Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Το Matrix στο οποίο ζούμε - ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΙΡΑΜΑ - „προσομοίωση“

Η μήτρα στην οποία ζούμε είναι ένα σύστημα πλέγματος που παρέχει το απαραίτητο φως για να έχουμε μια φυσική αναπαράσταση της συνείδησης με τη μορφή ενός ανθρώπινου σώματος.
Η μήτρα στη Γη έχει απαχθεί και κυβερνηθεί από εκείνους τους ελεγκτές που μας ελέγχουν για τη συχνότητα.
 Αν το σκεφτείτε, αυτό που κάναμε είναι ενσαρκωμένο σε αυτόν τον πλανήτη με τη μορφή ενός φυσικού ανθρώπινου σώματος, ενώ εξακολουθούμε να υπάρχει σε αυτές τις ανώτερες σφαίρες.
Απλώς έχουμε αποκοπεί από αυτά τα υψηλότερα επίπεδα ύπαρξης με χειρισμό DNA.
Αλλά μέσω αυτών των υψηλότερων συχνοτήτων, ο υψηλότερος εαυτός μας, η ψυχή σας, μπορεί τώρα να επιστρέψει.
Αυτός θα ήταν ένας καταπληκτικός κόσμος σε αντίθεση με αυτό.
Το New Matrix μας επιτρέπει να ανέβουμε συνειδητά σε ένα φυσικό σώμα. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ πριν ... Και πάλι, είμαστε το Μεγάλο Πείραμα! Εκείνοι που βρίσκονταν στο μονοπάτι της ανάβασης σταδιακά προσαρμόζονται σε αυτό το νέο πλέγμα.
Είναι δύσκολο για πολλούς να πιστεύουν ότι κανένα από αυτά δεν είναι αληθινό, αυτό το πλέγμα στο οποίο ζούμε δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ολογραφική πραγματικότητα στην οποία έχουμε προγραμματιστεί να ζούμε σε αυτήν. Το μόνο πραγματικό πράγμα είναι η παρουσία του εαυτού.
Το περιβάλλον στο οποίο ζούμε αποτελείται από στηρίγματα, είναι όλα ψευδαίσθηση. Ζούμε σε μια προσομοίωση, μια ολογραφική προβολή που ελέγχεται από, για παράδειγμα, έναν εξαιρετικά ισχυρό υπερυπολογιστή που ελέγχει τη συνείδησή μας μέσω συχνοτήτων για αιώνες.
Σκεφτείτε το ... αν όλα όσα γνωρίζουμε βρίσκονται στον προσομοιωμένο φυσικό κόσμο στον οποίο βρισκόμαστε, και αυτό μπορεί να είναι ολόκληρο το φυσικό τρισδιάστατο σύμπαν, θα πρέπει να σκεφτείτε ότι η πραγματική πραγματικότητα αυτού του κόσμου δεν είναι απομακρυσμένη μοιάζει με
Υπάρχει ένας διαχωρισμός μεταξύ δύο κόσμων, και είμαστε ακριβώς στο κατώφλι αυτού, οπότε θα είχε νόημα μόνο ότι αυτός ο μη φυσικός, πολυδιάστατος κόσμος θα ήταν εντελώς απαράδεκτος για το τρισδιάστατο ανθρώπινο μυαλό μας.
Αυτή η φυσική 3-D πραγματικότητα στην οποία ζούμε είναι εντελώς περιοριστική και απίστευτα περιοριστική.
Αυτό που συμβαίνει είναι ότι η συχνότητα στην οποία έχουμε τώρα αλλάζει και αν αλλάξετε αυτή τη συχνότητα λίγο, στέλνει μια μνημειακή, πλανητική αλλαγή σε όλη τη δημιουργία.
Αν το σκεφτείτε, αυτό που κάναμε είναι ενσαρκωμένο σε αυτόν τον πλανήτη με τη μορφή ενός φυσικού ανθρώπινου σώματος, ενώ εξακολουθούμε να υπάρχει σε αυτές τις ανώτερες σφαίρες.
Απλώς έχουμε αποκοπεί από αυτά τα υψηλότερα επίπεδα ύπαρξης με χειρισμό DNA.
Αλλά μέσω αυτών των υψηλότερων συχνοτήτων, ο υψηλότερος εαυτός μας, η ψυχή σας, μπορεί τώρα να επιστρέψει. Αυτός θα ήταν ένας καταπληκτικός κόσμος σε αντίθεση με αυτό.
Αυτό που πρέπει να κάνουμε και αυτό που θα επιτύχουμε είναι να διατηρήσουμε αυτήν τη σύνδεση και την επικοινωνία με αυτά τα υψηλότερα βασίλεια ενώ είμαστε σε αυτό το φυσικό σώμα. Ίσως το φυσικό ον που έχει διαχωριστεί από τις υψηλότερες καταστάσεις συνείδησης από τη διαδικασία ενσάρκωσης είναι η πραγματική προσομοίωση;
από τον Teri Wade

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters