Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Space Force για την Έρευνα Nibiru

Μεταφρασμένο στα: Ελληνικά Εμφάνιση αρχικού κειμένου
Ως στρατηγός Jay Raymond επίσημα ορκίστηκε ως εναρκτήρια επικεφαλής της Space Force Επιχειρήσεων σε τελετή στο Λευκό Οίκο με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο Πένες, μηχανικοί σε Tonopah δοκιμή περιοχή οριστικοποιηθούν τα σχέδια για να στείλετε μια αντίστροφη-μηχανικής αλλοδαπός διαστημόπλοιο σε μια ιστορική αποστολή στην Nibiru συστήματος, με στόχο να προσδιοριστεί γιατί το αστέρι σκοτεινό και πλανήτες του δεν έχουν ακόμη μακριά περίγειο, ένα γεγονός που θα έπρεπε να έχουν δει αποδώσει καρπούς το 2012, σύμφωνα με εμπιστευτικές Ουάσιγκτον μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Από τότε Πρόεδρος Trump ανακοίνωσε του πρόθεση να δημιουργήσει ένα 6 ου κλάδου των Ηνωμένων Πολιτειών στρατιωτικών, για την οποία ήταν σε μεγάλο βαθμό χλεύαζαν, πολιτικό, στρατιωτικό, και οι μηχανικοί της NASA έχουν εργαστεί ακούραστα για την κατασκευή του τερματισμού σε μια διαγαλαξιακή πλοίο που φέρεται να τροφοδοτείται από τη βαρύτητα γεννήτρια που στρεβλώνει το ύφασμα του χωροχρόνου. 
Αυτή η μη-γραμμικό τρόπο μεταφοράς επιτρέπει την ταχεία ταξίδια μεταξύ δύο σημείων χωρίς να παραβιάζεται η νευτώνεια φυσική ή Ειδική Θεωρία της Σχετικότητας του Αϊνστάιν.

Συζήτηση για αυτή τη μέθοδο της μεταφοράς δεν είναι νέα, και για πρώτη φορά παραβιάστηκε το 1989 από τον Bob Lazar, ένας φυσικός με αμφίβολο διαπιστευτήρια που υποστήριξε ότι έχει λίγο εργάστηκε στο «S-4,» μια άκρως απόρρητη θυγατρική της Nellis Αεροπορίας Βάσης (Χώρο 51) στη Νεβάδα. Εκεί, Lazar δήλωσε ότι εργάστηκε για ένα πολύ σε διαμερίσματα έργο που εμπλέκονται αντίστροφη μηχανική (σπορ μοντέλο) σύστημα πρόωσης ενός κυκλικού σκάφους. 
Η εξήγησή του ενός σκάφους δημιουργώντας ένα κύμα βαρύτητας που επιτρέπει την πτήση και αποφεύγει τη σωματική ανίχνευση με κάμψη το φως γύρω από αυτό ταιριάζει πολύ με ένα πλοίο το Space Force σκοπεύει να στείλει στην Nibiru. 
Αν αυτό αληθεύει, οι ισχυρισμοί Lazar θα δικαιωθεί.

Σύμφωνα με την πηγή μας, ο Πρόεδρος Trump ανησυχεί βαθύτατα για Nibiru και βασίστηκε στις συμβουλές του επιστημονικού συμβούλου Kelvin Droegemeier, μια μετεωρολόγος από το εμπόριο, για να καθορίσει ποια απειλή, αν υπάρχει, Nibiru θέτει στη Γη. Droegemeier και η NASA διαχειριστή Jim Bridenstine είπε Trump το σύστημα Nibiru φαινόταν να έχει σταματήσει στο διάστημα. 
Είπαν οπτική προβολή και ραδιοφωνική συχνότητα ανάλυσης που προβλέπονται ασαφή απαντήσεις και ότι ένα επανδρωμένο ταξίδι στο σύστημα Nibiru είναι απαραίτητη για να καθοριστεί αν η ουράνια παρείσακτος θα επιτύχει περίγειο και σπέρνουν τον ανείπωτο όλεθρο στον πλανήτη.

Trump είπε Γεν Raymond ότι ερευνά τα μυστήρια του Nibiru θα είναι μεταξύ Διάστημα κορυφαίες προτεραιότητες Πολεμικής. Παρέδωσε Raymond ένα δομημένο πρόγραμμα που περιλάμβανε τα ονόματα των τριών αστροναυτών που είχε διάλεκτος για την αποστολή και είπε ότι ήθελε το πλοίο καθ 'οδόν προς το σύστημα Nibiru από το 3 rdτρίμηνο του 2020. 
Το πλοίο αναμένεται να κάνει το ταξίδι 160 εκατομμυρίων μιλίων σε λιγότερο από 16 ώρες, ένα ορόσημο για το αστρονομικό ταξίδια. Θα προσεγγίσει σε εντός εννέα εκατομμύρια μίλια του καφέ νάνου, του συστήματος διεύθυνσης μακριά από το φλογερό δίδυμο ουρές Nibiru που περιέχει τρισεκατομμύρια μικρομετεωρίτες και αδιαπέραστα νέφη σκόνης κόκκινο οξείδιο του σιδήρου, και να συλλέγουν επιτακτική ανάγκη αστρονομικά δεδομένα σε αποδείξουν ή να διαψεύσουν μια μακροχρόνια επιστημονική πεποίθηση ότι Nibiru θα πάρει αρκετά κοντά στη γη για να το τομάρι με μετεωρίτες και να διαπιστώσει εάν εντυπωσιακά μαγνητικό πεδίο είναι αρκετά ισχυρό ώστε να σπάσει τη γη ή να προκαλέσει ανεπανόρθωτη γεωμαγνητικές και γεωφυσικές πόλο αλλαγές που θα μπορούσαν να σκίσει το χωριστά γη.

Αν οι πληροφορίες είναι ακριβείς, οι ΗΠΑ διαθέτει πλέον έναν εξωγήινο-εμπνευσμένη όχημα που όχι μόνο θα διοικήσει την περιοχή του χώρου, αλλά και να δώσει μια αποφασιστική πλεονέκτημα σε σχέση με τα γήινα τους αντιπάλους του, όπως φαίνεται ορισμένοι ο στρατός θα αξιοποιούν την τεχνολογία για την ανάπτυξη όπλων πλατφόρμες. 
Ανεξάρτητα, υπάρχει μια πιθανότητα μηδέν τοις εκατό η κυβέρνηση θα μοιραστούν τα ευρήματά της με το κοινό, όπως έχει δοκιμάσει με περιορισμένη επιτυχία να αποκρύψει την ύπαρξη του απατεώνων ηλιακό σύστημα για σχεδόν σαράντα χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters