Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Μάχη για τη Γη / μέρος 1

Ο ερευνητής Jo Conrad συζητά με τον Harald Thiers,  σχετικά με μια μεγάλη μάχη των σκοτεινών εναντίων των φωτεινών δυνάμεων σε εκπομπή στο γερμανικό κανάλι "Συνείδηση". Αναφέρονται στους λόγους για τους οποίους η Γη παίζει ένα σημαντικό ρόλο στα κοσμικά γεγονότα, όπως και για το πως επιδρούν τα κοσμικά αυτά και γαλαξιακά γεγονότα στο δικό μας κόσμο. Παράλληλα αναφέρονται θεάσεις διαστημικών σκαφών που συνέβησαν παράλληλα με τα γεγονότα, όπως και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Στην παρούσα ανάρτηση προσφέρω μια απομαγνητοφώνηση του βίντεο που προηγήθηκε στην αναρτηση Η Νίκη των Φωτεινών Δυνάμεων / Η Γη παραδόθηκε και πάλι στην ανθρωπότητα!
και αποτελεί αίτημα σας προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο, όσοι δεν γνωρίζετaι τη γερμανική γλώσσα. Λόγω της έκτασης που λαμβάνει η απομαγνητοφώνηση πιθανόν να χρειστούν περισσότερες από μία αναρτήσεις. Εφιστώ διάκριση και σύνδεση με την εντός σας ικανότητα αντίληψης της αλήθειας...  

Απόδοση Μετάφραση Βίκυ Χρυσού

1ο μέρος (0-16:09')


Ο Jo Conrad μας καλωσορίζει στην εκπομπή αναφερόμενος σε προηγούμενη εκπομπή που είχε κάνει με καλεσμένο τον Harald Thiers, με τίτλο "Συνθήκη Ειρήνης για τη Γη", η οποία μολονότι αμφισβητήθηκε πολύ, επειδή ακριβώς πρόκειται για θέματα τα οποία δύσκολα μπορούν να αποδειχτούν, δέχτηκε και πολύ θετικά σχόλια και μετρά πάνω από 165.000 θεάσεις στο youtube. Αναφερόμενος στο γεγονός αυτό σημειώνει πως οι άνθρωποι με διαίσθηση, με ικανότητα διόρασης κτλ αλλά και άλλοι άνθρωποι με γνώσεις insider ήταν σε θέση να υποστηρήξουν το αληθές των λόγων του Thiers σχετικά με το προηγούμενο θέμα, οπότε επέλεξε να το καλέσει εκ νέου μιας και έχει πολλά ακόμη να πει. 

Σαν εισαγωγή ζητά από τον καλεσμένο του να κάνει μια σύντομη αναφορά για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει το "Συνθήκη Ειρήνης για τη Γη" και να κατόπιν να περάσει στα νέα που φέρνει.

Harald Thiers: Ακριβώς. Πρόκειται για την απλευθέρωση της Γης από τις αρνητικές οντότητες και τις σκοτεινές δυνάμεις, γεγονότα για τα οποία αρκετοί γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει. Η Γη βρίκεται επί χιλιετίες σε ένα σύστημα σκλαβιάς και σχετικά με τούτο υπήρχαν συμβόλαια - οτιδήποτε συμβαίνει στο διάστημα συμβαίνει βάσει συμβολαίων, όχι μόνο η Γη, αλλά ολόκληρο το σύμπαν είναι κατοικημένο - Αυτό το συμβόλαιο λοιπόν έληγε το 2012 γι΄αυτό οι σκοτεινές δυνάμεις προσπάθησαν να μας το "πουλήσουν" ως νέα εποχή, ωστόσο στην πραγματικότητα αυτό που ήθελαν ήταν να αφανήσουν την ανθρωπότητα στα τέλη του 2012. Αυτή τους η πρόθεση δεν πήγε όπως ήθελαν, δεν τα κατάφεραν και ακολούθως επενέβησαν ανώτερες δυνάμεις οι οποίες επέβαλαν ένα νέο συμβόλαιο το οποίο τέθηκε σε ισχύ το 2016. Μέσω του συμβολαίου αυτού επεβλήθηκε στις σκοτεινές δυνάμεις να εγκαταλήψουν τη Γη και να την επιστρέψουν  στους ανθρώπους - οι άνθρωποι είναι ιδιοκτήτες της Γης. Αυτή η παράδοση/επιστροφή της Γης στους ανθρώπους δεν αφορά μονάχα την τρίτη διάσταση, όπως τη φανταζόμαστε σαν φυσιολογικά ανθρώπινα πλάσματα, αλλά φτάνει και μέχρι μέσα στο εσωτερικό της Γης όπου έχουμε ύψιστες διαστάσεις. Από το εσώτερο της Γης έχω και την πληροφορία πως εκεί βρίσκεται η ανώτερη αρχέτυπη διάσταση φωτός, η 14η διάσταση. Έτσι κατανοούμε πως αυτό που συμβάνει έχει πολύ μεγάλες προεκτάσεις. Οι σκοτεινές δυνάμεις φυσικά προσπάθησαν να προασπίσουν τα συμφέροντα τους και έτσι προκλήθηκε μια μεγάλη σφαγή. Οι σκοτεινοί κύρηξαν στις 3 Ιουνίου τον πόλεμο ενάντια στη Γη. Ο Τομυ Γουίλιαμς περιέγραψε στις 4 Ιουνίου την καταστροφή εξωγήινων βάσεων και προσωπικά περίμενα μέχρι να συμβούν μεγαλύτερα πράγματα, μέχρι να συμβεί κάτι μεγάλο που να φανερώνει πως η κατάσταση ανατρέπεται. Στο μεταξύ καταστράφηκαν πολλές εξωγήινες βάσεις, αλλά και δορυφόροι των σκοτεινών δυνάμεων, ωστόσο μου έλειπε ένα σημαντικό στοιχείο που να δίνει την αίσθηση πως κάτι προχωρά. Αυτή την πληροφορία δεν την έλαβα από τον Τόμμυ Γουίλιαμς, αλλά από ένα κανάλι της Πολωνίας, που αμαφερόταν σε ένα άτομο το οποίο κατέχει απόλυτα εσωτερικές γνώσεις και το ο οποίο περιγράφει μια σφαγή που έλαβε χώρα φέτος στις 29 Αυγούστου.

Jo Conrad: Δηλαδή όχι στη Γη, αλλά έξω στο διάστημα.

Harald Thiers: Σωστά. ... και μέσω αυτού του βίντεο μάθαμε κατόπιν πως δεν πρόκειται μόνον για την απελευθέρωση της Γης, αλλά για την απελευθέρωση ολόκληρου του γαλαξία. Ο Τόμμυ Γούλιαμς περιγράφει στην εκπομπή του πως ο γαλαξίας στο μεταξύ είχε καταληφθεί κατά 87% από σκοτεινές δυνάμεις. Δηλδή μόλις 13% φωτεινών δυνάμεων είχαν παραμείνει σε ολόκληρο γαλαξία μας. Σημείο αφετηρία για ολόκληρο το γαλαξία ήταν η γη, όπου υπάρχουν και τα ανώτερα επίπεδα, αλλά μέσω μιας ενεργειακής ασπίδας που τοποθέτησαν οι σκοτεινοί παρεμποδιζόταν η έκκληση βοήθειας από ανώτερες διαστάσεις. Αυτό στο μεταξύ επιτεύχθη και κατέφθασε η βοήθεια. Μέσω της UPU την οποία περιγράφει ο Τόμμυ Γουίλιαμς, και είχε σχεδιαστεί να περάσει η Γη μέσω της Πύλης στις 31 Αυγούστου. Αυτή η Πύλη καθαρίζει ουσιαστικά το κάθε τι από τις σκοτεινές ενέργειες, τις βαθύτερες αρνητικές ενέργειες. 

Jo Conrad: Όπως συμβαίνει δηλαδή σε περιπτώσεις μόλυνσης, όπου περνάς μέσα από μια καμπίνα που σε καθαρίσει.

Harald Thiers: Σωστά. Πλήρης κάθαρση της Γης. Όχι φυσικά όλων μεμιάς, αλλά βήμα βήμα ώστε να μπορεί να επιβιώσει παράλληλα η ανθρωπότητα. Αλλά πολλά από αυτά τα πολύ σκοτεινά πλάσματα, όπως παράδειγμα αυτά που τρώνε ανθρώπινο κρέας ή πίνουν ανθρώπινο αίμα να έχουν πλέον σοβαρό πρόβλημα και έτσι να καθηλώνονται ενεργειακά σε σαχ ματ. Έτσι οι αρνητικές ενέργειες βήμα βήμα συλλαμβάνονται και οι άνθρωποι αποκτούν σταδιακά μια ανώτερη δόνηση. Αυτή η μάχη ήταν στις 29 Αυγούστου και η Σουζάνε Κρετ από το περιοδικό Lichtsprache αναφέρθηκε επίσης σχετικά, όπου μαθαίνουμε πως αυτή τη στγμή κλείνει ένας κύκλος 50 εκατομμυρίων γήινων κύκλων. Αυτό φυσικά ακούγεται πολύ ουτοπικό.  Θα πρέπει να φανταστούμε πως ο γαλαξίας μας αποτελείται από εκατομμύρια ήλιους και ηλιακά συστήματα και πλανήτες αμέτρητους, γιατί να αφορά όλο τούτο τη Γη; Εμείς είμαστε το σημείο αναφοράς; 
Μαθαίνουμε πως ο Δημιουργός εξέπεσε, για τους εκπεσώντες αγγέλους, όλα αυτά είναι προφανώς πραγματικά γεγονότα και προφανώς κάποιοι θέλησαν, από την πλευρά των σκοτεινών δυνάμεων, να κατακπτήσουν αυτό το γαλαξία στο 100% του, ωστόσο είχαν στη διάθεση τους μόνο ένα συγκεκριμένο χρονικό παράθυρο, μέχρι το 2012 και αυτό δεν το κατάφεραν. Το Σχέδιο ήταν... οι ανώτερες δυνάμεις είχαν προβλέψει αυτό τον κίνδυνο, πως 403 γειτονικοί γαλαξίες βρισκόταν επίσης υπό ανάλογη απειλή σε περίπτωση που ο δικός μας γαλαξίας κατακτιόταν στο 100% του.  Εάν λοιπόν είχαν καταφέρει να κατακτήσουν πλήρως και το εσωτερικό της Γης, αυτές τις ανώτερες διαστάσεις, όπως στα βουνά της Ρουμανίας, όπου οι ελευθεροτέκτωνες δεν τα κατάφεραν και κάλεσαν σε βοήθεια τις φωτεινές δυνάμεις κτλ...
Το Σχέδιο λοιπόν των φωτεινών δυνάμεων ήταν λοιπόν να φτάσουν στο σημείο να καταστρέψουν πλήρως ολόκληρο το δικό μας γαλαξία σε περίπτωση που κατάφερναν οι σκοτεινές δυνάμεις να τον κατακτήσουν πλήρως.  

Jo Conrad: Ότι δηλαδή είχε προσβληθεί από τα παράσιτα να το καταστρέψουν ώστε να μην διαδοθεί η μόλυνση. 

Harald Thiers: Σωστά. Διότι δεν υπήρχε πλέον ελπίδα πως θα μπορούσαν να ελευθερώσουν αυτό το γαλαξία πλέον. 

Jo Conrad: επέτρεψε μας να επιστρέψουμε στο σημείο που μιλάς για το Δημιουργό ή το Θεό. Είναι σωστό πως αρχικά είχε δημιουργήσει ένα φωτεινό, γεμάτο αγάπη γαλαξία, το γαλαξία μας, αλλά έπεσε στα χέρια σκοτεινών δυνάμεων... το κατανοώ πάντα μέσα από το γεγονός πως έδωσε επίσης την ελεύθερη βούληση, έχουμε την ελεύθερη βούληση να αρνηθούμε την ύπαρξη του Θεού, μπορούμε να πούμε θα καταστρέψουμε τα πάντα... Μπορούμε να φανταστούμε πως αυτή η σκοτεινή σκέψη, η άρνηση του θεού και η καταστροφή έλαβε τέτοιες διαστάσεις που εξαπλώθηκα και έφτασε όπως είπες να έχουν βλάψει το 87% του γαλαξία μας; 

Harald Thiers: Ακριβώς. Έχω πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Επί σειρά ετών εργάστηκα μαζί με τον .γιο μου.. όπου κι εκεί έλαβα ή έτυχε να γίνω δέκτης πολλών πληροφοριών σχετικά με το γεγονός πως αρχικά υπήρχε ένας εγωικός γαλαξίας, προφανώς όχι ο δικός μας, από όπου ουσιαστικά διείσδησαν αυτές οι οντότητες. Ξένα πλάσματα δηλαδή με εντελώς διαφορετική δόνηση, που είναι αποκομμένα από την Πηγή και γι΄αυτό πίνουν ανθρώπινο αίμαι κτλ. ώστε να λάβουν ενέργεια, και πως με αυτό τον τρόπο σταδιακά κατέκτησαν το γαλαξία μας. Αυτή ήταν ας πούμε η αρχή της πτώσης...

Jo Conrad: Λόγω αγαθοσύνης δηλαδή, από αφέλεια, υπάρχει και αυτό στον κόσμο μας, επιτρέψαμε να εισβάλει...

Harald Thiers: Το ξέρουμε και σήμερα... έρχονται οι καλοί άνθρωποι, εμείς θα σας βοηθήσουμε, έχουμε τα μέσα... κι ανοίγουμε πόρτες και πύλες ή δεν τις ξανακλείσαμε αποφασιστηκά κι έτσι σταδιακά προέλασαν αυτές οι σκοτεινές οντότητες και βήμα βήμα κατέλαβαν την εξουσία. Αυτή είναι μια μακάβρια κατάσταση και αυτή ακριβώς έλαβε τέλος. Αυτό είναι το σημαντικότερο σημείο και συνέβη επειδή ακριβώς έληξε το συμβόλαιο. 

Jo Conrad: Και είπες πως υπάρχουν εν μέρει και αποδείξεις για τη μάχη στο γαλαξία. Υπάρχουν δηλαδή βίντεο και λήψεις με καταγραφές αγνώστων ιππτάμενων αντικειμένων και περίεργα φωτα στον ουρανό, πράγμα που βλέπω κι εγω συχνά το καλοκαίρι ειδικά που είμαστε περισσότερο έξω τις νύχτες και κοιτώ τον ουρανό και συχνά βλέπω πράγματα και αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που αστράφτει εκεί πάνω. αλλά καλά θα ήταν να δείχναμε έστω μερικές σχετικές εικόνες. 

Harald Thiers: ένα σημαντικό κανάλι στο youtube, αλλά και στο facebook, είναι της Gina Maria Colvin Hill, η οποία έχει δημοσιεύσει χιλιάδες βίντεο και εικόνες και αυτά τα εκατοντάδες UFO μπορούμε κατά βάση να τα παρατηρήσουμε όλοι μας στο υπέρθυρο φάσμα. Γι΄αυτό και το Βατικανό διαθέτει το μεγαλύτερο τηλεσκόπιο στον κόσμο, με την ονομασία Lucifer, με το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν τα πάντα και να κοιτούν σε αυτόή την κατά βάση αόρατη περιοχή. Ουσιαστικά θέλουν να αποβλακώνουν την ανθρωπότητα, η οποία δεν μαθαίνει τίποτε σχετικά, αλλά όποιος προμηθευτεί ένα καλό μηχάνημα για νυχτερινή όραση μπορεί ο ίδιος να παρακολουθήσει αυτά τα πράγματα, να τα φωτογραφίσει ή ακόμη και να τα βιντεοσκοπήσει. Υπάρχουν αρκετά σε CD που μπορούμε να αγοράσουμε και είναι πολύ ενδιαφέροντα. Αυτά όλα μας τα κρατούν μυστικά. Αλλά αυτή η μάχη, ήταν στις 29.08.  και εγώ έμαθα σχετικά μόλις στις μία του Σεπτέμβρη. Έχω ένα γνωστό μου Πολωνό, ο οποίος ανακάλυψε αυτό το βίντεο και ήρθε σε μια διάλεξη μου στο Βερολίνο λέγοντας "Χάραλντ πρέπει να το δεις οποσδήποτε." Πράγματι είχα συμφωνήσει, αλλά αυτό το ιδιαίτερα ενδιαφέρον βίντεο ήταν μισή ώρα και του είπα πως θα έπρεπε να το μεταγλωττίσουμε στα γερμανικά. Έτσι φρόντισε να το αποκτήσουμε και στα γερμανικά και έτσι έχουμε πρόσβαση σε ολόκληρη σειρά πληροφοριών από insider, οι οποίοι κατά την άποψη μου δεν είναι απλοί άνθρωποι, Αυτή η μάχη, αυτή η απελευθερωτική μάχη προχωρά μέχρι την 7η διάσταση, Τόσο μακριά πάει η σφαγή. Βρίσκουμε ακόμη και στη Βίβλο σχετικές αναφορές, στους μαύρους μάγους που κάνουν διάφορα ομαδικά με στόχο να αποβλακώνουν τους ανθρώπους, όπως διάφορα τάχα πνευματικά πράγματα, και οι άνθρωποι με αφέλεια τα δέχονται μη εννοώντας περί τίνος πρόκειται πραγματικά, οπότε αυτοί το εκμεταλεύονται και συνεχίζουν τη δράση τους. Έτσι λοιπόν τα κατάφεραν μέχρι τώρα. Και εδώ έχουμε αυτή τη μάχη που αφορά πολλές διαστάσεις και καθώς εντός της Γης έχουμε ανώτερες διαστάσεις και μέσω αυτών υπάρχει σύνδεση και προς την ανθρωπότητα στην επιφάνεια της Γης -εδω αναφέρει τρία ονόματα ατόμων με πρόσβαση προς τις διαστάσεις προς το εσώτερο της Γης-. Οι κάτοικοι του εσωτερικού της Γης επί δεκαετίες στέλνουν απεσταλμένους τους προς την ανθρωπότητα ώστε να μελετήσουν τον πολιτισμό επί της επιφάνειας της Γης. Εκείνοι έχουν εδώ και 70.000 χρόνια μια αποστολή να απελευθερώσουν τη Γη από αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις. Αυτοί τότε μέσω της Ρουμανίας εισήλθαν στο εσωτερικό της Γης και δημιούργησαν υψηλό τεχνολογικό πολιτισμό. Αυτοί εργάζονται με βαρυτική ακτινοβολία, μετατρέπουν τη βαρυτική ενέργεια σε άλλες μορφές ενέργειας και μέσω αυτής μπορύν για παράδειγμα να μετακινούνται, να τηλεμεταφέρονται και άλλες τετοιες καταστάσεις. Όλα αυτά τα περιγράφει πολύ όμορφα ο Radu Cinamar στο βιβλίο του Inside the earth - the second tunnel, που είναι μεν στα αγγλικά αλλά είναι συναρπαστικό. 

Jo Conrad: διαρκεί πολύ συνήθως μέχρι να βρεθεί γερμανός εκδότης

Harald Thiers: ναι πάντα. Χρειάστηκαν 20 χρόνια μέχρι να εκδοθεί το πρώτο βιβλίο κι αυτό αρκετά συρικνωμένο, αλλά γνωρίζω μέσω της εμπειρίας που είχα με το γιο μου πως σχεδόν κάθε λέξη ισχύει. Είναι αλήθεια σε ποσοστό 80-90% κι εκεί βρίσκουμε τις πληροφορίες για τον πολιτισμό στο εσωτερικό της Γης. Εάν λοιπόν είναι μια μάχη για την απελευθέρωση της Γης θα πρέπει και εμείς οι άνθρωποι να αντιληφθούμε κάτι από τα συμβάντα. Έτσι και οι άνθρωποι των ανώτερων διαστάσεων, όπως οι άνθρωποι στο εσωτερικό της Γης, φροντίζουν να μαθαίνουμε σχετικά. Έτσι ενημερώνονται κάποιοι insider.

Jo Conrad: Έτσι έχουμε το φαινόμενο τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, όπως τα κανάλια στο youtube να βγάζουμε περισσότερη αλλήθεια από ότι τα κλασικά τηλεοπτικά κανάλια. 
Harald Thiers: Ακριβώς έτσι. Ρίχνουν πάρα πολλά χρήματα ώστε να εμποδίσουν την ενημέρωση..

Jo Conrad: και το CNN...

Harald Thiers: Για παράδειγμα κάνουν τα πάντα για να αποσιωπήσουν την ύπραξη των γιγάντων πάνω στη Γη. Όλους τους σκελετούς γιγάντων τους συλλέγει κατά χιλιάδες η Smithsonian Society ώστε να μην μένει τίποτε κτλ. Γιατί το κάνουν; Θα μπορούσαν να ανοίξουν τα χαρτιά τους στο τραπέζι. Όμως κάτι τέτοιο δεν συνάδει με την ευρέως διαδεδομένη εικόνα πο έχουμε για τον κόσμο. Ότι προερχόμαστε από τον πίθηκο, ότι περάσαμε φάσεις ζωής ως κυνηγοί και συλλέκτες, μέχρι πρόσφατα ακόμη με ρόπαλα στα χέρια ...(γέλια)...

Jo Conrad: Γελειότητα, αυτό δεν είναι ο άνθρωπος...

Harald Thiers: απολύτως

Jo Conrad: Αυτό που είμαστε και αυτό που πρέπει να συνειδητοποιούμε συχνά και μας ενώνει είναι κάτι θεϊκο, κάτι πνευματικό, ενσαρκωμένο σε ένα φυσικό σώμα, αλλά όχι με ένα ρόπαλο στο χέρι, πολύ περισσότερο εκπέσαμε στην ανάπτυξη μας και ξεχάσαμε τι είμαστε μέσω της επίδρασης αρνητικών δυνάμεων...

Harald Thiers: 'Ετσι ακριβώς. Είχαμε αυτή τη δυνατότητα της πληρότητας, της τελειότητας... Οι Καθαροί, οι τέλειοι ανάμεσα στους καθαρούς, είχαν ένα πρσδόκιμο ζωής 1500 ετών, γι΄αυτό και έπρεπε όλοι τους να εξαφανιστούν, να καούν στην πυρά. Η γνώση κάηκε ή κλειδώθηκε. Το βατικανό, μυστικές βιβλιοθήκες... για ποιό λόγο όλα αυτά; Για να μη μάθει η ανθρωπότητα και τη χρησιμοποίησαν τη γνώση για να χτίσουν τη δική τους θρησκεία, την εκκλησία, όπου όλα είναι αντεστραμμένα, όπου οι άνθρωποι ουσιαστικά οδηγούνται στο λάθος Θεό, στους Ανουνάκι

Jo Conrad: Ουσιαστικά κατά την αναζήτηση για το Θεό παρασύρονται, κι αντί για εντός τους Τον αναζητούν έξω απο αυτούς, στο Βατικανό ή όπου αλλού... 

Harald Thiers: 'Ετσι ακριβώς. Στους Καθαρούς υπήρχε το Consulamentum που ήταν η μύηση σε αυτό το ύψιστο επίπεδο, κατά την οποία μέσω ενεργειακών αλλαγών, ένας Τέλειος με τέλεια ενέργεια μπορούσε να μυήσει κάποιον άλλο, δηλαδή να του μεταβιβάσει αυτή την ενέργεια,  ώστε να λάβει και ο μυούμενος αυτή την υψηλή ενέργεια και αυτό το υψηλό προσδόκιμο ζωής. Καλούνταν δε να ορκιστεί πως θα τηρούσεορισμένες βασικές αρχές και μάλιστα βρήκα τη θέση όπου λάμβανε χώρα το μυστήριο, ήταν στη Νότια Γαλλία, εκεί όπου ζούσε η Μαρία η Μαγδαληνή, σε εκείνο τον τόπο, στο Ρεν ντε Μαγκς, κι εκεί υπάρχει μια πηγή που ονομάζετη Πηγή της Αγάπης. Εκεί λάμβανε χώρα το μυστήριο αυτό. Και τι έκαναν οι εκκλησίες;. Πήραν αυτό ακριβώς το μυστήριο με το νερό, αλλά έπαψαν να το ονομάζουν Consulamentum. Το ονόμασαν βάφτηση κι εκεί πλέον δεν μεταβιβάζεται πλέον η αθανασία, αλλά εκεί σφραγίζεται το τρίτο μάτι και κουκουλώνεται η ικανότητα αντίληψης, ώστε οι άνθρωποι να παραμένουν καλοί και υπάκουοι σκλάβοι. Δηλαδή το ακριβώς αντίθετο. Αυτό κάνει η εκκλησία, γυρίζει τα πάντα ανάποδα. 

Jo Conrad: Έχω ακούσει επίσης πως έχουν τοποθετήσει επίτηδες στα κομβικά σημεία των γεωδετικών γραμμών ουράνιο ώστε όλοι μας να έχουμε λίγο πολύ μικρό προσδόκιμο ζωής, πολύ απλά επειδή δεν είνα υγιές. 

Harald Thiers: Πολύ σωστά. 

Jo Conrad: και πως όλες οι εκκλησίες επίσης χτίστηκαν πάνω σε τέτοια κομβικά σημεία

Harald Thiers: Είναι οι μέθοδοι με τις οποίες αρρωσταίνουν σήμερα τους ανθρώπους. Ακόμη και με τα διάφορα τρόφημα κτλ. 

Jo Conrad: Η μάχη όμως είναι εντελώς επίκαιρη. Συνέβει μόλις τώρα. Θα έπρεπε να δουμε τώρα και στη Γη να αλλάζουν πράγματα, όπως στην πολιτική. Παίζει λίγο τρελό. Έχει κανείς την εντύπωση πως όλα περιστρέφονται τρελά εκεί. Είναι επειδή οι σκοτεινοί προσπαθούν να διατηρήσουν εκεί ακόμη την ενέργειά τους;

 συνεχίζεται...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters