Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Το ψέμα για τον Donald Trump είναι πλέον εντελώς εκτός ελέγχου

Το ψέμα για τον Donald Trump είναι πλέον εντελώς εκτός ελέγχου
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ περπατά από το Λευκό Οίκο
τη Δευτέρα το βράδυ στην Επισκοπική Εκκλησία του Αγίου
Ιωάννη, η οποία υπέστη ζημιές κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων
στην κοντινή πλατεία LaFayette την Κυριακή το απόγευμα.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ  GOOGLE TRANSLATE
Οι φιλελεύθεροι κατά του Τραμπ (δηλ. Δημοκρατικοί και τα μέσα ενημέρωσης) πρέπει απλώς να βρουν κάτι - οτιδήποτε - λάθος με τον πρόεδρο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να το αναπληρώσει.
Η διαρκώς μη-πρόεδρος Χίλαρι Κλίντον μοιράστηκε τη Δευτέρα μια φωτογραφία δίπλα-δίπλα του Λευκού Οίκου, μια φωτιζόμενη σε ένα φάσμα ουράνιων τόξων από το 2015, όταν ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν στο γραφείο και ο άλλος εμφανίζεται σχεδόν σε μαύρο χρώμα χωρίς φωτισμό . «Οι εκλογές έχουν σημασία», έγραψε ο Κλίντον.

Ο πρώην σύμβουλος του Ομπάμα Ντέιβιντ Αξέλροντ μοιράστηκε την ίδια εικόνα του σκοτεινού Λευκού Οίκου, αποκαλώντας τον «τέλειο συμβολισμό», επειδή, «αν ποτέ η χώρα χρειαζόταν ο κάτοικος του Λευκού Οίκου για να ρίξει φως, και όχι θερμότητα, τώρα είναι η ώρα. Δυστυχώς, τα φώτα είναι σβηστά. "
Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι η φωτογραφία μεταβιβάστηκε ως μεταφορά για την απάθεια του Τραμπ προς την αστυνομική βαρβαρότητα και ο ρατσισμός ήταν στην πραγματικότητα, όπως ο Λευκός Οίκος του ουράνιου τόξου, από τα χρόνια του Ομπάμα.
Τόσο διάχυτο ήταν αυτό το meme στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που το Associated Press μεταφέρθηκε σε πραγματικό έλεγχο και άφησε στους φιλελεύθερους να γνωρίζουν ότι, συγγνώμη, το slam dunk στο Trump ήταν στην πραγματικότητα μια ενοχλητική ανάκαμψη.
Οι άνθρωποι άρχισαν ακόμη και να λένε ότι ο Τραμπ κρύβεται στην αποθήκη του και ότι τα φώτα σβήνουν - έως ότου ένας δημοσιογράφος του CNN επισήμανε ότι τα κύρια φώτα σβήνουν πάντα στις 11 μ.μ.
Δεν είναι σαν να έχει συμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Θυμηθείτε τις εικόνες «παιδιών σε κλουβιά» που ήταν όλη η οργή που κατευθύνθηκε προς το καλοκαίρι του 2018, αποδείχθηκαν ως αποδεδειγμένη απόδειξη ότι η κυβέρνηση Τραμπ πήρε μια περιττή σκληρή γραμμή για να κλειδώσει τους παράνομους μετανάστες.
Αυτές οι φωτογραφίες κατέληξαν να είναι από το 2014, και πάλι, όταν ο Ομπάμα ήταν πρόεδρος.
Πράγματι, με βάση κάποια από την τηλεοπτική κάλυψη, θα νομίζατε ότι ο Τραμπ είχε πραγματικά φτύσει τη μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ, του μαύρου που πέθανε στη Μινεάπολη, ενώ ένας λευκός αστυνομικός γονατίστηκε στο λαιμό του.
Στην πραγματικότητα, ο Τραμπ ήταν εξαιρετικά ευαίσθητος και σεβασμός στη μνήμη του Φλόιντ, χαρακτηρίζοντας το θάνατό του «τραγωδία» που «δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ». Πρόσθεσε ότι το περιστατικό «γέμισε Αμερικανούς σε όλη τη χώρα με τρόμο, θυμό και θλίψη».
Την περασμένη εβδομάδα, μόλις δύο ημέρες μετά το θάνατο του Φλόιντ, ο Τραμπ διέταξε τους αξιωματούχους του FBI και του Υπουργείου Δικαιοσύνης να πραγματοποιήσουν ταχεία έρευνα για το θέμα. Ωστόσο, ο Τύπος αγνοεί όλα αυτά, υποδηλώνοντας ότι αρνήθηκε να μιλήσει καθόλου για το τραγικό επεισόδιο.
Στη συνέχεια ξεκίνησε η λεηλασία, η καταστροφή και η βία στη Μινεάπολη, την Ατλάντα, τη Λούισβιλ και την Ουάσιγκτον, DC.
Αυτό ήταν προφανές και το σφάλμα του Τραμπ.
Ο πολιτικός αναλυτής του CNN David Gergen δήλωσε την Τρίτη ότι οι παραπομπές του Τραμπ στον εαυτό του ως «πρόεδρος του νόμου και της τάξης» λειτούργησαν ως «δολώματα φυλών» και, με τη σειρά τους, «θα προκαλούσαν σκόπιμα βία».
Η αρθρογράφος της Liberal Washington Post, Dana Milbank, έγραψε τη Δευτέρα ότι οι ταραχές και η καταστροφή που βλέπουμε «είναι οι μισθοί του κατεχόμενου από μίσους Τραμπ».
Ο πάντα υστερικός Don Lemon στο CNN είπε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ότι ο Τραμπ έχει «συνεισφέρει» στο «περιβάλλον» που βιώνουμε τώρα.
Δεν τελειώνει ποτέ, αλλά αυτά δεν είναι λάθη. Έτσι σκοπεύουν να λειτουργήσουν τα εθνικά μέσα ενημέρωσης στην εποχή του Τραμπ. Εάν δεν μπορούν να βρουν κάτι λάθος μαζί του, το κάνουν.
Ο Eddie Scarry είναι αρθρογράφος του Washington Examiner.

1 σχόλιο:

Τσοπάνος είπε...

Ήταν λυπηρό αυτό που συνέβη στον Floyd, καί ο συγκεκριμένος αστυνομικός θα πρέπει να πάει φυλακή να πληρώσει γιαυτό πού έκανε,
Αλλά ας δούμε όμως και τι ήταν ο Floyd με τα μάτια μιας αφρό Αμερικανίδας
https://youtu.be/wsthNTJI9Zk

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters