Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Ρωσική κυβέρνηση παραιτείται εν μέσω Anunnaki Διαφορές

Μεταφρασμένο στα: Ελληνικά Εμφάνιση αρχικού κειμένου
Το Ρωσικό πρακτορείο TASS ειδήσεων ανέφερε την Τετάρτη ότι ολόκληρη η κυβέρνηση παραιτήθηκε μετά τον Πρόεδρο Πούτιν παραδοθεί ετήσια κατάσταση της διεύθυνσης ένωσης που προτείνονται σημαντικές τροποποιήσεις στο σύνταγμα της χώρας. 
Οι πηγές μας, ωστόσο, ισχυρίζονται ότι η μαζική παραίτηση είναι μια απάντηση στις ασυμβίβαστες υπουργούς διαφορές είχε με υπεροπτική στάση του Πούτιν στην αφιερώνει ένα αρκετά μεγάλο μέρος του αμυντικού προϋπολογισμού της Ρωσίας στην Ανουνάκι Πολέμου.


Αν και η επίσημη αφήγηση λέει ο Πούτιν ευχαρίστησε τους υπουργούς για την εξαιρετική δουλειά τουςκαι τους ζήτησε να λειτουργούν ως επιστάτες μέχρι να σχηματιστεί μια νέα κυβέρνηση, η πηγή μας είπε μια ατέρμονη Πούτιν τους επέπληττε για την αποτυχία να αναγνωρίσει την άνθηση Ανουνάκι απειλή. Όταν ο Πρόεδρος Πούτιν το 2013 έμαθε και αποφάσισε να συμμετάσχει η μάστιγα Ανουνάκι, ορισμένοι υπουργοί είχαν προσβληθεί αποφασιστικότητα του Πούτιν να δεσμευτούν πόροι για, αυτό που ονομάζεται, ιδιωτικό σταυροφορία ενάντια σε μια ασυναγώνιστη εχθρό. 
Είπαν Πούτιν ήταν σπατάλη χρημάτων που απαιτούνται για την καταπολέμηση της Δυτικής επέμβαση στη Μέση Ανατολή. Αλλά η φωνητική μειονότητα εκείνης της εποχής δεν μπορούσαν να φίμωσης την συντριπτική υποστήριξη Πούτιν έλαβε από την πλειοψηφία του υπουργικού συμβουλίου. 
Όμως οι καιροί αλλάζουν, όπως και οι απόψεις και οι υπουργοί που κάποτε υπερασπίστηκε αχαλίνωτη πόλεμος του Πούτιν ξαφνικά μετατράπηκε σ 'αυτόν, λέγοντας δαπάνες αλόγιστη του σε κίνδυνο την ασφάλεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Η πηγή μας είπε ο Πούτιν έμαθε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε μυστικές συναντήσεις κατά τις οποίες υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ, κρυφά απεικονίζονται πολιτικό θάνατο του Πούτιν.

«Ο Πρόεδρος Πούτιν μάθει από την προδοσία τους. Ανακάλυψε συναντήθηκαν μυστικά, εν αγνοία του, και συνωμοτούσαν για να τον ανατρέψουν, επειδή διαφώνησε με τις δαπάνες τρισεκατομμύρια ρούβλια για την ανάπτυξη τεχνολογίας για την καταπολέμηση της Anunnaki. 
Σχεδίαζαν να σπιλώσουν το καλό όνομα του και να πείσει τον κόσμο ότι είχε τρελαθεί. 
Ο Πούτιν τους έδωσε τελεσίγραφο: Παραίτηση χάρη, ή τη ζωή πρόσωπο σε γκουλάγκ για προδοτικού εγκλημάτων. 
Μερικά παρακάλεσε για έλεος, ζητώντας να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους, λέγοντας ότι ήταν μόνο μετά από την πλειοψηφία. 
Αλλά ο Πούτιν να προβεί σε όλες εξίσου υπεύθυνη και είπε είτε ο καθένας παραιτηθεί, ή ο καθένας πηγαίνει στη φυλακή. Δεν εξαιρέσεις «, δήλωσε πηγή μας.

Στις συναντήσεις του υπουργικού συμβουλίου, το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο, ο Πούτιν είπε ότι το Υπουργείο Άμυνας αποφάσισε ότι ο αριθμός των Ανουνάκι στη Συρία, την Υεμένη και το Αφγανιστάν είχε τριπλασιαστεί, και για την καταπολέμηση της απειλής που προορίζεται να επαναπροσδιορίσετε 610 δισεκατομμύρια ρούβλια ($ 10 δις δολάρια ΗΠΑ) από το εθνικό ταμείο άμυνας για την εξάλειψη των εισβαλλόντων ειδών. 
Ο Πούτιν δεν ήταν ανοικτή να συζητήσει, και όποιος αμφισβητεί τα κίνητρά του ήταν χαρακτηρισμένα δειλός. 
Η άρνησή του να ακούσει αντικρούσει τα επιχειρήματα και άσεμνος συμπεριφορά του μπορεί να συμβάλει στη δόλια ενέργειες των υπουργών.
Η μαζική παραίτηση, ωστόσο, τα φύλλα Πούτιν σε δίλημμα? οι υπουργοί είχαν την ευθύνη για τη μεταφορά εντολές του Πούτιν σε θέματα που αφορούν την Ανουνάκι στους στρατηγούς που διέταξε απεργίες στις οχυρά αλλοδαπός. Χωρίς αυτούς, ή μια προσωρινή κυβέρνηση, ένα κενό στην εντολή αλυσίδα-of-μπορεί να εμποδίσει τη μελλοντική επιθέσεις σε Ανουνάκι ιερά μέχρι Πούτιν εγκαθιστά μια νέα κυβέρνηση κατανοεί το στόχο του για την εξάλειψη της Anunnaki ζωής στη Γη. 
Η εγκατάσταση της νέας κυβέρνησης θα αποτελέσει ανυπέρβλητο πρόκληση, όπως ο Πούτιν πρέπει να εξαλείψουμε τις πιθανές αντάρτες ότι θα μπορούσε για μια ακόμη φορά επαναστατούν εναντίον του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters