Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Μισό εκατομμύριο υπογραφές: Δίωξη Μπίλ Γκέιτς για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Η αναφορά «Εμείς οι άνθρωποι» ζητά από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ να καλέσει το Κογκρέσο να ερευνήσει το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, δηλώνοντας ότι «το Κογκρέσο και όλα τα άλλα κυβερνητικά όργανα αμελούν το καθήκον τους έως ότου ολοκληρωθεί μια διεξοδική και δημόσια έρευνα».

Αυτά βέβαια, συμβαίνουν στην Αμερική... γιατί στην Ελλάδα, αποικία του ΒΑΘΕΩΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, οι Έλληνες, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.


Βιώνουν, μια συνεχή και ανελέητη ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.

Καλλιόπη Σουφλή




Microsoft co-founder and philanthropist Bill Gates


Αίτηση για την εξέταση του Μπιλ Γκέιτς για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» και «κακή ιατρική πρακτική» έχει υπογραφεί από 289.000 ενδιαφερόμενους πολίτες, σχεδόν τριπλασιασμός του αριθμού που απαιτείται για να λάβει απάντηση από τον Λευκό Οίκο.

Η αναφορά «Εμείς οι άνθρωποι» ζητά από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ να καλέσει το Κογκρέσο να ερευνήσει το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, δηλώνοντας ότι «το Κογκρέσο και όλα τα άλλα κυβερνητικά όργανα αμελούν το καθήκον τους έως ότου ολοκληρωθεί μια διεξοδική και δημόσια έρευνα».

Η αναφορά που δημιουργήθηκε στις 10 Απριλίου έφτασε το όριο των 100.000 υπογραφών μέσα σε λίγες μέρες και αυτή τη στιγμή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αναφορές στον επίσημο ιστότοπο του Λευκού Οίκου.

Η επίσημη πλατφόρμα αναφορών δίνει τη δυνατότητα σε κάθε Αμερικανό πολίτη «να γίνει παράγων αλλαγής» – και, εάν μια αναφορά κερδίσει 100.000 υπογραφές σε 30 ημέρες, ο Λευκός Οίκος θα «εξασφαλίσει ότι θα εξετασθεί από τους κατάλληλους εμπειρογνώμονες πολιτικής»:

Μπορείτε να βρείτε εδώ την αναφορά «Εμείς οι άνθρωποι».


Πηγή

We the people ask the federal government to Call on Congress to act on an issue:

We Call For Investigations Into The "Bill & Melinda Gates Foundation" For Medical Malpractice & Crimes Against Humanity

 

 

Created by C.S. on April 10, 2020


As we look at events surrounding the "COVID-19 pandemic," various questions remain unanswered. On Oct. 18th of 2019, only weeks prior to ground zero being declared in Wuhan, China, two major events took place.

One is "Event 201," the other is the "Military World Games," held in none other than Wuhan. Since then a worldwide push for vaccines & biometric tracking has been initiated.

At the forefront of this is Bill Gates, who has publicly stated his interest in "reducing population growth" by 10-15%, by means of vaccination. Gates, UNICEF & WHO have already been credibly accused of intentionally sterilizing Kenyan children through the use of a hidden HCG antigen in tetanus vaccines.

Congress & all other governing bodies are derelict in duty until a thorough and public inquiry is complete.


 Πηγή 




ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ: Ίδρυμα Bill & Melinda Gates για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και της ιατρικής κακής πρακτικής

 


 Καθώς εξετάζουμε γεγονότα γύρω από την «πανδημία COVID-19», διάφορα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Στις 18 Οκτωβρίου 2019, λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την κήρυξη του μηδέν στο Γουχάν της Κίνας, πραγματοποιήθηκαν δύο μεγάλα γεγονότα. Το ένα είναι το "Event 201", το άλλο είναι το "Στρατιωτικοί Παγκόσμιοι Αγώνες", που διεξάγονται σε κανέναν άλλο από τον Wuhan. Έκτοτε ξεκίνησε μια παγκόσμια ώθηση για εμβόλια και βιομετρική παρακολούθηση.

Στην πρώτη γραμμή αυτού είναι ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος έχει δηλώσει δημόσια το ενδιαφέρον του για «μείωση της αύξησης του πληθυσμού» κατά 10-15%, μέσω εμβολιασμού. Οι Γκέιτς, UNICEF & ΠΟΥ έχουν ήδη κατηγορηθεί αξιόπιστα ότι αποστείρωσαν σκόπιμα παιδιά της Κένυας μέσω της χρήσης κρυμμένου αντιγόνου HCG σε εμβόλια τετάνου.

Το Κογκρέσο και όλα τα άλλα κυβερνητικά όργανα είναι εγκαταλελειμμένα έως ότου ολοκληρωθεί μια διεξοδική και δημόσια έρευνα.


Για να υπογράψετε την αναφορά, κάντε κλικ στο: https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-medical-malpractice-crimes-against-humanity



https://attikanea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters