Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

ΝΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ...

Εκείνοι τότε Γίγαντες ,άσβηστοι στην μνήμη μας ,στις θύμησες μας...! 

Ετούτοι εδώ τώρα,ο υπουργός Άμυνας, να κωφεύει στ αυτονόητα, να επικροτεί με τη σιωπή του όσα εκστομίζει ειρωνικά ο "Σουλτάνος", να μην αφήνει εφέτος τον υφυπουργό να πάει στα Ίμια να ρίξει στον τόπο της θυσίας στεφάνι,προς δόξαν πεσόντων...

Γιατί; Γιατί πλανάται εφιαλτικά πάνω από τα κεφάλια μας, πως όλα είναι προσυμφωνημένα 


Ο Σουλτάνος καγχάζει, εμείς ο απλός λαός, χωρίς ΜΚΟ, χωρίς αρπαχτές, χωρίς μπίζνες, χωρίς πουλημένη τη ψυχή μας στο διάβολο, οργιζόμαστε και πηγαία μας βγαίνει μυριόστομη η κραυγή..."Νάνοι..!!

"Νάνοι λοιπόν ,αυτοί που μας κυβερνούν και μας φυλάττουν...;!


ΟΙ νάνοι, έχουν ψυχή... 
ΑΥΤΟΙ, ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ... ΜΙΣΟΣ ΒΑΘΥ, ΣΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.

Καλλιόπη Σουφλή



Το ύψος στον άνθρωπο δεν είναι προσδιοριστικό του μεγαλείου του.Υπάρχουν ψηλοί που αποτελούν όνειδος για την πατρίδα και τον περίγυρο τους αλλά και κοντοί το δέμας που με την ψυχή τους και μόνο φτάνουν τα ύψη ενός αετού. 

Τις τελευταίες ημέρες όσοι έχουμε πέντε δράμια μυαλό αναρωτιόμαστε ,αν όλα όσα ζούμε είναι πραγματικά ή μια απέραντη αυταπάτη.

Τι έλεγαν οι αρμόδιοι υπουργοί δια στόματος μάλιστα πρωθυπουργού για το πως θ αντιμετωπίσουν το θράσος της Τουρκίας σχετικά με την παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων;"Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να μη χρειαστεί να κανουμε ό,τι χρειάζεται..."

Άφηναν να εννοηθεί ,ότι ήσαν έτοιμοι ακόμη και για δυναμικές λύσεις.

Μας έδιναν την ψευδαίσθηση πως ήταν έτοιμοι για όλα.

Κι εμείς αισθανόμασταν ασφάλεια.

Τρομάρα μας!

Τελικά τι έκαναν;

Την κρίσιμη και αποφράδα ημέρα επετείου της κρίσης των Ιμίων παρατηρούσαν από το Μαξίμου το ερευνητικο σκάφος "Ουρι ρέις" της Τουρκίας.

Τι να κάνει; 

Να έχει εισέλθει στα δικά μας νερά-υφαλοκρηπίδα το λένε τώρα-αλλά να μη σείεται φύλλο,οι δικοί μας έντρομοι και πελιδνοί να τους κοιτάνε αλλά οι γείτονες εξ Ανατολών να συνεχίζουν να ρίχνουν δίχτυα και καλώδια,επιβάλλοντας της δική τους ΑΟΖ παρά τα πομπώδη φληναφήματά μας περί διαφυλάξεως των απαράγραπτων δικαιωμάτων μας και παρόμοια συναφή....
 
Το πράγμα όμως προχώρησε επικίνδυνα ,όταν ο "Ερντο" την περασμένη Τετάρτη ξιφούλκισε και πάλι λέγοντας κατά γράμμα τα εξής "Φέτος δεν ζήσαμε κρίση στα Ιμια.
Γιατί;
Γιατί τηρήσαμε μια συγκεκριμένη στάση.
Δηλώσαμε ,πως αν θα γίνει κάποια κίνηση όπως στο παρελθόν,τότε θα απαντήσουμε διαφορετικά και θα δείτε πως αν η Ελλάδα δεν κάνει κάτι στα Ίμια δεν θα γίνει κι από πλευράς μας..."

Από εδώ και πέρα αρχίζουν τα θλιβερά .
Τα όσα κατάπτυστα είπε ο "Έρντο"δεν τα διέψευσε ούτε ο Πρωθυπουργός ούτε κι οι υπουργοί του! Αλλά και αν ο δικός μας υπουργός Άμυνας στην συνέχεια σε ραδιοφωνική εκπομπή διέψευσε τον "Ερντο",πάλι ανακάλεσε μετά από λίγο , αφήνοντας να πλανώνται εφιάλτες για συμφωνίες με τους "συμμάχους"εξ ανατολών κάτω από το τραπέζι,για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο...

Αλλά το κυριότερο,φευ,φευ Συνέλληνες αποδεικνύεται  ότι την πολιτική μας χαράζει ο Ερντογάν...

Πριν ένα χρόνο,ο τότε ευτραφής Υπουργός Άμυνάς μας πετούσε πάνω από τα Ιμια και άφηνε για όσα χρόνια εκπροσωπούσε τις ένοπλες δυνάμεις, συμβολικά δάφνινο στεφάνι στα κρύα νερά του Αιγαίου.

Εις την μνήμη τριών δοξασμένων παλικαριών μας που εκείνη την κρύα χειμωνιάτικη νύχτα υπερασπίζονταν Ελληνικό έδαφος ,χάνοντας τελικά τη ζωή τους... 

Εκείνοι τότε Γίγαντες ,άσβηστοι στην μνήμη μας ,στις θύμησες μας...! 

Ετούτοι εδώ τώρα ,ο υπουργός Άμυνας ,να κωφεύει στ αυτονόητα ,να επικροτεί με τη σιωπή του όσα εκστομίζει ειρωνικά ο "Σουλτάνος",να μην αφήνει εφέτος τον υφυπουργό να πάει στα Ίμια να ρίξει στον τόπο της θυσίας στεφάνι,προς δόξαν πεσόντων...

Γιατί ;Γιατί πλανάται εφιαλτικά πάνω από τα κεφάλια μας ,πως όλα είναι προσυμφωνημένα ..

Ο Σουλτάνος καγχάζει ,εμείς ο απλός λαός ,χωρίς ΜΚΟ ,χωρίς αρπαχτές ,χωρίς μπίζνες ,χωρίς πουλημένη τη ψυχή μας στο διάβολο,οργιζόμαστε και πηγαία μας βγαίνει μυριόστομη η κραυγή..."Νάνοι..!!

"Νάνοι λοιπόν ,αυτοί που μας κυβερνούν και μας φυλάττουν...;!

Μπορούν ν αποδείξουν το αντίθετο;!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters