Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Το σώμα Θεματοφυλακής και οι Ομολογητές του Άρθρου 120 (Συνέντευξη - Video)


Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΜΕΡΤΖΗ, ΣΤΗΝ SFAGI.GR 
Το σώμα Θεματοφυλακής και οι Ομολογητές του Άρθρου 120 (Συνέντευξη – Video)


Ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης και ο Κωνσταντίνος Τοπαλίδης του Σώματος Εθνοφυλακής, σε μια μοναδική συνέντευξη στον Γιάννη Δεμερτζή, όπου εξηγούνε και αναλύουν τον Θεσμό της Θεματοφυλακής, αλλά και άλλα πολλά καυτά θέματα.
Η συνέντευξη είναι πολύ μεγάλη, λόγο του τεράστιου όγκου πληροφοριών και έτσι την έχουμε χωρίσει σε 5 μέρη, τα οποία είναι και το καθένα μιας ξεχωριστής θεματολογίας.
ΜΕΡΟΣ Α΄

Το πρώτο μέρος αφορά το Σύνταγμα της Ελλάδας, τι συμβαίνει πως έχει παραδοθεί η Εθνική Κυριαρχία, ακόμα και για τις λαθρομεταναστευτικές ροές.

ΜΕΡΟΣ Β΄

Το δεύτερο μέρος αφορά τον Θεσμό της Θεματοφυλακής. Της ιεραρχία και τις αρμοδιότητες. Ανάλυση των Βουλευμάτων.

ΜΕΡΟΣ Γ΄

Το τρίτο μέρος αφορά το νέο Εθνικό σχέδιο νομίσματος “ΕΡΓΟΝ”. Τι είναι πως δουλεύει, αλλά και πως ενισχύει την οικονομία.

ΜΕΡΟΣ Δ΄

Το τέταρτο μέρος, αφορά, τα έγγραφα της Θεματοφυλακής. Που μπορεί ο κόσμος να τα βρεί. Πως γίνεται η εγγραφή στο σώμα Θεματοφυλακής.

ΜΕΡΟΣ Ε΄

Στο πέμπτο και τελευταίο μέρος της συνέντευξης, μιλάμε για το τι έχει κάνει το Σώμα Θεματοφυλακής, ενάντια στην παράνομη εξουσία, τι δράσεις και τι αποτελέσματα έχει φέρει. Αποδείξεις για τον κόσμο, για την εγκυρότητα και την αποτελεσματικότητα του Σώματος.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters