Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Χιλιάδες οστά αποκαλύφθηκαν μέσα στο Βατικανό σε αναζήτηση για τον αγνοούμενο έφηβο

Μεταφραστής ImTranslator
Χιλιάδες οστά έχουν ανακαλυφθεί από ιατροδικαστές από δύο οστάρια στο Βατικανό ως μέρος μιας συνεχούς αναζήτησης για τα λείψανα ενός αγνοούμενου Ιταλού εφήβου που εξαφανίστηκε το 1983.
Οι ιατροδικαστικοί εργάτες εξήγαγαν τα οστά από τα ταφικά δωμάτια που πιστεύεται ότι ανήκαν σε δεκάδες ανθρώπους το Σάββατο. Το Βατικανό δεν έκανε εικασίες για το ποια μπορεί να ανήκουν τα οστά, αλλά ένας εκπρόσωπος της οικογένειας Emanuela Orlandi ήταν παρών όταν πραγματοποιήθηκε η εξαγωγή.


Η παρουσία τους αφορούσε έρευνα για έναν ιταλό έφηβο που εξαφανίστηκε το 1983. Σε αναζήτηση για τον έφηβο, η ομάδα βρήκε τυχαία χιλιάδες οστά από τους θαλάμους ταφής που πιστεύεται ότι ανήκαν σε τουλάχιστον δώδεκα άτομα.
Το όνομα του έφηβου που έλειπε ήταν η Εμμανουέλα Ορλάντη, η οποία ήταν 15 ετών όταν εξαφανίστηκε στο δρόμο της από ένα μάθημα μουσικής. Ένας εκπρόσωπος της οικογένειάς της παρευρέθηκε όταν έγινε η εξαγωγή των οστών.
Το 30χρονο μυστήριο της εξαφάνισής της εξακολουθεί να παρακωλύει τις ιταλικές αρχές, αν και ο αδερφός της, ο Pietro Orlandi, δεν σταμάτησε ποτέ να ψάχνει. Ο Pietro, τώρα 60 ετών, αντιμετώπισε πολλά άκαρπα μολύβια και κόκκινες ρέγγες με τα χρόνια, αλλά την Πέμπτη, ήλπιζε να μάθει την αλήθεια για το τι συνέβη στην αδερφή του στις 22 Ιουνίου 1983, ή, τουλάχιστον, να βρει ένα ίχνος αυτήν. Η πιο πρόσφατη συμβουλή που  ελήφθη από την οικογένεια της Εμμανουέλα  έδειξε ότι τα λείψανα της θάφτηκαν μέσα σε μια ταφή του Βατικανού. Η κρυφή ένδειξη - μια φωτογραφία με μήνυμα: "Κοιτάξτε πού δείχνει ο άγγελος" - οδήγησε τον Ορλάντη σε δύο τάφους στο Τευτονικό Νεκροταφείο, κοντά στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου. πηγή )
Ο πατέρας της ήταν προφανώς υπάλληλος της Τράπεζας του Βατικανού σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, ή υπάλληλος του παπικού νοικοκυριού σύμφωνα με άλλους. Σε κάθε περίπτωση, η οικογένεια ζούσε μέσα στην πόλη του Βατικανού.
Της πήρε η Εκκλησία; Αρπαγή, κακοποίηση και δολοφονία; Είναι ασαφές, αλλά υπάρχουν μερικοί ενδιαφέροντες ισχυρισμοί. Τον Μάιο του 2012, όταν το ενδιαφέρον για την υπόθεση ανανεώθηκε, οδήγησε την αστυνομία να ψάξει στον τάφο του De Pedis, ο 85χρονος εξορκιστής Gabriele Amorth (1925-2016) ισχυρίστηκε ότι ο Ορλάντι απήχθη από μέλος της αστυνομίας του Βατικανού για σεξουαλικά πάρτι και στη συνέχεια δολοφονήθηκε. Ο Amorth ισχυρίστηκε ότι συμμετείχαν και αξιωματούχοι μιας ξένης πρεσβείας Αμόρθ ήταν ένας Ιταλός ρωμαιοκαθολικός ιερέας και ένας εξορκιστής της  στην  Επισκοπή της Ρώμης.
Ισχυρίστηκε ότι έχει εκτελέσει δεκάδες χιλιάδες εξορκισμούς πάνω από μισές δωδεκάδες συν δεκαετίες ως καθολικός ιερέας, και έχει αναφέρει πολλές φορές πώς ασκείται ο σατανισμός στο Βατικανό. Ισχυρίστηκε επίσης ότι τα κορίτσια απήχθησαν συνήθως από μια συμμορία αστυνομίας του Βατικανού και ξένων διπλωματών. Και πάλι, ισχυρίστηκε ότι αυτά τα κορίτσια προσλήφθηκαν για πάρτι του Βατικανού και εγκλήματα με σεξουαλικό κίνητρο.
Η διαστροφή και οι σεξουαλικές τελετές συμβαδίζουν με τον σατανισμό. Σύμφωνα με το  Telegraph , και διάφορες άλλες πηγές, ο Amorth ήταν ο επικεφαλής εξορκιστής της Αγίας Έδρας για 25 χρόνια.
«Ο Διάβολος κατοικεί στο Βατικανό και μπορείτε να δείτε τις συνέπειες… Η κακή επιρροή του Σατανά ήταν εμφανής στις υψηλότερες τάξεις της Καθολικής ιεραρχίας, με« καρδινάλους που δεν πιστεύουν στον Ιησού και επισκόπους που συνδέονται με τον δαίμονα. »
Το Βατικανό κάνει εναλλακτικά πρωτοσέλιδα των μέσων ενημέρωσης παντού τελευταία, και τα περισσότερα από αυτά έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι μια αμέτρητη ποσότητα παιδιών κακοποιήθηκε στα χέρια διαφόρων αξιωματούχων του Βατικανού όλα αυτά τα χρόνια. Πόσο καιρό οι ακτιβιστές δημιούργησαν ευαισθητοποίηση σχετικά με την τελετουργική παιδική κακοποίηση στο Βατικανό και τις Καθολικές Εκκλησίες του σε όλο τον κόσμο; Πόσες φορές κατηγορήθηκαν αξιωματούχοι από αυτόν τον τομέα; Πόσες φορές έχουν καταδικαστεί; Πόσα περισσότερα άτομα υψηλού επιπέδου από το Βατικανό πρέπει να προχωρήσουν για να σταματήσει αυτό το είδος δραστηριότητας;

Κακοποίηση Βατικανού και Παιδιού

Το τελευταίο παράδειγμα ήταν ο Καρδινάλιος George Pell. Ο Πελ καταδικάστηκε για πέντε κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Έχει πλέον γίνει ο πιο ανώτερος αξιωματούχος που έχει κριθεί ένοχος, υπηρετώντας ως σύμβουλος του Πάπα Βενέδικτου, καθώς και του Πάπα Φραγκίσκου. Είναι ένας από τους πιο ισχυρούς αξιωματούχους του Βατικανού.
Πριν από λίγο καιρό, η Carlo Maria Vigano, πρώην Αποστολική Nuncio στις Ηνωμένες Πολιτείες και Γενικός Γραμματέας του Κυβερνείου της Πόλης του Βατικανού, εμπλέκει πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του Πάπα Φραγκίσκου, σε σεξουαλική κακοποίηση. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ .
Μια τεράστια ποσότητα δεκαετιών σεξουαλικής κακοποίησης αναφέρθηκε σε μια χορωδία με επικεφαλής τον αδελφό του συνταξιούχου Πάπα Βενέδικτου. Είναι ενδιαφέρον ότι όλες αυτές οι αποκαλύψεις και οι κατηγορίες για βία, παιδική κακοποίηση και παιδεραστία συνέπεσαν με την εποχή της παραίτησης του Πάπα, όταν οι άνθρωποι που ήταν πιο κοντά σε αυτόν ερευνήθηκαν και εξετάστηκαν, και σε μια στιγμή όπου έγινε σαφές ότι η κακοποίηση παιδιών στο Βατικανό δεν είναι απλώς μια «θεωρία συνωμοσίας». Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη συγκεκριμένη περίπτωση εδώ .
Υπάρχει επίσης λόγος υποψίας ότι η πρακτική του σατανισμού συμβαίνει στα τείχη του Βατικανού και μέσα στην Εκκλησία.
Για παράδειγμα, σύμφωνα με τον Malachi Martin, έναν ιρλανδό καθολικό ιερέα και συγγραφέα στην Καθολική Εκκλησία. Αρχικά χειροτονήθηκε ως Ιησουίτης ιερέας, έγινε καθηγητής  Παλαιογραφίας  στο Ινστιτούτο Ποντικών του Βατικανού.
«Πιο τρομακτικά για τον [Πάπα] Ιωάννη Παύλο [II], είχε αντιμετωπίσει την αμετάκλητη παρουσία κακοήθους δύναμης στο δικό του Βατικανό και σε ορισμένα κεφάλια επισκόπων. Ήταν αυτό που οι πεπειραμένοι Εκκλησιαστές ονόμασαν «υπερδύναμη». Οι φήμες, που είναι πάντα δύσκολο να επαληθευτούν, έδεσαν την εγκατάστασή της με την αρχή της βασιλείας του Πάπα Παύλου VI το 1963. Πράγματι, ο Παύλος παραπέμπει σφοδρικά στον «καπνό του Σατανά που έχει εισέλθει στο Ιερό». μια λοξή αναφορά σε τελετή θρόνου από σατανιστές στο Βατικανό. Εξάλλου, η επίπτωση της σατανικής παιδεραστίας - τελετές και πρακτικές - είχε ήδη τεκμηριωθεί σε ορισμένους επισκόπους και ιερείς τόσο διασκορπισμένους όσο το Τορίνο, στην Ιταλία και τη Νότια Καρολίνα, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι λατρευτικές πράξεις της σατανικής παιδεραστίας θεωρούνται από τους επαγγελματίες ως το αποκορύφωμα των τελετών του Fallen Archangel. "

Το Takeaway

Η ιδέα ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες μας και εκείνοι που έχουν συγκεντρώσει τα ακόλουθα και θαυμασμό δισεκατομμυρίων ανθρώπων, από το Βατικανό έως τις Βασιλικές Οικογένειες, τους φιλάνθρωπους, τους «αστέρες» του Χόλιγουντ, την πολιτική ελίτ και πολλά άλλα ασχολούνται με αυτό το είδος δραστηριότητας μπορεί να είναι ένα σοκ για μερικά, αλλά δεν προκαλεί έκπληξη. Κοιτάξτε τον πλανήτη μας και τη δύναμη που τους δίνουμε, είναι ενδεικτικό της ψυχοπαθητικής συμπεριφοράς. Αλλά κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι ξυπνούν…
Μέσω αυτής της διαδικασίας, μπορούμε να δούμε αυτές τις πράξεις για το τι είναι και να κάνουμε κάτι για αυτές. Θα υπάρξουν πολλά να επεξεργαστούν, αλλά εναπόκειται στους ανθρώπους να το πράξουν με έναν θεμελιωμένο και βασισμένο στην καρδιά τρόπο έναντι του βίαιου και δικαστικού τρόπου που μπορεί να δείτε από τους ίδιους τους δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters