Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Το ΒΙΝΤΕΟ του αιώνα! «Αναρχικοί» ζητούν από τον Σόρος τα λεφτά που τους χρωστάει (ΒΙΝΤΕΟ)


Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Russia Today, η δεξιά μελαμψή πολιτική ακτιβίστρια, Candace Owens, ξεκίνησε αντιπαράθεση με το Ίδρυμα «Open Society» του Τζορτζ Σόρος, κατηγορώντας πως ο παγκοσμιοποιητής χρηματοδότησε ΜΚΟ για να αναζωπυρώσουν την εξέγερση στην Μινεάπολη, με αφορμή τον θάνατο του Αφροαμερικανού Floyd.

H Owens ισχυρίζεται πως οι φωτιές και οι λεηλασίες στην Μινεάπολη έλαβαν χώρα από ακτιβιστές, οι οποίοι συνδέονται με τον Σόρος, μετά από την αποκάλυψη του Διοικητή της Αστυνομίας, Medaria Arradondo, πως η εγκληματική δραστηριότητα οφείλεται σε άτομα που δεν μένουν στην πόλη.

«Να μαντέψω; Όπως έκανε με τους αριστεριστές, ο Δημοκράτης Τζορτζ Σόρος πληρώνει αυτούς τους κακοποιούς. Χρηματοδοτεί το χάος μέσω του ιδρύματός ‘Open Society’», έγραψε η ακτιβίστρια στο Twitter.



Η ακτιβίστρια δεν μένει εκεί! Δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο, με το οποίο θέλει να καταρρίψει κάθε αμφιβολία!


Σε αυτό οι αναρχοαριστεροί κουκουλοφόροι διαδηλώνουν και ζητούν από τον Σόρος να τους πληρώσει αυτά που τους χρωστάει.

Φωνάζουν: «Τζορτζ Σόρος που είναι τα λεφτά μας».

Αυτοί είναι οι «αντεξουσιαστές», όπως ονομάζουν τους πεμπτοφαλαγγίτες της Νέας Τάξης;

«Πιστεύω πως οι αναρχοαριστερές ομάδες χρησιμοποιούν τον θάνατο του George Floyd για να χρεώσουν τις λεηλασίες στην Μινεάπολη στους θυμωμένους μαύρους ανθρώπους. Προς τιμήν των ηλίθιων στα ΜΜΕ που με απείλησαν για αυτή μου την δήλωση, σας δείχνω ένα στιγμιότυπο με αριστεριστές να φωνάζουν πως ο Σόρος τους χρωστά λεφτά», δήλωσε μεταξύ άλλων η Owens.

Απολαύστε το βίντεο:


el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters