Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η EUROBANK !!!


1.200 ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ...

Καταλαβαίνεις ή όχι ακόμα τι σου ετοιμάζουν funds+τράπεζες ;;;

Θέλουν να σου πάρουν το σπίτι στους πλειστηριασμούς+με τον νέο πτωχευτικό... και μετά να στο νοικιάζουν !!!


Τι μεταδίδει η kathimerini.gr :





Σε μια πιο δυναμική κι ενεργή διαχείριση του χαρτοφυλακίου των οικιστικών της ακινήτων προχωρεί η Eurobank προκειμένου να μεγιστοποιήσει τα έσοδά της. Ειδικότερα, περίπου 1.200 κατοικίες σε όλη τη χώρα, εκτιμώμενης αξίας 150 εκατ. ευρώ, θα διατεθούν σταδιακά προς ενοικίαση σε ενδιαφερομένους σε όλη τη χώρα. Οπως ανέφεραν χθες στελέχη του ομίλου, σε σχετική παρουσίαση για τη στρατηγική του ομίλου Eurobank στον τομέα αυτόν, πρόκειται για ακίνητα που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές (π.χ. δυτικά προάστια), όπου ακόμη δεν έχει ανακάμψει ιδιαίτερα η ζήτηση για αγορά κατοικίας, όπως για παράδειγμα συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας ή στα νότια προάστια. Με τον τρόπο αυτό, ο όμιλος θα εξασφαλίζει ένα σημαντικό έσοδο έως ότου οι συνθήκες για τη μεταπώληση των ακινήτων αυτών είναι πιο ώριμες.

Συνολικά έχουν αξιολογηθεί 3.500 ακίνητα όλων των κατηγοριών (των κατοικιών συμπεριλαμβανομένων), προκειμένου να εξακριβωθεί ποια εξ αυτών έχουν ή μπορούν να αποκτήσουν επενδυτικά χαρακτηριστικά, μέσω έργων αναβάθμισης, ή μπορούν να αξιοποιηθούν επενδυτικά μέσω μισθώσεων.

Απώτερος στόχος είναι η αύξηση των εσόδων του ομίλου από τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του, η οποία σήμερα αφορά περίπου 6.000 ακίνητα, συνολικής αξίας που ξεπερνά τα 2,1 δισ. ευρώ. Παράλληλα, όπως σημείωσε ο κ. Σταύρος Ιωάννου, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, στη διάρκεια του 2019 πωλήθηκαν τρία ξεχωριστά χαρτοφυλάκια (Opus, Resi, Star), αποτελούμενα από 1.000 ακίνητα, με τα έσοδα να ξεπερνούν τα 140 εκατ. ευρώ. «Εχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για την πώληση επιπλέον 250-300 ακινήτων εντός του 2020, μειώνοντας και άλλο την έκθεσή μας σε ακίνητα μεσοπρόθεσμα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωάννου.

περισσότερα στη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters