Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Η Απόκρυφη Φιλοσοφία των Illuminati


Η Απόκρυφη Φιλοσοφία των Illuminati
Ο ρόλος της απόκρυφης φιλοσοφίας των Illuminati την 9/11
Χαίρομαι που είμαι εδώ. Χαίρομαι που θα κάνω αυτή την παρουσίαση. Εχω μερικές συναρπαστικές πληροφορίες και χαίρομαι που σας βλέπω όλους κι αυτό γιατί θ’ αναρτηθεί στο YouTube. Θα συστηθώ σε όλους, επειδή κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην ξέρουν ποιος είμαι. Το όνομά μου είναι Fritz Springmeyer και είμαι συγγραφέας. Ερευνώ για τους Illuminati για πάνω από 25 χρόνια. Εγραψα μια σειρά βιβλίων για τους Illuminati, μια σειρά ομιλιών και εργάστηκα για αρκετά χρόνια προσπαθώντας να βοηθήσω τους πληροφοριοδότες, ανθρώπους που ήταν μέλη των Illuminati να βγουν από αυτή την οργάνωση. Κι αυτό ήταν συναρπαστικό, για να πω, ότι τουλάχιστον αυτό, ήταν πραγματικά μια αξιόλογη προσπάθεια.


Είπα δημόσια πως κάθε φορά που δίνω αυτές τις ομιλίες, συμβαίνουν τα πιο παράξενα πράγματα, απλά ανέβηκα πριν από τον αυτοκινητόδρομο 99 με 4 λωρίδες εκεί και διαχωριστικό στο ενδιάμεσο κι είναι ένας τύπος που πηγαίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση, έρχεται καταπάνω μου! Πως γίνεται αυτό; Πάρα πολλά τέτοια πράγματα συμβαίνουν σε μένα και είναι σαν αυτά να είναι μέρος μιας τακτικής, κάθε φορά που πρόκειται να μιλήσω δημόσια.

Εντάξει, αυτό είναι το θέμα μας, ο ρόλος της αποκρυφιστικής φιλοσοφίας των Illuminati στην 11η Σεπτεμβρίου 2001. Οταν μου ζητήθηκε να δώσω αυτή την ομιλία σκέφτηκα, τι μπορώ να κάνω για να γίνει αυτό πιο φρέσκο; Τώρα οι πληροφορίες αυτές δεν είναι νέες, αλλά ελπίζω ότι η προσέγγισή μου θα είναι διαφορετική. Ποιοι είναι οι Illuminati; Θα διαβάσω από το νεότερο βιβλίο μου, που δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα.

Είναι μια παγκόσμια μυστική κοινωνία, της οποίας η συμμετοχή προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από ισχυρές γραμμές αίματος της Ελίτ, εκτός από κάποιους υποδεέστερους (χρήσιμους ηλίθιους) και ελεγχόμενους από τους ανωτέρους τους. Ηταν το κυρίαρχο σώμα των μυστηριωδών θρησκειών στην αρχαία εποχή και από τις μέρες των Φαραώ θεωρούνταν πεφωτισμένοι και χρισμένοι από τους Θεούς. Το παρόν παγκόσμιο σύστημά μας δημιουργήθηκε και ελέγχθηκε παρασκηνιακά από αυτούς (χρήμα ως χρέος)


Επομένως, για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε, αυτός είναι ένας απολύτως ακριβής ορισμός. Τώρα κάποιοι από εσάς πιθανότατα έχετε ακούσει για τους Βαυαρούς Illuminati, τον ίδιο τον Πεφωτισμό, αυτές οι γραμμές αίματος δημιούργησαν παραρτήματα τους όπως αυτή η βιβλιοθήκη που βρισκόμαστε σήμερα εδώ είναι απλά ένα παράρτημα της βιβλιοθήκης της χώρας. Δημιούργησαν ένα υποκατάστημα, τους Βαυαρούς Illuminati και μάθαμε γι’ αυτούς από έναν από τους πιο ευφυείς και πιο σεβαστούς άνδρες στην Ευρώπη εκείνη την εποχή.

[t.p.] Οι Illuminati δημιουργήθηκαν την 1η Μαΐου το 1776, επίσης γνωστό ως Mayday που ήταν ήδη μια Ιερή γιορτή στην Σατανική πτυχή της ειδωλολατρικής χριστιανικής θρησκείας. Είναι επίσης μια μεγάλη γιορτή για τους περισσότερους σύγχρονους κομμουνιστές. Το έτος 1776 έχει σημασία στην ιστορία. Ηταν η χρονιά που δημιουργήθηκε η Αμερικανική Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας. 30 Απριλίου έως 4 Ιουλίου είναι ακριβώς 66 ημέρες. Δεν είναι σύμπτωση το γεγονός ότι πολλοί από τους δημιουργούς της Διακήρυξης ήταν οι ίδιοι υψηλού βαθμού μασόνοι; Αυτές οι αρχαίες ημερομηνίες δεν επιλέχτηκαν τυχαία. Υπάρχουν ορισμένες ημερομηνίες με ισχυρές κατάμαυρες ενέργειες που σχετίζονται με αρχέγονες τελετουργίες. Αυτή η γνώση και η ενέργεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το καλό ή το κακό. Η 30η Απριλίου και 1η Μαΐου είναι πολύ σημαντικές ημερομηνίες για τους αποκρυφιστές κάθε είδους. Είναι μόνο μία από τις οκτώ ημέρες του έτους που οι λάτρεις του Σατανά των χριστιανών, χαίρονται! «Οι γιοι του Ισσάχαρ ήταν άνδρες που είχαν σοφία και κατανόηση των εποχών και εποχών, ήξεραν τι πρέπει να κάνει το Ισραήλ». 1 Χρονικά 12:32 […]

Οι Illuminati λοιπόν, δημιουργήθηκαν αυτή την σημαδιακή αποκρυφιστική ημερομηνία, 1η Μαΐου. Υπήρχε ένας υψηλόβαθμος Μασόνος ο οποίος ήταν ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες στον κόσμο την εποχή του, ο Τζέιμς Ρόμπινσον κι έβλεπε τους Illuminati να εισέρχονται στις Μασονικές στοές και να προσπαθούν να τους εντάξουν κι αυτούς στον Πεφωτισμό, έτσι δημιούργησε μια έκθεση γι’ αυτούς -τους έκανε γνώριμους δηλαδή, τους κάρφωσε- για να τους αποτρέψει. Εγραψε μια έκθεση για την ολέθρια συνωμοσία κι ένα από τα πράγματα που γράφει, είναι πως είναι καλά ενημερωμένος και συνδεδεμένος με το τι ήταν το τελετουργικό ή το επίπεδο του Βαυαρικού Πεφωτισμού. Είναι απλά αυτό το μικρό κομμάτι που πετάει εκεί έξω, το οποίο είναι κάπως ανούσιο, μέχρι να προχωρήσεις βαθύτερα.

Ηταν μια ομάδα φοιτητών και μπορείτε να τους φανταστείτε να σκέφτονται μόνοι τους, όπως τα αγόρια συνήθως σε στυλ: «ας το κάνουμε αυτό!» έτσι αποφάσισαν να μπουν κρυφά στον τάφο που είναι το κτίριο του αρχηγείου στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ, του «Skull and Bones». Κι όταν μπήκαν κρυφά στον τάφο και μπήκαν σ’ ένα δωμάτιο, στον τοίχο ήταν μερικές Γερμανικές λέξειςν τις αντέγραψαν και ρώτησαν άλλους τι σημαίνουν, αλλά δεν γνώριζε κανείς τίποτα γι’ αυτές. Ηταν τελετουργικές λέξεις των Εισερχομένων στον Βαυαρικό Πεφωτισμό. Να μια πρώτη απόδειξη ότι πράγματι οι φήμες που λένε οι ερευνητές εδώ και πολύ καιρό ότι η η τάξη του «Skull and Bones» είναι ένα παρακλάδι του Βαυαρικού Πεφωτισμού, τώρα το γνωρίζουμε αυτό ως γεγονός.

Μετά έχουμε επίσης μερικά πολύ καλά ιστορικά γεγονότα για το ποιος ήταν πίσω από τον Ανταμ Βαϊσάουτ -το όνομα αυτό ήταν ψευδώνυμο- όταν δημιούργησε τους Βαυαρούς Illuminati, οπότε αν εντοπίσετε τους ανθρώπους πίσω του και βρείτε αυτούς που τον γνωρίζουν και τον αναφέρουν με αυτό το ψευδώνυμο, βρίσκετε τους αρχικούς Illuminati, οπότε όλα συνδέονται. Ετσι, το Γέιλ, έχει πέντε ανώτερες αδελφότητες, η τάξη του «Skull and Bones» είναι μόνο μία από αυτές. Σήμερα η τάξη του «Skull and Bones» έχει τραβήξει την προσοχή και οι άνθρωποι αγνοούν το γεγονός ότι υπάρχουν άλλες 4, «κύλιση και κλειδί» – «βιβλίο και φίδι» – «κεφάλι λύκου» αυτό το τελευταίο έχει στρατιωτική εστίαση. Ετσι αυτές οι «ανώτερες» κοινωνίες είναι διαφορετικές απ’ αυτές που έχουν άλλα κολέγια, επειδή γενικά ξέρεις, όταν πας στο κολέγιο, μπαίνεις σε μια αδελφότητα, όπως ας πούμε όταν είσαι δευτεροετής ή πρωτοετής, αυτές οι «ανώτερες» κοινωνίες προετοιμάζουν τους ανθρώπους όταν ξεκινούν στον κόσμο, έχουν τελετουργική λατρεία και είναι πολύ μυστικές, αλλά δεν είναι η μόνη αδελφότητα των Illuminati.

Επίσης αυτό που μένει απαρατήρητο και κάτω από το ραντάρ, είναι ότι πολλά Αμερικάνικα Κολέγια έχουν δημιουργήσει παρακλάδια, το Γουέστλαουν έχει το κρανίο, το φίδι και το μυστικιστικό 7, το Πρίνστον έχει το μάτι και το γκρουπ κλαμπ, το Χέμσλι έχει κρανίο και οστά, η Κολομβία έχει το τσεκούρι και το φέρετρο, το Ντάρτμουθ έχει την κοινωνία δράκου, την κοινωνία του κόμπρα, την εταιρεία του Φίνγκρα. Το Χάρβαρντ έχει την λέσχη γουρουνιών και την λέσχη μύγας, η Οξφόρδη έχει την ομάδα, οπότε υπάρχουν περισσότερες αδελφότητες, υπάρχουν περισσότερα κλαδιά των Illuminati κι όχι μόνο η τάξη του κρανίου και των οστών, αλλά αυτός είναι ένας πολύ ενδιαφέρων λόγος, όπως λέω, που μπορούμε και παρακολουθούμε ποιοι είναι μέλη, ποιες θέσεις εξουσίας έχουν και είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπουμε ότι αυτά τα μέλη της τάξης των σκελών και των οστών, έχουν απίστευτη δύναμη. Οταν ξεκινούν την καριέρα τους είναι πάντα ένα τίποτα χωρίς εμπειρία και ξαφνικά τους τοποθετούν σε μιά θέση ισχύος κι αναπηδούν από το μηδέν στο μέγιστο.

Αυτός που του δίνουν αυτή την θέση εξουσίας, πρέπει κανονικά να έχει μια μεγάλη εμπειρία, όπως π.χ. το υπουργείο Αμυνας. Ποιος να το διευθύνει; Κάποιος που έχει κάποια στρατιωτική εμπειρία σωστά; Οχι, απλά θα πετάξουν κάποιον εκεί από τις μυστικές λέσχες (στοές και λαγούμια) χωρίς καθόλου προσόντα και, είμαι σίγουρος ότι τους κάνουν την ζωή κόλαση πίσω στο παρασκήνιο. Ετσι βήμα προς βήμα εδώ και πολλά χρόνια έχω συνδέσει τα κομμάτια σ’ αυτά τα πράγματα ερευνώντας διαφορετικές κοινωνίες. Οπως ένας πληροφοριοδότης που σκοτώθηκε αφού μου έδωσε πληροφορίες για την προσκυνητική κοινωνία που είναι μια άλλη Illuminati οργάνωση, έτσι τελικά κατάφερα να κατασκευάσω ένα ωραίο μικρό διάγραμμα της πυραμίδας κι αυτό έγινε αρκετά διάσημο στο διαδίκτυο, εκτός, από το μόνο πράγμα για το οποίο όλοι παίρνουν τα εύσημα εκτός από εμένα, οπότε δεν ξέρετε ποιος την σχεδίασε αλλά ακόμα και έτσι κυκλοφόρησε εκεί έξω κι αυτό είναι υπέροχο. Ετσι ξέρω πώς συνδέονται αυτά τα πράγματα, ξέρω τα μέλη σε κάποιο βαθμό, γνωρίζω τις αιματολογικές γραμμές, αυτές τις οικογένειες και έτσι θα το ερευνήσουμε τώρα αυτό.


9/11
Ολος ο κόσμος είναι μια σκηνή για τον Πεφωτισμό.
Τώρα το θέμα είναι ότι πολλοί άνθρωποι ερευνούν πως συνέβη αυτό, πως συνέβη το 9/11, αλλά σήμερα θα επικεντρωθούμε στις πεποιθήσεις των δραστών και για όσους από εσάς πίστευαν ότι η κυβέρνηση είναι θεός και πως ό,τι λένε είναι το «ευαγγέλιο της αλήθειας» αυτό που θα σας πω τώρα είναι ότι ακόμα και αν η κυβέρνηση ήταν θεός, σκεφτείτε ότι ο τρόπος λειτουργίας μέσα από εδώ όπως λειτουργούν δηλαδή οι επιστήμονες, η επιστημονική μέθοδος εξαρτάται από την θεωρία, αν θέλεις να βάλεις όλα όσα λέω στην κατηγορία της θεωρίας δεν πρόκειται να λειτουργήσει, έτσι λειτουργεί η επιστήμη, καταλήγει πάντα με μια θεωρία σωστά; Εδώ όμως αντίθετα έχουμε πολλές θεωρίες.

Αλλά θα σας μιλήσω για τις πεποιθήσεις αυτών των ανθρώπων, είναι Σατανιστές και Λουσιφεριανοί και αυτό δεν είναι καθόλου θαμμένο, καθόλου, μπορείτε να διαβάσετε για αυτές τις δύο πεποιθήσεις τους παντού, αν αρχίσετε να ερευνάτε θα δείτε ότι δεν ασχολούμαστε με θεωρίες κι αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα, πώς αυτά τα γεγονότα ισχύουν για την κατάσταση της 9/11, υποθέτω ότι κάποιοι μπορεί να τα αποκαλούν θεωρία, αλλά νομίζω μέχρι το τέλος αυτής της παρουσίασης θα έχετε διαφορετική άποψη για τα πράγματα αν δεν αρνηθείτε ήδη, ο,τι λέω από τώρα.

Είμαι ενθουσιασμένος επειδή δεν έχω ακούσει αυτή την ομιλία, όλα αυτά είναι καινούργια δεν ξέρω ακριβώς τι θα πω, αλλά αν διαβάσουμε τα Σατανικά βιβλία όπως τα βιβλία του Allister Crowley, μας δίνουν μια ιδέα για το τι πιστεύουν. Δεν χρειάζεται να πάρετε την γνώμη μου, είναι γραμμένο το τι πιστεύουν αυτοί οι άνθρωποι, οι Πεφωτισμένοι. Και πώς σχετίζεται όλο αυτό με το έγκλημα προβοκάτσιας της 11ης Σεπτεμβρίου. Αυτά είναι εγκλήματα, ποιο όμως είναι το κίνητρο; Φυσικά ξέρουμε ότι μέρος του είναι η απληστία, εννοώ κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους για τους οποίους μιλάω εδώ, έτυχε να είναι ένας από τους διευθυντές της Chevron, που ενδιαφερόταν για το Πετρέλαιο και άλλοι συνδέονται, άρα σίγουρα ένα κίνητρο απληστίας είναι παρών, αλλά γιατί συνέβη έτσι, ακριβώς όπως συνέβη, νομίζω ότι όταν δείτε τι πρόκειται να παρουσιάσω θα καταλάβετε καλύτερα το κίνητρο.
Υπήρχε ένας Αρχηγός Illuminati, πέθανε πριν αρχίσω να ερευνώ επίσημα τον Πεφωτισμό, αλλά η κόρη του ήταν ένα από τα άτομα που βοήθησα να φύγει από εκεί, της είχε πει ότι όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή για τον Πεφωτισμό. Δεν έχω έτοιμη παρουσίαση, οπότε μοιράζω τυπωμένα χαρτιά με αυτά.

Οπότε, τι είναι η τελετουργική μαγεία -αυτός ο ορισμός είναι ευθύς κι αυτή δεν είναι απλά η γνώμη μου- είναι η τέχνη της αλλαγής της συνείδησης κατά βούληση. Ενδιαφέρον πως το ίδιο είναι και η μαγεία. Ο σκοπός μιας τελετής είναι ζωτικό μέρος της ζωής των Illuminati. Χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της σκέψης, βούλησης, του συμμετέχοντα υποχείριου. Στοιχεία, σύμβολα, αριθμοί, λέξεις, γεωμετρικά στοιχεία, προσλαμβάνουν κάποιο τρόπο λατρείας είτε του Λούσιφερ ή του Σατανά, είτε κάποιου είδος Θεού και μετά υπάρχει μια θυσία αίματος, όπως η θυσία ζωών, μέσω ύπνωσης, που γίνονται σε ειδικό χώρο και ειδική ημέρα.

[t.p.] Η τελετουργική μαγεία των Illuminati έχει άμεση σχέση με τους Μεγάλους Παλαιούς και τον Κθούλου, μελέτησε τον Lovecraft και θα καταλάβεις ποια βδελυρά εκτρώματα λατρεύουν. Ο Σατανάς, ο Λούσιφερ, είναι ο φερετζές για τους νεοεισερχόμενους και τους αδαείς. Οι τελετές αίματος και μέγα-τρόμου, είναι για να τρέφονται οι θεοί τους. Βάλε στο τραπέζι και τα Βολαδόρια, Εγρήγορους, Εγρηγορότα, Σκιές, Ιπτάμενους, για κάποια κατάμαυρα παρακλάδια Στοών (Καμπάλα, Θεοσοφία, Ανθρωποσοφία, Ροδόσταυροι, Χριστιανοί-Γνωστικοί και λοιπά αποβράσματα) Μυστικών Εταιριών και Λαγουμιών, όπως και τις χιλιάδες άλλες ονομασίες που χρησιμοποιούν για να μπερδεύουν και να τρομοκρατούν τις αγελαίες ανθρωπόμαζες των βροτών, με τον Γιαχβέ-Χρηστό-Σαβαώθ-Αμπρακατάμπρα στις τελετουργικές προσκυνητικές μαγείες των εκκλησιών τους κι αποκτάς μια μεγαλειώδη σούπα μαύρης χλαπάτσας, όλα κρυμμένα σε κοινή θέα. […]

Ετσι έγραψα ένα ολόκληρο βιβλίο για τις τελετουργίες των Illuminati κι έχω μια ιδέα για το τι είδους τελετουργικές τοποθεσίες τους αρέσουν. Ιερές τοποθεσίες γι’ αυτούς είναι ο μυστηριώδης λόφος στο νέο Hampshire, ή απλά ένα πεντάγωνο χαραγμένο στην γη, στην ύπαιθρο που με αυτό το πεντάγωνο συνδέεται μια κατσίκα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, βλέπετε την κατσίκα και το πεντάγωνο να ενώνονται και στην συνέχεια να βρίσκονται σε χώρους με Μασονικές στοές που έχουν όλες δύο πυλώνες απ’ έξω (πύργοι). Οταν κοιτάζεις ένα τυπικό μασονικό κτίριο έχει ψεύτικα παράθυρα, αν και πολύ λίγα παράθυρα έχουν πραγματικά κι αυτά μοιάζουν ή είναι ψεύτικα. Υπάρχουν πάντα υπόγεια, επειδή αυτό το κρησφύγετο έχει τρεις ορόφους, ο δεύτερος ονομάζεται ο ναός του Σολομώντος και μπροστά του υπάρχουν οι δίδυμοι πύργοι. Η τυπική στοά που αναπαράγεται δεκάδες φορές σε όλο τον κόσμο.

Ο Christopher friedrich Nicolai (1733-1811) ήταν μέλος του Βαυαρικού Πεφωτισμού. Αυτός ο Μασόνος και διανοούμενος ήταν ο χειριστής του Ανταμ Βαϊσάουτ και περιέγραψε το σημάδι του Baphomet, το οποίο είναι η κατσίκα και το ιερό πεντάγωνο ως «το πιο ισχυρό σύμβολο όλων των τελετουργικών τελετών». Ο Ανταμ Λέβι χρησιμοποίησε στο εξώφυλλο του το πεντάλφα και μέσα είναι η κατσίκα. Και πάλι εδώ σε μια φωτογραφία που βλέπουμε να γίνεται, έχουμε τον σατανιστή ιερέα ντυμένο σαν κατσίκα μέσα στην πεντάλφα.

Πιθανότατα προσβάλλω την ευφυΐα σας λέγοντας σας όλα αυτά γιατί αυτή είναι πιθανώς κοινή γνώση παντού τώρα, ακόμα και στους Σίμπσονς έχουμε ένα επεισόδιο όπου λένε «δόξα στον Σατανά» εντός μιας πεντάλφα. Μέσα σε ένα κινούμενο σχέδιο! Δεν είναι πλέον μυστικό. Στην Σατανική τέχνη έχουμε πεντάγραμμα που σχετίζεται με την καταστροφή. Μασονική παρέλαση, Μασόνοι σε παρέλαση και είναι ντυμένοι σαν κατσίκα εδώ στην φωτογραφία που δείχνω, έχουν αυτή την πραγματικά διαβολική αποκριάτικη στολή, μετά ένας τύπος που ιππεύει μιά κατσίκα. Στις καρτ-ποστάλ βλέπουμε γραμμένες, «Είσαι ένας μασόνος που καβαλάει την κατσίκα»

Τώρα σε μια περίπτωση στην ύπαιθρο, θα μπορούσαμε να έχουμε την πεντάλφα στο έδαφος και την κατσίκα στην μέση, μέσα έχουμε τον ναό του Σολομώντα με τους δίδυμους πύργους και το έχω δει να αναπαράγεται σε τόσα πολλά μέρη. Ερευνούσα τους Μασόνους και είχα έναν φίλο που το ήξερε αυτό και μου έδωσε μια στοίβα από μασονικά περιοδικά που πηγαίνουν πίσω στον πρώτο παγκόσμιο και στα εξώφυλλα υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες από μασονικούς ναούς. Το ίδιο είδος ναών αντιγράφεται παντού. Αν είσαι ενταγμένος, είναι φυσιολογικό, αλλά για τους φυσιολογικούς ανθρώπους είναι παράξενο. Οι δίδυμοι πύργοι πάντα μπροστά από τον Μασονικό βωμό. Σε μια άλλη φωτογραφία, τελετουργικά μύησης (σειρά σπηλαίων που οδηγούν στην κορυφή ενός λόφου με τους δίδυμους πύργους ξανά). Και πάλι, σε ένα άλλο κομμάτι της τέχνης των Μασόνων, έχουμε τον Μασονικό βωμό και πάλι τους δίδυμους πύργους.
Οπότε, καλύψαμε αυτά τα τρία βασικά σύμβολα του σατανικού τελετουργικού, την πεντάλφα, τους δίδυμους πύργους και την κατσίκα.

Ας δούμε το Πεντάλφα-Πεντάγωνο.
Εχει τίποτα που να το συνδέει με το μυστικό; Πολύ ενδιαφέρον και γνωρίζω ότι πολλοί θα αρνηθούν ότι έχει, σκεφτείτε αυτά τα ενδιαφέροντα γεγονότα.
*Χτίστηκε κάτω από την Hell’s Bottom, έτσι ονομαζόταν τότε η περιοχή.
*Κατασκευασμένο για να ταιριάζει με την Μασονική αρχιτεκτονική L’ Enfant την αρχική σχεδίαση της Washington DC.

*Εσκεμμένη κατασκευή με 5 έως 5 πλευρές, 5 στρέμματα στο εσωτερικό γήπεδο, 5 ορόφους κλπ.
*Το 5 είναι ο σατανικός αριθμός του θανάτου γι’ αυτούς.
*Κατασκευάστηκε σκόπιμα με την χρήση της αρχαίας μεγαλιθικής αυλής 2,722ft που χρησιμοποιείται στο Στόκχαουζεν και άλλους αρχαίους τόπους από Δρυΐδες.
*Τελική επιλογή της τοποθεσίας και του σχεδίου από την Illuminati Blood Line and Freemason FDR (επίσης τον βοήθησε ο θείος του Frederick Delano και ο Στρατηγός Brehon Somervell)
*Ο μασονικός 32ος βαθμός είναι ένας φιλόδοξος ιππότης/στρατιώτης που εκπροσωπείται από ένα πεντάγωνο.
*Η τοποθεσία και το μέγεθος του πενταγώνου σχηματίζουν πολυάριθμα μυστικά μοτίβα με την Ουάσιγκτον.
*Το αστέρι που σχηματίστηκε από το πεντάγωνο δείχνει προς τον Λευκό Οίκο.
Ας μιλήσουμε για την Αφροδίτη. Συνδέεται με το ζωδιακό σύμβολο για να σχηματίσει την πεντάλφα, να ‘τη πάλι.

Το αεροπλάνο ελέγχου της πολεμικής αεροπορίας ήταν ένα e4b Boeing 747200 συνδεδεμένο με ολόκληρο το δίκτυο ραντάρ που προστατεύει την πρωτεύουσα και δεν μπορούσε να προειδοποιήσει τους ανθρώπους στο πεντάγωνο για κίνδυνο, που θα μπορούσαν να είχαν αποστείλει πολεμικά αεροπλάνα που θα έπρεπε να παραμείνουν σε 24ωρη εγρήγορση για να εντοπίσουν την συγκεκριμένη πτήση. Αλλά δεν το έκαναν. Το Πεντάγωνο βρίσκεται στον 77 μεσημβρινό και ο 77 αριθμός στο αποκρυφισμό έχει επίσης μια άλλη σημασία, μας επιστρέφει στην αρχαία εποχή στην εκδίκηση του Λαμαϊκά και η γραφή λέει: Γένεση 4:24: «Αν εκδικηθεί ο Κάιν επτά φορές, τότε ο Λάμεχ εβδομήντα επτά φορές.» Ο Λάμεχ ήταν απόγονος του πρώτου φόνου του Κέιν. Προφανώς, δεν του άρεσε η ιδέα ότι τον πρόγονό του τον κυνήγησε ο Θεός και έτσι λέει: Αν ο Θεός τον τιμώρησε 7 φορές, θα τον τιμωρήσω 77. Δηλαδή, «Θα γίνω χειρότερος από τον Θεό». Ονόμασε το γιο του Tobol Kane και αυτός με την σειρά του ήταν ο πρόγονος του Abiff. Ετσι, ο πρόγονος του Hiram Abiff ήταν ο Lamech. Ο Hiram Abiff είναι το άτομο στην μασονική παράδοση που σχεδίασε το ναό του Σολομώντος. Ολα συνδέονται.

Ετσι, έχουμε και τρεις Σατανιστές στην φώτο εδώ: Ο George W. Bush, ο Donald Henry Rumsfeld και ο Dick Cheney. Σε πολλές φωτογραφίες μετά την 9/11 και κατά την διάρκεια των «ερευνών» φαίνονται σε αυτές τις φωτογραφίες γελώντας, βγάζοντας τις γλώσσες τους και διασκεδάζοντας.
Ετσι, ο Dick Cheney, ένας λαμπρός Σατανιστής, ένας πραγματικά κακός άνθρωπος, έπαιξε ρόλο στην κυβέρνηση του Bush και αργότερα στην εκστρατεία κατά της τρομοκρατίας, που αναγνωρίζεται απ’ όλους ως ο πιο ισχυρός αντιπρόεδρος, χειριστής του Bush τζούνιορ, και τον έλεγχε βάσει τραυμάτων (τεχνικές mk-ultra). Ο Bush έχει πολλαπλές προσωπικότητες που ελέγχονται μέσω τραύματος από τον Cheney. Η οικογένειά του σχετίζεται με 7 προέδρους των ΗΠΑ και ο Cheney σχετίζεται με τον Πρόεδρο Τρούμαν και τον Πρόεδρο Ομπάμα, με κοινό πρόγονο, την Ντουβάλ, μπήκε στο Γέιλ και τα παράτησε από εκεί δυο φορές.  Το Πανεπιστήμιο του έδωσε ένα τιμητικό διδακτορικό. Φρουρείται αυστηρά, διευθυντής του συμβουλίου σχηματίζει σχέσεις, διευθύνων σύμβουλος εταιρειών και αντιπρόεδρος στο συμβούλιο συμβούλων του Εβραϊκού ινστιτούτου, εμπλέκεται πολύ στον έλεγχο του μυαλού βάσει τραυμάτων.

Ο Donald Rumsfeld ήταν γραμματέας άμυνας, μέλος του Υπουργείου Πολιτισμού και συμμετέχει σε πολλές οργανώσεις όπως οι Bilderberg, Bohemian Grove, Vector corporation, Hoover Institute, Πρέσβης των ΗΠΑ, ηγείται της προπαγάνδας νομιμοποίησης της ασπαρτάμης! Οι άνθρωποι του είναι σε όλα τα πράγματα, όλοι εμπλέκονται σε φαρμακοβιομηχανίες. Οχι μόνο στην πολιτική.
Αυτοί οι άντρες ήξεραν από πριν για την 11η Σεπτεμβρίου. Ο Rumsfeld αμέσως μετά το απόγευμα, γύρισε μετά την έναρξη της επίθεσης, διατάσσοντας το προσωπικό του ότι το Ιράκ βρισκόταν πίσω από την 11η Σεπτεμβρίου. Αν επρόκειτο για πραγματική επίθεση, ένας υπουργός άμυνας δεν θα ήξερε ποιος ήταν και θα προσπαθούσε να το ανακαλύψει. Δεν θα γυρνούσε και θα επικεντρωνόταν αποκλειστικά στο Ιράκ. Το καθήκον του ήταν να μην εντοπιστεί η αλήθεια και να κατασκευάζει στοιχεία, ώστε να μπορεί η Αμερική να πάει σε πόλεμο με το Ιράκ. Στην συνέχεια, στις 27 Νοεμβρίου, ρωτούσε ακόμα πώς θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τον πόλεμο στο Ιράκ. Η Rice ήταν σύμβουλος εθνικής ασφάλειας όταν συνέβη η 9/11 και διευθύντρια των επιχειρήσεων του γνωστού εβραίου Carnegie, του Hoover Institute, σε ισχυρούς δεσμούς με τους illuminati κλπ.
Επιστρέφοντας στο Πεντάγωνο, 5 σημαίνει θάνατος, 6-6-6 είναι ο μεγαλύτερος από τους αριθμούς ανθρώπων. 5-5-5 το υψηλότερο ποσοστό θανάτου.

Αρχηγός του στρατού, ο Στρατηγός έχει 5 αστέρια τακτοποιημένα σε ένα Πεντάγωνο στο πέτο του, σ’ αυτή την χώρα.
Λοιπόν, γνωρίζοντας αυτά, πόσοι άνθρωποι θα σκοτώνονταν στο Πεντάγωνο; 125 άτομα, 5 στην τρίτη δύναμη…

Οπως γνωρίζετε πολλοί από εσάς, όποιος είναι ειλικρινής ερευνητής της 11ης Σεπτεμβρίου, δεν υπάρχουν αεροπλάνα που να χτυπήσαν το Πεντάγωνο. Η πτήση 77 δεν το χτύπησε. Παρομοίως, δεν έχουμε αεροπλάνα που χτυπούν τους δίδυμους πύργους. Αυτοί οι αριθμοί των πτήσεων όμως έχουν ενδιαφέρον καθότι ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ σαν αριθμοί. Γιατί αυτοί οι αριθμοί, γιατί 77; Γιατί πέθαναν 125 άνθρωποι; Επέλεξαν αυτούς τους αριθμούς.


Τελετουργικοί αριθμοί.
Αλλο τελετουργικό, αν δεν το έχετε ήδη αποδεχτεί ως τελετουργικό, πτήση 11 και πτήση 175 χτυπώντας τους δίδυμους πύργους, ποιο ήταν το κτίριο πίσω από τους δίδυμους πύργους και πως ονομάζεται, το κτίριο 7, είναι γνωστό ως κτίριο του Σολομώντα. Ετσι, έχουμε τον ναό του Σολομώντα με τους «δίδυμους πύργους» μπροστά του. Οι αδελφοί Σολομον βρίσκονταν στο κτίριο 7, και ήταν κάτι περισσότερο από ένα κτίριο, ήταν το αρχηγείο. Οπου ο δήμαρχος της NYC τοποθέτησε το αρχηγείο αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Ολο αυτό είναι σαν τελετουργικό και κατασκευάστηκε εξαρχής σαν τραπεζοειδές, όπως χτίζονται οι εκκλησίες του Σατανά. Οι σατανικοί ηγέτες ονομάζονται οι ηγέτες του τραπεζίου… Ποιος έχτισε το τραπέζι; Ο Larry A. Silverstein. Οχι συνηθισμένα πράγματα για τους κοινούς ανθρώπους.
Σχετικά με τον Crowley, αφού θα τον αναφέρω σε ένα λεπτό, η Barbara Bush, η μητέρα του George Τζούνιορ λέγεται ότι είναι η κόρη του Crowley. Τον αναγνωρίζουν και τον σέβονται οι Σατανιστές κι έχει γράψει σατανικά τελετουργικά. Ενα από αυτά είναι η τελετή του παιδιού του φεγγαριού, όπου δαιμονοποιούν στην ουσία ένα έμβρυο.

Ο Crowley γράφει: «Το νούμερο 11 είναι ΤΟ νούμερο της μαγείας, είναι καλό για κάθε είδους μαγική επιχείρηση.» Ο τέλειος αριθμός για την πτήση που φέρεται να χτύπησε έναν από τους πύργους. Το 175 από την άλλη πλευρά είναι ο τέλειος αριθμός για να επικαλεστεί μια σατανική θεότητα μέσω της λατρείας, όπως γράφει και ο Allister στο βιβλίο του «Liber 175».
Και οι δύο ισχυροί σατανικοί αριθμοί που κατάφεραν να είναι οι υποτιθέμενοι αριθμοί των αεροπλάνων που ΠΟΤΕ δεν χτύπησαν τους δίδυμους πύργους. Μέσα στην πεντάλφα υποτίθεται ότι είναι μια κατσίκα. Το 77 αντιπροσωπεύει, λέει ο Crowley, την κατσίκα του Σαββάτου σε έναν βωμό. Ετσι, χρησιμοποιώντας τον αριθμό της Αφροδίτης 77 μιλούσαν για μια κατσίκα. Κατσίκα σε πεντάλφα. Τέλεια μαγική τελετουργία σε κοινή θέα. Αν ήμουν Σατανιστής θα έλεγα πως αυτό που κάνανε είναι ένα εσωτερικό αστείο.
Οι NY times στην επικεφαλίδα τους μετά την 9/11, η λεζάντα τους ήταν: «Ενας σερνάμενος τρόμος». Παράξενος τίτλος.
Το 77 αντιπροσωπεύει επίσης την ισχύ. Και το Πεντάγωνο είναι καθαρή δύναμη.

Σύμβολο οικονομικής ισχύος ήταν οι δίδυμοι πύργοι.
Και οι δύο είχαν νόημα και ήταν γνωστοί ως τέτοιες σε ολόκληρο τον κόσμο. Είχαμε λοιπόν αυτές τις δύο πτήσεις, αλλά είχαμε και άλλη πτήση την 93. Απλά εξαφανίστηκε και καρφώθηκε στο έδαφος. Είπαν ότι καρφώθηκε στο έδαφος και εξαφανίστηκε, αυτό συνέβη στην Πενσιλβανία.
93 στον Σατανά σημαίνει «do what thou wilt». Σατανική παροιμία, αλλά όταν οι σατανιστές γράφουν ένα γράμμα μεταξύ τους, όπως και ο Crowley, γράφουν 93 στην κορυφή του γράμματος και 9393 στο τέλος του γράμματος.

Η επίσημη ιστορία για την πτήση αυτή είναι ότι οι επιβάτες επαναστάτησαν και ένας από αυτούς πήγε σε ένα κινητό τηλέφωνο και είπε » Let’s roll!» Και αυτό το » Let’s roll!» έγινε η κραυγή της μάχης για την εκστρατεία του σοκ, την τρομερή στρατιωτική εκστρατεία στην εισβολή στο Ιράκ που ακολούθησε. Το γράφουν παντού σε στολές, αεροπλάνα, τανκς, παντού.
Και ονόμασαν την πτήση, 93… ενδιαφέρον. Εχει επίσης την έννοια του ΑΑ σε ένα παρακλάδι των Illuminati. Μια μυστική λέξη για νεοεισερχόμενους.

Οπότε, το αεροπλάνο εξαφανίζεται στην τρύπα χωρίς ίχνος.
[t.p. η λέξη αγκιτάτσια, είναι πολύ σημαντική στην προπαγάνδα. Η Αγκιτάτσια, είναι το πιο επικίνδυνο είδος Προπαγάνδας. Η Αγκιτάτσια, ή Προπαγάνδα δευ­τέρου τύπου, όπου σκοπός δεν είναι ο ιδεολογικός προσηλυτισμός, αλλά η κινητοποίηση ενός πλήθους ανθρώπων για άμεσους πρακτικούς σκοπούς. Σκοπός δεν είναι να προσχωρήσουν σε ένα σύστημα ιδεών, αλλά να ωθηθούν στην ανάπτυξη μιας πρακτικής δράσεως. Σ’ αυτήν την περίπτωση, το κοινό δεν είναι πια το άτομο άλλα η μάζα. Στόχος συνεπώς, δεν μπορεί να είναι το λογικό αλλά το συναί­σθημα, οι παρορμήσεις και τα ένστικτα της Μάζας. Επομένως, σαν μέθοδος δεν χρησιμοποιείται η πειθώ, αλλά η ύ π ο β ο λ ή. Και φυσικά, το μέσο που χρησιμοποιείται σ’ αυτήν την περίπτωση, δεν είναι το λογικό επιχείρημα, αλλά το αναπόδεικτο α ξ ί ω μ α, το σύνθημα, η κοφτή, επιτακτική, επιγραμματική, παρορμητική φράση. Σήμερα με την «πανδημία» από τον ιό της κομμουνιστικής Κίνας αυτό ακριβώς το εργαλείο χρησιμοποιούν με το «μένουμε σπίτι», κάπως όπως το «ο λαός στην εξουσία» ή το λεφτά υπάρχουν». Αναζήτησε το άρθρο: Προπαγάνδα – Αγκιτάτσια. […]

Αλλη πτήση τώρα, πτήση 85.
Στον Σατανισμό αναφέρεται στην «τελετή ανοίγματος του στόματος». Στην αρχαία Αίγυπτο, άνοιγε το στόμα της μούμιας. Αντιπροσωπεύει επίσης την Ινδουιστική θεά Shiva όταν ξυπνά και καταστρέφει παλιές δομές και φέρνει έναν νέο ολοκληρωτικό καθαρισμό.
Ετσι, η επίσημη ιστορία είναι ότι η πτήση 85 έβγαινε από το Ανκορατζ και μερικά στρατιωτικά αεροπλάνα πετάχτηκαν στις πλευρές του, δεν υπήρχαν πειρατές μέσα στο αεροπλάνο, αλλά διέταξαν τον πιλότο να στείλει το σήμα ότι υπήρχαν και μετά πυροβόλησαν το αεροπλάνο. Οπότε, στην ουσία «άνοιξαν το στόμα του πιλότου». Ο Πρόεδρός Bush ήταν στην Σαρασότα της Φλόριντα, ένα ενδιαφέρον μέρος, πόλη της CIA, που συνδέεται με το MK-ULTRA (η βασισμένη στο τραύμα πρακτική της CIA για τον έλεγχο του μυαλού, των Illuminati).

Αυτό το δημοτικό σχολείο στο οποίο ο Πρόεδρός ήταν τότε, πιθανότατα γεμάτο με ελεγχόμενα στο μυαλό παιδιά, και είχαν βάλει τα παιδιά να παρακολουθούν μαζί του την ιστορία που διάβαζε ο Μπους, μια ιστορία για ένα κατοικίδιο, μιά ΚΑΤΣΙΚΑ! Η κατσίκα στην ιστορία είναι ο ήρωας του βιβλίου, ο σωτήρας. Ετσι, ενδιαφέρον παρουσιάζει όταν μπήκαν να του πουν για την καταστροφή της 11ης Σεπτεμβρίου κι αντί να σταματήσει να διαβάζει, συνέχισε να διαβάζει την ωδή στην κατσίκα! Γιατί ήταν τόσο σημαντικό; Γιατί αυτό ήταν μέρος της τελετής. Αποτιμούσε φόρο τιμής στον Σατανά. Δεν αντέδρασε και συνέχισε να διαβάζει την ιστορία του ήρωα των αιγών.
Τα στοιχεία επιστρέφουν σε αυτά για τα οποία μιλήσαμε νωρίτερα. Σύμβολα σε ιερό χώρο, όπου λατρεύουν τα πάντα.

Οταν το αεροπλάνο 93 χώθηκε στο έδαφος, ήθελαν να χτίσουν ένα μνημείο εκεί σε σχήμα ημισελήνου. Η ημισέληνος αντιπροσωπεύει την αστεία πλευρά των Μασόνων. Είναι οι κωμικοί της Μασονίας.

Ενα αποκρυφιστικό τελετουργικό ταφής: «Προερχόμαστε όλοι από την θεά και σε αυτήν θα επιστρέψουμε σαν σταγόνα βροχής που πέφτει στον ωκεανό, όλα όσα πέφτουν θα επιστρέψουν ξανά. (στροφή προς ανατολάς τώρα) Καλωσορίζουμε τα πνεύματα των προγόνων (προς το νότο) Περπατάμε ανάμεσα σε ήρωες και εμπνευσμένους (προς τα δυτικά) Καλωσορίζουμε τους προγόνους μας να ενσαρκωθούν στα παιδιά μας (προς το βορρά) Καλωσορίζουμε τον θάνατό μας.»

Αυτό ακούγεται τόσο πολύ σαν τον τρόπο που μιλούσαν όλοι μετά την 11η Σεπτεμβρίου.
Γιατί όμως 9/11; Αν πάμε πίσω, αυτό αφορά την Βηθλεέμ το 9/11 π.κ.ε. στην αστρολογική ευθυγράμμιση τότε υποτίθεται ότι εμφανίστηκε το αστέρι που ανακοίνωνε την εμφάνιση του Χριστού. Τι καλύτερη μέρα για να σκοτώσουν ένα σωρό ανθρώπους στον Σατανά από την ημέρα που υποτίθεται ότι γεννήθηκε ο Χριστός. Αστρολογικά ταιριάζει με την ευθυγράμμιση της Γέννησης του Ιού του Γιαχβέ με τον Leo και Regus. Και οι Illuminati είναι ειδικοί κι εξπέρ στην αστρολογία.

Τώρα για τον στρατό.
Ενα γνωστό μου άτομο, που ήταν στις συναντήσεις των Illuminati μεταξύ άλλων, για τις πραγματικές συναντήσεις, μου μετέφερε ότι ΟΛΟΙ οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί στον στρατό είναι πάντα Illuminati. Το Υπουργείο Αμυνας είναι βαριά φορτωμένο με δαύτους. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι το 1962 οι αρχηγοί των ΓΕΣ υπέγραψαν μια false flag επιχείρηση που ονομάζεται Επιχείρηση Northwind. Η false flag ήταν για αεροπλάνα με πειρατεία που ανατινάζουν αμερικανικά πλοία προκείμενου να μας βάλουν σε πόλεμο με την Κούβα. Δεν συνέβη επειδή ο JFK είπε τότε όχι, με τίποτα. (εμφανίζει την πρώτη σελίδα της επίσημης αποχαρακτηρισμένης επιχείρησης Northwind)

Νωρίτερα εκείνο το έτος η CIA αποφάσισε να προσλάβει κάποιον που ήταν επενδυτής τραπεζίτης, τον AB Buzzy Kronguard. Ηταν ο επικεφαλής της εταιρείας Alexander Browning και στην Investment Bank είχε μισθό 4 εκατομμυρίων δολαρίων και τον παράτησε για να προσληφθεί από τη CIA (sic). Αργότερα ήταν επίσης εκτελεστικός διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών κι αργότερα προσκλήθηκε για συμμετοχή στην Συμβουλευτική Υπηρεσία Μαύρης Θάλασσας. Οταν του πήραν συνέντευξη, είπε: «αν επιστρέψεις στις ρίζες της CIA, όλο το OSS δεν ήταν τίποτα άλλο παρά τραπεζίτες και δικηγόροι.»

Ετσι, η CIA χρησιμοποιεί τις μυστικές επιχειρήσεις για να βγάλει χρήματα. Τον χρησιμοποίησαν επειδή ήταν η εταιρεία του που έβγαζε εκατομμύρια δολάρια από την τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου. Η CIA ήξερε από πριν τα πράγματα, ότι έπρεπε να επιλέξουν τις κατάλληλες μετοχές στο χρηματιστήριο, ώστε να μπορέσουν να βγάλουν αυτά τα εκατομμύρια αργότερα.

Ενας άλλος ήταν ο Giuliani, δήμαρχος της NYC, που ο γαμπρός του ήταν στο οργανωμένο έγκλημα, μεγάλωσε καθολικός και είναι ομοφυλόφιλος που ντύνεται ως γυναίκα. Πολύ πριν την 11η Σεπτεμβρίου, τον θεωρούσαν πολύ φιλόδοξο πολιτικό, μετά την 11η Σεπτεμβρίου, τον έκαναν να φαίνεται «ήρωας» που φιλοξενήθηκε στο γνωστό για τις υπόγειες διασυνδέσεις του, περιοδικό TIME ως «άτομο της χρονιάς» το 2001 για το πώς χειρίστηκε τα πράγματα κατά την διάρκεια της 11ης Σεπτεμβρίου. Προφανώς, ομαδικός παίκτης ή και «χρήσιμος ηλίθιος» με τις αποφάσεις των Illuminati. Οι αποφάσεις του οδηγούν αυτές τις τεράστιες δεξαμενές ντίζελ να τοποθετηθούν στο κτίριο 7 και το σύστημα έκτακτης ανάγκης ήταν κι αυτό σε αυτό το κτίριο. Δεν ξέρω πόσα ήξερε, αν ήταν κι ο ίδιος Illuminati, αλλά ακολούθησε όλα τα ψεύτικα flase flag. Επιτέθηκε δε, στον Ronald Ernest Paul την 11η Σεπτεμβρίου, όταν ο τελευταίος είπε «Εμείς προκαλέσαμε την 11η Σεπτεμβρίου».

«Οι άνθρωποι που έχουν την εξουσία να σας δώσουν τα πάντα μπορούν, επίσης, να σας πάρουν τα πάντα. Η μεγαλύτερη απειλή, για τις ΗΠΑ και ολόκληρο τον κόσμο, είναι ο σοσιαλισμός, ορίζοντάς τον ως την ιδέα ότι μπορείς να λάβεις κάτι χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Εμαθα ότι εδώ το κράτος παρέχει δωρεάν φοίτηση στα Πανεπιστήμια. Δεν είναι δωρεάν! Τίποτα δεν είναι δωρεάν! Κάποιος το πληρώνει, είτε μέσω του δανεισμού, είτε μέσω υψηλών φόρων» Ραντ Πολ Αμερικανός γερουσιαστής, σε ομιλία του στην Παλιά Βουλή το 2017

Ο Larry A. Silverstein ήταν ένας άλλος παίκτης στην προβοκάτσια της 9/11, ο μισθωτής των κτιρίων του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και ήταν αυτός που έχτισε το κτίριο 7, αυτό το τραπεζοειδές κτίριο. Ο πατέρας του ήταν Ουκρανός Εβραίος, έβγαλε πολλά – πολλά χρήματα από την 11η Σεπτεμβρίου, αν και του πήρε 6 χρόνια μέχρι να πάρει από τις ασφαλιστικές το συγκλονιστικό ποσό των 4,55 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο Γενικός Δικαστής Mercer Walker, ο οποίος αποφάνθηκε σχετικά με την αξίωση του Silverstein για την ασφάλιση των ακινήτων, είναι συγγενής του Προέδρου Bush και μέλος του «Skull and Bones». Ολα κι όλοι μείνουν στην «οικογένεια».

Εκείνη την εποχή, ο Silverstein έλεγχε 10 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια και 13 κτίρια στη NYC, είχε την τακτική συνήθεια να τρώει πρωινό στην κορυφή του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, αλλά δεν το έκανε την ημέρα της 11ης Σεπτεμβρίου, προφανώς γιατί γνώριζε. Δεν ξέρω αν ήταν μέρος της σατανικής τελετής, όμως. Πιστεύω ότι ανήκε στην Ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών και αυτή η υπηρεσία προειδοποιούσε τους ανθρώπους της, όπως μια εβραϊκή εταιρεία να μην πάνε στην δουλειά εκείνη την μέρα.

Ενα άλλο μέλος του «Skull and Bones» (ο Bush είχε 11 από τους συντρόφους του από εκεί που ανήκαν στη κυβέρνηση του αργότερα), ο Robert D. McCallum Jr, έγινε τον Σεπτέμβριο του 2001 Αναπληρωτής Γενικός Εισαγγελέας υπό τον Bush, επίσης Illuminati. Σχετίζεται επίσης με τους υπόλοιπους. Ηταν ο συγκάτοικος του George W. Bush παλαιότερα στο Κολλέγιο. Ο Bush και ο Κέρι συν πολλοί άλλοι, φωτογραφίζονται κάνοντας είτε με το σύμβολο της κατσίκας με τα χέρια τους, είτε το ένα μάτι του Πανεπόπτη Οφθαλμού. Ο Κέρι ήταν επίσης στην τάξη του Κρανίου και Οστών. Τους επιβάλεται να δείχνουν τα σατανικά τους σύμβολα δημόσια.

Μερικά συμπεράσματα
7 Σεπτεμβρίου NBC: Η Condoleezza Rice «κατηγόρησε τον Sadam για επιθετική κίνηση για ανάπτυξη πυρηνικών όπλων τους τελευταίους μήνες.»

CNN: Η υπεύθυνη εθνικής ασφάλειας Condoleezza Rice είπε: «Η πιθανότητα να αποκτήσει το Ιράκ πυρηνικά όπλα, δεν θέλουμε η αρχή του πόλεμου να είναι πυρηνικό μανιτάρι σύννεφο». Οπότε, έντεχνα φυτεύουν τον σπόρο ότι το Ιράκ είναι ο εχθρός, πολύ πριν την 11η Σεπτεμβρίου και μετά τους βλέπετε χωρίς δισταγμό ή οποιαδήποτε πραγματική έρευνα να κατηγορούν το Ιράκ.

12η Σεπτεμβρίου: «Ο πρώην σύμβουλος τρομοκρατίας Richard Clark ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ενημέρωσε τον Πρόεδρο ότι ούτε ο Sadam ούτε το Ιράκ ήταν υπεύθυνοι για τις επιθέσεις»

18η Σεπτεμβρίου: «Ο Κλαρκ υπέβαλε στην σύμβουλο εθνικής ασφάλειας του Προέδρου, Ράις ένα υπόμνημα που είχε γράψει σε απάντηση του ειδικού αιτήματος του George W. Bush, το οποίο ανέφερε: «Η υπόθεση για την σύνδεση του Sadam με τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν αδύναμη, μόνο ανέκδοτα στοιχεία που διέρρευσαν στον Hussein προς την Al-Qaida ενώ ο Osama Bin Laden αντέκρουσε ότι είναι υποδεέστερος του Hussein και δεν επιβεβαιώθηκαν πουθενά αναφορές για οποιαδήποτε συνεργασία τους.»
Ετσι, έχουμε ανθρώπους βαθιά μέσα στην Υπηρεσία Πληροφοριών που ενημερώνουν ότι «Δεν υπάρχει καμία σύνδεση με το Ιράκ!» Και την ίδια στιγμή, έχουμε μόνο τους Bush, Rumsfeld και Chaney που σφυρίζουν στον Τύπο: «Είναι το Ιράκ!».

1η Μαΐου 2003, Πρόεδρος George W. Bush «Η μάχη του Ιράκ είναι μια νίκη σε έναν πόλεμο κατά της τρομοκρατίας που ξεκίνησε στις 9/11 του 2001 και συνεχίζει εκείνο το τρομερό πρωινό, 19 κακοί άνδρες, τα στρατεύματα σοκ του μισητού ιδεολογικού παιχνιδιού έδειξαν στον πολιτισμένο αμερικανικό κόσμο, μια ματιά από τις φιλοδοξίες τους. Φαντάστηκαν στον κόσμο ενός τρομοκράτη, ότι η 9/11 θα ήταν η αρχή του τέλους της Αμερικής επιδιώκοντας να μετατρέψουν τις πόλεις μας σε πεδία θανάτου, τρομοκράτες και σύμμαχοι τους πίστευαν ότι θα μπορούσαν απλά να καταστρέψουν την αποφασιστικότητα αυτού του έθνους και να αναγκάσουν την υποχώρηση μας από τον Κόσμο, αλλά απέτυχαν».

Ψέματα, ψέματα, ψέματα. Εχουμε ένα δημόσιο τελετουργικό όπου θυσίασαν στον Εωσφόρο και μετά κατηγόρησαν τον Osama bin Laden.
Στις μυστηριώδεις κρυφές θρησκείες, θυμάσαι στο Γιβραλτάρ τους πύργους εκεί; Η μυθολογία γύρω από αυτή ήταν ότι ο Ηρακλής πήγε εκεί και το άτομο που φταίει για ό,τι συνέβη εκεί ήταν ο Laden. Και περιέργως ο Osama bin Laden σημαίνει γιος του Laden, οπότε ταιριάζει με αυτή την μυστηριώδη μυθολογική ιστορία. Θυμηθείτε ότι οι Illuminati είναι η συνέχεια των μυστηριωδών θρησκειών, έτσι ενσωμάτωσαν αυτή την ιστορία στις απόκρυφες για τους κοινούς, γραφές τους. Ουάου.

Το 1988, αφότου έχτισαν τους δίδυμους πύργους, ένας τύπος ήταν εκεί ως φωτογράφος, είναι μεγάλη ιστορία, αλλά τον θεώρησαν για κάποιον από άλλους εργάτες και μιλώντας με αυτούς τους ανθρώπους και ακούγοντας τη συζήτηση εκεί, ότι αυτά τα κτίρια καταδικάστηκαν ότι θα έπρεπε να καταστραφούν, επειδή δεν μπορούσαν να αντέξουν λόγω λάθους κατασκευής, έτσι το 1988 συνειδητοποίησαν ότι θα έπρεπε να καταστρέψουν αυτά τα νέοχτισμενα κτίρια αλλά το κόστος του να το κάνεις αυτό ήταν πολύ μεγάλο. Οπότε λίγο αργότερα, ξεκίνησαν μια εκστρατεία από προγραμματισμένα προγράμματα προπαγάνδας, έδειχναν γελοιογραφίες, ταινίες κτλ, όπου το παγκόσμιο εμπορικό κέντρο πάντα καταστρέφονταν, από αεροπλάνα που το χτυπούσαν ή οτιδήποτε άλλο, άρχισαν να μας τα δείχνουν τότε τη δεκαετία του 90.

Τα θεμέλια δεν ήταν υγιή. Επίσης, ολόκληρη η περιοχή ήταν κάποτε ένας βάλτος, και όντως βελτιώθηκαν και σχεδιάστηκαν σχετικά πριν της κατασκευής τους αλλά και πάλι οι επιθεωρητές τα θεώρησαν ως καταδικασμένα για γκρέμισμα. Ετσι τα αγόρασε τότε ο Σίλβερσταϊν για δεκάρες, ήταν καταδικασμένα προς κατεδάφιση κτίρια. Ηξερε εξαρχής.

Το 1995 κυκλοφόρησε το παιχνίδι με τις κάρτες Illuminati και έδειχναν αεροπλάνα να πέφτουν στους δίδυμους πύργους που καταστράφηκαν, έτσι οι άνθρωποι γνώριζαν πολύ πριν από το 1988 ότι υπήρχαν αποδείξεις και πριν το 1988 ότι το κτίριο ήταν σκόπιμα καταδικασμένο.
Το 1948 ένα βομβαρδιστικό αεροπλάνο Β52 πετούσε στην ομίχλη και έπληξε το Empire state building και τίποτα δεν συνέβη στο κτίριο. Ούτε γρατσουνιά.

Η πηγή μου που ήταν στις συναντήσεις των Illuminati μου είπε ότι πάντα ετοίμαζαν σχέδια ηλικίας 10-40 ετών. Μπορώ να πω κατηγορηματικά ότι το είχαν σχεδιάσει εξαρχής. Το 1995 έτυχε και ήμουν σε ένα αμερικανικό αεροδρόμιο κι από την αριστερή πλευρά μου άρχισα να ακούω μια συζήτηση από μια γυναίκα που μιλούσε για εξουσία, ήξερε τι συνέβαινε, δεν έκανε υποθέσεις, και γύρισε στην άλλη κυρία που είχαν κουβέντα και της είπε τι θα συμβεί με ακρίβεια. Θα υπάρξει ένα τρομοκρατικό συμβάν και οι άνθρωποι θα υποβληθούν από τότε σε εκτεταμένους ελέγχους στα αεροδρόμια. Ηταν χαρούμενη κι ευτυχισμένη, το περίμενε, το ήξερε από το 1995.

Οταν πήγαν στο Ιράκ …κι αυτό σχετίζεται με τις προφητείες του Νεμρόντ, του Αντίχριστου και το ποιος μπορεί αυτός να είναι, οτιδήποτε ιστορικό σχετικό με τον Αντίχριστο εξαφανίζεται από τα μουσεία, είναι σαν να χρησιμοποίησαν τον πόλεμο στο Ιράκ για να κάνουν και αυτή την ατζέντα ταυτόχρονα. (Το ίδιο έκαναν και στην Συρία, Λιβύη, Υεμένη, Αφγανιστάν κλπ)

Τώρα για τα τελετουργικούς υπνωτισμούς, αυτοί χρησιμοποιούνται πολύ, και προηγήθηκαν σε πολλά πράγματα που συνέβησαν στις 9/11. Ακόμα και στην τηλεόραση, όπου όταν έδειξαν τα αεροπλάνα να πέφτουν στους πύργους και ταυτόχρονα έλεγαν με σιγουριά χωρίς έρευνα ή υπομονή, οι προπαγανδιστές «αυτό μοιάζει με έργο του Osama Bin Laden».
Είναι ένα μαγικό κόλπο. Αν δείτε τα βίντεο, όλα τα αεροπλάνα είναι προφανέστατα μοντάζ. Και οι λίγοι μάρτυρες που ισχυρίζονταν ότι τα έχουν δει, ήταν όλοι βρώμικοι ή πράκτορες. Δεν υπάρχουν άλλα βίντεο όλως τυχαίως. Αεροπλάνα όντως περνούσαν εκείνη την στιγμή εκεί, αλλά δεν χτύπησαν ποτέ τους πύργους, ήταν κατασκευασμένα με μοντάζ.

[t.p.] Σαν τα ψεύτικα βίντεο από τις διανοητικές πόρνες, στην παραλία της Θεσσαλονίκης που έδειχναν τους πολίτες να περπατούν δίπλα δίπλα ενώ ήταν πάνω από δύο μέτρα μακρυά ο ένας από τον άλλο. Ανακοίνωσε κατόπιν ο υπουργός ανερυθρίαστα -που ν’ αγοράσει τσίπα και ντροπή-  πως καλά έκαναν κι έφτιαξαν ψεύτικα βίντεο οι λακέδες της εξουσίας και έκλεισε την παραλία, φυλακίζοντας τους ανθρώπους στα σπίτια τους, με πρόσχημα την «πανδημία». Σκέψου μονάχα τον μάγο σκηνοθέτη Τάσο Μπιρσίμ, που σκηνοθετούσε τις συγκεντρώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου κι έδειχνε 50 χιλιάδες συγκεντρωμένους με δίφορα εφέ να μοιάζουν με ένα μύριο. Γι’ αυτή του την μαγική σκηνοθετική τέχνη πληρωνόταν αδρά από τα μαύρα προγράμματα του Αντρέα. […]

Οι Illuminati είναι μια παγκόσμια οργάνωση κρυμμένη σε κοινή θέα. Γι’ αυτό οι λακέδες τους, που απολαμβάνουν πακτωλό χρημάτων κι εξουσίας, φωνάζουν για την παγκοσμιοποίηση και την παγκόσμια υγεία και αγαπούν τόσο την κομμουνιστική Κίνα για την κατάφωρη καταπάτηση δικαιωμάτων στους υπηκόους της. Η κοινωνία των Μυστικών και Μαύρων Προγραμμάτων, έχει φυσικά την δυνατότητα να δημιουργήσει flase flag events σε τέτοια μεγέθη. Ε, δεν είναι δα και ιδιαίτερα δύσκολο.
@Fritz Springmeyer
*μετάφραση σε απόδοση και διασκευή terrapapers
***

Κοίτα τώρα την φωτογραφία του Baphomet επάνω και σκέψου (αν μπορείς) μόνος σου, πόση Σοφία εκπέμπει ο κατσικοπόδαρος θεός. ΟΥΠΣ «κατσικοπόδαρος Θεός» !!! Σκαλίζουμε σκαλίζουμε και καταλήγουμε στον Θεό Παν !!! Θα επανέλθω λοιπόν με περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχεία, ως έναυσμα για περαιτέρω έρευνα και μελέτη, ώστε όταν πηγαίνεις στην εκκλησία σου, να βλέπεις ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ στα σύμβολα που βρίσκονται παντού, Ολοφάνερα και διάσπαρτα ποιόν Αρχοντα προσκυνούν, στις προσκυνητικές τελετουργίες, υπακούν και τρέφουν.
Αρα όταν λέω ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΣ το εννοώ κυριολεκτικά κι ουχί μεταφορικά.
«Δεν είν’ νεκρό εκείνο που αιώνια μπορεί να περιμένει
Μα με το διάβα των παράξενων αιώνων
ως κι ο θάνατος μπορεί να πεθαίνει.»
Howard Phillips Lovecraft «Το Κάλεσμα του Κθούλου»
Διάβασε ακόμη σχετικά άρθρα, μελέτησε τα βιβλία του H. P. Lovecraft, αλλά και την σοβαρή Επιστημονική Φαντασία και μην ξεχνάς, ποτέ μην το ξεχνάς αυτό, ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ, μπορείς και επιβάλλεται να αμφισβητήσεις τα ΠΑΝΤΑ. Ειδικά όταν σου έρχονται περιτυλιγμένα με χρυσές, άσπρες ή ροζ κορδέλες, μην περιμένεις πως είναι δώρα, όχι, τα πλοκάμια του Cthulhu είναι που επιδέξια σου σερβίρονται από τους υποτελείς του. Δες τις φωτογραφίες και σκέψου, αυτό που βλέπεις, αν έχεις μυαλό και δεν είναι κουρκούτι από τις καταλήψεις !
Εμείς καλοδεχόμαστε τις απόρροιες – πλοκάμια του Μεγάλου Θεού κι «Αφέντη» και τα τιμούμε δεόντως με λαδολέμονο στην σχάρα συνοδεία τσίπουρου και καλής παρέας.

Αναζήτησε την σειρά «the strain» για να πάρεις μια εικόνα του πως τα πολιτικά / θρησκευτικά/ Μυστικές Εταιρίες, κυκλώματα, στοές και λαγούμια, κάνουν αυτό ακριβώς που πραγματεύεται το άρθρο στον σύγχρονο τσιμεντόπολιτισμό του ανθρώπινου ζώου. Δείχνει απόλυτα ρεαλιστικά το πόσο εύκολο είναι να καταρρεύσει η κοινωνία του ανθρώπινου ζώου, αυτή την στιγμή. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται πάνω από 60 μέρες και είναι τραγικό να το βλέπεις να διαδραματίζεται με την αριστοτεχνική υπογραφή-εγγύηση του Guillermo Del Toro. Να φανταστώ πως τώρα με την «πανδημία» το ‘χεις αντιληφθεί ότι δεν είχες ποτέ δικαιώματα, αλλά μονάχα προνόμια που στα προσφέρει ο Αφέντης σου και στα παίρνει πίσω όποτε του κάνει κέφι.

Η ψυχανάλυση δεν κατάφερε να ελέγξει την άγνωστη και υποσυνείδητη πλευρά του ανθρώπου, όπως και η διανόηση τα ένστικτα. Κάποιοι λοιπόν, σ’ αυτόν τον ευρύτερο μαγικό – μυστικιστικό πόλεμο, αναζητούν συμμάχους για να έχουν πρόσβαση στο Κοσμικό Παιχνίδι. Δεν έχει σημασία πίσω από ποια διδασκαλία ή ποια μέθοδο αυτογνωσίας κρύβονται. Είτε στην πλευρά του μαύρου ή του άσπρου. Είτε ακολουθούν το μονοπάτι των Μεγάλων Παλαιών, είτε μέσα από θεούς, αγγέλους, δαίμονες και λοιπά ψυχικά συμπλέγματα. Αυτή η πρόσβαση τους δίνει και την δύναμη να προωθήσουν την ατζέντα τους.

Υπάρχουν φυσικές δεσμεύσεις που έχουν επιβληθεί απ’ τους ίδιους τους κανόνες του παιχνιδιού. Οι κανόνες αυτοί φαίνεται ότι έχουν παραβιαστεί, ανοίγοντας δρόμο για την επιστροφή των Μεγάλων Παλαιών και την επιρροή τους πάνω στα αγελαία ανθρωπόζωα. Μόνο που εκτός από τους Μεγάλους Παλαιούς υπάρχουν και οι Ξεχασμένοι Θεοί, αλλά και οι Πρεσβύτεροι, αυτοί που εκδιώξεων και σφράγισαν το πέρασμα για τους Μεγάλους Παλαιούς, αφήνοντας το Σύμπαν μας χωρίς την μιαρή μαύρη μαγεία τους. Αν κάποιος τους «ξυπνήσει» και θα το κάνει, το ΝΟΥ ΣΑΣ, κούνια που τους κούναγε τους Illuminati με τους λακέδες τους Στοές, Μυστικές Εταιρίες και Λαγούμια.

Το θέμα είναι ότι όποιος διαθέτει ΔΥΝΑΜΗ και ΝΟΥ, επιλέγει τα εργαλεία και τα μέσα με τα οποία αποκτάει πρόσβαση στις περιοχές του Αγνώστου και είτε θα αποδράσει απ’ τις ψευδαισθήσεις του, είτε θα εισχωρήσει πιο βαθιά σ’ αυτές. Ο μόνος οδηγός στο ταξίδι είναι η ΔΙΑΚΡΙΣΗ και η ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αλλιώς είναι υπεύθυνος για όλα τα δεινά που τον περιμένουν σαν τα κεφάλια της Λερναίας Υδρας …πράγμα που περιγράφει το σύνολο της αγελαίας ανθρωπόμαζας, αλλά και των δήθεν «μυημένων» τρομάρα τους, που είναι πιο σάπιοι κι απ’ την σαπίλα του Cthulhu.
Βέβαια υπάρχει κι αυτός ο Κατεργάρης, που γλιστράει έξω από την φυλακή του Γιαχβέ και σερφάρει μοναχικά πάνω και πέρα από τις φούσκες της δημιουργίας.
Αυτός ξέρει να παίζει Βρώμικο Παιχνίδι κι αυτόν μονάχα φοβάται ο Γιαχβέ-Χρηστός και οι λακέδες του Illuminati.

Ετσι λοιπόν … ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ.
@ Ion Maggos /Baphometh: Το Ισλάμ δημιούργημα του Βατικανού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters