Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Κλίντον και πρωθυπουργός Αιτής - εμπορία και σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Αλλά και εδώ τα ίδια γίνονται.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
Elena Otapasidou
Άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα... Σιγά σιγά ένα ένα... Θα αρχίσουμε επιτέλους να μαθαίνουμε την αλήθεια ή οποία είναι πολύ σκληρή και δυσκολοχωνευτη... Για κάποιους που ήταν υποψιασμένοι έρχεται η επιβεβαίωση...

Για τους υπόλοιπους θα τους πέσει ο ουρανός στο κεφάλι, θα πέσουν από τα σύννεφα??? Δείτε με προσοχή όλο το βίντεο... Είναι η αρχή του τέλους τους... Ήρθε η ώρα να καθαρίσει ο πλανήτης μας από τα καθάρματα!!!


Πάμε τώρα στα δικά μας

ΕΞΟΥΣΙΕΣ VS σεξουαλικά κακοποιημένων ανηλίκων ΒΙΒΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ Επεισόδιο 6


Η εφέτης του Εφετείου Θεσσαλονίκης ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΤΖΑΚΙΔΟΥ επί πολλά έτη και αντίθετα με το νόμο συμμετέχει ενεργά στους προεκλογικούς αγώνες του πολιτευόμενου με τη ΝΔ συζύγου της και στη συνέχεια χωρίς κανέναν ενδοιασμό δικάζει τις υποθέσεις γνωστών, φίλων και ψηφοφόρων της περιοχής που πολιτευεται ο συζυγός της. 
Το γεγονός αυτό υπέπεσε στην αντίληψή μου όταν ως πρόεδρος των δικαστών και εισαγγελέων της περιοχής προσκάλεσε τον μητροπολίτη Λαγκαδά, ο οποίος με επίσημη κατάθεση του σε πταισματοδίκη έχει εγγυηθεί προσωπικά για την αρετή εμπλεκόμενου σε παιδεραστία αρχιμανδρίτη της μητρόπολης του, του οποίου οι υποθέσεις εκκρεμούν στην Εφετειακή Περιφέρεια Θεσσαλονίκης που δικάζει η κ.Μαντζακίδου. 

Το βιντεάκι ενόχλησε τη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και αποφάσισαν αντι να τιμωρήσουν την κ. Μαντζακίδου να καταγγείλουν το βιντεάκι μου στο you tube, κατά τα άλλα διερευνούν το παραδικαστικό του Παπαγγελόπουλου. 
Θα τους υπενθυμίσω λοιπόν στη κυβέρνηση που μου κατέβασε το βίντεο ότι ο πατέρας του ανήλικου που αγωνίζεται εδώ και 5 χρόνια να τιμωρηθεί ο παιδεραστής αρχιμανδρίτης και η συμμορία του που συνεχίζουν απτόητοι να κακοποιούν σεξουαλικά μικρά παιδάκια, απέστειλε πριν ανέβει το βίντεο στο διαδίκτυο στον υπουργό δικαιοσύνης, στην επιθεώρηση δικαστηρίων και στην ένωση δικαστών και εισαγγελέων καταγγελία εις βάρος της κ. Μαντζακίδου, το περιεχόμενο της οποίας είναι το βίντεο. 

Τι έκανε η κυβέρνηση; 
Όχι μόνο δεν τιμώρησε τη κ. Μαντζακίδου. Όχι μόνο δεν μετέθεσε σε άλλη περιοχή της Ελλάδας τη κ. Μαντζακίδου. Όχι μόνο δεν απάντησε στις καταγγελίες του πατέρα, αλλά η κ. Μαντζακίδου πήρε και προαγωγή παραμένοντας στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, επίσης έκανε καταγγελία στο you tube για να κατέβει το ενοχλητικό βίντεο. 
Μπράβο σωτήρες, εσείς κατά τα’ άλλα θα δικάσετε το παραδικαστικό.




ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. 
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ
 

ΒΙΒΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ - YouTube


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters