Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Συσκευή STARGATE εξωγήινης προέλευσης υπάρχει στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως ισχυρίζεται ο Δρ. Dan Burisch

Ο Δρ. Dan Burisch έχει διδακτορικό στη μικροβιολογία και είναι πρώην υπάλληλος των μυστικών στρατιωτικών δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών. 
Ο Burisch γνωρίζει τις ενοχλητικές πληροφορίες σχετικά με τα εξωγήινα μηχανήματα του χρόνου που ονομάζονται “Looking Glass” (Orion Cube Stargate), τα σχέδια της μυστικής κυβέρνησης και την εξαφάνιση της ανθρώπινης φυλής.

Ο Dan Burisch, γεννημένος στην Καλιφόρνια το 1964, σπούδασε μικροβιολογία και ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Λας Βέγκας της Νεβάδας. Αποφοίτησε το 1986 και έλαβε διδακτορικό στη μικροβιολογία το 1989 στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.
Το 1986, έλαβε μια απροσδόκητη επίσκεψη από το Πανεπιστήμιο του Λας Βέγκας από τη λεγόμενη «μυστική» κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Δύο από αυτούς τους άνδρες με στρατιωτικές στολές, προσέφεραν στον Νταν εργασία να εργαστεί για λογαριασμό τους σε ένα πλαίσιο απόλυτης μυστικότητας.

Το 1987 άρχισε να εργάζεται σε κυβερνητικό γραφείο της Νεβάδα.
Το 1989, εργάστηκε σε ένα μυστικό project λεγόμενο ως “Sharp Storm”. Αλλά το 1994 μεταφέρθηκε σε υπόγειο χώρο που ονομάζεται “4ος αιώνας”, ο οποίος αποτελεί τμήμα της Περιοχής 51, όπου άρχισε να εργάζεται στο έργο “Ενυδρείο”, των εσωτερικών τμημάτων (σε μεγάλο βάθος) της Περιοχής 51 της Βάσης S4, όπου σύμφωνα με τον Dan Burisch υπάρχουν Πύλες και εξωγήινα σκάφη…

Εκεί, έμαθε ότι για τα στρατιωτικά διαστημόπλοια και τα εξωγήινα όντα. Σε μια πτέρυγα υπήρχαν πληροφορίες για όντα που ονομάζονται Orion – Ωρίων (από τον Ωρίωνα) και για εξωγήινα όντα από το σύστημα αστέρων Z Reticuli. Ο Dan Burisch έμαθε για ένα αντίγραφο της συμφωνίας του Προέδρου Αϊζενχάουερ με δύο φυλές, συμπεριλαμβανομένων των εξωγήινων μορφών ζωής που ονομάζονται P-50 και στη συνέχεια των λεγόμενων Orion ή Orionian.

Σε μια αίθουσα που ονομάζεται Galileo, ο Burisch μπορούσε να δει διαφορετικά είδη διαστημόπλοιων. Ένα τέτοιο αεροσκάφος ήταν το σκάφος που εργάστηκε ο Bob Lazar, ο γνωστός πρώην πυρηνικός φυσικός που ήταν επίσης σε υπηρεσία στην Περιοχή 51 στη δεκαετία του 1980, ήταν αυτό που έπεσε στο Roswell το 1947.

Σύμφωνα με τον Col Philip J Ο Corso (1914-1997), ο οποίος έγραψε το βιβλίο “Η μέρα μετά το Roswell”, οι εξωγήινοι που κανουν διαπλανητικά ταξίδια έλεγχαν το σκάφος που έπεσε στο Roswell απευθείας με τον εγκέφαλο. Ο Corso δήλωσε ότι το το εξωγήινο διαστημόπλοιο ήταν το κλειδί της τεχνολογικής προόδου.

Ο Αϊζενχάουερ συναντήθηκε με αρκετές εξωγήινες φυλές που τον προειδοποίησαν να εγκαταλείψει τα ατομικά όπλα για να αποτρέψει ένα μελλοντικό πυρηνικό ολοκαύτωμα. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης έγιναν διπλωματικές συζητήσεις μεταξύ των πολιτισμών και εγκρίθηκε συμφωνία για την απαγωγή ανθρώπων για να τους μελετήσουν, αρκεί να μην υποφέρουν και να μην θυμούνται την εμπειρία τους. Οι φυλές του Orion του έδωσαν έναν κύβο πλάτους περίπου οκτώ εκατοστών με μήκος οκτώ εκατοστά, ικανό να προβλέψει το μέλλον.

Αντίγραφο του κύβου των Orion είναι μια συσκευή τύπου Stargate, επίσης γνωστή ως “Mirror” (καθρέφτης), ειναι κρυμμένος στην Περιοχή 51…
Ο Burisch εργάστηκε απευθείας στο “Majestic 12”, που σχετίζεται με τις “Πύλες στο χρονο” ή τις διαστασιακές πύλες. Είναι επίσης συσκευές που κατασκευάζονται στη Γη, αλλά με εξωγήινη τεχνολογία. Σύμφωνα με τον Δρ Burisch, πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο κατασκευής των Stargates υπήρχαν και στην Σουμερία που συνήθιζαν να επικοινωνούν με άλλους πολιτισμούς μέσω αυτών των Stargates που δίνει πρόσβαση σε μια σκουληκότρυπα.

Ο Dan περιγράφει την Stargate που βρίσκεται στην περιοχή 51, λέγοντας ότι δίπλα σε αυτή την τεράστια συσκευή υπήρχε μια πλατφόρμα που του επέτρεπε να ρίξει ένα αντικείμενο στη σκουληκότρυπα για να ταξιδέψει σε άλλα αστέρια, μπορεί να κάνει τηλεμεταφορά από υλικά έως ζωντανούς οργανισμούς πχ ανθρώπους, από το ένα μέρος του γαλαξια σε ένα άλλο σε δευτερόλεπτα. Αλλά ο Burisch λέει ότι είδε ένα άτομο να πεθαίνει κατά τη διάρκεια πειραμάτων.

Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δεις μελλοντικά γεγονότα. Σύμφωνα με Burisch, υπάρχουν πενήντα Stargates στη Γη, και η ανθρώπινη φυλή βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο εξαφάνισης. ©AETOS NEWS
Παρακολουθήστε και το σχετικό βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, 
Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

There are 50 dismantled Stargates on Earth



diadrastika

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters