Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

* ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ 18-4-2020 *

Michael Love
Ένα μήνυμα ελπίδας και αγάπης για τους αστρόσπορους της Γης που έρχεται απ’ ευθείας από τους Πλειάδιους.

Έναρξη μετάδοσης…
Σπουδαίοι μας,
η Μεγάλη Αφύπνιση άρχισε να επιταχύνει, καθώς μαίνεται στον πλανήτη η επιχείρηση  Ελεύθερη Γη!
Μια απίστευτη εξέλιξη συνείδησης έχει εμφανιστεί στον πλανήτη τις τελευταίες 30 γήινες ημέρες, καθώς οι Δυνάμεις Φωτός συνεχίζουν να διαλύουν όλα τα παλιά πρότυπα 3ης διάστασης, και να τα αντικαθιστούν με νέα, αρμονικά συστήματα 5ης διάστασης που είναι πολύ πιο ευεργετικά για την ευαίσθητη ανθρώπινη ζωή!
Κάθε τι σε αυτόν τον κόσμο αλλάζει με έναν σημαντικό και θετικό τρόπο και μια Νέα Εποχή Φωτός έχει επιτέλους ανατείλει για το ανθρώπινο είδος!
Το συλλογικό των αστρόσπορων της Γης είναι οδηγός αυτής της μεγάλης πλανητικής αφύπνισης και στέλνει το εκτυφλωτικό Φως ανώτερης συνείδησης και αλήθειας σε κάθε σκοτεινή γωνία του μάτριξ της Γης! Ο πρόσφατος παγκόσμιος διαλογισμός αστρόσπορων είχε μια τεράστια επίδραση στα συνειδησιακά επίπεδα της επιφάνειας και λόγω αυτού, η ανθρωπότητα έχει πολύ περισσότερη επίγνωση τώρα και επιτέλους είναι έτοιμη να αφυπνιστεί εντελώς! Μια νέα βελτιωμένη θετική Χρονογραμμή ΓΑΜΜΑ δημιουργήθηκε μερικές γήινες ημέρες πριν ως άμεσο αποτέλεσμα αυτού του παγκόσμιου διαλογισμού και αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες να συντονιστεί ένας επερχόμενος ακόμη μεγαλύτερος παγκόσμιος διαλογισμός! Θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
Καθώς κινούμαστε εμπρός προς την κορύφωση για το Μεγάλο Γεγονός 2020 και την πολύν καιρό τώρα αναμενόμενη αυγή της Νέας Εποχής του Υδροχόου, τα πράγματα βρίσκονται σε πολύ καλή εξέλιξη στη μεγαλύτερη πλανητική επιχείρηση απελευθέρωσης που έχει γνωρίσει ποτέ η ανθρωπότητα!
Καλοπροαίρετες Δυνάμεις Φωτός έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στο ηλιακό σύστημα της Γης σε μεγάλες Αρμάδες και μαζικούς αριθμούς τις τελευταίες γήινες ημέρες, για να παρακολουθήσουν την κορύφωση του Μεγάλου Γεγονότος 2020 και τη θεαματικότατη απελευθέρωση του πλανήτη Γη! Η Γήινη Συμμαχία αναφέρει πως έχουν αναφερθεί χιλιάδες θεάσεις αυτών των γαλαξιακών αρμάδων και έχουν αναρτηθεί στα κοινωνικά δίκτυα, δείχνοντας τα υπέροχα αυτά Φωτεινά πλοία να κινούνται μέσα στο ηλιακό σύστημα της Γης!
Η Γήινη Συμμαχία έλαβε πρόσφατα δεδομένα από τις Δυνάμεις Φωτός, που υποδεικνύουν ότι επίκειται πλήρης αποκάλυψη και πρώτη επαφή με τη Γαλαξιακή μας οικογένεια!
Καθώς η πιο πρόσφατη Αρμάδα της Ομοσπονδίας εντοπίστηκε να φτάνει στην ατμόσφαιρα της Γης εχτές, τα ενεργειακά επίπεδα παντού στον πλανήτη άρχισαν να ανεβαίνουν στα ισχυρά επίπεδα των 40Hertz 5ης διάστασης ΓΑΜΜΑ Φωτεινών Ακτινών, εισχωρώντας στην ατμόσφαιρα της Γης μεταξύ των ωρών 12:00-8:00 πμ EST εχτές το πρωί!
Πρόσφατα στοιχεία της Γήινης Συμμαχίας δείχνουν πως ένα ισχυρό εισερχόμενο κύμα εξωτικών 5ης διάστασης σωματιδίων κατευθύνεται προς τη Γη και θα επηρεάσει τον πλανήτη ξεκινώντας από το πρωί της Κυριακής! Αυτό το ισχυρό κύμα κοσμικής ενέργειας θα ενδυναμώσει κατά πολύ τα Φωτεινά σώματα των αστρόσπορων και θα επιταχύνει περεταίρω τη Μεγάλη Αφύπνιση της ανθρωπότητας!
Τα συμπτώματα Ανάληψης συνεχίζουν σε αυξημένο επίπεδο, καθώς οι αστρόσποροι παντού στον πλανήτη αναφέρουν μέτρια προς ισχυρά διαβαθμισμένα σωματικά συμπτώματα! Μέσα στην ευρεία κλίμακα των αναφερόμενων συμπτωμάτων αυτή τη στιγμή, τα «δυνατά ζωντανά όνειρα» ξεχωρίζουν ως το πιο εμφανές και μοναδικό σύμπτωμα που αναφέρεται στις τελευταίες πληροφορίες της Γήινης Συμμαχίας. Αυτά τα ζωντανά όνειρα είναι μια φυσική εκδήλωση της Μεγάλης Αφύπνισης που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στη Γη και απλά είναι μία σύντομη οδός για τη θεραπεία κάποιου σημαντικού κομματιού της ζωής σας! Αν βιώνετε αυτά τα όνειρα Ανάληψης, προσπαθήστε να δείτε τον ανώτερο λόγο μέσα στο καθένα τους και να γνωρίζετε πως όλα είναι καλά! Σας διαβεβαιώνουμε πως τα Αγγελικά Πλάσματα που έχουν έρθει πρόσφατα κοντά στη Γη εργάζονται μαζί σας σε αυτά τα όνειρα, για να προωθήσουν τη θεραπεία του μυαλού, του σώματος και της ψυχής σας!

* ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ / ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ *

Πριν από δύο γήινες εβδομάδες, ως μέρος της επιχείρησης «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ», η αφρόκρεμα των Δέλτα Δυνάμεων Ασφαλείας αναπτύχθηκε σε ειδικές αποστολές σε όλο τον πλανήτη με σκοπό την εξουδετέρωση από την επιφάνεια των εναπομεινάντων σκοτεινών πλασμάτων της Καμπάλ , που έχουν ανάμιξη στην υπονόμευση άλλων πλασμάτων. Σε αυτή τη θετική στρατιωτική αποστολή δόθηκε έμφαση σε περιοχές λαθρεμπορίου και διακίνησης, όπως τα κρυφά υπόγεια τούνελ, λιμάνια και σύνορα. Αυτή η αποστολή των Ειδικών Φωτεινών Δυνάμεων Ασφαλείας Δέλτα βρίσκεται σε μυστική στρατιωτική κατάσταση για σοβαρούς λόγους και ενορχηστρώνεται μακριά από δημόσια βλέμματα, για το μέγιστο καλό της ανθρωπότητας που δεν έχει ακόμη αφυπνιστεί! Αυτός είναι ο λόγος που έχει ειπωθεί η γενικότητα «Εμπιστευθείτε το σχέδιο!».
Οι περισσότεροι αστρόσποροι γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει κάτω από την πρόφαση του COVID-19 και μπορούμε σίγουρα να σας πούμε πως συστηματικά απομακρύνεται όλο το Σκοτάδι από τη Γη, αυτή τη στιγμή από τις Δυνάμεις Φωτός που έχουν τον πλήρη έλεγχο όλων των γήινων συστημάτων!
Τίποτα δε μπορεί να σταματήσει τη Μεγάλη Εξέλιξη της Ανθρωπότητας που είναι καθ΄οδόν, και ο αόρατος εχθρός της ανθρωπότητας ο οποίος κρύβεται στο σκοτάδι εξαλείφεται από κάθε γωνιά του πλανήτη!
Το Φως στο τέλος του τούνελ Λάμπει!
Υπάρχουν αρκετές ακόμη βασικές αποστολές Δέλτα σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, κάθε μία με διαφορετικό αντικείμενο. Μία πρόσφατη ειδική συγκαλυμμένη αποστολή Δέλτα έλαβε χώρα με σκοπό να εξουδετερώσει αρκετούς κόμβους του σκοτεινού διαδικτύου και να εκτελέσει επαναφορά σε μεγάλες θύρες του διαδικτύου! Η αποστολή εξελίσσεται ακόμη και όταν ολοκληρωθεί, οι παγκόσμιες τηλεπικοινωνίες ίσως σταματήσουν να δουλεύουν για τρεις περίπου μέρες!
Μία άλλη πρόσφατη πρόσφατη ειδική συγκαλυμμένη αποστολή Δέλτα αναπτύχθηκε με σκοπό να διαχειριστεί το παγκόσμιο σύστημα 3ης διάστασης μάτριξ  του χρέους βασισμένου σε ψεύτικα χρήματα. Με αυτή την επιτυχή αποστολή, οι ηγέτες του Φωτός έχουν ήδη πάρει τον πλήρη έλεγχο του κεντρικού τραπεζικού συστήματος της διεφθαρμένης Ομοσπονδιακής Τράπεζας! Αυτή η ειδική αποστολή των Φωτεινών Δυνάμεων φέρνει ένα εντελώς νέο, με υπαρκτό αντίκρισμα σύστημα αφθονίας, στο οποίο κάθε πολίτης της Γης θα ελευθερωθεί από όλα τα χρέη του μάτριξ 3ης διάστασης και θα ζει με αφθονία στη Νέα Γη 5ης διάστασης! Καθώς το παλιό επιβλαβές σύστημα ψευδών χρημάτων αναδομείται από τις Δυνάμεις Φωτός, εμφανίζονται πρωτοφανείς διαγραφές χρεών σε όλο τον κόσμο από την κορυφή μέχρι κάτω, συμπεριλαμβάνοντας την Εφορία και την Παγκόσμια Τράπεζα, και θα συνεχίσουν να εμφανίζονται μέχρι να διαγραφούν όλα τα παγκόσμια χρέη!
Οι Γαλαξιακοί αυτή την ώρα εργάζονται υπερωρίες από τον ουρανό μέχρι το έδαφος, για το καλό της ανθρωπότητας, ώστε να απελευθερώσουν ολοκληρωτικά τον πλανήτη Γη!
Καθώς πλησιάζουμε την κορύφωση του Μεγάλου Γεγονότος 2020 και της Μεγάλης Ηλιακής Λάμψης, σύντομα ολόκληρος ο πλανήτης θα αναβαθμιστεί πλήρως στη Νέα Γη της 5ης διάστασης!
Σπουδαίο Φως έχει έρθει σε αυτόν τον κόσμο, Σπουδαίο μας, και βρίσκεται σε εξέλιξη μια απίστευτη πρότυπη αλλαγή!
Σας ευχαριστούμε που ήρθατε στη Γη αυτόν τον καιρό, καθώς και για τη μεγάλη θυσία σας!
Ενημερώστε μας για τα συμπτώματα Ανάληψης που βιώνετε αυτή τη στιγμή, όπως και για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας!
Με τη δύναμη του θεού,
Michael και οι Πλειάδιοι
Η σημερινή και χτεσινή συχνότητα Schumann…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters