Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Ο Νίκολα Τέσλα απέδειξε ότι ήταν δυνατό. Τώρα η ασύρματη ηλεκτρική ενέργεια είναι πραγματικότητα.

τεχνολογία έξυπνη πόλη με διαδικτυακή επικοινωνία διαδικτύουΜια εκκίνηση ενέργειας με το όνομα Emrod λέει ότι φέρνει ασύρματο ηλεκτρικό ρεύμα στη Νέα Ζηλανδία , περισσότερο από έναν αιώνα μετά την πρώτη επίδειξη της Nikola Tesla ότι ήταν δυνατό . Όπως οι δορυφορικές συνδέσεις διαδικτύου με τις καλύτερες επιδόσεις, ο σύνδεσμος του Emrod χρειάζεται μόνο μια σαφή οπτική επαφή
Σε μια δήλωση, ο ιδρυτής του Emrod Greg Kushnir λέει ότι είχε κίνητρα από το συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων της Νέας Ζηλανδίας, à la Liam Neeson στο Taken .
«Έχουμε μια αφθονία καθαρής υδροηλεκτρικής, ηλιακής και αιολικής ενέργειας σε όλο τον κόσμο, αλλά υπάρχουν δαπανηρές προκλήσεις που έρχονται με την παράδοση αυτής της ενέργειας χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους, για παράδειγμα, υπεράκτια αιολικά πάρκα ή το Στενό Κουκ εδώ στη Νέα Ζηλανδία που απαιτούν υποβρύχια καλώδια που είναι ακριβά για εγκατάσταση και συντήρηση. "


Με την εξάλειψη της ανάγκης για μεγάλες εκτάσεις παραδοσιακής καλωδίωσης χαλκού, ο Emrod λέει ότι μπορεί να φέρει ισχύ σε πιο δύσκολα εδάφη και μέρη που απλά δεν μπορούν να αντέξουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο φυσικής υποδομής. Θα μπορούσαν επίσης να υπάρξουν περιβαλλοντικές επιπτώσεις, καθώς πολλά μέρη που βρίσκονται εκτός δικτύου καταλήγουν να χρησιμοποιούν γεννήτριες ντίζελ, για παράδειγμα.
Η «ρετίνα» μετατρέπει τα μαγνητικά κύματα σε ηλεκτρική ενέργεια. Ένα τετράγωνο στοιχείο που είναι τοποθετημένο σε έναν πόλο λειτουργεί ως σημείο διέλευσης που κρατά την ηλεκτρική ενέργεια να ακτινοβολεί κατά μήκος, και μια ευρύτερη επιφάνεια επιτυγχάνει όλο το κύμα. Η ακτίνα περιβάλλεται από έναν φράκτη λέιζερ χαμηλής ισχύος, ώστε να μην περνάει τα πουλιά ή τα επιβατικά οχήματα. Εάν υπάρχει ποτέ διακοπή λειτουργίας, ο Emrod λέει ότι μπορεί να οδηγήσει ένα ορθογώνιο που είναι τοποθετημένο σε φορτηγό για να αντισταθμίσει τυχόν χαμένα πόδια ρελέ.
Συνήθως, τέτοια τεχνολογία φαίνεται αδικαιολόγητη λόγω ζητημάτων όπως η απώλεια πιστότητας σήματος κατά τη μετάδοση μέσω του αέρα και έπειτα μέσω μιας σειράς τεχνολογιών διαμεσολάβησης. Αλλά η τεχνολογία ρελέ του Emrod, η οποία λέει «επανεστιάζει την ακτίνα», δεν χρησιμοποιεί καμία δύναμη και δεν χάνει σχεδόν καθόλου.
«Η αποδοτικότητα όλων των συστατικών που έχουμε αναπτύξει είναι αρκετά καλή, κοντά στο 100 τοις εκατό. Το μεγαλύτερο μέρος της απώλειας είναι στην πλευρά μετάδοσης. Χρησιμοποιούμε σταθερή κατάσταση για την πλευρά μετάδοσης και αυτό είναι ουσιαστικά τα ίδια ηλεκτρονικά στοιχεία που μπορείτε να βρείτε σε οποιοδήποτε σύστημα ραντάρ ή ακόμα και στο φούρνο μικροκυμάτων σας στο σπίτι. Αυτή τη στιγμή περιορίζονται στην απόδοση περίπου 70%. Αλλά υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη σε αυτό, κυρίως λόγω των επικοινωνιών, 5G και ούτω καθεξής. "
Το έργο βοηθάται από τα ηλεκτρικά βοηθήματα της Νέας Ζηλανδίας και την κυβέρνηση.

«Το πρωτότυπο έλαβε κάποια κυβερνητική χρηματοδότηση και σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στο Ώκλαντ σε συνεργασία με την Callaghan Innovation», λέει ο Emrod στον ιστότοπό του, αναφερόμενος στον «οργανισμό καινοτομίας» της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας. «Έχει λάβει υποψηφιότητα για το Βραβείο Royal Society και η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία διανομής ηλεκτρικής ενέργειας της Νέας Ζηλανδίας, η Powerco, θα είναι η πρώτη που θα δοκιμάσει την τεχνολογία Emrod. «
Ο Kushnir λέει ότι η απόσταση και το φορτίο ισχύος, στην αρχή, θα είναι αρκετά χαμηλά - στέλνοντας μερικά κιλοβάτ σε μικρότερες αποστάσεις εντός της Νέας Ζηλανδίας. Αλλά, λέει, το υποθετικό όριο για την απόσταση και το φορτίο ισχύος θα αυξηθεί σε σχεδόν αδιανόητα ποσά. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο Emrod είναι να κάνει μεγαλύτερα τετράγωνα.




https://www.popularmechanics.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters