Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ...

Viky Charalambous
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ...

Εάν και εφόσον, όντως υπήρχε διάθεση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πρόσφυγες ή και μετανάστες από όλα αυτά τα κράτη και τον ΟΗΕ και όλων των άλλων οργανώσεων και οργανισμών, που κόπτονται να βρούν δήθεν λύση στο μεταναστευτικό, πόσο πιο ασφαλές και δίκαιο θα ήταν:

1. Να δημιουργηθεί ένα ενιαίο ταμείο απο τα διαθέσιμα κεφάλαια των χωρών, αυτά που σήμερα τροφοδοτούν τις μυριάδες ΜΚΟ στην υφήλιο, δια μέσου του οποίου να χρηματοδοτηθούν οι αγορές μεγάλων οικοπέδων γης, ως "ΕΠΕΝΔΥΣΗ", σε χώρες π.χ. της Αραβικής Χερσονήσου, της Ασίας και της Αφρικής και στη συνέχεια να χτιστούν οικισμοί, με σκοπό να στεγαστούν σε αυτούς οι αιτούντες άσυλο και προστασία..
2. Να επιλεχθούν Χώρες όπου υπάρχουν ίδια ήθη και έθιμα συνήθειες και θρησκευτική ιδεολογία, ούτως ώστε να δημιουργηθούν πόλεις που να ταιριάζουν στους αιτούντες, χωρίς να προκαλούνται άλλα προβλήματα όπως αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Ευρώπη γενικότερα.

3. Σε αυτές τις πόλεις, οι νέοι κάτοικοι, αιτούντες άσυλο ή/ και πολιτική προστασία, θα μπορούν να εγκατασταθούν με την αρωγή του Υπερταμείου, βάσει μακροχρόνιας μίσθωσης, έχοντας υποχρεώσεις και δικαιώματα παράλληλα.

4. Θα μπορούν να δημιουργηθούν πρότυπα οικισμών, όπως οι ιδιωτικοί τουριστικοί οικισμοί, οι οποίοι θα έχουν πέραν των κατοικιών, παροχές, δίκτυα και δρόμους, πάρκα, πλατείες και ναούς/ τζαμιά κτλ.

5. Σε αυτές τες ειδικές πόλεις, θα μπορούν σταδιακά να μετατραπούν οι τίτλοι χρήσης σε τίτλους κτήσης, βάσει συγκεκριμένων συμφωνιών και προδιαγραφών των Εταίρων του Υπερταμείου..

6. Οι αιτούντες άσυλο, αφού ελεγχθούν και όντως δικαιούνται άσυλο και προστασία, θα μπορούν να εργοδοτηθούν στην χώρα που έγινε η "επένδυση" και μέρος των εσόδων αυτών από την εκτελεσθείσα εργασία τους, να μπορεί να χρηματοδοτήσει την σταδιακή εξαγορά του ακινήτου στο οποίο θα φιλοξενούνται.

7. Υπάρχουν πάρα πολλές περιοχές που χρειάζονται να οικοδομηθούν - αναπτυχθούν στην Αραβική Χερσόνησο, στην Ασία και στην Αφρική. Μην ξεχνάμε, οι δικοί τους πολίτες φεύγουν αιτούμενοι το Άσυλο στο εξωτερικό γίνοντας την ίδια στιγμή βορρά των καταχραστών και των εγκληματιών..

Με αυτόν τον τρόπο και ενόσω αυτές οι πόλεις θα είναι ιδιωτικές, θα ελέγχονται και θα προστατεύονται με διαφορετικό τρόπο, δίνοντάς τους την ευκαιρία στους νέους κατοίκους, να οργανωθούν χωρίς να προκαλούν προβλήματα στους τρίτους αλλά και στον εαυτό τους.

Μπορεί αυτές οι πόλεις ν' αποτελέσουν τη βάση για την παραγωγή ενέργειας, εργασία, συνοχή, ασφάλεια κτλ.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια κατασκευής αυτών, θα μπορούν οι μετανάστες να εργοδοτηθούν και να μειωθεί και το κόστος κατασκευής αυτών..
Το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ, θα μπορεί επισης να εργοδοτήσει και τα μέλη των οργανώσεων ΜΚΟ, ούτως ώστε να ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και να συνεισφέρουν με την "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ" τους εργασία και να ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ στην πραγματική προσφορά αλληλεγγύης... μειώνοντας τα έξοδα εγκατάστασης και συντήρησης παράλληλα!

Συνεπώς, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ... εάν και εφόσον όντως θέλαμε να βρούμε λύσεις..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters