Σάββατο 16 Μαΐου 2020

ΑΜΕΡΙΚΗ: ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΡΙΩΝ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ την πανδημία και την οικονομική της επίπτωση.....

Νικόλαος Αναξίμανδρος Γεωργιάδης
ΜΠΟΡΕΙ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΑΛΛΑ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ......
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΡΙΩΝ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ....
Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΜΕΣΑ........ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.......


ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΑΡ, Η ΠΕΛΟΣΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.......

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΑΜΠ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ....
ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ;;;;;
Η ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΚΕΣΑΡΑ;;;;

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ....ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΩ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ........ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΜΕ, ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΕΝΙΑ.......ΟΨΟΜΕΘΑ......

ΝΙΚΟΛΑΟΣ




Marisa Schultz
Η Βουλή των Αντιπροσώπων  ψήφισε την Παρασκευή το απόγευμα ένα νομοσχέδιο ανακούφισης για κοροναϊούς ύψους 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων , την πιο ακριβή νομοθεσία που εγκρίθηκε από αυτό το σώμα στην ιστορία, το οποίο χαιρέτισαν οι Δημοκρατικοί ως την άνευ προηγουμένου απάντηση που απαιτείται για την αντιμετώπιση της πανδημίας και της οικονομικής της κατάρρευσης.

Το ρεκόρ νομοσχέδιο ψήφισε σχεδόν 208-199. Δεκατέσσερις δημοκράτες αψήφησαν το κόμμα τους και ψήφισαν «όχι», ενώ ένας Ρεπουμπλικανός, ο Ρεπουμπ Ρετ Βασιλιάς της Νέας Υόρκης, έσπασε το GOP και ψήφισε «ναι».
«Είμαι ενθουσιασμένος», είπε η Πρόεδρος της Βουλής Νάνσυ Πελόσι μετά την έγκριση του νομοσχεδίου. «Είμαι τόσο περήφανος για τα μέλη μου. Έκαναν κάτι τόσο μνημειακό για τον αμερικανικό λαό - για την υγεία τους, για τη ζωή τους, για τον βιοπορισμό τους και για τη δημοκρατία μας. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι. "
Σε αντίθεση με τους πρώτους τέσσερις λογαριασμούς κοροναϊού , οι οποίοι εγκρίθηκαν με συντριπτική υποστήριξη διμερούς, αυτό το πακέτο 1.815 σελίδων εκπονήθηκε μόνο από Δημοκρατικούς και κέρδισε  απειλή βέτο από τον Λευκό Οίκο και καταδίκη από το GOP ως " φιλελεύθερη λίστα επιθυμιών " που πέθανε κατά την άφιξη στη Γερουσία.
Ακόμη και η Pelosi δεν μπορούσε να πάρει όλα τα μέλη της. Τα πιο φιλελεύθερα μέλη του κόμματος πίστευαν ότι η νομοθεσία δεν πήγαινε αρκετά μεγάλη, ενώ τα μετριοπαθή μέλη στις περιοχές swing ανέφεραν ότι δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν ένα νομοσχέδιο που ήταν πολύ κομματικό και δαπανηρό .
"Σε μια εποχή που η χώρα μας βρίσκεται σε πραγματικό πρόβλημα, δεν πρέπει να ξοδεύουμε πολύτιμο χρόνο σε μονόπλευρες λύσεις που δεν πηγαίνουν πουθενά", δήλωσε ο εκπρόσωπος Joe Cunningham, DS.C.
Οι 14 δημοκράτες που ψήφισαν «όχι» ήταν οι Cunningham και Rep. Cindy Axne της Iowa, Sharice Davids of Kansas, Abby Finkenauer της Iowa, Jared Golden of Maine, Kendra Horn της Οκλαχόμα, Pramila Jayapal της Ουάσιγκτον, Conor Lamb of Pennsylvania, Elaine Luria of Βιρτζίνια, Ben McAdams της Γιούτα, Kurt Schrader του Όρεγκον, Abigail Spanberger της Βιρτζίνια, Xochitl Torres Small of New Mexico και Susan Wild of Pennsylvania.
Αλλά οι περισσότεροι Δημοκρατικοί, μερικοί κάνουν συναισθηματικές εκκλήσεις στο Σώμα του Σώματος, δήλωσαν ότι οι Αμερικανοί χρειάζονται αυτήν τη σωτηρία - τώρα. Μίλησαν για τους περισσότερους από 85.000 θανάτους από το COVID-19, τις εκκαθαρίσεις σε τράπεζες τροφίμων στις περιοχές τους, περισσότερα από 36 εκατομμύρια που υπέβαλαν αίτηση για ανεργία και οικογένειες που αγωνίζονται να κάνουν ενοίκιο ως απόδειξη της ανάγκης για ιστορική απάντηση.
"Πολλοί λένε ότι αυτό το νομοσχέδιο είναι νεκρό κατά την άφιξη", δήλωσε ο εκπρόσωπος John Garamendi, D-Calif., Στα μέλη του ορόφου του Σώματος. "Αν δεν μεταφέρουμε αυτό το νομοσχέδιο, οι θάνατοι θα είναι στις περιοχές μας."
Με την ονομασία HEROES Act, η νομοθεσία περιλαμβάνει 915 δισεκατομμύρια δολάρια σε κρατικές και τοπικές ενισχύσεις που θα μπορούσαν να αποτρέψουν τις απολύσεις δημόσιων εργαζομένων, όπως οι πρώτοι ανταποκριτές και οι εκπαιδευτικοί. ένα νέο ταμείο "ηρώων" ύψους 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων για αμοιβή κινδύνου για βασικούς εργαζόμενους · 100 δισεκατομμύρια δολάρια για το K-12 και την τριτοβάθμια εκπαίδευση και 75 δισεκατομμύρια δολάρια για δοκιμές κοροναϊού.
Σκοπός της νομοθεσίας είναι να συγκεντρώσει περισσότερα χρήματα στις τσέπες των Αμερικανών που έχουν πληγεί από εκτεταμένες επιχειρήσεις. Τα επιλέξιμα άτομα θα λάβουν 1.200 $ επιταγές για κάθε άτομο στο νοικοκυριό τους, έως και 6.000 $.
Ο λογαριασμός επεκτείνει πρόσθετα επιδόματα ανεργίας ύψους 600 $ επιπλέον των κρατικών παροχών έως τον Ιανουάριο του 2021, δημιουργεί μια ειδική περίοδο εγγραφής για τις ανταλλαγές του Affordable Care Act για τους ανασφάλιστους και παρέχει 175 δισεκατομμύρια δολάρια στις οικογένειες για να πληρώσουν τα ενυπόθηκα δάνεια και τα ενοίκιά τους. Η νομοθεσία περιλαμβάνει τη συγχώρεση φοιτητικών δανείων, μια πίστωση φόρου διατήρησης εργαζομένων και αυξάνει τα μέγιστα οφέλη SNAP κατά 15 τοις εκατό.
Ωστόσο, στη νομοθεσία υπάρχουν διατάξεις που κατατάσσουν τους Ρεπουμπλικάνους, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης 1.200 $ επιταγών σε ορισμένους μετανάστες χωρίς έγγραφα, αποκαθιστώντας την πλήρη κρατική και τοπική φορολογική έκπτωση (SALT) που βοηθά άτομα σε μπλε κράτη με υψηλή φορολογία, διάσωση 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τις ΗΠΑ Ταχυδρομική υπηρεσία, που επιτρέπει στις νόμιμες επιχειρήσεις μαριχουάνας να έχουν πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες και πρόωρη ψηφοφορία και ψήφους μέσω ταχυδρομείου.
"Τόσο μεγάλο μέρος αυτού του νομοσχεδίου δεν έχει καθόλου σχέση με την τρέχουσα κρίση", δήλωσε ο εκπρόσωπος Tom Cole, R-Okla. "Είναι περισσότερο σαν φιλελεύθερα Χριστούγεννα ... λίστα επιθυμιών. Θα ήταν πιο λογικό ... να το στείλετε κατευθείαν στον Άγιο Βασίλη παρά να το στείλετε στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Θα είχε περισσότερες πιθανότητες να γίνει νόμος με αυτόν τον τρόπο. "
Αναγνωρίζοντας ότι αυτό το νομοσχέδιο δεν θα εγκριθεί στη Γερουσία υπό την ηγεσία του GOP, οι Δημοκρατικοί χαρακτήρισαν τον νόμο HEROS ως την πρώτη τους πρόταση για διαπραγματεύσεις. Η δημοκρατική ηγεσία είπε ότι η διμερής νομοθεσία δεν ήταν επιλογή, διότι ο ηγέτης της πλειοψηφίας της Γερουσίας Mitch McConnell ήθελε να θέσει τα φρένα σε οποιοδήποτε νέο νομοσχέδιο ανακούφισης και πρότεινε να δοθεί στα κράτη η δυνατότητα να απαλλαγούν από την πτώχευση.
Ο Pelosi, D-Calif., Επέστρεψε σε κριτικούς που λένε ότι τώρα είναι η ώρα να "κάνουμε μια παύση" για περισσότερες δαπάνες και ότι ο λογαριασμός είναι φουσκωμένος με φιλελεύθερους καλούδες.
"Δεν είναι χριστουγεννιάτικο δέντρο, δεν υπάρχει τίποτα χαρούμενο για αυτό", είπε η Πελόσι. "Αυτό είναι ένα πολύ στρατηγικά σχεδιασμένο κομμάτι νομοθεσίας."
Ο εκπρόσωπος Maxine Waters, D-Calif., Κατηγόρησε τα μέλη που είπε ότι πληρώνουν τα χείλη στους πρώτους ανταποκριτές και τους ήρωες, αλλά μην το υποστηρίζουν με χρήματα.
«Σηκώστε ή κλείστε», είπε η Waters στους συναδέλφους της. "Τώρα είναι η ώρα να το κάνουμε."
Η ατμόσφαιρα στην Παρασκευή του Καπιτωλίου αντικατοπτρίζει τους κινδύνους για την υγεία της παγκόσμιας πανδημίας. Πολλά μέλη και προσωπικό φορούσαν μάσκες προσώπου. Οι νομοθέτες σκουπίζουν τις επιφάνειες αφού έκαναν ομιλίες στον όροφο του Σώματος. Και η ψηφοφορία χρειάστηκε περισσότερο από μία ώρα καθώς τα μέλη μπήκαν στην αίθουσα με αλφαβητικά κύματα για να ασκήσουν κοινωνικές αποστάσεις.
Παρά τη σπασμένη ψηφοφορία της Παρασκευής, οι νομοθέτες και από τις δύο πλευρές εξέφρασαν αισιοδοξία ότι θα μπορούσαν να βρουν κάποια διμερή συμφωνία στο μέλλον.
"Αποδείξαμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε. Κάναμε για τέσσερις συνεχείς λογαριασμούς", δήλωσε ο Cole, αναφερόμενος στα σχεδόν 3 τρισεκατομμύρια δολάρια βοήθειας που έχει ήδη περάσει. "... Ξέρουμε πώς να το κάνουμε αυτό."
Η Caroline McKee, ο Chad Pergram και ο Brooke Singman του Fox News συνέβαλαν στην έκθεσή του. 
Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters