Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Βρισκόμαστε σε φάση διάλυσης του συστήματος ελέγχου - Μεγάλη αφύπνιση

Βρισκόμαστε σε φάση διάλυσης του συστήματος ελέγχου. Και παρακολουθήστε την απελευθέρωση του τι κρύβεται πίσω από την τρισδιάστατη πρόσοψη.
Εάν συνεχιστεί ο εσωτερικός αγώνας για έλεγχο, θα αποκαλύπτει την πραγματική φύση αυτής της πραγματικότητας κάθε μέρα.
Είναι η ώρα να είσαι γενναίος, θαρραλέος και σίγουρος. Είμαστε όλοι σε αυτήν την κατάσταση μαζί, και είναι μια φυσική βιολογική διαδικασία που όλοι οι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να αναπτύξουν τη συνείδησή μας με τρόπο που υπερβαίνει την ανάγκη για συνεχή επιβίωση.
Μια πλανητική αλλαγή λαμβάνει χώρα επί του παρόντος στους κύριους παράγοντες που έχουν ελέγξει και κυριαρχήσει στον κόσμο μας για αιώνες.
Υπάρχει μια μεγάλη αναταραχή στην ιεραρχία των κύριων ομάδων ελέγχου, η οποία αποκαλύπτει τη σκοτεινότερη σκοτεινή πλευρά της εξαπάτησης και την ανησυχητική κατάχρηση εξουσίας, τη δωροδοκία, τη διαφθορά, η οποία μας οδηγεί στην ανησυχητική αλήθεια των σατανικών τελετουργικών πρακτικών.
Για όσους δεν είναι προετοιμασμένοι για τα στρώματα της αποκάλυψης και της αποκάλυψης της αλήθειας μέσα στην ιεραρχία στην πολιτική, τα οικονομικά, την κυβέρνηση, την ψυχαγωγία κ.λπ., αυτό θα είναι για πολλές οδυνηρές και απελπιστικές στιγμές.
Πολλοί αρχίζουν να βλέπουν μέσα από την τρισδιάστατη πρόσοψη και τη βαριά κατάχρηση εξουσίας και εξαπατήσεις. Αυτή η πρόσοψη έχει καλυφθεί από τα mainstream μέσα ενημέρωσης σε μια προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου της ανθρωπότητας να σκεφτεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο.
Πολλοί απομακρύνονται από τα mainstream media και τους πολλούς αφηγηματικούς κλάδους τους. Οι άνθρωποι αναζητούν αλήθεια και εναλλακτικές λύσεις σε αυτήν την εξαπάτηση.
Ανακαλύπτουμε τις άσχημες και απίστευτα οδυνηρές αλήθειες που κρύβονται τα κύρια μέσα από τον ανθρώπινο πληθυσμό.
Όλοι πρέπει να ρωτήσουν πώς η ανθρωπότητα έφτασε στην κατάσταση της συνείδησης στην οποία ήταν.
Πώς δημιουργήσαμε αυτές τις συνθήκες στη γη;
Πώς επιλέγονται οι παγκόσμιοι ηγέτες
και πώς παραμένουν στην εξουσία;
Πώς ορίστηκαν οι γήινοι στη διαγαλαξιακή κοινότητα
ως θερμόπλοοι, σταυροφόροι, δολοφόνοι ζωής και φύσης χωρίς τύψεις;
Όταν κάνουμε τέτοιου είδους ερωτήσεις, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την παροιμιώδης τρύπα κουνελιών που πολλοί προτιμούν να αγνοούν.
Πρέπει να απελευθερωθούμε από τα όρια της αυτοεξυπηρέτησης, της σκοτεινής άγνοιας, της προσκόλλησης σε υλικά πράγματα, τα δεινά και την κατάσταση του διανοητικού διαχωρισμού και να απελευθερωθούμε από αυτά.
Το ίδιο δηλώνει ότι ενισχύει τους συνεχιζόμενους κύκλους του θανάτου και της μετενσάρκωσης στα κατώτερα βασίλεια χωρίς συνειδητή μνήμη, σκουπίζει τις ταυτότητές μας και μας απελευθερώνει από την πνευματική σύνδεση. Μας κρατούν σκλάβους στον υλικό κόσμο.
Βρισκόμαστε στη διαδικασία αλλαγής της ανθρώπινης συνείδησης από τους χαμηλότερους δονούμενους υλικούς κόσμους στους υψηλότερους δονούμενους πνευματικούς κόσμους.
Πώς θα ήταν η ζωή μας αν μπορούσαμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτό το κατάστημα πληροφοριών των προηγούμενων ζωών μας και των προηγούμενων κόσμων που έχουμε βιώσει;
Αυτό είναι το θεμέλιο που βάζουμε για τη μελλοντική κατεύθυνση της ανθρώπινης φυλής καθώς εξελίσσουμε σε αυτό το ανερχόμενο χρονοδιάγραμμα.
Υψηλότερη ευαισθητοποίηση είναι υψηλότερη νοημοσύνη,
υψηλότερη συνειδητοποίηση και εκλεπτυσμένη σκέψη.
Όταν αποκτούμε πρόσβαση στην ψυχή μας και στις πνευματικές μας δυνάμεις, φέρνει απίστευτες γνώσεις και ικανότητες που η ανθρωπότητα δεν μπορούσε καν να καταλάβει στους χαμηλού διαστάσεων κόσμους.
Πολλοί από εσάς βιώνετε επί του παρόντος αμφίβολες καταστάσεις συνείδησης. Αυτό έχει να κάνει με τη διαδικασία βαθμονόμησης του φυσικού σας σώματος για αυτές τις εισερχόμενες υψηλότερες συχνότητες.
Αυτές οι ταυτόχρονες καταστάσεις συνείδησης αποτελούν μαρτυρία για τα πολυδιάστατα όντα που πραγματικά είμαστε.
Από τον Teri Wade

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters