Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Μάχη για τη Γη / μέρος 3ο


Ο ερευνητής Jo Conrad συζητά με τον Harald Thiers,  σχετικά με μια μεγάλη μάχη των σκοτεινών εναντίων των φωτεινών δυνάμεων σε εκπομπή στο γερμανικό κανάλι "Συνείδηση". Αναφέρονται στους λόγους για τους οποίους η Γη παίζει ένα σημαντικό ρόλο στα κοσμικά γεγονότα, όπως και για το πως επιδρούν τα κοσμικά αυτά και γαλαξιακά γεγονότα στο δικό μας κόσμο.
Παράλληλα αναφέρονται θεάσεις διαστημικών σκαφών που συνέβησαν παράλληλα με τα γεγονότα, όπως και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Στην παρούσα ανάρτηση προσφέρω μια απομαγνητοφώνηση του βίντεο που προηγήθηκε στην αναρτηση Η Νίκη των Φωτεινών Δυνάμεων / Η Γη παραδόθηκε και πάλι στην ανθρωπότητα!
και αποτελεί αίτημα σας προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο, όσοι δεν γνωρίζετaι τη γερμανική γλώσσα. Λόγω της έκτασης που λαμβάνει η απομαγνητοφώνηση πιθανόν να χρειαστούν περισσότερες από μία αναρτήσεις. Εφιστώ διάκριση και σύνδεση με την εντός σας ικανότητα αντίληψης της αλήθειας...  

Απόδοση Μετάφραση Βίκυ Χρυσού


3ο μέρος (29:08'' - 41:55'')



Harald Thiers: Και μετά έχω μια πολύ πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία, από χθες το πρωί, και μάλιστα...
η σύντροφος μου που πέθανε το Μάρτιο, πέθανε τη νύχτα στις 30 Μαρτίου και καθόλη τη διάρκεια της ζωής της έλεγε πως είχε ενσαρκωθεί για πρώτη φορά στη Γη. Μπορούσε να δίνει ενέργεια, μπορούσε να βλέπει τη δική της ενέργεια, τις φωτεινές ακτίνες σε χρώματα indigo, 7 εκατοστών... ολόκληρο πεδίο δύναμης μπορούσε να δημιουργήσει... Είχε έρθει από ένα πολύ πολύ υψηλό θεϊκό επίπεδο εδώ στη Γη και η αποστολή της ήταν να φέρει την αγάπη στη Γη, και για την νέα εποχή, αλλά δεχόταν κατά κάποιο τρόπο και επιδράσεις από τις σκοτεινές δυνάμεις. Ήθελε πάντα να βοηθά, η αγάπη της πολύ δυνατή, όλα πολύ καλά, θεράπευε με πολύ ισχυρό τρόπο μέχρι που πέθανε. Όσο ζούσε διηγούταν πως ήταν διοικητής ενός διαστημοπλοίου ανώτερου επιπέδου. Αρχικά την άκουγα απλά, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει... αλλά το τρελό της υπόθεσης ήταν, όταν ο αδελφός της, ο οποίος ζει νοτίως της Νυρεμβέργης, είναι παντρεμένος... Και αυτός μαζί με τη νύφη της, στα μέσα του Αυγούστου, είχαν μια πολύ τρελή εμπειρία.
Συνέβη το εξής: η φίλη μου είπαμε πέθανε στις 30 Μαρτίου. Το συμβάν στο οικόπεδο του αδελφού της συνέβη στα μέσα του Αυγούστου. Καθόντουσαν έξω το απόγευμα και έψηναν. Τρία μέτρα πιο πέρα έχουν ένα δύο μέτρα ψηλό φράχτη από θάμνους. Λίγο πιο πέρα είναι ένα δέντρο, όπου ξαφνικά εμφανίστηκε από το πουθενά ένα λεμπερό φως. Εντελώς μπλε, το οποίο αποχρωματιζόταν προς το λευκό. Πλήρης αλλαγή. Μία ώρα πριν συμβεί αυτό το γεγονός, έλαβε χώρα μια πολύ ιδιαίτερη κατάσταση: είχαν ακουμπήσει το ποδήλατο τους στο δέντρο και ξαφνικά το ποδήλατο αυτονομήθηκε, ανυψώθηκε στον αέρα και έσκασε στο έδαφος. Δεν υπήρχε κανείς εκεί κοντά/ ορατός.
Jo Conrad: Ούτε κάποιος άνεμος.
Harald Thiers:  (κουνώντας το κεφάλι αρνητικά) Δεν υπήρχε τίποτε. Αυτό είναι το τρελό. Προφανώς με αυτό τον τρόπο τους αφύπνιζαν κάπως για αυτό που θα ακολουθούσε. Και αργότερα ο Μάρτιν κοίταξε προς αυτό το φως, είναι μηχανικός αυτοκινήτων, του έχω πάρει επίσης συνέντευξη και έχω καταγράψει τα πάντα, τα οποία επίσης μπορούμε να δημοσιεύσουμε. (*στην οθόνη στο 31:21'' σχετική εικόνα με τίτλο: ζωντανή επαφή με ακριδόμορφα όντα). Εντυπωσιασμένος από το φως πήγε λοιπόν πιο κοντά, αλλά δεν μπορούσε να δει το περίγραμμα τους γιατί το φως ήταν υπερβολικά έντονο. Εξαιρετικά φωτεινό. Και αυτή, η Πέτρα, κοίταξε προς το βουνό, ήταν βράδι κατά τις 10, στο κιόσκι όπου έψηναν και είχαν ανάψει ήδη το φως, ενώ ο φράχτης ήταν στα 4 περίπου μέτρα απόσταση. Πίσω από το φράχτη είδε λοιπόν να περπατούν οντότητες. Δεν ήταν όμως 2 μέτρα ψηλοί, ή τρία, αλλά όπως είπε ήταν τόσο ψηλοί, όσο ένα ολόκληρο σπίτι. 7 με 8 μέτρα ψηλά όντα περπατούσαν κατά μήκος του φράχτη και είχαν κεφαλή εντόμου. Τους περιέγραψε σαν ακρίδες στη μορφή. Έτσι φαινόντουσαν.


Jo Conrad: Κάποιοι ονομάζουν τις οντότητες αυτές "Μάντεις". Αυτοί ήταν;
Harald Thiers:  Ναι, και ήταν τρεις. Έκαναν βόλτα πίσω από το φράχτη της. Ήταν τεράστιοι. H Πέτρα καταλήφθηκε από πανικό και απλώς ούρλιαζε. Ο γείτονας βγήκε έξω γιατί ίσως θεώρησε πως ο άντρας της της έκανε κάτι κακό. Κανονικό συναγερμό προκάλεσε (η Πέτρα) και είδε και αυτός πως οι τεράστιες αυτές οντότητες περνούσαν από δίπλα της και ήταν κατάμαυρες στο χρώμα. Είπε πως μπορεί να ήταν φέροντες το φως κι αυτή απλά γέλασε και αντιγύρισε "για όνομα του Θεού, με τίποτε." Δεν φαινόντουσαν έτσι. Ακριβώς το αντίθετο. Αυτοί λοιπόν προχώρησαν μέχρι εκείνο το έντονο φως και μετά εξαφανίστηκαν.
Έχω κι έναν γνωστό που μπορεί να βλέπει στον αόρατο κόσμο. Eκείνος έκανε ένα τεστ, αλλά και η ίδια η Πέτρα αφού μου διηγήθηκε το συμβάν, πρόσθεσε πως ίσως να έχει σχέση με την Σαμπίνε, (*την φίλη του που πέθανε το Μάρτιο). Πως πιθανόν να ήταν καθοδόν με το διαστημόπλοιο και πως μάλλον άφησε τη γη για να συμμετέχει προφανώς σε αυτή τη μάχη, καθώς ήταν όπως έλεγε διοικητής και κατείχε ηγετική θέση στο διαστημόπλοιο με το πλήρωμα της. Θεώρησε λοιπόν πως ίσως η Σαμπίνε ανύψωσε και πέταξε το ποδήλατο καταγής, ώστε να τους προετοιμάσει γι΄αυτό που θα ακολουθούσε. Το διαστημόπλοιο ήδη φαινόταν, θα μπορούσε να είναι μάλιστα το δικό της, και ο γνωστός μου που το τσέκαρε, είπε πιο συγκεκριμένα πως είχε μάλιστα και ενισχύσεις από μια ολόκληρη ομάδα που συμμετείχαν, άλλα ήταν αόρατοι, και πως αυτοί ουσιαστικά έπιασαν και απομάκρυναν αυτές τις εντομόμορφες οντότητες. Αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό.

Jo Conrad:  Θα πρέπει να είναι για όλους μας σαφές. υπάρχουν βέβαια πολλοί που ρωτάνε πως φαίνονται οι εξωγήινοι, αλλά υπάρχουν αμέτρητα πολλές μορφές και εντελώς διαφορετικά είδη. Σαν να παίρνουμε το Stat Trek και το Star Wars μαζί, όπου το Χόλυγουντ μας τις δείχνει.

Harald Thiers:  Ναι ακριβώς. Και έχω βέβαια ένα γνωστό, που συνάντησα μόλις χθες στη Νυρεμβέργη όπου επισκέφτηκα το γιο της εκλιπούσας φίλης μου, με τον οποίο κάναμε έναν περίπατο. Εκεί συναντήσαμε λοιπόν έναν κοινό μας παλιό γνωστό, θεραπευτή, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά και τη Σαμπίνε. Αυτός ήταν λίγο πριν στην Νότια Αμερική για τελετουργικό Αγιαχουάσκα, και μου είπε: "Χάραλντ πρέπει να σου πω κάτι ενδιαφέρον." Διότι όταν λαμβάνει κανείς αγιαχουάσκα εισέρχεται σε ένα διαφορετικό πεδίο συνείδησης. Και κατα τη διάρκεια αυτού είδε ξαφνικά τη Σαμπίνε. Συνέχισε λοιπόν λέγοντας ¨Χάρλαντ. δεν θα το πιστέψεις, αλλά αυτή είναι εκεί με τον Ashtar. Αυτό που πάντα έλεγε. Είναι με τον Ashtar. Είναι με το διαστημόπλοιο, το είδα!" Έλαβε λοιπόν τούτος όλα αυτά σαν εικόνες. Αυτό ήταν επίσης εκπληκτικό. Έκλεινε έτσι ολόκληρος ο κύκλος. Και το επισόδιο, πως όλο αυτό έλαβε χώρα στο οικόπεδο του αδελφού της και πως αυτός μαζί με τη νύφη της το είδαν, που είναι εντελώς προσγειωμένοι άνθρωποι, ούτε πορωμένοι εσωτεριστές, ούτε τσαρλατάνοι, αλλά εντελώς φυσιολογικοί, προσειωμένοι άνθρωποι... Καο πως επιλέον αυτο με τη φίλη μου, ότι ίσως έπρεπε να λάβω εγω τις πληροφορίες αυτές, καθώς ίσως ήταν προβλέψιμο για τις φωτεινές δυνάμεις πως θα το βγάλω μια μέρα στη δημοσιότητα... Με όλο αυτό κλείνει για μένα αυτός ο κύκλος. Αποκτούν όλα νόημα. Εκπληκτικό!
Jo Conrad:  Έτσι λοιπόν τώρα βρισκόμαστε ένα πολύ αποφασιστηκής σημασίας σημείο, όχι μόνο για την ανθρωπότητα, αλλά για ολόκληρο το γαλαξία.
Harald Thiers:  Για ολόκληρο το γαλαξία. Η τελευταία μάλιστα πληροφορία ήταν πως ολόκληρη η υποδομή των σκοτεινών έχει καταστραφεί και πως ανακαλύφθηκε ένας πλανήτης στα όρια του γαλαξία, ο οποίος λειτουργούσε ως βάσω των σκοτεινών και ήταν 30 φορές σαν τη Γη, έχει κατακτηθεί από τις φωτεινές δυνάμεις κατά τη μάχη αυτή και τις οντότητες που ζούσαν εκεί, τις πιο μοχθηρές οντότητες, βαμπίρ, παράσιτα, κι ότι άλλο που δε γνωρίζουμε, τις φυλάκισαν σε πολλές διαστάσεις. Αυτό θα πρέπει να μπορέσει κανείς να το αντιληφθεί. Για ποιό πράγμα πρόκειται. Οι άνθρωποι κάθονται μπροστά στο χαζοκούτι και κοιτούν ποδόσφαιρο ή νοίάζονται για το γερμανικό Ράιχ, αλλά εγώ δεν μιλώ εδώ για τη Γερμανία ή την Ευρώπη, ή την ευρωπαική ένωση, το Βατικανό, τον πλανήτη Γη ή το ηλιακό μας σύστημα, αλλά για ολόκληρο το γαλαξία. Γι΄αυτό ακριβώς πρόκειται.
Jo Conrad:   Αλλά σε τελική ανάλυση πρόκειται για τη μάχη των σκοτεινών δυνάμεων ενάντια στις φωτεινές δυνάμεις.
Harald Thiers:  100.000 χρόνων παλιά μάχη. Περιγράφονται όλα αναλυτικά στις αρχαίες ινδικές γραφές. Περιγράφεται στις σφινοειδείς γραφές επίσης. Περιλαμβάνουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τους πολέμους των θεών ή για την ραδιενεργή ακτινοβολία που έχει ο Άρης, πράγμα που απέδειξε ο Τζων Μπράντενμπούργκερ και οφείλεται προφανώς στο γεγονός πως είχαν κάνει χρήση όπλων ατομικής ενέργειας. Οι σκοτεινοί κατά βάση πάντοτε τη δυνατότητα να εμποδίζουν την απελευθέρωση μέσω των οπλικών συστημάτων ακτινοβολίας που διαθέτουν, μηχανήματα ακτινοβολίας, βόμβες κτλ. Μπορούσαν να δημιουργούν κάτι σαν αντιύλη, να δημιουργούν δηλαδή ένα είδος ρουφήχτρας, το οποίο ρουφούσε τα κβάντα και ολόκληρη την ύλη και αυτό δεν μπορούσε να φρεναριστεί. Με αυτή τη διαδικασία μπορούσαν να καταστρέψουν ολόκληρο το γαλαξία. Θα μπορούσαν να πουν "αν θέλετε να ελευθερώσετε τη Γη, τότε θα κάνουμε χρήση της βόμβας" και έτσι να εξαφανιστεί ολόκληρος ο γαλαξίας. Κι έτσι θα εξέλειπε και το επίπεδο του Δημιουργού από το κέντρο της Γης. Αυτή τη βόμβα μπόρεσαν προφανώς να την απενεργοποιήσουν οι φωτεινές δυνάμεις, διότι αυτού του τύπου οι βόμβες ήταν αποθηκευμένες επί της Γαίας, κι έτσι μπόρεσε να λάβει χώρα η επιχείρηση απελευθέρωσης. Κι έπρεπε να συμβεί τώρα, για να αφυπνηστούν και οι άνθρωποι. Διότι ζούμε στην 3η διάσταση, είμαστε οι κύριοι κάτοικοι της επιφάνειας της Γης. Κι αν η Γη απελευθερώνεται κι εμείς βλέπουμε τους απελευθερωτές ως αντίπαλους, όπως συχνά θέλει να μας πείσει το Χόλυγουντ, πως οι κακοί έρχονται σαν εξωγήινοι, τότε πρέπει πρώτα να ξυπνήσουν οι άνθρωποι. Αύτη είναι τώρα η περίπτωση.
Jo Conrad:  Πρέπει να κάνουμε όλη αυτή τη συνειδησιακή εργασία. Να μην κοιτάμε πχ ποδόσφαιρο, αλλά να συνειδητοποιήσουμε τι δυναμικό διαθέτουμε ως άνθρωποι, πως είμαστε πολύ πιο αξιόλογα πλάσματα από όσο σκεφτόμαστε, επειδή όλη την ώρα μας επιβαρύνουν με ενοχές και μας κρατούν μικρούς με τέτοιου είδους αισθήματα και με τις θρησκείες. Πυ σημαίνει να συνειδητοποιήσουμε. Κι αυτή είναι η πιο σημαντική και αποφασιστική εργασία προς στιγμήν.
Harald Thiers:  Γι΄αυτό ακριβώς πρόκειται προς το παρών. Να προοδεύσει η ανθρωπότητα και τότε θα μπορούμε να βιώσουμε και την πραγματική μας εξέλιξη. Θα έχουμε την ευκαιρία να μην δουλεύουμε συνεχώς σαν σε τροχό για χάμστερ και να τρέχουμε πίσω από τα χρήματα, σαν πρωτόγονοι.
Jo Conrad:  Η έλλειψη είναι βεβαίως... Μολονότι υπάρχει η αφθονία... την απορροφούν... Κάποιοι είναι απίστευτα πλούσιοι...
Harald Thiers:  Ακριβώς. Ο πολιτισμός στο εσωτερικό της Γης δεν έχει το θέμα με τα χρήματα. Δεν χρειάζεται να πηγαίνουν να εργάζονται για 8 ώρες και να αρκούνται στη μισή ώρα διάλλειμμα για το μεσημέρι... Όλα αυτά δεν υπάρχουν εκεί. Αλλά κάποια στιγμή θα έρθει και επί της Γης. Οι πληροφορίες που έχω λένε πως όλη αυτή η ανώτερη ενέργεια του εσωτερικού της Γης θα εξαπλωθεί πάνω στην επιφάνεια της Γης. Η Γη θα εισέλθει σε ένα ανώτερο επίπεδο και οι φωτεινε΄ς δυνάμεις καταστρέφουν πολλές σκοτεινές δυνάμεις που καταπατούν τα συμβόλαια, τα συμβόλαια, το νέο συμβόλαιο Ειρήνης που υπογράφηκε από 99 ομάδες. Οι ομάδες που το καταπατούν εξακτινίζονται σε ανώτερα ενεργειακά επίπεδα, ώστε ή θα τηρήσουν το σύμφωνο ειρήνης ή θα καταστραφούν ενεργειακά. Αυτή η διαδικασία ακολουθείται πλέον. Κι έτσι προσλαμβάνει και η Γη ολοένα και ανώτερη ενεργειακή δόνηση. Έτσι και οι άνθρωποι βρίσκονται συχνά εμπλεκόμενοι σε αναταραχές. Όποιος έχει αρνητικές σκέψεις ή λειτουργεί σαν απατεώνας έχει άσχημα χαρτιά.
Το ίδιο συμβαίνει και με τους ανθρώπους των μυστικών υπηρεσιών. Ο Τόμμυ Γουίλιαμς λέει πως μιλούν πάντοτε με διττό τρόπο. Από τη μία πλευρά είναι ο δημόσιος λόγος τους και από πίσω ότι άλλο κάνουν. Αυτό σημαίνει πως με τούτο τον τρόπο τους μπλοκάρουν το τσάκρα του λαιμού τους. Κι όταν η ενέργεια αυξάνει συνεχώς και παράλληλα αυξάνει και η ενέργεια στο σώμα και καταλλήγει στο λειμό που είναι βουλωμένος *το ενεργειακό του κέντρο), τότε δεν μπορεί να προχωρήσει πλέον τίποτε. Καταρρέουν. Απλά ισοπεδώνονται. Αυτό είναι το σημείο που οι άνθρωποι παίρνουν την απόφαση να αλλάξουν πλευρά. Αποφασίζουν επιτέλους να εργαστούν θετικά. Πρέπει να αντιληφθούμε πως είναι όλοι τους απλώς άνθρωποι. Είναι απλά τα στρατιωτάκια στο μεγάλο παιχνίδι. Όπως ο Ρότσιλντ ήταν απλά φανταράκι για τον Βάρμπουργκ και του τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια... έτα και οι μυστικοί... τι έχουν να κερδίσουν αν συνεχίσουν να εργάζονται ενάντια στην ανθρωπότητα.
Και αυτό είναι το θέμα μας. Να σκεφτούμε σχετικά με όλα αυτά. Ο Τόμμυ Γουλιαμς λέει πως όποιος άνθρωπος συνεχίσει να συνεργάζεται και να στηρίζει όλα αυτά τα αρνητικά συστήματα μέχρι το τέλος, θα κληθεί να πληρώσει το ύψιστο αντίτιμο που υπάρχει: καταστροφή της ψυχής. Θα εξαλειφτεί η ίδια η ψυχή. Κι αν αυτή εξαλειφθεί, σβηστεί, τότε όλα έχουν λήξει. Το φυσικό σώμα είναι απλά μια ψευδαίσθηση και τούτο αφορά τον ψυχικό θάνατο. Εάν επέλθει αυτός τότε όλα έχουν πια τελειώσει.
Jo Conrad:  Αυτό σημαίνει πως "αρκετά!" Προσπαθήσατε να καταστρέψεται οόκληρο το γαλαξία. Εάν τώρα δεν μετανοήσεται τότε σας επιβάλεται το τέλος.
Harald Thiers:  Ακριβώς αυτό. Και επίκειται πλέον αυτή η ενεργειακή αλλαγή και γι΄αυτό είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να κάνουν την εργασία με τα τσάκρα τους, την εσωτερική εργασία, να αφήσουν τις αρνητικές τους πλευρές, τα λάθη και τα θέματα τους και να πορευτούν σε ένα νέο δρόμο, να εργάζονται με φωτεινό τρόπο, να αφυπνίζουν τους άλλους...
Jo Conrad:  Είναι κρίμα που τα ΜΜΕ δεν κάνουν κάτι τέτοιο. Θα έπρεπε τώρα να αφυπνίσουν τους ανθρώπους, να τους ενημερώνουν... Τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με αυτό, αλλά δεν επαρκεί. Προσεγγύσουν μεν πολλούς ανθρώπους, αλλά είναι τώρα η ώρα, πραγματικά επείγον, να ασχοληθούμε με την συνειδησιακή εσωτερική εργασία, και να αποφασίσουμε ξεκάθαρα. Γνωρίζω πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους είναι τόσο ξεκάθαρο το φως και η αγάπη ή το σκοτάδι... θεωρούν πως ο καθένας μπορεί αδιακρίτως να επιλέγει. Αυτή είναι μια εμφυτευμένη από τις σκοτεινές δυνάμεις σκέψη. Νανομίζουν πως το σκοτάδι είναι σε αρμονία με το φως. Αυτό είναι ανοησία. Για μένα το φως είναι μια αυθύπαρκτη δύναμη, Και το σκοτάδι είναι απλά η απουσία φωτός.
Harald Thiers: Έτσι ακριβώς. ...

συνεχίζεται στο 4ο και τελευταίο μέρος...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters