Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Γ. Τράγκας: Ένας Νιαγάρας χρημάτων από τις φαρμακοβιομηχανίες για Τσιόδρα-Σύψα και άλλα μέλη του ΕΟΔΥ

Γ. Τράγκας: Υπεύθυνος ο Πρωθυπουργός για όσα δεινά έρχονται στην ...Ένας πακτωλός χρημάτων από χορηγίες εταιρειών που παράγουν εμβόλια και αντιιϊκά - Αλήθεια, πόσα ξέρει ο Μητσοτάκης για τις σχέσεις GlaxoSmithKline και Gilead με τους εισηγητές των μέτρων;

Από σήμερα εκτιμώ, θα ενημερώσουμε καλύτερα τον πρωθυπουργό, το πολιτικό προσωπικό και εσάς για τα συμβαίνοντα στη χώρα.

Η πατρίδα και ο λαός μας ζει έναν πρωτοφανή υγειονομικό και πολιτικό ζόφο, ενώ στα παρασκήνια ( στα διεθνή και στα δικά μας) υπάρχει ένας χορός συμφερόντων δισεκατομμυρίων, που κερδίζονται από την παγκόσμια καραντίνα.
Από τη συντριβή της ζωής, της εργασίας και της περιουσίας δισεκατομμυρίων ανθρώπων και από τις απίστευτα ανθυγιεινές συνθήκες απομόνωσης και περιορισμού.
Υγεία χωρίς ελευθερία, δημοκρατία, ατομικά δικαιώματα και προσωπικά δεδομένα δεν υφίσταται. Προστατεύστε τα συνταγματικά δικαιώματά σας και υπερασπιστείτε τις εκπτώσεις που επιδιώκουν στις ατομικές ελευθερίες σας. Η Ελλάδα,  με πρωθυπουργό τον (υ)ιό Μητσοτάκη εισήλθε στη μεγαλύτερη καταστροφή από την εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και οδηγείται σε ένα απάνθρωπο 5ο μνημόνιο.
Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι με τις ανερμάτιστες και άνευ μέτρου αποφάσεις που πάρθηκαν για την πληγωμένη χώρα, μόλις εξερχόμενη από το μνημόνιο, οδηγούν εκατομμύρια Έλληνες σε μεσαιωνικό σκοτάδι εργασιακών συνθηκών, σε πολιτικό ζόφο και υγειονομική δικτατορία με το σαθρό και ψευδές επιχείρημα: «σώζουμε ζωές», ενώ στην πραγματικότητα καταστρέφονται εκατομμύρια ζωές.
Είναι πλέον μία χώρα, που δεν έχει πολιτισμό, δεν έχει τέχνη, έχει άνεργους χιλιάδες καλλιτέχνες και διανοούμενους όλων των μορφών και των εκφάνσεων της τέχνης. Δεν έχει θέατρο, δεν έχει εκδηλώσεις, δεν έχει μουσικές παραστάσεις, δεν έχει καμία μορφή τέχνης. Ακούει κραυγές και προστάγματα Απριλιανού λοχία που παριστάνει τον κορονο-σερίφη και αισθάνεται ότι παραβιάστηκαν τα μέτρα του, επειδή πραγματοποιήθηκε πρωτομαγιάτικη εκδήλωση του ΠΑΜΕ. Η χώρα ζει σε ατμόσφαιρα «φωλιάς του κούκου», ενώ ακούει κάθε απόγευμα, ότι μηδενίστηκαν τα κρούσματα covid και ότι άδειασαν τα νοσοκομεία.
Την ίδια ώρα, μέσα στην ψυχώ… πολιτική ατμόσφαιρα Μητσοτάκη, τα καθοδηγούμενα και καλοπληρωμένα κανάλια επί 24ωρου βάσεως, προβάλλουν μάσκες, γάντια, διαδρόμους νοσοκομείων και κρεβάτια με ασθενείς covid-19, οι οποίοι δεν υφίστανται.
Επί 24ωρου βάσεως μία άρρωστη πολιτική σκέψη, επιδιώκει να περάσει στον κόσμο το μήνυμα, ότι «τα καταφέραμε και σωθήκαμε», καταστρέφοντας ολόκληρη την οικονομία μας και ρίχνοντας στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα εκατομμύρια Έλληνες. Το ερώτημα είναι: αν ο κος Μητσοτάκης έγινε συνειδητά ή ασυνείδητα «νεκροθάφτης» της ελληνικής οικονομίας με μοναδικό κέρδος την προσωπική πολιτική του επιβίωση και την πορεία προς τις εκλογές με το σύνθημα: «εγώ σας έσωσα, ψηφίστε με».
Από σήμερα η έρευνα της ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής παραγωγής μου, για την κατάσταση που ζούμε, ρίχνει φως στον … χορό των καταραμένων. Δηλαδή στο πάρτι των δισεκατομμυρίων που έχουν στήσει οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρίες.
Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, γνωρίζετε πόσα χρήματα, νόμιμα, παίρνουν από φαρμακευτικές εταιρίες ως δωρεές ή  επιχορηγήσεις για ερευνητικό έργο οι λοιμωξιολόγοι που σας εισηγούνται διάφορα μέτρα;
Γνωρίζετε πόσα χρήματα έχει πάρει ο κος Τσιόδρας για το ερευνητικό του έργο;
Έχετε ψάξει, ποιες είναι οι φιλικές σχέσεις του με την GlaxoSmithKline που πούλησε τα εμβόλια στην Ελλάδα επί εποχής Αβραμόπουλου;
Έχετε ψάξει τις φιλικές και επιστημονικές σχέσεις του κου Σύψα με διάφορες φαρμακευτικές εταιρίες μεταξύ των οποίων η Gilead που παράγει το remdesivir;
Σας έχουν πει τι συνέβη με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που πλήρωσε η χώρα μας, για να αγοράσει τα εμβόλια Η1Ν1 από την GlaxoSmithKline που δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε 450.000 ανθρώπους,  ουσιαστικά – όπως μου λένε – η εταιρία έκανε πείραμα για πρώτη φορά σε τόσο ευρύ πληθυσμό. Ρώτησα τον κο Αβραμόπουλο, πάνω από 3 φορές για να μου πει, ποιος του είπε να αγοράσει τα εκατομμύρια των εμβολίων που δεν χρησιμοποιήθηκαν. Μου απάντησε ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ και ο ΕΟΦ αγόρασαν τα εμβόλια. Επειδή υπήρχε εισήγηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Δηλαδή – όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και στο βίντεο – ο Τσιόδρας και ο Κοντοζαμάνης. Διάφορες πηγές μου, μου είπαν ότι ο Κοντοζαμάνης είναι μεγάλος παίχτης.
Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, τώρα που σας μιλάω, έχω μπροστά μου δύο τόμους με πρακτικά αμοιβών που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, του κου Τσιόδρα, του κου Σύψα και άλλων της επιτροπής, από τη GlaxoSmithKline, από τη Novartis, από την Global, από την Edible, από τη Hoffman Roche μέσω Roche Ελλάς, από ειδικούς λογαριασμούς.
Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ. Αυτά θα διανεμηθούν σε όλη τη χώρα. Δείχνουν νόμιμα αλλά ταυτόχρονα δείχνουν τις φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις με φαρμακευτικές εταιρίες που προωθούν τα φάρμακά τους μέσω των κυρίων αυτών. Επίσης, ο κος Νίκος Σύψας, ο οποίος συστηματικά προωθεί τον πανικό και τον τρόμο στην Ελλάδα, λέγοντας ότι θα επιστρέψουμε στο lockdown αν δεν είμεθα καλά παιδιά, προωθεί – κε Πρωθυπουργέ – το remdesivir για το οποίο, ο διάσημος λοιμωξιολόγος Ντιντιέ Ραούλ, σε συνέντευξή του στο Nouvelle Observateur υποστηρίζει ότι κάποιοι συνάδελφοί του έχουν συμφέροντα στη Gilead και για αυτό προωθούν ένα φάρμακο τόσο τοξικό, όσο το remdesivir.
Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, διαβάζω τα αναρτημένα στο διαδίκτυο ποσά που δίνονται ως δωρεές ή έρευνες προς τον κο Σύψα. Είναι ατέλειωτα τα ποσά, μεταξύ αυτών, βλέπω και ποσά από τη Gilead που παράγει το remdesivir.
Επίσης, αγαπητέ κε Μητσοτάκη, ένα πλήθος ποσών φεύγουν προς όλα τα μέλη της επιτροπής από τη GlaxoSmithKline που είναι η «μητέρα των εμβολίων».
Επίσης, φεύγουν χρήματα προς τον κο Σύψα και άλλους από τη Pfizer, μικρά – μεσαία και μεγάλα ποσά. Φυσικά για κλινικές μελέτες, έρευνες, δωρεές και επιχορηγήσεις. Επίσης, βλέπω πολλά χρήματα από ειδικούς λογαριασμούς..
Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, επειδή εκτιμώ ότι δεν έχετε πολύ-καταλάβει που μπλέξατε και κυρίως πώς μπλέξατε την πολιτική με τη λοιμωξιολογία, πρέπει να ρωτήσετε τι ρόλο παίζουν όλα τα μέλη της επιτροπής δημόσιας υγείας, δηλαδή το ΚΕΕΛΠΝΟ. Από το μεσημέρι, θα αρχίσουν να διοχετεύονται σε όλη τη χώρα, τα ποσά που πήραν όλοι αυτοί, από την εποχή των εμβολίων της GlaxoSmithKline.
Αγαπητέ κε Μητσοτάκη. Όλη αυτή η ιστορία τώρα, είναι 100 Novartis μαζί, γιατί προκειμένου να βγάλουν λεφτά κάποιες φαρμακοβιομηχανίες, κατέστρε-ψαν και την οικονομία μας.
Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, μου έλεγαν φίλοι Αμερικανοί, που ήρθαν σε επαφή με τους αρμόδιους, για να πουλήσουν τεστ αντισωμάτων, ότι εδώ στην Αθήνα κάτι πολύ βρόμικο συμβαίνει. Θυμάστε που έλεγαν στην αρχή ο κος Τσιόδρας και ο κος Κοντοζαμάνης, ότι κάποια τεστ είναι αναξιόπιστα; Μετά αγοράσανε. Θέλω να ρωτήσετε από ποιά ή ποιές εταιρίες αγοράσαμε. Έχει σημασία. Γιατί από αύριο – μεθαύριο θα αρχίσουν μεγαλύτερες αποκαλύψεις. Επίσης, ζητήστε πληροφορίες για αυτό το remdesivir, γιατί τα μέλη της επιτροπής θέλουν οπωσδήποτε να το πάρουν όλοι οι Έλληνες ακόμα και με coca cola που πάει με όλα.
Ο καθηγητής Σύψας,  πρωταγωνιστεί στην προβολή του φαρμάκου, το οποίο δεν έχει έρθει ακόμη στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Ούτε καν για την ιατρική δεοντολογία, που θέλει να μην λένε οι καθηγητές τις εμπορικές ονομασίες φαρμάκων. Ο φίλος σας ο κος Τσιόδρας, μερικές φορές το ανέφερε και μερικές είπε, ότι κάνει χρήση μόνο της φαρμακευτικής ονομασίας. Πολλά τα λεφτά Κυριάκο.
Πρέπει όμως να σου πω, ότι κάποιοι της Επιτροπής, κρατάνε πισινή – όπως ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, ο κος Δημόπουλος, ο οποίος δεν υπερέβαλε, απλά είπε, ότι κάτι μπορεί να προσφέρει.
Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, όλα τα μέλη ή τουλάχιστον τα περισσότερα της επιτροπής δημόσιας υγείας είναι μπουκωμένα από φαρμακοβιομηχανίες. Σκεφτείτε ότι ο αμερικανικός οργανισμός φαρμάκου έδωσε έγκριση έκτακτης ανάγκης και όχι οριστική για το remdesivir. Προσέξτε.. όλοι αυτοί θέλουν ένα πανάκριβο φάρμακο και ένα ακόμη πιο ακριβό εμβόλιο και γι’ αυτό τους έχει χαλάσει τη μαγιονέζα ο Ντιντιέ Ραούλ που δίνει υδροξυχλωροκίνη και αζυθρομυκίνη. Γιατί – όπως μου έλεγαν – κάποιοι που έχουν ασχοληθεί σε βάθος με τη Novartis  και με άλλες μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες, δεν θέλουν να υπάρχει στο εμπόριο κατά του κορωνοϊού ένα φάρμακο που κάνει 2,5 ευρώ, όπως η χλωροκίνη και 6 ευρώ όπως η αζυθρομυκίνη. Θέλουν ακριβά φάρμακα!!
Από σήμερα αρχίζει φεστιβάλ με όλες τις αμοιβές των λοιμωξιολόγων από όλες τις φαρμακευτικές. Όχι, γιατί αυτά τα λεφτά είναι παράνομα ή πρέπει να φορολογηθούν αλλά για να δείξουμε στον ελληνικό λαό που υποφέρει, ποιοι είναι οι μάγκες που τον θέλουν κλεισμένο καραντίνα και με κλειστά τα μαγαζιά.
Η χώρα έχει ήδη καταστραφεί και κάποια ωραία μέρα θα απολογηθούν για τις ευθύνες τους και την πολιτική συμπεριφορά τους, κάποιοι Τσιόδρες και κάποιοι Χαρδαλιάδες. Πρέπει να μας πει, ο κος Τσιόδρας, ποιός ήταν ο ρόλος του στις προμήθειες των εμβολίων Η1Ν1 επί εποχής Αβραμόπουλου. Γιατί πήραν εκατομμύρια παρτίδες εμβολίων που δεν χρησιμοποιήθηκαν και γιατί επέτρεψε ο Τσιόδρας να χρησιμοποιηθούν εμβόλια για πρώτη φορά στον ελληνικό πληθυσμό; Επίσης ποιό ρόλο έπαιξε ο Κοντοζαμάνης, τότε πρόεδρος του ΕΟΦ και ποιές εταιρίες τον ενισχύουν για να βρίσκεται στο προσκήνιο;
Σιγά σιγά θα φωτιστούν όλα. Να θυμίσω ότι η κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, αναγκάστηκε να ακυρώσει ολόκληρες παρτίδες άχρηστων εμβολίων Η1Ν1,  που είχαν αγοραστεί με εισηγήσεις Τσιόδρα – Κοντοζαμάνη.
Από σήμερα το μεσημέρι στο crashonline.gr και φυσικά σε όλα τα site του διαδικτύου, θα αναρτηθούν οι χορηγίες προς τον κο Τσιόδρα και τους υπόλοιπους από τις φαρμακευτικές εταιρίες που βγάζουν εμβόλια και φάρμακα. Επίσης, όλη η ιστορία των εμβολίων Η1Ν1 που πληρώθηκε από τον ελληνικό λαό για να βγάλει λεφτά η GlaxoSmithKline με εισηγήσεις Κοντοζαμάνη και Τσιόδρα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι και τότε επιχειρήθηκε ένας πανικός στον ελληνικό πληθυσμό, που κόπασε, γιατί δεν επιβεβαιώθηκαν τα πλάνα του κου Τσιόδρα.
Ουδείς έχει πει στον κο πρωθυπουργό, ότι σε χειρότερες του κορωνοϊού πανδημίες, όπως η ασιατική γρίπη, η γρίπη του Χονγκ Κονγκ, ο SARS, o MERS, ακόμη και για τον Έμπολα που πέθαινε ο ένας στους δύο, ουδέποτε υπήρξε lockdown.
Δυστυχώς σήμερα, πέραν της οικονομικής καταστροφής που έφεραν διάφοροι κύκλοι, ένα φιαλίδιο – όπως διαβάζω – με πλάσμα από ασθενή που θεραπεύτηκε και περιέχει αντισώματα, πωλείται στις ΗΠΑ 40.000 δολάρια.
Θέλω να προτρέψω όλους τους φίλους που με ακούνε, από δεκάδες ομογενειακούς σταθμούς, να βοηθήσουν την αμερικανική διοίκηση να επανεκκινήσει πλήρως την οικονομία. Έχει συγκεντρωθεί, όπως μαθαίνω, από τις αμερικανικές υπηρεσίες ένα πλήθος πληροφοριών για την κατασκευή του ιού και την εξαγωγή του από το κρατικό εργαστήριο ιολογίας της Γιουχάν. Ο αμερικανός πρόεδρος έχει απόλυτο δίκιο. Όλες οι πληροφορίες, Αμερικανών, Βρετανών, Γάλλων και Καναδών, συγκλίνουν στην άποψη, ότι ο κορωνοϊός κατασκευάστηκε και εξήχθη από το κρατικό εργαστήριο της Γιουχάν και η κινεζική κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για να περιορίσει την εξάπλωσή του. Αντίθετα, απέκρυψε πλήθος πληροφοριών από τις δυτικές κυβερνήσεις. Το Πεκίνο σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και με το σύστημα του Μπιλ Γκέις,  απέκρυψαν το κρίσιμο διάστημα την πανδημία  και έπληξαν καίρια  τη δυτική οικονομία.
Τόσο ο κος Τραμπ, όσο και ο κος Πομπέο – όπως μαθαίνω – είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν περισσότερα για τις ευθύνες της Κίνας. Είναι γνωστό, ότι οι Καναδικές μυστικές υπηρεσίες έχουν τεκμηριωμένα στοιχεία για την συμμετοχή της διάσημης Κινέζας ιολόγου της κας Τσου, στην κατασκευή διαφόρων κορωνοϊών στη Γιουχάν.
Επίσης, οι Γάλλοι έχουν στοιχεία ότι εκεί στη Γιουχάν, έκαναν πειράματα για εμβόλιο κατά του AIDS και κατασκεύασαν ένα «τέρας» που απέδρασε του κρατικού εργαστηρίου. Είναι θέμα εβδομάδων να υπάρξουν οικονομικές απαιτήσεις από τους Αμερικανούς και όχι μόνο, για όσα συνέβησαν. Ήδη στις ΗΠΑ, εκατομμύρια πολίτες στρέφονται κατά των δημοκρατικών κυβερνητών, που κήρυξαν lockdown και ζητάνε πίσω τις εργασίες τους.
Αυτή την ώρα, ο αντίπαλος του Τραμπ, ο κος Μπάιντεν φαίνεται να είναι πιο αδύναμος και ανενεργός παρά ποτέ.  Οι Δημοκρατικοί έχουν παραλύσει και σύντομα η αμερικανική διοίκηση θα μιλήσει για τις σχέσεις του Γκέιτς, του παγκόσμιου οργανισμού υγείας και του Πεκίνου.
Η Ελλάδα καταστράφηκε από το lockdown που εισηγήθηκε ο κος Τσιόδρας. Είναι ο μοιραίος άνθρωπος. Αυτός και κάποιοι που είπαν στον Μητσοτάκη ότι μπορεί 1ον να καλύψει έτσι το ελλιποβαρές σύστημα υγείας και τις μνημονιακές χαίνουσες πληγές και 2ον να εμφανιστεί συντόμως ως τροπαιοφόρος και ως Μεσσίας.
Δυστυχώς, δεν έκανε ουσιαστικά τίποτα, από όσα εξήγγειλε για το εθνικό σύστημα υγείας.
Είτε ενσυνείδητα, είτε ασυνείδητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο «νεκροθάφτης» της ελληνικής οικονομίας. Η βαριά βιομηχανία, ο τουρισμός τελείωσε για φέτος και ενδεχομένως για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια. Τίποτα δεν πρόκειται να λειτουργήσει με τα ανεφάρμοστα μέτρα που εισηγείται η επιτροπή Τσιόδρα στην κυβέρνηση. Είναι αδιανόητο, να πιστεύει κανείς ότι θα πάνε άνθρωποι να φάνε σε ταβέρνα που θα σερβίρει άνθρωπος με μάσκα και γάντια, για να περάσουν καλά και να φάνε μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα. Είναι ασύλληπτα ηλίθιοι, όσοι πιστεύουν, ότι  οι χρυσοπληρωμένοι από τις φαρμακοβιομηχανίες Τσιόδρας, Σύψας και άλλοι, που τρομοκρατούν σε όλες τις τηλεοράσεις τον κόσμο, μπορούν να επαναφέρουν ομαλό οικονομικό σκηνικό στη χώρα μας.
Είναι υπεύθυνος ο Μητσοτάκης που επιτρέπει να συνεχίζεται αυτή η τρομοκρατία, μέσα από όλα τα τηλεοπτικά παράθυρα. Να βγαίνουν καθηγητές που προωθούν ονομαστικά ένα συγκεκριμένο φάρμακο και να λένε ότι «αν δεν είστε καλά παιδιά, θα επιστρέψουμε στο lockdown», δηλαδή θα σας ξαναβάλουμε στο φέρετρο. Ποιοί είναι αυτοί οι ηλίθιοι καθηγητές, οι οποίοι μιλώντας έχουν την αίσθηση ότι ασκούν πολιτική ή ρυθμίζουν την ελευθερία των ανθρώπων;
Οι Αμερικανοί καθηγητές όταν χειρουργούν, λίγο μετά την ανάνηψη, επιδιώκουν να βγάλουν τον ασθενή στον κήπο του νοσοκομείου και του λένε : life is out- η ζωή είναι έξω.
Ποιοι είναι αυτοί οι ηλίθιοι, κερδοσκόποι, οι συνεργαζόμενοι με τις Novartis, που τολμάνε να «καίνε» μία ολόκληρη κρατική οικονομία;
Δηλαδή με την ίδια συλλογιστική της προάσπισης ανθρωπίνων ζωών, θα μπορούσαμε να δώσουμε άνετα, το Αιγαίο, τη Θράκη, την Κρήτη ή θα μπορούσαμε να δώσουμε Καστελόριζο για να κρατήσουμε Λήμνο. Ο πολιτισμός χάθηκε για την Ελλάδα. Τον εξαφάνισαν ο Τσιόδρας, ο Σύψας και ο Μητσοτάκης. Δεν θα έχουμε ούτε θέατρο, ούτε Επίδαυρο, ούτε τίποτα. Γιατί πρέπει ο Σύψας, ο Τσιόδρας και η Gilead να πουλήσουν το remdesivir στην Ελλάδα. Και πρέπει να γίνουν πρώτα τα εμβόλια, για να πάρει ο Τσιόδρας πολλές παρτίδες μαζί με τον Κοντοζαμάνη.
Προσπαθώ να ενημερώσω, όσο μπορώ τον κο Πρωθυπουργό και να τον αποτρέψω από διάφορες λάθος επιλογές. Δεν πρόκειται κανείς να τον πει τροπαιοφόρο. Σε λίγο όλοι θα τον λένε εφιάλτη. Ο μεγαλύτερος της μνημονιακής περιόδου. Ένας «νεκροθάφτης» που με βοηθό τον Τσιόδρα έθαψε τα όνειρα και τις ελπίδες των Ελλήνων. Τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει…


1 σχόλιο:

dialeima είπε...

ΤΡΑΓΚΟΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΡΕ ΤΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ;ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ;ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕ ΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙΣ;ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ;ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΧΕΣΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΑΗ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΡΕ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters