου Σαμπάντ (Chabad), ειδικά με τον βασικό Ραββίνο της Σαμπάντ στη Ρωσία Berl Lazar. Ο Ραββίνος της Σαμπάντ Berl Lazar διέφυγε από τις ΗΠΑ όταν το FBI ερευνούσε  την υπόθεσή του, και ήταν έτοιμο να τον συλλάβει για παιδοφιλία και οικονομική απάτη.”
Όπως και να ‘χει, οι πηγές από τους P3 Ελευθεροτέκτονες και τις Οικογένειες των Δράκων λένε πως ολόκληρη η καταρρέουσα πολιτική δομή στους G7 προοριζόταν για δομικές αλλαγές αυτό το φθινόπωρο. Σύμφωνα με αυτούς, είχε ήδη ξεκινήσει μια επανεκκίνηση του οικονομικού συστήματος  και πολλά από αυτά θα ήταν ορατά σε όλους αυτό το φθινόπωρο.
Ο εκπρόσωπος των Χρυσών Δράκων που είχε συλληφθεί στη Σερβία τον Ιούλιο βρίσκεται τώρα πίσω στην Ινδονησία, λένε πηγές από τους P3 και τις Οικογένειες των Δράκων. Τα κονδύλια για την επανεκκίνηση της παγκόσμιας οικονομίας θα απελευθερωθούν αυτό το φθινόπωρο, αναφέρουν. Πιστέψτε το μόνο όταν το δείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters