Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Το νέο παγκόσμιο πρότυπο κυβερνητικής υπακοής! Καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσαν τα νέα ότι η χώρα μας αποτελεί πλέον ένα νέο παγκό...

Το νέο παγκόσμιο πρότυπο κυβερνητικής υπακοής!
Καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσαν τα νέα ότι η χώρα μας αποτελεί πλέον ένα νέο παγκόσμιο πρότυπο στην μάχη ενάντια στον κορονοϊό!

Πανηγυρίζουν οι ηλίθιοι νεοέλληνες για τα εγκωμιαστικά άρθρα των New York Times και των λοιπών ξένων ΜΜΕ. Ο Καπιταλισμός μας συγχαίρει για την δουλοπρέπεια μας! Φέτος είμασταν τα καλύτερα και πιο υπάκουα παιδιά! Ακολουθήσαμε χωρίς αμφισβήτηση τις οδηγίες του κράτους, ήπιαμε δίχως ίχνος αμφιβολίας το «φάρμακο» του. Εκτελέσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του και πετύχαμε!

Ανοίξαμε τα δελτία των 8 και παρακολουθήσαμε με θρησκευτική ευλάβεια τις εντολές. «Θα πεθάνετε!» μας έλεγαν κι εμείς έντρομοι βαρούσαμε προσοχή στον σκοπό τους. Άλλωστε ποια εναλλακτική υπάρχει σήμερα για τον νεοέλληνα; Η αριστερά; «Προς θεού», λέει, «όχι πάλι αριστερά!». Τι κι αν έχει παντού αριστερούς να του λένε τι κάνει, από τον Τσιόδρα μέχρι την Σακελλαροπούλου. Η επωνυμία του μαγαζιού είναι δεξιά, κι αυτό είναι που μετράει!

Πάθαμε και μάθαμε απ’ την αριστερά. Έτσι λοιπόν υπακούμε μόνο στον ατόφιο Καπιταλισμό! Το αριστερό σκιάχτρο επιτέλεσε στο ακέραιο τον ρόλο του. Ακόμα κι αν κλαίμε για τον Γλέζο κι έχουμε παντού αριστερούς να κάνουν κουμάντο δεν παύει να δηλώνουμε περήφανα Δεξιοί. Κάποια πράγματα άλλωστε είναι πάνω από Ιδεολογίες, όπως καλά γνωρίζει ο νεοέλληνας. Υπάρχουν κοινοί εχθροί και κοινοί σκοποί. Η φαρδιά κυλόττα της Δημοκρατίας χωράει όλους τους κώλους!

Ο νεοέλληνας, εν μέσω κορονοϊού, απαρνήθηκε ακόμα και την υποτιθέμενη πίστη του για να «σωθεί». Οι κατά τ’ άλλα πιστοί χριστιανοί τα έβαλαν με την εκκλησία με το που τους είπε το κράτος να το κάνει. Τα έβαλαν ακόμα και με αυτούς που πήγαν πεζοπορία στα βουνά ή για ψάρεμα στο μέσο του πελάγους.

«Συλλάβετε τους!», ωρύονται, «παραβιάζουν τα μέτρα, είναι τρελοί! Κλείστε τις εκκλησίες, τα πάρκα και τις παραλίες. Μην βγαίνετε έξω! Θα πεθάνουμε!».

Κι ο νεοέλληνας συνέχισε… Τα έβαλε με το αφεντικό του: «Κλείσε επιτέλους το μαγαζί! Θέλουμε να πάμε σπίτι, κινδυνεύουμε! Δεν πρόκειται να φαλιρίσει η επιχείρηση, ούτε εμείς να πεινάσουμε. Το είπε η κυβέρνηση, θα δώσουν επιδόματα!!!». Τόσα χρόνια δεν έχει διεκδικήσει τίποτα στη δουλειά του, τώρα όμως είναι έτοιμος για επανάσταση!

Λυσσομανάει στα μπαλκόνια: «Όλοι έξω με τα σκυλιά τους… Γεμίσαμε σκυλιά, θα πεθάνουμε για χάρη τους. Στο διάολο κι αυτά!». Τα έβαλε με όλους: «Κοίτα την κωλόγρια, πάλι βόλτες κόβει. Θα αρρωστήσουμε για χάρη κι αυτηνής». Τι κι αν τα παιδιά της γριάς έχουν φύγει προ πολλού στο εξωτερικό, κανείς δεν ρώτησε γι’ αυτήν ούτε και θα ήθελε να μάθει.

Οι παππούδες αντιμετωπίζουν πλέον τα εγγόνια ως λεπρούς. Οι ίδιοι που περιμαζεύουν στα σπίτια τους Αλβανούς και Πακιστανούς για ένα γαμονοίκι.

-«Μακριά! Μείνετε σπίτι παιδιά. Δεν ακούσατε τον Σπύρο Παπαδόπουλο; Θα σας δούμε όταν τελειώσει η καραντίνα μην ανησυχείτε». Πόσοι απ’ αυτούς άραγε θα παραχωρήσουν το κρεβάτι τους στην ΜΕΘ, αν νοσήσουν, σε κάποιον νέο όπως έκανε η ηρωική γιαγιά απ’ το Βέλγιο; Ελάχιστοι.

Σχέσεις «ζωής» διαλύθηκαν μέσα σε λίγες μέρες.

-«Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να έρθω… Κινδυνεύουμε. Τα πράγματα είναι σοβαρά! Είναι και το πρόστιμο βαρύ… Δεν είναι λίγα τα 150€… Συγνώμη».

Και συνεχίζουν:

-«Δυναμώστε την τηλεόραση! Σιωπή! Μην μιλάτε! Να ακούσουμε τι λέει. Μην βλέπετε σειρές, μην διαβάζετε τις βλακείες του ίντερνετ! Είστε τρελοί εσείς οι νέοι! Θέλετε να μα σκοτώσετε όλους με την αφέλεια σας! Σιωπή! Χαμηλά την μουσική κωλόπαιδα, η πατρίδα κινδυνεύει! Θα πεθάνουμε όλοι!»

Τι κι αν κάποιοι προσπαθούν να τους δείξουν την αλήθεια. Την φάκα πίσω απ’ το τυρί της «πανδημίας». Κανείς δεν θέλει να γυρίσει να κοιτάξει.

«Σκασμός, τρελοί! Τι ξέρετε εσείς που δεν ξέρει η κυβέρνηση και οι γιατροί μας; Δεν βλέπετε ειδήσεις; Θα πεθάνουμε όλοι!»

Και κάπου εκεί να σου και οι αριστεροί «ήρωες» και «πολεμιστές» της κρίσης -όπως λέει και το σποτάκι- Τσιόδρας και Χαρδαλίας πάνε να κατευνάσουν του γύφτους της Λάρισας. Σουλατσάρουν χωρίς μέτρα προστασίας ανάμεσα τους και μόλις σκάνε οι παπαράτσι μπαίνουν στα αμάξια, «αρματώνονται» με γάντια και μάσκες και τους φωνάζουν: «Μείνετε σπίτι, θα πεθάνετε!!!».

Και ο νεοέλληνας που μέχρι χτες έκλαιγε για το δράμα τον θαλασσοπνιγμένων προσφύγων, τώρα βρίθει από όψιμο ρατσισμό:

-«Να τους κλείσουν σε κέντρα. Να μείνουν μακριά μας! Θα πεθάνουμε εξαιτίας τους!». Τι κι αν θερίζει το Aids και η ηπατίτιδα στους καταυλισμούς, αυτά δεν τα κολλάς με ένα φτέρνισμα οπότε σηκώνουν πολύ ανθρωπισμό και αντιρατσιστική προπαγάνδα, ο κορονοϊός όμως όχι.

-«Να περάσει ο ιός και θα τους βοηθήσουμε όλους. Ναι το aids, η ηπατίτιδα, τα ναρκωτικά και οι εκτρώσεις θερίζουν αλλά είναι προσωπικές επιλογές, ο ιός όχι! Δεν θα πεθάνουμε εξαιτίας κάποιου άλλου!». Φωνάζει γεμάτος οργή καθώς ανοίγει το δεύτερο πακέτο της ημέρας!

Αυτά φωνάζει κάθε μέρα ο νεοέλληνας, σίγουρος για την επιλογή του να ακολουθήσει κατά γράμμα τις εντολές του κράτους. Σχεδόν βέβαιος για την επικείμενη σωτηρία του, αλλά και το πολυπόθητο επίδομα! Κι αν κάτι πάει στραβά θα τα βάλει με τον γείτονα του και με κανέναν άλλον.

–«Η κυβέρνηση παίρνει μέτρα για το καλό μας! Δεν είδατε πόσοι διάσημοι αρρώστησαν; Μέχρι και κοτζάμ πρωθυπουργοί! Τα πράγματα είναι σοβαρά!».

Χαλάει μια περιουσία σε αντισηπτικά και μάσκες. 20€ για τρείς μάσκες που πριν δύο μήνες κόστιζαν 1€. 5€ και 6€ για ένα απλό κομμάτι βαμβακερό ύφασμα που του πουλάν ως μάσκα κατά του ιού, τώρα που τελείωσαν οι κανονικές. Δεν τον νοιάζει, όμως, η αισχροκέρδεια, το παν είναι να επιζήσει της «πανδημίας»!

Η προσκόλληση ορισμένων στο σύστημα τους έφτασε μέχρι το σημείο να πουν: «Το νου σας στον πρωθυπουργό μας, μην πάθει τίποτα. Καλύτερα εμείς παρά αυτός! Είναι η κεφαλή μας!».

Και η σειρήνα των δελτίων των 8 συνεχίζει να βαράει. Φτιασιδωμένες πουτάνες αναγγέλλουν το «πολεμικό» ανακοινωθέν: «Ακόμη ένας νεκρός από COVID-19 στην Καρδίτσα! Συνολικά 90 οι νεκροί! Φτάνουμε τους 100!! Τεράστια προσοχή γιατί αλλιώς τα μέτρα θα σκληρύνουν!».

«Να σκληρύνουν!», φωνάζει ο νεοέλληνας! «Τι περιμένουν; Δεν βλέπουν ότι πεθαίνει κόσμος; Θέλουν να πεθάνουμε όλοι; Να αυξηθούν τώρα τα πρόστιμα. Να τους κλείσουν μέσα όσους βγαίνουν έξω!». Έτοιμος να γίνει αδελφοκτόνος ο νεοέλληνας για χάρη μιας γρίπης.

Και κάπως έτσι, από ένα άλλοτε παγκόσμιο πρότυπο ανδρείας γίναμε παγκόσμιο πρότυπο δουλειάς!

«Οι Έλληνες είναι ο πιο υπάκουος λαός!», γράφουν οι ξένοι τίτλοι. «Ακολούθησαν τις εντολές της κυβέρνησης και τα κατάφεραν. Σώθηκαν!». Και ο νεοέλληνας επαίρεται! Κορδώνετε, φουσκώνει από περηφάνεια.

-«Όλοι μας δίνουν συγχαρητήρια! Όλοι εμάς έχουν για πρότυπο! Πάλι τα γυαλιά τους βάλαμε!».

Και κάπου εδώ η φούσκα την οποία δημιούργησε ο ίδιος με την υποτέλεια του είναι έτοιμη να σκάσει. Σιγά σιγά θα επιστρέψει στην καθημερινότητα του και από το φθινόπωρο θα του σκάσει στα μούτρα. Και τότε θα ψάξει πάλι τον γείτονα για να του ρίξει το φταίξιμο. Πάλι κάποιος άλλος θα του φταίει για τα μνημόνια και τα χαράτσια που θα κληθεί να πληρώσει. Και τότε θα κάνει και πάλι αυτό που ξέρει πλέον να κάνει καλύτερα απ’ τον καθένα. Θα υπακούσει στις εντολές, θα βάλει «πλάτη», όπως λέει, για την πατρίδα. Θα στερηθεί γιατί κάποιοι «ασυνείδητοι τρελοί» δεν ακολούθησαν τις εντολές της κυβέρνησης!

Κάποιοι απ’ αυτούς έχουν το θράσος να μιλούν και για την «Νέα Τάξη Πραγμάτων» η οποία, όπως λένε, απεργάζεται την υποδούλωση μας… Ακόμα δεν καταλάβατε μαλάκες νεοέλληνες ότι εσείς είστε η Νέα Τάξη Πραγμάτων; Η Νέα Κάστα Ηλιθίων χάριν της οποίας χάθηκε η Πατρίδα; Εσείς είστε οι μασόνοι, οι Εβραίοι, οι σιωνιστές, οι προδότες και οι εχθροί που λέτε πως θέλουν το κακό μας. Εσείς ο ίδιοι είστε το χέρι πίσω απ’ την κουρτίνα. Το χέρι πίσω απ’ το παραβάν που ενορχηστρώνει και αποφασίζει για το κάθε τι που μας συμβαίνει. Εσείς είστε ο δράκος του παραμυθιού σας!

Φωτεινή εξαίρεση ελπίδας, μέσα σ’ αυτό το αυτοκτονικό χάος της νεοελληνικής ιδιωτείας, οι λίγοι εκείνοι Έλληνες που ακόμα επιτελούν το χρέος τους στη Ράτσα. Που συνεχίζουν την καθημερινότητα τους έχοντας τα αυτιά τους καλά κλεισμένα με το «κερί» της Γνώσης ώστε οι δημοκρατικές σειρήνες να μην μπορούν να τους αγγίξουν. Οπλισμένοι με Θάρρος ζουν και μάχονται έξω στον σκοτεινό κόσμο της δημοκρατικής πανώλης και του μπατσολαγνικού μιντιο-δουλικού καρκίνου που λέγεται νεοέλληνας. Ξέροντας πως αν αυτός δεν βγει έξω να συνεχίσει τότε τίποτα δεν θα απομείνει όρθιο για όσους ακόμα κρύβονται για να προστατεύσουν το εαυτό τους. Σήμερα τους βρίζουν, αλλά αύριο θα τους ευχαριστούν και τότε ίσως κάποιοι τους ακολουθήσουν!

Σε ένα κόσμο γεμάτο τυφλούς δεν έχεις παρά να γίνεις φάρος. Σ’ ένα κοπάδι πρόβατα δεν έχεις παρά να γίνεις λύκος. Και σε μια πατρίδα χαμένη στον ατομικισμό δεν έχεις παρά να αποφύγεις, πάση θυσία, να γίνεις νεοέλληνας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters