Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Το Σιωνιστικό Σχέδιο Πανδημίας + Ταραχών Σκάει Στις Μούρες Τους

BENJAMIN FULFORD 1/6/2020

Το μακρόπνοο πλάνο που είχαν προσχεδιάσει οι Σατανιστές Σιωνιστές να σκοτώσουν δισεκατομμύρια σκάει μέσα στη μούρη τους, ακολουθώντας την αποτυχία των ταραχών τους και της ψευτοπανδημίας τους. 
Τώρα, οι στρατιωτικές δυνάμεις του κόσμου και οι δυνάμεις υπηρεσιών πληροφοριών τους κυνηγούν ενεργά, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές, συμπεριλαμβανομένων επίσημων κυβερνητικών πηγών.
“Η υποκινούμενη και εκτελεσμένη βία από την Antifa και άλλες παρόμοιες ομάδες που συνδέονται με τις ταραχές αποτελούν εγχώρια τρομοκρατία και θα αντιμετωπιστεί αναλόγως”, λέει ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ William Barr.
“Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση της απεριόριστης δύναμης του Στρατού μας και πολλές συλλήψεις”, τουίταρε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
Οι εγκληματολογικές έρευνες δείχνουν πως οι ταραχές στο Χονγκ Κονγκ, όπως κι οι ταραχές στις ΗΠΑ, χρηματοδοτούνται από τους ίδιους Σατανιστές που προσπαθούν απεγνωσμένα να ξεκινήσουν τον 3° Παγκόσμιο Πόλεμο μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας. Εγκληματίες με βάση την Ταϊβάν ανέλαβαν την υπεργολαβία της δουλειάς από τους Σιωνιστές και χρηματοδότησαν αυτές τις ταραχές μέσω μιας συναγωγής του Σατανά στο Βανκούβερ του Καναδά, καθώς και εγκληματιών-εμπόρων ηρωίνης στο Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα με πηγές από την Ασιατική Μυστική Κοινωνία.
Διαισθανόμενοι την ήττα, υψηλόβαθμοι δικτυωμένοι στην Καμπάλ (Κα {πνεύμα} ballah {του θεού Βάαλ} = Set = Satan = Σατανάς) τώρα εγκαταλείπουν, όπως φαίνεται από την παρακάτω επιστολή που μας έστειλε ένα αντιτιθέμενο μέλος της οικογένειας Ρόθτσιλντ:
“Το 2009 οργανώθηκε μια σοκαριστική συνάντηση από τον Μπιλ Γκέιτς και τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ στο σπίτι του προέδρου του Πανεπιστημίου Ροκφέλερ στη Νέα Υόρκη. Άλλοι επισκέπτες της συνάντησης αυτής των δισεκατομμυριούχων, ήταν οι: Γουόρεν Μπάφετ, Τζορτζ Σόρος, Τεντ Τέρνερ και Όπρα Γουίνφρεϊ. Κανένας απ΄αυτούς δεν εξέφρασε αντιρρήσεις στον δηλωμένο σκοπό της συνάντησης αυτής, ο οποίος ήταν: να εκτελέσουν μαζικές εκτρώσεις στον τρίτο κόσμο και μαζικές μεθόδους ευγονικής (ηλεκτρονικές, χημικές και βιολογικές πολεμικές επιχειρήσεις) στον πρώτο κόσμο, με σκοπό να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό από 7 δις στο 1 δις, σε μια προσπάθεια της οποίας οι συνέπειες θα προσπερνούσαν κατά πολύ τις διάρκειες ζωής των συμμετεχόντων, και είχε το νόημα του «κληροδοτήματός τους» στον κόσμο. Όποιος κι αν έπρεπε να πεθάνει στη διαδικασία αυτή, δεν τους ενδιέφερε (κι ούτε τους ενδιαφέρει).”
Σε κάθε περίπτωση, ακριβώς όπως οι εμπρηστές τυχαία καμιά φορά παίρνουν οι ίδιοι φωτιά, αυτή τη φορά οι υποκινούμενες ταραχές εκπυρσοκροτούν στην καμπάλ. Οι πηγές από το Πεντάγωνο σημειώνουν πως:
“Οι ταραξίες στο Λος Άντζελες στοχεύουν εβραϊκές συνοικίες, λεηλατούν εβραϊκά καταστήματα και κάνουν γκράφιτι στις συναγωγές αναγράφοντας  «γαμώ το Ισραήλ» και «ελευθερώστε την Παλαιστίνη», καθώς η AIPAC (Αμερικανο-Ισραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων) αναγκάζεται να ακυρώσει το συνέδριο του Μαρτίου 2021 εννέα μήνες νωρίτερα.”
Αυτό που πρέπει να καταλάβουν αυτοί οι ταραξίες, είναι πως οι συναγωγές του Σατανά δεν εκπροσωπούν τους Εβραίους αλλά μάλλον χρησιμοποιούν τους Εβραίους σαν περισπασμό· παρομοίως με την κάπα του ταυρομάχου σε μια ταυρομαχία. Θυμηθείτε πως οι Εβραίοι ήταν τα βασικά θύματα στην πλεκτάνη των Σατανιστών Σιωνιστών που τώρα σκάει στα χέρια τους.
Με αυτή τη σκέψη, σημειώνουμε πως οι πηγές από το Πεντάγωνο αναφέρουν ότι η Ισραηλινή αποικία των Ευρωπαίων που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου, βρίσκεται σε μεγάλο μπελά, καθώς:
“Η ΕΕ είναι αποφασισμένη να επιβάλει αντι-ισραηλινές κυρώσεις, καθώς η (Γερμανίδα Καγκελάριος Άνκελα) Μέρκελ οδήγησε σε μποϊκοτάζ τη σύνοδο των G7 και οι Σιωνιστές προδότες  Ουγγαρία και Αυστρία έχουν δεχτεί ασφυκτική πίεση να βάλουν την Ευρώπη πάνω απ΄όλα για να Κάνουν την Ευρώπη Μεγάλη Πάλι (Make Europe Great Again (MEGA)).”
Οι πηγές λένε επίσης:
“ Ο Τραμπ ίσως καθοδηγεί απ΄τα μετόπισθεν, καθώς οι κυρώσεις της ΕΕ ίσως οδηγήσουν σε κυρώσεις από τους G20 και ακόμα και τον ΟΗΕ. Όπως η προσγείωση του 737MAX, ο Τραμπ το έκανε μόνο κατόπιν της ΕΕ, οπότε… οι ημέρες που το Ισραήλ ήταν πάνω απ΄το νόμο τελείωσαν.”
Θυμηθείτε πως οι κομμουνιστικές κυβερνήσεις-μαριονέτες της Ανατολικής Ευρώπης έπεσαν αμέσως μετά που συνειδητοποίησε ο κόσμος πως η ΕΣΣΔ δεν θα τις στηρίξει. Γι΄αυτόν το λόγο, χωρίς τις ΗΠΑ να το στηρίζουν, το Ισραήλ δεν θα έχει επιλογή παρά μόνο να σταματήσει τη συμπεριφορά που χαρακτηρίζεται από γενοκτονίες, δεισιδαιμονία και σύνδρομο Μεσσία.
Οι βρετανικές πληροφορίες της ΜΙ6 αναφέρουν πως η κατάσταση χαρακτηρίζεται από “πολύ εκλεπτυσμένη πολεμική διπλωματία και εξαιρετικά ευαίσθητες καταστάσεις. Έρχεται σε μια εποχή πολιτισμικής ιστορίας που η ισορροπία ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση είναι σε κατάσταση διχασμού, και η ανάλυσή μας προτείνει πως περεταίρω επιδείνωση θα είχε ως αποτέλεσμα θερμοπυρηνική συμπλοκή. Γι΄αυτόν το λόγο, είμαστε τόσο αφοσιωμένοι στις προσπάθειες των Λευκών Καπέλων και της οικογένειας του Χρυσού Δράκου. Θα ταιριάξουμε την προσφορά τους (για απεριόριστη χρηματοδότηση) με την (κβαντικού οικονομικού συστήματος) τεχνολογία μας. ”
Η ΜΙ6 αναφέρεται σε υψηλόβαθμες επαφές που λαμβάνουν χώρα μεταξύ της Οικογένειας Χρυσού Δράκου, των Ευρωπαϊκών καθαρόαιμων και των Γνωστικών Ιλλουμινάτι, για να συμφωνήσουν την απελευθέρωση απεριόριστης χρηματοδότησης για τον πλανήτη. “Βρίσκουμε πολύ ενθαρρυντική τη συνεργασία πληροφοριών και μυστικής διπλωματίας. Αυτά είναι πράγματα που αλλάζουν την ιστορία, όπως γνωρίζετε”, λένε οι πηγές από τη ΜΙ6.
Ένα ανώτερο κλιμάκιο από την ΜΙ6 επίσης μας παρείχε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει με τη Βασίλισσα:
“Κυκλοφορεί μια ψευδής είδηση, και μάλιστα κάποιοι υπέρμαχοι έχουν εμφανιστεί και στη δική σου σελίδα… αυτό τροφοδοτεί υποψίες και έλλειψη εμπιστοσύνης. Υπήρξε ένα γεγονός βανδαλισμού στις μπροστινές πύλες του Παλατιού του Μπάκινγκχαμ. Ένα από τα εμβλήματα καταστράφηκε και αφαιρέθηκε για αποκατάσταση. Κι αυτό είναι όλο.
Η Βασίλισσα παραμένει στο Κάστρο του Ουίνδσορ με το συνοδό της Δούκα του Εδιμβούργου. Η τοποθεσία προσφέρει και στους δύο ησυχία και γαλήνη, καθώς και χώρο, διατηρώντας την απόσταση, όσο η ασθένεια παραμένει σε εξέλιξη χωρίς την παρουσία αποδεκτής θεραπείας.
Η Βασίλισσα φορούσε πολιτικά ρούχα στην πρόσφατη Εναρκτήρια Συνεδρίαση της Βουλής επειδή ήταν οικονομικά και βολικά – η εκδήλωση συμπίπτει με άλλες  εκδηλώσεις στο ημερολόγιο της Μεγαλειότητάς της. Κι αυτό είναι όλο.
Δεν υπάρχει βάσιμη αλήθεια σε κανένα κουτσομπολιό που περιφέρεται τριγύρω. Η Βασίλισσα είναι η Βασίλισσα και αυτό είναι. Βρίσκομαι σε καθημερινή επαφή μαζί της, καθώς και με τον Sir Alex Younger, και όπως γνωρίζεις δουλεύουμε σκληρά σε εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες προς όφελος πολλών δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Προσωπικά ούτε καν πληρώνομαι για το κομμάτι της εργασίας μου. Ελπίζω αυτό να ξεκαθαρίζει τα πράγματα.”
Οι παρακάτω φωτογραφίες στάλθηκαν ως αποδεικτικά στοιχεία.
“Αυτή είναι η Πύλη που αποκαθίσταται. Η ψευδής είδηση έχει επεξεργασμένη αυτή την πύλη στην οποία έχουν προσθέσει με φότοσοπ διαφορετικό οικόσημο ενός δόλιου διεκδικητή, κ.λπ.”


Επίσης, όσον αφορά το Χονγκ Κονγκ, η ΜΙ6 λέει:
“Θα αφήσουμε την Κίνα να σφαγιάσει το χάος στο Χονγκ Κονγκ και απλά θα τους υπενθυμίσουμε την κληρονομιά που συμφωνήσαμε μεταξύ μας για τη Μία Χώρα Δύο Συστήματα, η οποία εξασφαλίζεται από τον διεθνή νόμο. Δεν θα παρασυρθούμε σε μια διένεξη που έχει δημιουργηθεί από κάποιους άλλους κάπου αλλού.”
Ωραία, τώρα ας επιστρέψουμε στις αναταραχές στις ΗΠΑ. Το πλέον ενδιαφέρον μ΄αυτές είναι το πώς ηθοποιοί της κρίσης, όπως ο Τζορτζ Φλόιντ, αποκαλύπτονται σε πραγματικό χρόνο. Εφόσον αυτό έχει αναλυτικά καλυφθεί από άλλες ιστοσελίδες, εμείς απλά θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες, η μία είναι από το Jim Stone Freelance και η άλλη από το We Are Change.


Επίσης, εδώ έχουμε ένα βίντεο ενός Σιωνιστή πράκτορα που πιάστηκε να χρηματοδοτεί τους ταραξίες:
Αυτό που χρειάζεται να θυμούνται οι στρατιωτικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες πληροφοριών σχετικά με την αντιμετώπιση αυτών των εγκληματιών είναι πως οι εγκληματίες αυτοί εργάζονται πάνω σε μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς, κάποιοι από τους οποίους έχουν ημερομηνίες κυριολεκτικά πριν από αιώνες. Γι΄αυτόν το λόγο, είναι ουσιώδες να υπάρχουν απρόβλεπτες, εδώ και τώρα επιθέσεις για να νικηθούν μια για πάντα. Η απάντηση, όπως κάθε φορά, είναι να ακολουθήσουμε το χρήμα. Αυτό σημαίνει επιδρομές στα ιδρύματα που κατέχουν οι 500 πλουσιότερες εταιρίες και συλλήψεις των κατόχων αυτών των ιδρυμάτων. Αυτό, φυσικά, περιλαμβάνει τους ανθρώπους του Σόρος, των Ρόθτσιλντ και άλλους συνήθεις ύποπτους.
Εδώ στην Ιαπωνία καλούμε τις ιαπωνικές κυβερνητικές υπηρεσίες και την κυβέρνηση του Τόκιο για να μάθουμε αν έχουν πραγματικά επιβεβαιώσει πως ο COVID 19 υπάρχει. Αυτό που αποκάλυψε η εγκληματολογική έρευνα που ακολούθησε, ήταν πως όλα τα «θετικά στον COVID 19» αποτελέσματα των τεστ προήλθαν από εργαστήρια-απάτη τα οποία χρηματοδοτούνταν από τα Αντισταθμιστικά Κεφάλαια KKR. Μήνυμα προς την KKR: έχετε 48 ώρες να βγάλετε τους ανθρώπους σας από την Ιαπωνία πριν κυνηγηθούν και σκοτωθούν.
Η ιαπωνική κυβέρνηση κατέληξε πως ο COVID-19 δεν υπάρχει. Αν δυσκολεύεστε ακόμη να το πιστέψετε, κοιτάξτε το χάρτη πιο κάτω που δείχνει μια απότομη πτώση των θανάτων από πνευμονία το 2020. Οι στατιστικές δείχνουν πως η πτώση των θανάτων από πνευμονία είναι κατά προσέγγιση ίση με τον επονομαζόμενο δείκτη θανάτου από COVID-19. Αυτός είναι ο λόγος που η Ιαπωνία ακύρωσε την αντιμετώπιση της ψευτοδημίας από 1η Ιουνίου. Ο υπόλοιπος κόσμος θα πρέπει να κάνει το ίδιο.

Ωστόσο, οι Ιάπωνες κατέληξαν πως οι ηλεκτρομαγνητικές επιθέσεις στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν ακτίνες μικροκυμάτων χαμηλού επιπέδου 5G προξένησαν μεγάλη ζημιά, ειδικά στη Wujan της Κίνας. Φανταστείτε κάτι πολύ πιο αδύναμο από τη λειτουργία ξεπαγώματος στο φούρνο μικροκυμάτων σας, αλλά να εκπέμπεται 24 ώρες τη μέρα, και θα έχετε εικόνα. Αυτός είναι ο λόγος που η κυβέρνηση της Ιαπωνίας ζητάει απ΄όλες τις ανεξάρτητες διοικητικές εταιρίες και όλες τις εταιρίες κυβερνητικού σχεδιασμού να λάβουν υπ΄όψιν τους κινδύνους ασφαλείας στις ενδεχόμενες αγορές τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. Και πάλι, οι άλλες χώρες προσέξτε το παρακαλώ.
Συνολικά, η συνωμοσία που αποκαλύπτεται έχει ημερομηνία σχεδιασμού τουλάχιστον το 1975 και περιέχει τη χρήση πανδημίας για τη μείωση του πληθυσμού. Επρόκειτο επίσης να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για να εξαναγκαστούν οι επιζήσαντες να εμβολιαστούν  με μικροτσίπ, τα οποία θα συνδέονταν με το ψηφιακό πορτοφόλι και τον έλεγχο του νου από τη 5G. Αυτό ήταν το σύστημα της απόλυτης σκλαβιάς που προσπαθούσε να επιβάλει η καμπάλ. Ακούγεται τρελό, αλλά ένας έλεγχος των στοιχείων θα επιβεβαιώσει τα προαναφερθέντα ως αληθή. Μπορείτε να ξεκινήσετε να επιβεβαιώνετε τα στοιχεία από τους συνδέσμους αυτούς και μετά κοιτάξτε το πρότζεκτ του ανθρώπινου μικρο-τσιπαρίσματος του Τζάρεντ Κούσνερ (Jared Kushner), που στεγάζεται στο ν.666 της 5ης Λεωφόρου με επωνυμία «Lucent technologies»:
Τελειώνοντας αυτή την εβδομάδα, σημειώνουμε πως το SpaceX είχε αποτυχία λόγω έκρηξης την περασμένη εβδομάδα, αλλά και επιτυχή απογείωση των αστροναυτών προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό:


Εσωτερικές πηγές μας είπαν πως επιτρέπεται στους ανθρώπους η κίνηση σε χαμηλή διαστημική τροχιά αλλά δεν τους επιτρέπεται να φύγουν εκτός πλανήτη. Θα τους επιτραπεί να ταξιδέψουν εκτός πλανήτη όταν επιλυθεί η κρίση στην πλανητική επιφάνεια. Αυτό σημαίνει το τέλος της φτώχιας, τη διακοπή της περιβαλλοντικής καταστροφής και την επίτευξη παγκόσμιας ειρήνης. Κάτι το οποίο η ανθρωπότητα μπορεί να επιτύχει μέσα σε λίγους μήνες, με την κατάλληλη δύναμη θέλησης. Αυτός είναι ο λόγος που οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Οικογένεια του Χρυσού Δράκου και τις Δυτικές δυνάμεις είναι τόσο σημαντικές.
Ως συνήθως, συμβαίνουν πολλά που δε μπορούμε να αναφέρουμε για λόγους ασφαλείας, αλλά μείνετε ήσυχοι, οι καλοί νικούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters