Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι η Ghislaine Maxwell την βίασε «20 -30 φορές». πρόθυμος να καταθέσει: «Εξίσου κακό» όπως ο Έπσταϊν

Ghislaine Maxwell attends Polo Ralph Lauren host Victories of Athlete Ally at Polo Ralph Lauren Store on November 3, 2015 in New York City.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ - Μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι η Ghislaine Maxwell την βίασε δεκάδες φορές - ξεκινώντας όταν ήταν μόλις 14 ετών - λέει ότι είναι πρόθυμη να λάβει θέση και να καταθέσει εναντίον της πρώην φίλης του Jeffrey Epstein.
Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με την Fox News, η Jane Doe, η οποία επιθυμεί να προστατεύσει την ταυτότητά της, είπε ότι η Maxwell την κακοποίησε σεξουαλικά από την αρχή το 1991 στη Φλόριντα. Είπε ότι η κακοποίηση συνεχίστηκε μέχρι τα 16 της.
Ο Maxwell συνελήφθη την Πέμπτη με ομοσπονδιακές κατηγορίες για διευκόλυνση και συμμετοχή σε πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης με ανηλίκους,
«Με βίασε. Θα έλεγα ότι είναι περισσότερες από 20 ή 30 φορές », είπε. «Είναι εξίσου κακή με τον Τζέφρι Έπσταϊν… Είναι βιαστής».
Η Jane Doe ισχυρίζεται ότι χρόνια σεξουαλικής κακοποίησης έληξε μόνο μετά την εγκυμοσύνη με το μωρό του Jeffrey Epstein. Στην ηλικία των 16 ετών, είχε μια άμβλωση.
«Δεν ήμουν ποτέ με κανέναν εκτός από αυτόν [Epstein]», δήλωσε ο Doe, ο οποίος είναι μέρος μιας αγωγής που κατατέθηκε κατά της περιουσίας του Epstein πριν από ένα χρόνο. «Το γεγονός ότι έπρεπε να σκοτώσω το παιδί μου επηρέασε πραγματικά εμένα και την οικογένειά μου».
Υποψιάζοντάς του ότι είχε πει στους παππούδες της για την άμβλωση και φοβισμένος ότι θα μιλούσε με τις αρχές, λέει ο Doe, ο Maxwell, ο Epstein και άλλοι την βίασαν για τελευταία φορά ως τιμωρία. «Η Ghislaine ήταν μέρος αυτής», είπε ο Doe. «Ήμουν ναρκωμένος».
Μετά τον βιασμό, είπε ο Ντο, ένας οδηγός με όπλο την οδήγησε στο σπίτι της. «Με πέταξαν στην αυλή των παππούδων μου γυμνά και μου είπαν ότι δεν θα επανέλθω ζωντανή την επόμενη φορά», είπε ο Ντου.
Φοβισμένη για τη ζωή της, είπε η Ντου, ο παππούς της την έκρυψε. Εγκατέλειψε το γυμνάσιο. «Βασικά εξαφανίστηκα», είπε. "Κυρία. Η Μάξγουελ ήταν συμμετέχων και κατέστησε πολύ σαφές ότι έπρεπε να κρατήσω το στόμα μου κλειστό, διαφορετικά η ζημιά θα έρθει στην οικογένειά μου και στον εαυτό μου και η ζημιά μου ήρθε. "
Μεγαλωμένη από τους παππούδες της στη Φλόριντα, η Doe είπε ότι προσλήφθηκε το 1991 από έναν φίλο και εισήχθη στον Maxwell και τον Epstein, οι οποίοι υποσχέθηκαν να την βοηθήσουν με την καριέρα της στο μοντέλο. Η Μάξγουελ την πήρε από το σχολείο και το σπίτι των παππούδων της, είπε. Της δόθηκε ένας τηλεειδοποιητής και η Maxwell θα την πήγαινε για ψώνια και θα αγόραζε τα πορτοφόλια της Louis Vuitton, πρόσθεσε ο Doe. Αλλά αυτές οι μέρες τελικά θα στραφούν σε σεξουαλική κακοποίηση.
Μια παρθένα και ένα παιδί εκείνη την εποχή, εξήγησε ο Ντου, ο Μάξγουελ θα χρησιμοποιούσε παιχνίδια και την διεισδύει με τα δάχτυλά της.
«Όταν ξεκίνησε, μου είπε ότι η Epstein αναστατώθηκε επειδή συνέχιζα να αιμορραγώ και ότι βοηθούσε ώστε να μην πονάει τόσο πολύ γιατί θα έπρεπε να είναι ικανοποιητική».
Ισχυρίστηκε ότι η Maxwell δεν ήταν πάντα στο δωμάτιο όταν κακοποιήθηκε από την Epstein, αλλά ότι όταν ήταν ήταν να της διδάξει πώς να ικανοποιήσει τον καταδικασμένο παιδόφιλο.
«Ήταν λίγο πολύ, προπονητής», είπε η Ντου. «Κάντε το έτσι και κάντε το έτσι, γιατί μόλις γίνετε μοντέλο, αυτό θα περιμένουν από εσάς.»
Όταν έφτασε για σχόλιο από το Fox News Channel σχετικά με αυτούς τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς, ο δικηγόρος της Ghislaine Maxwell, Larry Vogelman, είπε «κανένα σχόλιο».
Την Πέμπτη, το FBI πραγματοποίησε επιδρομή στο σπίτι του Maxwell εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπράντφορντ, NH. Αντιμετωπίζει έξι ομοσπονδιακές κατηγορίες που απορρέουν από κατηγορίες τριών γυναικών που ισχυρίζονται ότι ο Maxwell όχι μόνο τις προσέλαβε και τις περιποίησε για την Epstein, αλλά την κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.
«Είναι κακό άτομο. Δεν πιστεύω ότι ο Τζέφρι Έπσταϊν θα μπορούσε να έχει αποκτήσει το μέγεθος των θυμάτων που δεν είχε για αυτήν », είπε η Ντου. «Καταστράφηκε ό, τι έπρεπε να είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου, έφηβος και μαζορέτα».
Η Jane Doe είπε ότι είναι «απολύτως» πρόθυμη να βοηθήσει τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς της Νέας Υόρκης ως μάρτυρας κατά του Maxwell.
«Σίγουρα θα έπαιρνα τη θέση και θα καταθέσω γιατί πιστεύω ότι αξίζει να είναι εκεί που είναι σήμερα και αξίζει να μείνει εκεί για το υπόλοιπο της ζωής της», είπε η Doe. «Ελπίζω από εμένα να προωθήσει, ενθαρρύνει άλλα θύματα».
Ο δικηγόρος Τζόρνταν Μέρσον, ο οποίος εκπροσωπεί τη Jane Doe και οκτώ άλλους κατηγόρους του Epstein, άσκησε αγωγή εναντίον της περιουσίας του Epstein για λογαριασμό τους πριν από ένα χρόνο.
«Γνωρίζω τον πελάτη μου για περίπου ένα χρόνο και η ιστορία της δεν έχει αλλάξει ποτέ», είπε η Μέρσον. «Οι άνθρωποι ένιωσαν εξαπατημένοι όταν ο κ. Epstein αυτοκτόνησε στη φυλακή και δεν είχαν την ευκαιρία να καθίσουν σε μια δικαστική αίθουσα και να δουν το δικαστικό σύστημα να παίζεται και ελπίζουν ότι αυτό είναι ένα διαφορετικό αποτέλεσμα εδώ».
Η Ντο είπε ότι είναι ελπιδοφόρα και προσευχή που ο Μάξγουελ φτάνει στη δίκη της χωρίς περιστατικό, σε αντίθεση με τον Έπσταϊν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κελί του από αυτοκτονία. Συμφωνεί με εισαγγελείς που χαρακτηρίζουν τον Maxwell ως ακραίο κίνδυνο πτήσης και ζητούν την ανάκληση της εγγύησης.
«Προφανώς έχει σοβαρές συνδέσεις, πολλαπλά διαβατήρια», είπε ο Ντο. «Απλώς νιώθω ότι αν για οποιονδήποτε λόγο μπορούσε να βγει από τη φυλακή θα φύγει και κανείς δεν θα τη βρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters