Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

«ΝΕΟΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΙΟΣ» … ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

(Περιττός πρόλογος: Ο ιός έχει εντοπιστεί ή δημιουργηθεί εργαστηριακά, έχει απομονωθεί, το αντίδοτο του έχει ήδη βρεθεί και όλα είναι έτοιμα για την αρχή της «επιδημίας» ή «πανδημίας»)
Χωρίς καμία πρωτοτυπία, χωρίς καν φαντασία, οι Επικυρίαρχοι επαναλαμβάνουν το ίδιο έργο … και γιατί να πρωτοτυπήσουν άλλωστε; Η συνταγή είναι παλιά και δοκιμασμένη. Οι «συντελεστές» ξέρουν καλά τον ρόλο τους και το αποτέλεσμα όπως πάντα εγγυημένο εκ των προτέρων.
Πως παίζεται όμως διαχρονικά το έργο, τουλάχιστον μέχρι σήμερα για τα ελληνικά δεδομένα; (Ενδεικτικά και πολύ συνοπτικά)


- Κάπου σε κάποια μακρινή χώρα εμφανίζεται ένα πρώτο κρούσμα από έναν «νέο θανατηφόρο» ιό. Τα ΜΜΕ ενημερώνουν «ψιθυριστά» τους πολίτες, οι οποίοι σε πρώτη φάση αδιαφορούν.

- Εμφανίζονται κι΄ άλλα κρούσματα … κάπου εκεί μακριά. Ο «κίνδυνος» αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά, αλλά είναι ακόμα μακριά.

- Πρώτα κρούσματα (σε μονοψήφιους αριθμούς) και σε άλλες χώρες, πιο κοντινές. Τα ΜΜΕ αρχίζουν να μιλούν πιο «έντονα» για τον αυξανόμενο κίνδυνο, υπογραμμίζοντας πάντα πως … δεν υπάρχει εμβόλιο για τον θανατηφόρο ιό. Αρχίζει να αχνοφαίνεται ο πανικός

- Ο ιός περνάει στην Ευρώπη. Τα ΜΜΕ αυξάνουν τις φαινομενικά «ψύχραιμες» ανακοινώσεις του Π.Ο.Υ, που λειτουργούν σαν πολλαπλασιαστές φόβου.

- Όλο και περισσότερα «ύποπτα κρούσματα» στη Ευρώπη και το φάρμακο ακόμα δεν έχει βρεθεί. Ο πανικός προ των πυλών.

- Ωωωωπ! Πρώτο «ύποπτο κρούσμα» και στην Ελλάδα. Σε λίγο «επιβεβαιώνεται» και ο πρώτος θάνατος από τον ιό. Τα ΜΜΕ «φωνάζουν» πια!

- Οι μέρες περνούν και τα «κρούσματα» αυξάνουν. «Τρεις νεκροί το Σα-Κυ απ΄τον «θανατηφόρο» ιό» ουρλιάζουν τα ΜΜΕ

- Η «πανικόβλητη» προσπάθεια των «επιστημόνων» καρποφορεί. Βρέθηκε το εμβόλιο! Η είδηση μονοπωλεί στα ΜΜΕ! Όμως … βρέθηκε μεν, αλλά θα προλάβει έγκαιρα να παραχθεί μαζικά; Για τον μέσο δύστυχο πολίτη – θύμα, αρχίζει ένας αγώνας με αντίπαλο τον χρόνο … ένας αγώνας που απ΄το αποτέλεσμά του κρίνεται η «επιβίωσή» του.

- Τα κρούσματα και οι θάνατοι «λόγω του θανατηφόρου ιού» αυξάνονται (;;). Και μέσα στην αυξανόμενο τρόμο που σταδιακά μετατρέπεται σε απελπισία, σκάει η πρώτη χαρμόσυνη είδηση. Έρχεται το εμβόλιο στην Ελλάδα!! Αλλά … οι ποσότητες δεν επαρκούν! Κάπου εκεί … «παίρνει φωτιά το Κορδελιό κι΄ ο κ@λος μας αντάμα». Οι φαρμακοποιοί δεν προλαβαίνουν να απαντούν στα αγωνιώδη τηλέφωνα των «μελλοθάνατων» που προσπαθούν να τους καθησυχάσουν … «θα σε ειδοποιήσω κ. Φανούρη, μόλις μου έρθουν τα μεβόλια»

- Στο τελευταίο στάδιο, επιτέλους η «ανακουφιστική» ανακοίνωση … «Η κυβέρνηση μερίμνησε και προμηθεύτηκε τα εμβόλια» (και σε περίπτωση «Αβραμόπουλου» τα διπλάσια από τα αναγκαία). Γενικευμένη επιδρομή στα φαρμακεία.

- Το έργο τελειώνει και η «επιχείρηση θανατηφόρος ιός» λήγει με επιτυχία για τους Επικυρίαρχους και τις φαρμακευτικές τους εταιρείες … Οι απώλειες (έστω και πολύ περιορισμένες αναλογικά με τις πανικόβλητες «προειδοποιήσεις») καλοδεχούμενες στο πλαίσιο του αποπληθυσμού, τα χρήματα στους λογαριασμούς που πρέπει και … το νέο «σωτήριο» φάρμακο στα σώματα των δύστυχων που πρόλαβαν και «σώθηκαν» ….
Τίτλοι τέλους. Προσεχώς … το ίδιο έργο με μικροδιαφορές


(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το είδος του ιού, η επιλογή του τόπου εμφάνισης, η έκταση της «επιδημίας» αλλά και η διάρκειά της, αποφασισμένα κατά περίπτωση.
Ελπίζω αυτή τη φορά να μην έχει αποφασιστεί κάτι «μεγαλύτερο» σχετικά με την έκταση και τη διάρκεια, αφού κάποιοι ήδη ξέρουν πως ... όταν το θεριό ψυχορραγεί γίνεται πολύ επικίνδυνο ... )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters