Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Wayfair & Amazon Σκάνδαλο εμπορίας παιδιών - Οι Netizens κατηγορούν την Amazon για την πώληση παιδιών

Wayfair Amazon Trafficking Kids Children Scandal
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

Σαχίν Τζάνγκρα
Μετά το Wayfair, οι netizens κατηγορούν την Amazon για εμπορία παιδιών με τις πολύτιμες και όχι τόσο δικαιολογημένες τιμές τους. Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου έχει υποστεί την πυρκαγιά για την πώληση παιδιών στο όνομα των ειδών οικιακής χρήσης σε υπερβολικές τιμές, όπως μαξιλάρι κ.λπ.
Η θεωρία του σκάνδαλου εμπορίας ανθρώπων Wayfair αναζωογονήθηκε αφού ένας χρήστης του Reddit δημοσίευσε στιγμιότυπα οθόνης αγαθών υπερβολικής τιμής όπως ντουλάπια, μαξιλάρια, κουρτίνες κ.λπ., που πωλήθηκαν στον ιστότοπο και συνέδεσαν τα ονόματα των αντικειμένων με τα αγνοούμενα παιδιά το 2020.

Ο Αμερικανός λιανοπωλητής επίπλων αρνήθηκε τους ισχυρισμούς σε ένα email που εστάλη στο Newsweek από την εκπρόσωπο της Wayfair. Είπε, «Φυσικά, δεν υπάρχει αλήθεια σε αυτούς τους ισχυρισμούς. Τα εν λόγω προϊόντα είναι γραφεία βιομηχανικής ποιότητας με ακριβή τιμή. "
Ο διαδικτυακός λιανοπωλητής έκτοτε διέγραψε τα προϊόντα που «δεν εξήγησαν επαρκώς το υψηλό σημείο τιμής».
Η Amazon & Wayfair έπεσε στο ίδιο λάκκο και ήταν αναπόφευκτο καθώς οι άνθρωποι άρχισαν να παρατηρούν ένα μοτίβο στην πρώην πλατφόρμα που πουλούσε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Είναι το σκάνδαλο εμπορίας παιδιών Amazon; Ας ανακαλύψουμε.

Wayfair & Amazon Human Trafficking Scandal Conspiracy Fact Check, True ή Hoax

Θεωρία συνωμοσίας Wayfair Human Trafficking : Οι άνθρωποι κατηγόρησαν τον Wayfair για απαγωγή και πώληση παιδιών μεταμφιεσμένων πίσω από τα προϊόντα με τις υψηλές τιμές, τα οποία διαφορετικά δεν μπορούν να αγοραστούν από κανονικούς ανθρώπους, εκτός αν κάποιος ήξερε τι ακριβώς πωλεί ο λιανοπωλητής αντί για κανονικά μαξιλάρια, γραφεία βιομηχανικής ποιότητας, και τα λοιπά.
Η θεωρία συνωμοσίας για την εμπορία παιδιών του Amazon είναι επίσης παρόμοια. Ο μεγαλύτερος παίκτης ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο κατηγορείται ότι καλύπτει το μέτωπο της εμπορίας ανθρώπων με όχι τόσο δικαιολογημένες ετικέτες τιμών σε ορισμένα από τα κανονικά οικιακά προϊόντα.
Η Amazon πουλάει χαλιά περιοχής ή χαλιά για 21.000 $ + δολάρια, μαξιλάρια για 10.000 $ + δολάρια, συρτάρι για 16.000 $ + δολάρια κ.λπ. Τέτοια αντικείμενα έχουν προκαλέσει υποψίες για πολλούς περίεργους θεωρητικούς συνωμοσίας. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα στοιχεία.
Μερικοί άνθρωποι παρατήρησαν ότι οι κριτικές που δημοσιεύτηκαν σε τέτοια προϊόντα περιγράφουν κρυφά ένα σκάνδαλο διακίνησης σεξ. Για παράδειγμα, ένας κριτικός έγραψε: «Μου αρέσει να είμαι τολμηρός και να έχω κάποια στάση» στο μαξιλάρι που αναφέρθηκε παραπάνω. Δείτε την κριτική παρακάτω.
Σκάνδαλο εμπορίας ανθρώπων του Αμαζον σκάνδαλο διακίνησης σεξ του Αμαζον, πώληση παιδιών / παιδιών στο Amazon
Ένας χρήστης του Twitter παρατήρησε ότι όταν πληκτρολογήσατε το όνομα ενός κοριτσιού που έλειπε JiaQi από τη Σιγκαπούρη. Ένα παραγόμενο με τίτλο "JiaQi Large Office Boss Desk" εμφανίστηκε στη λίστα. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω.
Οι ισχυρισμοί διατυπώνονται σε γεγονότα ότι η Amazon πωλεί κανονικά προϊόντα που δεν πρέπει να κοστίζουν χιλιάδες δολάρια. Σε αντίθεση με το Wayfair, η Amazon δεν έχει μιλήσει τίποτα για τις θεωρίες συνωμοσίας που ζωντανεύουν για το Amazon Trafficking Kids / Children στο όνομα των προϊόντων με υψηλή τιμή.
Θα σας ενθαρρύνουμε να είστε λίγο υπομονετικοί και να περιμένουμε έναν υπάλληλο της Amazon να απαντήσει στο θέμα. Ωστόσο, είναι πολύ απίθανο ο εκπρόσωπος να παραδεχτεί ότι έκανε μια τέτοια πράξη. Όμως, θα περιμένουμε.

Η ιστορία συνεχίζεται. Μείνετε συντονισμένοι με το TCD για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με το Amazon Trafficking Kids / Children Scandal Conspiracy Theory.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters