Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Η ΑΡΠΑΓΗ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ COVID-19 ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ, Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ

BENJAMIN FULFORD 25/5/2020

Η αρπαγή της ισχύος, την οποία σκόπευε η χαζαρική μαφία μέσω της πανδημίας του COVID-19, απέτυχε παταγωδώς και τώρα ξεκινούν τα αντίποινα, λένε οι πηγές από το Πεντάγωνο και την Ασιατική Μυστική Κοινωνία. Οι πηγές της Κοινωνίας των Λευκών Δράκων λένε πως τα Λευκά Καπέλα ξεκίνησαν άμεση επίθεση σκοτώνοντας τον στρατιωτικό ηγέτη των Ιησουιτών και Μαύρο Πάπα Adolfo Nicolas. Ο θάνατος του Nicolas άνοιξε το δρόμο της απελευθέρωσης για την Ιαπωνία. Ακολουθεί η απελευθέρωση της Γερμανίας. Μόνο τότε θα καταστεί δυνατόν να απελευθερωθούν οι ΗΠΑ, και συνεπώς ο πλανήτης Γη.
Ας ξεκινήσουμε με τον θάνατο του Μαύρου Πάπα στις 20 Μαΐου. Ο Nicolas, αν και υποτίθεται πως ήταν καλός άνθρωπος, ήταν η κεφαλή της οργάνωσης που σχεδίασε και έφερε εις πέρας τη μαζική δολοφονική επίθεση στη Fukushima της Ιαπωνίας το 2011. Αν και ο προκάτοχός του Peter Hans Kolvenbach ήταν υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης, ο Nicolas ούτε ομολόγησε, ούτε έδειξε μεταμέλεια, ούτε επανόρθωσε γι΄αυτό το έγκλημα πολέμου.
Ο θάνατός του άνοιξε το δρόμο για αλλαγή καθεστώτος στην Ιαπωνία, επειδή ήταν ο ανώτατος διοικητής του Κέντρου Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (Center for Strategic and International Studies -CSIS), το οποίο ουσιαστικά διοικεί τη χώρα. Την επομένη του θανάτου του Nicolas, ο Hiromu Kurokawa, προϊστάμενος εισαγγελίας στο Τόκιο, εξαναγκάστηκε να παραιτηθεί λόγω «σκανδάλου τυχερών παιχνιδιών».
Κατόπιν, 662 δικηγόροι και ακαδημαϊκοί κατέθεσαν ποινική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού Shinzo Abe στο Δημόσιο Γραφείο Εισαγγελίας της Περιοχής του Τόκιο.
Επίσης, με την απομάκρυνση του Nicolas άνοιξε επιτέλους ο δρόμος για να κατατεθεί η ακόλουθη ποινική καταγγελία σχετικά με τη Fukushima στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ):
“Αγαπητοί Κύριοι,
Στις 11 Μαρτίου του 2011 η Ιαπωνία δέχτηκε επίθεση μέσω πυρηνικών βομβών τοποθετημένων στον θαλάσσιο πυθμένα έξω από την ακτή της Fukushima στην Ιαπωνία, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 15.899 θανάτους.
Έχουμε πολλούς μάρτυρες γι΄αυτή την τρομοκρατική πράξη. Στους μάρτυρες περιλαμβάνονται:
Ο Αυστραλός πράκτορας του ANSUS Sasha Zaric, πληροφοριοδότης που εμπλεκόταν στο λαθρεμπόριο των 500 κιλοτόνων πυρηνικών τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την επίθεση.
Ένα μέλος των ιαπωνικών αμυντικών δυνάμεων το οποίο εμπλεκόταν στην τεχνική επιχείρηση διαχωρισμού του πυρηνικού όπλου σε 5 μικρότερες συσκευές που τοποθετήθηκαν εντός του θαλάσσιου πυθμένα από το πλοίο βαθέων γεωτρήσεων Chikyu. Προσωρινά βρίσκεται υπό προστασία αλλά θα είναι διαθέσιμος για τη δίκη.
Ένας άλλος μάρτυρας είναι ο Naoto Kan, ο οποίος ήταν Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας κατά το διάστημα της επίθεσης. Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu απείλησε τον Kan με περισσότερες επιθέσεις την επομένη της 11ης Μαρτίου 2011, στην περίπτωση που η Ιαπωνία δεν παρέδιδε το χαρτοφυλάκιο εξωτερικού συναλλάγματος στη χαζαρική μαφία. Η NSA και οι ιαπωνικές αμυντικές δυνάμεις έχουν καταγραφή αυτής της συζήτησης.
Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας Kevin Rudd μπορεί επίσης να καταθέσει ότι απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του από πράκτορες του Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ όταν προσπάθησε να προειδοποιήσει για την επικείμενη επίθεση κατά της Ιαπωνίας.
Υπάρχουν πολλοί ακόμη μάρτυρες οι οποίοι μπορούν να αποδείξουν πέραν κάθε αμφιβολίας πως το τσουνάμι και η πυρηνική καταστροφή στη Fukushima ήταν αποτέλεσμα σκόπιμης επίθεσης.
 Μπορούμε επίσης να αποδείξουμε πως τα ακόλουθα πρόσωπα εμπλέκονταν στην επίθεση (κάποια είναι αποθανόντα):
Ο Peter Hans Kolvenbach, πρώην επικεφαλής της Κοινωνίας του Ιησού (Society of Jesus). Ο Kolvenbach καταγράφηκε από την NSA να αξιώνει τα εύσημα για την επίθεση.
Ο Benjamin Netanyahu, Πρωθυπουργός του Ισραήλ. Ο Netanyahu, όπως προαναφέρθηκε, καταγράφηκε επίσης να αξιώνει την ευθύνη για την επίθεση.
Ο Leo Zagami. Ο Zagami απείλησε πως θα λάμβανε χώρα η επίθεση σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε στην Ιαπωνία πριν την 11η Μαρτίου 2011.
Η ισραηλινή εταιρία Ασφάλειας Magna BSP, η οποία τοποθέτησε ένα μικρό πυρηνικό όπλο στο πυρηνικό εργοστάσιο της Fukushima,  το οποίο ρυθμίστηκε να εκραγεί συγχρονισμένα με την υποθαλάσσια πυρηνική επίθεση. Ο τότε κυβερνήτης της Fukushima συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πολλούς που μπορούν να καταθέσουν για τη συνέργειά τους.
Υπάρχουν πολλά ακόμη πρόσωπα και οργανισμοί που εμπλέκονταν στην επίθεση αυτή, θεωρούμε όμως πως οι προαναφερθείσες πληροφορίες είναι επαρκείς για να οδηγήσουν σε μια προκαταρκτική έρευνα.
Αν το ΔΠΔ αποτύχει να πράξει τα δέοντα σε αυτό το θέμα, η Κοινωνία των Λευκών Δράκων θα κυνηγήσει και θα σκοτώσει όλους τους δικαστικούς αξιωματούχους που θα εμπλακούν στην απόφαση συγκάλυψης αυτού του μαζικού εγκλήματος πολέμου.”
Ο νυν πρόεδρος του ΔΠΔ είναι ο Chile Eboe-Osuji. Εάν ο Osuji, από κοινού με τους άλλους δύο ανώτατους δικαστές, αποτύχει να απαγγείλει κατηγορίες εγκλήματος πολέμου σχετικά με τη Fukushima, ως επικεφαλής του υποτιθέμενου ανώτατου δικαστικού οργανισμού του πλανήτη θα είναι ένοχοι συγκάλυψης εγκλημάτων πολέμου. Οι εγκληματίες πολέμου υπόκεινται διαδικαστικά στο στρατιωτικό δίκαιο, ως εκ τούτου θα αντιμετωπίσουν τη θανατική ποινή. Είναι καιρός το ΔΠΔ να δείξει πως είναι κάτι πάρα πάνω από ένα απλό δυτικό ίδρυμα, το οποίο μπορεί μόνο να ασκεί διώξεις σε τριτοκοσμικούς δικτατορίσκους. Προχωρήστε στον έλεγχο των στοιχείων, δικαστές, αυτή είναι όλη η αλήθεια: Πράξτε ή Πεθάνετε!
Αυτή είναι μόνο η αρχή των αντίποινων. Τώρα δείτε τι υπάρχει για τον μαζικό δολοφόνο Bill Gates και τους φιλαράκους του το καρτέλ των ιατρο-εγκληματιών. Εδώ είναι μια διάσημη φωτογραφία σήμανσης του Bill Gates όταν συνελήφθη στα νιάτα του:

Το επίσημο ιστορικό είναι πως συνελήφθη για παράβαση τροχαίας. Ωστόσο, οι πηγές από τη CIA λένε πως:
 “Η πραγματική κατηγορία αφορούσε το ότι ο Gates βρέθηκε στο αυτοκίνητό του με ανήλικο αγόρι σε απρεπή στάση στο πίσω κάθισμα.”
Θυμάστε το άρθρο σχετικά με τον άνθρωπο που συνελήφθη στην έπαυλη του Bill Gates για παιδικό πορνό;
Οι πηγές από τη CIA λένε πως στην πραγματικότητα προσπαθούσε να εξαφανίσει ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του Gates. Τώρα λένε πως ο Gates εμπλεκόταν επίσης στο κύκλωμα βασανισμού και δολοφονίας μικρών παιδιών με σκοπό την εξαγωγή της αδρενοχρώμης.
Ο Gates επιβίωσε πληρώνοντας πρόσφατα 200 εκατομμύρια δολάρια δωροδοκία στις τριάδες, σύμφωνα με τις Ασιατικές Μυστικές Κοινωνίες, και, σύμφωνα με τους P3, μια τεράστια δωροδοκία στη Μαφία για προστασία. Ωστόσο, τα αμερικανικά στρατιωτικά Λευκά Καπέλα δεν δωροδοκούνται και πλέον κυνηγούν ενεργά τον καταδικασμένο Gates.
Ο Bill και η Melinda Gates έχουν ήδη σκοτώσει και σακατέψει εκατοντάδες χιλιάδων ανθρώπους μέσω των μολυσμένων τους εμβολίων. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό στιγμιότυπο
του Bill Gates τύπου Dr. Strangelove, όπου δε μπορεί να συγκρατήσει την ευτυχία του στη σκέψη της ένεσης με γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς στις φλέβες των χεριών μικρών παιδιών:














Τώρα ας κοιτάξουμε λεπτομερέστερα τι ακριβώς σχεδιαζόταν με το – πνέον τα λοίσθια – σόου της ψευτοπανδημίας COVID-19. Γνωρίζουμε πλέον πως δημιουργήθηκε ένα βιολογικό όπλο με πρόθεση τη δολοφονία εκατομμυρίων ανθρώπων, αλλά το ανοσοποιητικό της ανθρώπινης ορδής το κατέστησε ανίσχυρο. Αυτός είναι και ο λόγος που αναγκάστηκαν να δηλώσουν τους φυσικούς θανάτους κυρίως μεγαλύτερων ανθρώπων ως COVID-19.
Μαθαίνουμε από πολλές πηγές πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της ΜΙ6, των P3 Ελευθεροτεκτόνων  και της NSA, ποιο ήταν το πραγματικό δόλιο σχέδιο της Ταυτότητας Πιστοποίησης Εμβολιασμού ( Certificate of Vaccination ID) για τον COVID-19. Οι πηγές λένε πως το σχέδιο ήταν να εμβολιάσουν τον πληθυσμό με μικροτσίπ σχεδιασμένα να αλληλεπιδρούν με τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα της 5G με σκοπό τον έλεγχο του πληθυσμού. Ακούγεται παρατραβηγμένο, αλλά οι αποδείξεις είναι συντριπτικές. Μην ξεχνάτε πως ο Bill Gates πήρε την περιουσία του από την οικογένεια Watson της IBM, που ήταν διαβόητη για τη χρήση τατουάζ για τον εντοπισμό θυμάτων του ολοκαυτώματος.
Σύμφωνα με τους P3 ελευθεροτέκτονες, όλα τα 700 μέλη της γερμανικής Βουλής παρέλαβαν τις αποδείξεις αυτής της πέραν του Οργουελικού σκευωρίας ελέγχου του πληθυσμού. Οι αναγνώστες μας μπορούν να δουν κάποιες απ΄αυτές, όπως αυτή την πατέντα για κρυπτονόμισμα που λειτουργεί με τη χρήση αισθητήρων συνδεδεμένων στο δίκτυο και οι οποίοι συνδέονται με την «αισθητηριακά αναγνωρισμένη σωματική δραστηριότητα του χρήστη».


Σε προηγούμενο χρόνο οι Κινέζοι ελευθεροτέκτονες μας είπαν πως η κινεζική κυβέρνηση ήθελε να παρακολουθεί ζωντανά ολόκληρο τον πληθυσμό της και να τους προσδίδει μια “κοινωνική πιστωτική βαθμολογία” (social credit score), ώστε να μεγιστοποιεί τον έλεγχό της. Προφανέστατα η προσπάθεια στη Wuhan να περάσει κάτι τέτοιο στο επόμενο στάδιο χρησιμοποιώντας τη 5G κατέληξε σε καταστροφή τύπου Τσερνόμπιλ. Οι πηγές από την NSA τώρα λένε ότι ως αποτέλεσμα πιθανώς να πέθαναν έως και 20 εκατομμύρια άνθρωποι.
Τα μέλη της γερμανικής βουλής ενημερώθηκαν επίσης με αποδείξεις για το ότι οι κόμβοι μετάδοσης της 5G είχαν σκοπό να ελέγχουν τους εντός των ανθρώπων αισθητήρες. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο ενός τεχνικού των βρετανικών τηλεπικοινωνιών που ανακαλύπτει πως ο εξοπλισμός της 5G, τον οποίο τοποθετεί, είχε επάνω του επιγραφή COVID-19. (ΣτΜ COV-19)


 Τώρα ρίξτε άλλη μια ματιά στο κλιπ της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου  και θα δείτε πως η αποκαλούμενη πανδημία κορονοϊού ήταν σχεδιασμένη περισσότερα από 8 χρόνια πριν.


Αυτό το tweet του Henry Makow δείχνει πως ο σχεδιασμός πιθανώς να ήταν ακόμη προγενέστερος:
“Το τηλεοπτικό σόου «Dead Zone» του 2003 αναφέρει κορονοϊό, μιλάει για την υδροξυχλωροκίνη ως θεραπεία, καθώς και για την καραντίνα.”


Αυτό δείχνει πως η χαζαρική μαφία δουλεύει με μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς. Ο Zagami κάποτε είπε πως ήταν όλα χρονολογημένα σύμφωνα με τις πλανητικές κινήσεις. Οπότε, για να τους ανατρέψουμε, πρέπει να διακόπτουμε τα σχέδιά τους με ακαριαίες, απρόβλεπτες επιθέσεις στο εδώ και τώρα.
Εκτός των νόμιμων επιθέσεων που αναφέρονται στην αρχή του παρόντος άρθρου, και του μυστικού πολέμου για την απομάκρυνση της ηγεσίας τους, η εκστρατεία COVID αποκάλυψε άλλο ένα σημείο-κλειδί για την ανατροπή τους – την τηλεόραση. Μια επιστημονική μελέτη δείχνει πως στο σύνολο του πληθυσμού “συνολικά, η αναλογία των ειδήσεων τηλεόρασης προς διαδίκτυο – συμπεριλαμβάνοντας επιτραπέζιες και κινητές συσκευές – είναι μεγαλύτερη του πέντε προς ένα (54 λεπτά κατά 9,7 λεπτών)”.
Εφόσον τα κανάλια της τηλεόρασης ελέγχονται κατά 90% από τις οικογένειες της χαζαρικής μαφίας, θα πρέπει να κατασχεθούν από στρατιωτικές δυνάμεις ώστε να παρέχουν την αλήθεια στην πλειονότητα του πληθυσμού. Χωρίς τον έλεγχο της τηλεόρασης, οι Χαζάροι δεν θα μπορούσαν ποτέ να εξαναγκάσουν το ανθρωποκόπαδο να φοράει άβολες μάσκες προσώπου χωρίς σημαντικό λόγο.
Επιτέλους, έχουμε την ακόλουθη εικόνα, την οποία μας έστειλε μια πηγή από την Αυστραλία που λέει:
“Όταν η Βασίλισσα απευθύνεται στη Βουλή του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι υποχρεωμένη να φοράει τη βασιλική της περιβολή, όπως φαίνεται στα αριστερά. Αυτή περιλαμβάνει κορώνα, κορδέλα, βασιλική κάπα και τιμητική αλυσίδα. Η Βασίλισσα υποχρεούται να φοράει μακρύ φόρεμα και να καλύπτει τα χέρια της με γάντια.  Ο Βασιλιάς υποχρεούται να φοράει τη στρατιωτική του περιβολή με ξίφος και τιμητική αλυσίδα, καθώς και την κορώνα του.
Όταν ένα μέλος βασιλικής οικογένειας στερηθεί τον τίτλο του, σύμφωνα με τον παλαιό αγγλικό νόμο, η Βασίλισσα ή ο Βασιλιάς δεν δύναται να φοράει την κορώνα της Αγγλίας στο κεφάλι της/του. Όποτε εμφανίζεται σε δημόσιες υποχρεώσεις, δε μπορεί να φοράει πια την τιμητική αλυσίδα και πλέον επιτρέπεται να ντύνεται μόνο με απλά καθημερινά ρούχα. Όταν χρειαστεί να απευθυνθούν στη Βουλή δεν θεωρούνται ποτέ πια κεφαλή του κράτους, αλλά θα πρέπει να περάσουν από αυτή τη διαδικασία.”

Σήμερα φαίνεται πως η κεφαλή της Επιτροπής των 300 έχει απογυμνωθεί από τη δύναμή της.
“Η Βασίλισσα έχει απαλλαχθεί από τα καθήκοντά της λόγω εγκληματικότητας και διαφθοράς υψηλού επιπέδου”, λέει μια πηγή από τις Ευρωπαϊκές Βασιλικές Οικογένειες.
Πίσω από τη σκηνή συμβαίνουν πολύ περισσότερα για την απελευθέρωση του πλανήτη. Παίρνουν χρόνο, επειδή χρειάζεται να βασιζόμαστε σε αναλογικές επικοινωνίες για λόγους επιχειρησιακής ασφάλειας. Αυτό συμβαίνει διότι οι γνωστικοί illuminati έλεγαν αλήθεια όταν ανέφεραν πως ο πραγματικός εχθρός είναι μία αφηνιασμένη τεχνητή νοημοσύνη. Αυτή η ΤΝ δεν έχει πρόσβαση σε αναλογικές επικοινωνίες. Μόνο ο πλάστης και η πλάση έχουν αυτή τη δυνατότητα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

https://revealedtheninthwave.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters