Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Η AMAZON ΚΑΙ Η WAYFAIR ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ.



Amazon Child Trafficking Scandal: Is Amazon Selling Kids/Children ...ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ
Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει μετατρέψει την ποινή φυλάκισης του Ρότζερ Στόουν λίγες μέρες πριν από την έναρξη της. Ο Ρότζερ Στόουν ήταν επί μακρόν σύμβουλος του Προέδρου Τραμπ.
Στην Εβδομάδα 10 της αντίστροφης μέτρησης του Q, προέκυψε μια σημαντική εξέλιξη σχετικά με την εμπορία παιδιών για σεξ. Η διαδικτυακή εταιρεία Wayfair εκτίθεται από τους Anons ως κόμβος για την πώληση και την αγορά μικρών παιδιών που αγνοούνται.
Xconomy: Wayfair Learning E-Commerce Lessons From Amazon, ZulilyΑυτή η είδηση είναι σπαρακτική. Πρέπει να ενδυναμωθούμε για παρόμοιες ιστορίες καθώς το κακό σκοτάδι στη Γη μετατρέπεται σε Φως.
Ο "I ET 17" retweets ένα tweet που εξηγεί τα υπερβολικά υπερτιμημένα προϊόντα της Wayfair που πήραν το όνομά τους από τα παιδιά που εξαφανίστηκαν ...
H Liza Mei γραφει στο tweeter για την σύνδεση του Τομ Χανκς με την Wayfair...
«Ο Τομ Χανκς δημοσίευσε μια φωτογραφία από ένα βρώμικο γάντι με το « SRC USA » το οποίο ... σε συνδυασμό με τους αριθμούς SKU στα υπερτιμημένα αντικείμενα Wayfair οδηγεί σε φωτογραφίες μικρών παιδιών. Σχετίζεται με (Λίζα Μάι Κρόουλι)
Είναι ενδιαφέρον ότι το αμερικανικό ναυτικό έχει δημοσιεύσει τρία tweets για τον Tom Hanks τις τελευταίες δύο ημέρες. Όπως λέει συχνά ο Q, "Πότε καθίσταται μαθηματικά αδύνατο ...;"
Είναι σαφές ότι υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα που συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια στις επιχειρήσεις της Συμμαχίας. Η Συμμαχία συχνά χρησιμοποιεί tweet των ένοπλων δυνάμεων, ειδικά του Ναυτικού, για να στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα στους Anons. Θα έλεγα, προσέξτε τον Τομ Χανκς.
Αυτή η είδηση μόλις ήρθε... Η Λίζα Μέι Κρόουλι βρήκε στοιχεία για την εμπορία παιδιών για σεξ και στο Amazon ...
Ο "ET 17" επανέγραψε ένα tweet ενός Anon με όνομα Mike για τα περιουσιακά στοιχεία του Amazon ...
«Ο Τραμπ και η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση μπορούν να κατασχέσουν ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝ αν αποδειχθεί ότι εμπλέκεται στην εμπορία ανθρώπων ....»
Αυτά είναι τεράστια νέα. Φαίνεται ότι η Συμμαχία πρόκειται να καταργήσει την Amazon, μια εταιρεία που πολλοί πιστεύουν ότι είναι από εκείνες που είναι στο απυρόβλητο. Αυτό αποδεικνύει ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος στον πλανήτη. Και δεν είναι ο Τζεφ Μπέζος.
Τι εβδομάδα είναι αυτή που μας έρχεται...!
Τέλος, ας απολαύσουμε την απαραίτητη ελαφριά ανακούφιση εις βάρος του Δημοκρατικού Κόμματος ...
Μερικές μέρες είναι δυσκολότερες από άλλες για τους Μαχητές του Φωτός. Θεωρώ πολύ δύσκολο να γράφω για την εμπορία παιδιών σεξ. Είναι ένα θέμα που εύχομαι να μην έπρεπε να γράψω ποτέ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ όμως πρέπει να βγει - έτσι θα απελευθερώσουμε την ανθρωπότητα και θα κάνουμε ξανά τον κόσμο ένα ασφαλές μέρος για τα παιδιά.
Την όποια τύχη θα έχει ο ένας, θα την έχουμε ΟΛΟΙ .
Αγάπη και Φως
Σιέρα (NZ)
Μτφρ: Ιουλιανός Βουδούρης - 2020-07-12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters