Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Είναι καιρός να σταματήσει το κοροϊδιλίκι της Φασιστεράς και γενικότερα του ψευδοπροοδευτισμού.

Νίκος Πρασσάς
Κομμουνιστικό καθεστώς στη Κίνα : Βιαίως παίρνουν τους ανθρώπους από τα σπίτια τους και τους τοποθετούν σε μεταλλικά κουτιά.

Ο Χαρ. Φλωράκης είχε πει πώς «ο κομμουνιστής είναι προσηλωμένος στον τόπο του και στις παραδόσεις του», και ότι «ο αγρότης καλλιεργεί την γη του με υπομονή να δει τον καρπό του κάθε χρόνο» και άλλα παρόμοια που δεν φανερώνουν «κομμουνιστική νοοτροπία», αλλά πίστη στις αρχές του έθνους και του τόπου του, για να καταλήξει ότι, «διεθνιστές είναι οι πλουτοκρράτες».
Αν ζούσε σήμερα ή θα έπρεπε να μετακομίσει από το κόμμα του, όπως και τόσοι άλλοι πρώην στελέχη και Κνίτες, ή να αλλάξει ιδεολογία προ πολλού.

Αφού το ΚΚΕ δημόσια ανακοινώνει, ότι δεν θα πολεμήσει υπέρ της χώρας, αν γίνει πόλεμος με την Τουρκία, και άλλα τραγελαφικά, ώστε ο απονήρευτος κόσμος να απορεί, γιατί ένα πρώην απολίθωμα της αποτυχημένης Παγκοσμιοποίησης δια της εισβολής του στα κράτη της πρώην ΕΣΣΔ, Ν. Αμερικής και Αφρικής, συμμετέχει ακόμη στο Αποικιακό Ξενοβούλιο της «Ελλάς Α.Ε.», αφού είναι «πατριωτικό» από την μια, κι από την άλλη να χρηματίζεται από την τσέπη μιας πτωχευμένης χώρας που δεν αγαπά, και που την δανείζουν οι τράπεζες του Κεφαλαίου, όπως κι από τα δικά του «κεφάλαια» που διεθνώς επενδύει μετά την παύση των εισροών στα ταμεία του από την τσέπη του Ρώσου φορολογούμενου.

Είναι καιρός να σταματήσει το κοροϊδιλίκι της Φασιστεράς και γενικότερα του ψευδοπροοδευτισμού, γιατί η χώρα μετά τα 200 χρόνια φαινομενικής ανεξαρτησίας μπαίνει στην περίοδο της Παγκόσμιας Κατοχικής κυριαρχίας, που κάθε τι ξένο, όπως και την μεταπολίτευση, γίνεται «ιδεώδες», και ό,τι Ελληνικό και εθνικό μετατρέπεται σε «φασισμός».

Οι έννοιες μπορεί να αλλάζουν για την χρήση της αλλοίωσης υπέρ της πλαστής ιστορίας, αλλά τα γεγονότα και οι φράσεις παραμένουν το ίδιο για την υπενθύμιση της αληθινής Ιστορίας. Γι' αυτό και οι νέες γενιές γίνονται ανεύθυνες και αδιάφορες ή χειραγωγούνται σε αυτό το αποτέλεσμα δια του ψεύδους.
Και η Α-παιδεία και ο Α-πολιτισμός δυστυχώς ανήκουν τα τελευταία 45 χρόνια στην αριστερή πλύση εγκεφάλου με τα γνωστά αποτελέσματα της διάλυσης της Πατρίδος μας, της κατάσχεσης της αγροτικής μας γης και καλλιέργειας όσο και την δήμευση της ..πρώτης κατοικίας μας.

Κατά τα άλλα η λεζάντα της εικονιζόμενης αφίσας των «προοδευτικών» είναι σπουδαιότερη: «Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες. Όχι στον πόλεμο του Τραμπ κατά του Ιράν»!

Ή ποιητικότερα: «Προλετάριοι όλου του κόσμου ενωθείτε. Ο Έλληνας εργάτης έλυσε όλα τα κοινωνικά του προβλήματα μετά το κλείσιμο του τελευταίου εργοστασίου της Χαλυβουργικής και την παραχώρηση των κυριαρχικών του δικαιωμάτων για την ειρήνευση στο Αιγαίο στις ΗΠΑ, ΕΕ, Τουρκία, και Κίνα. Πιο μαλάκας γίνεσαι Έλληνας και πιο Έλληνας πεθαίνεις»!

Ή ορθότερα: «Ξύπνησε Έλλην(ιδ)α και πέταξε τους Μαλάκες που σε ξεπουλάνε. Κι αν δεν το καταλαβαίνεις ακόμη, αυτοί πληρώνονται για να αγαπάνε και τους μετανάστες ή ο,τιδήποτε άλλο εκτός από σένα»!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters