Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Keanu Reeves: Η ανθρωπότητα πρόκειται να απελευθερωθεί από το Matrix

Πραγματοποιείται ένας πόλεμος που θα διαμορφώσει το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης, και τον κόσμο που αφήνουμε για τα παιδιά μας, 
σύμφωνα με τον Keanu Reeves, ο οποίος λέει ότι είναι «ήσυχα αισιόδοξος» για το μέλλον, επειδή «η ανθρωπότητα δείχνει σημάδια να απελευθερωθεί από το μήτρα. «(Ελεύθερος από το Matrix)




απελευθερωθείτε από το Matrix
Ο Keanu Reeves στο σετ της νέας διαφήμισης Super Bowl για το Sqarespace, γυρίστηκε στην έρημο Mojave

«Η ανθρώπινη φυλή έχει υποδουλωθεί για χιλιάδες χρόνια  », δήλωσε ο Keanu Reeves, ενώ γυρίστηκε στην έρημο Mojave, εξηγώντας ότι  «μας κρατήθηκαν σε ψυχική φυλακή από σκοτεινές ελίτ και μυστικές κοινωνίες που έχουν κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να μας καταπιέσουν και να αποφύγουν ότι φτάνουμε στις δυνατότητές μας. «
Αλλά ο αστέρας του Speed, John Wick, ή Matrix, που μαγνητοσκόπησε σκηνές από μια διαφήμιση του Super Bowl, λέει ότι το πραγματικό «matrix» αρχίζει να σπάει.
«Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΔΕΊΧΝΕΙ ΣΗΜΆΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑΣ ΑΠΌ ΤΟ MATRIX. ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΌΣ! ΖΟΎΜΕ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΈΣ ΣΤΙΓΜΈΣ«
Εξηγώντας ότι μελετά αρχαία κείμενα, συμπεριλαμβανομένων των Vedanta και των Upanishads, και μαθαίνει για τη φύση της πραγματικότητας, ο Keanu είπε: «Ναι, φυσικά, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ενδιαφέρονται μόνο να συμβαδίσουν με τους Kardashians, αλλά σημαντικό μέρος του πληθυσμού έχει αφυπνιστεί. «(Ελεύθερος από το Matrix)
«Το πιο σημαντικό είναι ότι ένας πόλεμος διεξάγεται τώρα μεταξύ των ανώτατων δασκάλων μας και εκείνων που θέλουν να μας ελευθερώσουν».

Τι είναι ο πίνακας;

Ο Keanu Reeves λέει ότι η μήτρα είναι ένα ολογραφικό σύμπαν που προβάλλεται από εκείνους που θέλουν να μας ελέγξουν. Η ανθρωπότητα έχει καταπιεστεί και ελεγχθεί με αυτόν τον τρόπο για χιλιετίες. Πιστεύουμε ότι είναι πραγματικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι μόνο μια ταινία που αναπαράγεται στη συλλογική συνείδηση, η οποία παρουσιάζεται ως «πραγματικότητα».
Ο Keanu Reeves δεν είναι μόνος του στο να πιστεύει ότι η ανθρωπότητα ζει σε μια «μήτρα» για χιλιάδες χρόνια.
Μερικοί από τους πλουσιότερους και πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο είναι πεπεισμένοι ότι ζούμε σε μια προσομοίωση υπολογιστών. Τουλάχιστον δύο από τους τεχνολογικούς δισεκατομμυριούχους της Silicon Valley επενδύουν χρήματα σε προσπάθειες για να βγάλουν τους ανθρώπους από την προσομοίωση που πιστεύουν ότι ζούμε. (Ξεφύγετε από το Matrix)
Ο Elon Musk πιστεύει ότι οι πιθανότητες να μην ζούμε σε προσομοίωση υπολογιστών που μοιάζει με μήτρα είναι «δισεκατομμύρια σε ένα». Παρακάτω ακολουθεί μια συνέντευξη, στα Αγγλικά, στην οποία μιλά για αυτό το θέμα.
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
«Πολλοί άνθρωποι στη Silicon Valley έχουν γίνει εμμονή με την υπόθεση προσομοίωσης, το επιχείρημα ότι αυτό που βιώνουμε ως πραγματικότητα γίνεται στην πραγματικότητα σε έναν υπολογιστή», γράφει ο  Tad Friend  του «The New Yorker». "Δύο δισεκατομμυριούχοι της τεχνολογίας έχουν φτάσει στο βαθμό που εμπλέκουν κρυφά τους επιστήμονες για να μας βγάλουν έξω από την προσομοίωση."
Ωστόσο, ο Keanu Reeves πιστεύει ότι τα παιδιά στη Silicon Valley έχουν κάτι λάθος με το να ξεφορτωθούν τη μήτρα. Έχει μια συμβουλή για τους δισεκατομμυριούχους της τεχνολογίας.
«Βάλτε τα πορτοφόλια σας πίσω στις τσέπες σας. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με χρήματα ή υπολογιστές. Είναι μια πνευματική αλλαγή που πρέπει να πραγματοποιηθεί, όχι μια «χάκα». «
Σύμφωνα με τον Keanu, αυτή η πνευματική αλλαγή λαμβάνει χώρα. Οι άνθρωποι είναι κουρασμένοι από περιττούς πολέμους, ολοκληρωτική ηγεσία και αυταρχικό έλεγχο. Οι άνθρωποι ξυπνούν σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή. (Ελεύθερος από το Matrix)
«Νομίζω ότι οι άνθρωποι φοβήθηκαν πραγματικά ότι ο κόσμος τελείωσε, ξέρετε, πολύ πρόσφατα. Απλώς ένιωσα ότι τα πράγματα είχαν ξεπεράσει τον έλεγχο. Χάσαμε κάθε ελπίδα να είμαστε σε θέση να σωθούμε από τις σκοτεινές δυνάμεις του κόσμου. Αλλά ανοίξτε τα μάτια σας για ένα λεπτό και κοιτάξτε γύρω τι συμβαίνει. Είναι καταπληκτικό. Άνθρωποι όπως ο Τραμπ σηκώνουν το πέπλο σε ένα καταπληκτικό δίκτυο διασυνδεδεμένων χειρισμών. «
«Κατά κάποιο τρόπο, επιτρέπει στην ανθρωπότητα να ξυπνήσει από τον λήθαργό της και να δει ότι οι ίδιοι λίγοι άνθρωποι, οι ίδιες μυστικές κοινωνίες, η Νέα Παγκόσμια Τάξη, ελέγχουν ενεργά τη ζωή μας και καταστέλλουν την πραγματική μας ικανότητα».
«Ήρθε η ώρα να ανακτήσουμε την άπειρη δύναμή μας και να ανοίξουμε τις πόρτες της ψυχικής φυλακής που μας έχουν παρακινήσει να χτίσουμε τον εαυτό μας. Δεν είναι εύκολο να το κάνεις, αλλά ήρθε η ώρα να μπαίνεις στο φως της ελευθερίας. «

Πηγή: https: //www.ufo-spain.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters