Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Ελλάδα χωρίς αυτοκίνητα – Άνευ προηγουμένου όσα ακούστηκαν στην ελληνική τηλεόραση (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχέδιο για να αλλάξει η ζωή στην χώρα μας – Δεν θέλουν αυτοκίνητα, λιγνίτη και φυσικό αέριο! Φταίει ο Λιακόπουλος που τα έχει πει;
Το Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ) αποτελεί το στρατηγικό σχέδιο της Ατζέντας 2030 για την Ελλάδα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δήθεν κλιματική αλλαγή.
Σημείωση για όσους δεν γνωρίζουν:

Όπως πρώτο το el.gr αποκάλυψε, προκειμένου να κρατούν τους ανθρώπους, σε ακόμα μεγαλύτερη εγρήγορση, εισήγαγαν όρους όπως  «κλιματική έκτακτη ανάγκη» (climate emergency) ή «κλιματική κρίση» (climate crisis), ενώ για την άνοδο της θερμοκρασίας στον πλανήτη από το σχετικά ήπιο «global warming» πέρασαν στο «global heating», με τον όρο heat, που σημαίνει καύσωνας, να παραπέμπει σε μία πολύ πιο έντονη κατάσταση.
Στόχος: Το να πεισθεί η ανθρωπότητα πως υπάρχει τεράστιος κίνδυνος για το περιβάλλον, συνεχίζοντας, όχι μόνο να πληρώνει αδρά «πράσινους φόρους», των οποίων μεγάλο μέρος χρησιμοποιείται για την ενσωμάτωση των παράτυπων μεταναστών στις δυτικές κοινωνίες (πολυπολιτισμικότητα), αλλά να επιζητά «παγκόσμια λύση», ώστε η γη να γίνει «κλιματικά ουδέτερη».
Τι κι αν υπάρχουν επιστήμονες που ασκούν έντονη κριτική στην «απάτη της υπερθέρμανσης», όπως την ονομάζουν; Η καθεστηκυία τάξη έχει επιβάλλει την άποψή της, δίχως να ανοίξει μία παγκόσμια συζήτηση για το θέμα, όπου επιστήμονες όλων των απόψεων θα αντιπαραβάλλουν επιχειρήματα επί ίσοις όροις, όπως, για παράδειγμα πως η  αυξομείωση της θερμοκρασίας δεν εξαρτάται από την ανθρώπινη δραστηριότητα, αλλά από εκείνη του ήλιου, πως πρώτα αυξάνεται η θερμοκρασία και μετά ο αριθμός του διοξειδίου του άνθρακα (εξάτμιση θαλάσσιων υδάτων κοκ.).
Πάνω σε όλα αυτά βασίζεται η Ατζέντα 2030, για την οποία θα δείτε λεπτομέρειες σε βίντεο, στο τέλος του άρθρου.
Σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ακούσαμε πολλά και ενδιαφέρονται, τα οποία παραθέτουμε και σε εσάς!
Σύμφωνα λοιπόν με το Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα, οι λιγνιτικές μονάδες επιδιώκεται να αντικατασταθούν πλήρως με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, οι οποίες είναι, ωστόσο, αμφίβολο, αν θα μπορέσουν να στηρίξουν την ενεργειακή κατανάλωση των Ελλήνων ή αν τελικά θα μας επιβάλλουν περιορισμούς σε αυτήν (πότε και πόσο θα καταναλώνουμε). Ως εκ τούτου, υπάρχουν αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες.
Επιπροσθέτως, όπως θα παρακολουθήσετε από τον ΣΚΑΪ, οι προασπιστές της Ατζέντας 2030 στην Ελλάδα αντιδρούν στην διείσδυση του φυσικού αερίου στην Ελλάδα, το οποίο σχολιάζουν αρνητικά. Δεν θέλουν, με πιο απλά λόγια, η Ελλάδα να επενδύσει στο φυσικό αέριο, αλλά στον ήλιο και τον αέρα.
Αναφορικά με τις κατοικίες το σχέδιο προβλέπει μέχρι το 2030 να έχουν ανακαινιστεί, ριζικώς και όχι μερικώς, 600.000 κατοικίες, με προοπτική το 2050 να έχουν ανακαινιστεί ενεργειακά όλα τα σπίτια των Ελλήνων. Ποιος θα πληρώσει το κόστος;
Τέλος, το πιο «κουφό», αν μας επιτρέπετε την λέξη, που ακούσαμε είναι το σχέδιο βιώσιμης κινητικότητας στην Ελλάδα, το οποίο δεν περιλαμβάνει, προσέξτε εδώ, την ιδιοκτησία του αυτοκινήτου!
Στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ ακούγονται τα εξής λόγια:
«Το θέμα είναι να δούμε κατά πόσο μπορείς να έχεις ένα επίπεδο ζωής σωστό, χωρίς να έχεις αναγκαστικά την ιδιοκτησία του αυτοκινήτου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».
Δηλαδή; Θα υπάρχουν μόνο δημόσιες μεταφορές και ποδήλατα; Θα καταργηθεί η ιδιοκτησία και άρα η χρήση αυτοκινήτου; Η αυτοκίνηση θα ελέγχεται; Τι ακριβώς θα συμβεί;
Αυτό που ακούστηκε μας βυθίζει σε σκέψεις! Εσάς;
Δείτε το βίντεο:


ΦΩΤΟ eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters