Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Patriot Από Την Θεσσαλονίκη Ή Την Ελευθερούπολη Στο... Ριάντ; - Δίκη Ή Κατ'ευθείαν Εκτέλεση Αν «Στραβώσει» Κάτι;

«Ελλάδα και Σ. Αραβία έχουν συμφωνήσει την αποστολή ελληνικής συστοιχίας αντιαεροπορικού συστήματος Patriot στη Σ. Αραβία για να αντιμετωπιστούν πυραυλικές επιθέσεις από το Ιράν», επιμένουν φήμες και πληροφορίες από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

«Η Σαουδική Αραβία θα αναλάβει έτσι την δωρεάν αναβάθμιση των συστημάτων της (ιδίως του ραντάρ AN/MPQ-53 σε AN/MPQ-65)». Οι άλλες πέντε θα μείνουν με το παλιό ραντάρ!


Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑ διαθέτει 6 Μοίρες Κατευθυνομένων Βλημάτων Patriot, με συνολικά 2 Κέντρα Συντονισμού-Πληροφοριών και 6 Σταθμούς Ελέγχου Εμπλοκής με 6 Σταθμούς εκτόξευσης το καθένα.

Αν τελικά στείλουμε Patriot θα πρόκειται για μία από τις Μοίρες ή της Θεσσαλονίκης ή της Ελευθερούπολης Καβάλας που καλύπτει τον Εβρο.

Θα είναι όμως καλύτερα προστατευμένο το... Ριάντ από τους Ιρανούς, μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

Την ίδια στιγμή, τα τουρκικά αντιαεροπορικά συστήματα S-400 θα καταστούν πλήρως επιχειρησιακά τον Απρίλιο ή το Μάιο του 2020.

Αν γίνει καμία «στραβή» και περάσουν τα τουρκικά μαχητικά από το τομέα που καλύπτει το Patriot που θα πάει στο Ριάντ, οι υπεύθυνοι, πολιτικοί και στρατιωτικοί, θα θέλουν να προηγηθεί δίκη ή θα δεχθούν να εκτελεστούν κατ'ευθείαν;


http://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters