Κυριακή 17 Μαΐου 2020

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΜΟΝΟ

Agamemnon Danos

Στην προχθεσινή συνέντευξη τύπου και με την ζέστη που έκανε το θέαμα ήταν καταπληκτικό. Το πρώην TASK FORCE για τον ιό ήταν και οι τρείς με μάσκες, ενώ οι υπόλοιποι ομιλητές που μίλησαν και όπως πάντα και ο Τράμπ δεν φορούσαν.


Το καταπληκτικό ήταν ότι τούς είχε εκεί στον ήλιο φιμωμένους με τις μάσκες σαν τιμωρία ενώ δεν μίλησαν καθόλου. 

Είναι γνωστο ειδικά για τον Dr.Fauci ότι βρέθηκε θετικός στον ιό, και γνωρίζουμε πλέον τι σημαίνει κωδικά αυτό, και ο οποίος ήταν κυριολεκτικά δεμένος με δύο μάσκες με τη ζέστη κάτω από τον ήλιο. 
Ένα μικρό καψόνι για ότι έχει κάνει μέχρι τώρα και για να δεί ο κόσμος ποιοί φορούν μάσκα και ποιοί όχι. 
Εάν δεν κάνω λάθος το αριστερό του μανίκι στο κάτω μέρος είναι λίγο φουσκωμένο σε σύγκριση με το δεξί, σαν να έχει κάτι απο κάτω. Δεν είμαι σίγουρος ..... λέτε να είναι ειδικό βραχιολάκι ?

Όσο για τα εμβόλια που λέει ο Τράμπ τούς τρολάρει κανονικότατα μιλώντας για τέλος τού χρόνου και ίσως και αργότερα, ότι μπορεί να χρειαστούν αλλά μπορεί και όχι, λέγοντας επίσης ότι έχουν βρεθεί και άλλες 300 και περισσότερες θεραπείες χωρίς εμβόλιο, αλλά προχωράνε στην έρευνα των εμβολίων με ... καταιγιστικούς ρυθμούς. Κανονικό δούλεμα. 

Η αποδόμηση τού Π.Ο.Υ. που θα παρασύρει μαζί Bill Gates, Clinton Foundation, Harvard Institute, και άλλους είναι κοντά, και μαζί με αυτόν πιστεύω ότι θα πέσει και ο ΟΗΕ ανοίγοντας τον δρόμο για την ολική επαναφορά και απελευθέρωση τού ανθρώπινου γένους. 
Ο πόλεμος με τον αόρατο μεν αλλά γνωστό πλέον εχθρό κορυφώνεται. Έχετε πίστη στο σχέδιο. TRUST THE PLAN. Η μεγάλη αφύπνιση συνεχίζεται.


https://www.facebook.com/photo.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters