Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Η Rose McGowan ζητά συλλήψεις του πρίγκιπα Andrew, Bill Clinton μετά τη σύλληψη του Ghislaine Maxwell στο FBI

Η Rose McGowan παρακολουθεί τα βραβεία GQ Men of the Year στο Tate Modern στις 5 Σεπτεμβρίου 2018 στο Λονδίνο, Αγγλία. (Stuart C. Wilson / Getty Images)
Ο Rose McGowan  ζητά να συλληφθούν ο πρίγκιπας Andrew και ο Bill Clinton για τους φερόμενους δεσμούς τους με τον εκλιπόντα Jeffrey Epstein μετά τη σύλληψη του υποτιθέμενου συντρόφου του σεξουαλικής κακοποίησης  Ghislaine Maxwell .
«Τώρα πάρτε τον Μπιλ Κλίντον και τον Πρίγκιπα Ανδρέα», είπε ο Μακ Γκόουαν την Παρασκευή, μια μέρα μετά τη σύλληψη του Μάξγουελ από το FBI και το NYPD σε μια αγροτική πόλη του Νιού Χάμσαϊρ, όπου κρυβόταν.
Το tweet της ηθοποιού συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία των Harvey Weinstein, Epstein και Maxwell που στέκονταν δίπλα-δίπλα με κόκκινα χ πάνω από τα πρόσωπά τους.

Ο Maxwell, ο μακροχρόνιος έμπιστος και πρώην φίλος του Epstein, αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση που απορρέουν από φερόμενη  συνωμοσία  για σεξουαλική διακίνηση που περιλαμβάνει ανήλικα κορίτσια.
Σε ένα κατηγορητήριο έξι καταγγελιών που έκλεισε μετά τη σύλληψή της, οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι ο Maxwell προσέλκυσε ανηλίκους να ταξιδέψουν στις πολλαπλές κατοικίες του Epstein - συμπεριλαμβανομένου ενός πολυώροφου διαμερίσματος στην  Upper East Side του Μανχάταν , την κατοικία του στο  Palm Beach, Fla και το ράντσο του στη Santa Fe, NM - και στο σπίτι του Maxwell στο Λονδίνο.
Μετά τη σύλληψη του Maxwell, η Audrey Strauss, ενεργή δικηγόρος των ΗΠΑ για τη Νότια Περιοχή της Νέας Υόρκης, δήλωσε ότι «θα καλωσορίσει τον Πρίγκιπα Andrew να έρθει να μιλήσει μαζί μας».
«Θα θέλαμε να έχουμε το όφελος από τη δήλωσή του», είπε ο Στράους.

Ο Jeffrey Epstein και η Ghislaine Maxwell το 2005. Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Maxwell την βίασε «20-30 φορές». (Φωτογραφία από τον Joe Schildhorn / Patrick McMullan μέσω Getty Images)
Πηγές κοντά στον πρίγκιπα  Ανδρέα  επέμειναν στο Fox News ότι ο  βρετανός βασιλιάς  προσπάθησε να φτάσει και να προσφέρει τη βοήθειά του.
«Η ομάδα του Δούκα παραμένει αμηχανία δεδομένου ότι έχουμε επικοινωνήσει δύο φορές με το DOJ τον τελευταίο μήνα και μέχρι σήμερα δεν έχουμε καμία απάντηση», ισχυρίστηκε η πηγή.
Η νομική ομάδα της 60χρονης είπε στην Fox News την Πέμπτη ότι δεν είχε κανένα σχόλιο σχετικά με τη σύλληψη του Maxwell.
Ο Έπσταϊν πέθανε σε ομοσπονδιακό κέντρο κράτησης στη Νέα Υόρκη το περασμένο καλοκαίρι εν αναμονή δίκης για κατηγορίες σεξουαλικής διακίνησης.

FILE - Ο πρίγκιπας Ανδρέας, ο Δούκας της Υόρκης εγκαταλείπει την έδρα του Crossrail στο Canary Wharf στις 7 Μαρτίου 2011 στο Λονδίνο, Αγγλία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Maxwell εισήγαγε τον Epstein στον Δούκα της Υόρκης το 1999,   ανέφερε το The Telegraph .
Ο πρίγκιπας Ανδρέας αρνήθηκε να κάνει σεξ με έναν από τους βασικούς κατηγορητές του Έπσταϊν, τη  Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζούφρε , αφού ισχυρίστηκε ότι έκανε σεξ με τον βασιλικό τρεις φορές, ακόμα και όταν ήταν 17 ετών.
Εν τω μεταξύ, ο πρώην  Πρόεδρος Κλίντον  επέμεινε ότι δεν επισκέφτηκε ποτέ το περίφημο «νησιωτικό νησί» του πρώην χρηματοδότη.
Ένας μακροχρόνιος τεχνικός στο  νησί της  Καραϊβικής ισχυρίζεται ότι κάποτε είδε την Κλίντον με τον Έπσταϊν στην βεράντα του σπιτιού της βίλας του Έπσταϊν - αν και κανείς άλλος δεν ήταν μαζί τους, σύμφωνα με το "Jeffrey Epstein: Filthy Rich", μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ που αρχίζει Το Netflix τον Μάιο.
Προηγουμένως, ο Roberts Giuffre - ο οποίος ισχυρίζεται ότι έγινε "σκλάβος σεξ" του Epstein σε ηλικία 17 ετών - είπε ότι θυμάται να βλέπει την Κλίντον στο νησί, αν και είπε ότι δεν ενήργησε ποτέ ακατάλληλα.
Η Vandana Rambaran, η Marta Dhanis και η Stephanie Nolasco της Fox News συνέβαλαν σε αυτήν την έκθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters