Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Apeiron: Το δεύτερο υπεραυτοκίνητο της Spyros Panopoulos Automotive

Μετά από το Chaos, ο Σπύρος Πανόπουλος ανακοίνωσε και το Apeiron που θα παρουσιαστεί το 2021.
Τους τελευταίους μήνες, η Spyros Panopoulos Automotive έχει απασχολήσει πολύ τον ελληνικό τύπο με ανακοινώσεις και teaser για το ελληνικό υπεραυτοκίνητο Chaos. Προτού καταλαγιάσει ο ενθουσιασμός για το επερχόμενο μοντέλο, ο ιδρυτής της εταιρείας, Σπύρος Πανόπουλος, ανακοίνωσε και δεύτερο υπεραυτοκίνητο με το όνομα Apeiron το οποίο βρίσκεται σε φάση εξέλιξης με στόχο να παρουσιαστεί το 2021 στην Έκθεση Γενεύης!
Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκάλυψε ο Σπύρος Πανόπουλος σε συνέντευξή που παραχώρησε στον Βασίλη Σαρημπαλίδη, το νέο υπεραυτοκίνητο θα είναι πολύ πιο προχωρημένο σχεδιαστικά από το Chaos. Μάλιστα περιέγραψε το Apeiron ως «σημείο αναφοράς για οτιδήποτε υπάρχει σε αυτοκίνητο», λέγοντας πως «θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα έχει κινούμενη μάζα, δηλαδή οι επιφάνειές του θα είναι μεταβαλλόμενες. Αυτό λέγεται parametric design και θα μεταβάλλεται η μάζα αναλόγως των κινήσεων του αυτοκινήτου.»
Από τις δύο σκοτεινές εικόνες teaser μπορούμε να διακρίνουμε τη σιλουέτα του Apeiron και το σχήμα των φωτιστικών του σωμάτων. Όσον αφορά τον κινητήρα του μοντέλου αυτός θα είναι ο twin-turbo V10 4,0 λίτρων του Chaos με απόδοση 3.000 PS που θα επιτρέπει και σε αυτό τελική ταχύτητα άνω των 500 km/h (σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις της εταιρείας). Το Apeiron έχει σχεδιαστεί σε ψηφιακό περιβάλλον και αυτή την περίοδο εξετάζεται η τοποθέτηση των μηχανικών μερών πριν ξεκινήσει η κατασκευή του πρωτοτύπου σε κλίμακα 1/1.
Ο Σπύρος Πανόπουλος δήλωσε επίσης πως στόχος του είναι να παρουσιάσει το Chaos σε έκθεση αυτοκινήτου στο Ντουμπάι που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου. Μάλιστα άφησε υπονοούμενα για μια πιθανή παρουσίαση του μοντέλου ακόμα νωρίτερα στην Ελλάδα, ενώ μίλησε και για δοκιμές του πρωτοτύπου στο δρόμο που θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters