Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ.


Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες
            Θα πούμε περιληπτικά αυτά που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι και θα το κάνουμε για έναν βασικό λόγο, που λέγεται: «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ».

            Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως όταν ο κόσμος γνωρίζει  τα «κακώς κείμενα» που σχεδιάζουν για την πατρίδα, τότε αυτοί που τα έχουν σχεδιάσει,  αναγκάζονται να μην τα εφαρμόσουν,  διότι τότε, θα καταλάβουν όλοι ότι αυτό το κακό που έγινε, ΔΕΝ ΗΤΑΝ  αποτέλεσμα  «ΛΑΝΘΑΣΜΈΝΩΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ και ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ» του Πρωθυπουργού και των υπουργών,  αλλά ήταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ  ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ  για να πετύχει το σχέδιο κατά της Ελλάδος.  Και αυτό φυσικά ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ τα σκοτεινά  κέντρα.

            Με αυτόν τον τρόπο έχουμε επέμβει πάρα πολλές φορές μετά το 2010 που το σχέδιο αρπαγής  της Ελλάδος μπήκε στην τελική ευθεία. Και δεν ήθελαν να αρπάξουν τις επιχειρήσεις και την οικονομία που αυτά αλλάζουν χέρια και  επιστρέφουν κάποια στιγμή,  αλλά ήθελαν να αρπάξουν όλη την ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΓΗ και όλη την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ που αυτά δεν θα επέστρεφαν ποτέ.  Και ήθελαν τα το κάνουν με ειρηνικούς τρόπος.   Αυτά τα έχουμε  αποτρέψει μέχρι σήμερα και θα εξακολουθούμε να τα αποτρέπουμε.  

            Η κάθε Κυβέρνηση που ερχόταν, είχε ένα διαφορετικό σχέδιο  να επιτελέσει, όσο  για την τελευταία του Μητσοτάκη τα γράψαμε όταν ήρθε, και έτσι αναγκάστηκαν να μαζέψουν τα μπαχαλάκια με συνοπτικές διαδικασίες. 

Διότι το αρχικό σχέδιο προέβλεπε δημιουργία των χειρότερων αιματηρών επεισοδίων στην χώρα με τα παρακρατικά μπαχαλάκια και ενώ όλοι θα ασχολούνται με αυτά, η Κυβέρνηση θα παρέδιδε  την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ σε Δωδεκάνησα και Κρήτη, μέσω της παράνομης συμφωνίας Τουρκίας Λιβύης.

            Και αυτή η συμφωνία, ποτέ δεν αφορούσε την Τουρκία και την Λιβύη, αλλά έγινε για να πάρουν ΕΙΡΗΝΙΚΑ,  την Ελληνική Εθνική Κυριαρχία.

            Πως ακριβώς ξεκίνησε το σχέδιο, τι προηγήθηκε και τι ακριβώς περίμεναν να κάνουν στην συνδιάσκεψη του Βερολίνου, τα γράψαμε την ΠΑΡΑΜΟΝΗ της Συνδιάσκεψης, για να μην υπάρχει χρόνος αλλαγής του σχεδίου τους.  Εδώ όσοι δεν το διάβασαν. https://armagedon2020.blogspot.com/2020/01/blog-post_18.html
            Τι έγινε  μετά στην Διάσκεψη παρακολουθήσατε;  Ο Ερντογάν έφυγε στην μέση της Διάσκεψης και ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε μετά το τέλος της διάσκεψης του Βερολίνου,  ότι έγινε ......«μια τρύπα στο νερό». Και το έριξαν στο ότι οι εμπόλεμοι στην Λιβύη δεν τα «βρήκαν»...

            Μα τα είχαν βρει με τους εμπόλεμους.  Δεν περίμεναν να τα βρούν στην διάσκεψη. Είχαν προηγηθεί αν θυμάστε, πολλές συναντήσεις των εμπόλεμων,   με τον Πούτιν, τον Μακρόν, τον Ερντογάν, την Μέρκελ και είχαν καλέσει και τον Χάφταρ στην Ευρώπη  για να του ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους.  Αυτά είχαν γίνει πριν την συνδιάσκεψη και ήταν έτοιμη η απόφαση της συνδιάσκεψης.  
Και όπως έγραψα δεν αφορούσε την Λιβύη, αλλά την Ελλάδα. 
Γι’ αυτό και την Ελλάδα την είχαν πετάξει  έξω από την Διάσκεψη. Για να αποφασίσουν για εμας, χωρίς εμάς.   
Και  να μην μπορεί να κατηγορηθεί η Κυβέρνηση μας,  ότι ενώ ήταν παρούσα δεν έβαλε βέτο κατά της απόφασης της Διάσκεψης, που ήταν φανερά εναντίον μας. 
            Η Διάσκεψη του Βερολίνου λοιπόν έγινε,  για να στείλουν την Ελλάδα να λύσει το θέμα των θαλάσσιων Κυριαρχικών δικαιωμάτων  στην Χάγη και μέ αυτά που ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ,  αλλά και με αυτά που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ η Ελληνική Κυβέρνηση,  να ΧΑΣΟΥΜΕ την νότια θάλασσα μας, και με απόφαση της Χάγης.

Από την στιγμή λοιπόν που αυτό το γράψαμε την προηγούμενη,  δεν μπορούσαν να το αποφασίσουν την επόμενη. Γι’ αυτό και ο Ερντογάν έφυγε στην μέση της Διάσκεψης και ο Ρώσος είπε πως «έγινε μία τρύπα στο νερό».  Σιγά μην μαζεύτηκαν εκεί πενήντα πρόεδροι και πρωθυπουργοί του κόσμου για να δουν τι θα κάνουν στον εμφύλιο της Λιβύης.  Εδώ την ισχυρότατη Λιβύη του Καντάφι διέλυσαν σε είκοσι μέρες και της άλλαξαν Κυβέρνηση, τώρα που είναι διαλυμένη τους ,...... «δυσκολεύει»;; Έκαναν «μία τρύπα στο νερό»  επειδή δεν μπόρεσαν  να κάνουν τα προαποφασισμένα κατά της Ελλάδος. Εμείς το ξέρουμε, αυτοί το ξέρουν.  Τα υπόλοιπα δεν μας αφορούν.

            Το επόμενο σχέδιο τους όμως,  που πρέπει να γνωρίζουν οι Έλληνες είναι το εξής: Αφού απέτυχαν με το σχέδιο της Τουρκο-Λιβυκής συμφωνίας,  να πάρουν την θαλάσσια κυριαρχία μας, πρώτα με απόφαση του ΟΗΕ και σε δεύτερη προσπάθεια στο Βερολίνο, δηλαδή προσπάθησαν με ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ να πάρουν Εθνική Κυριαρχία, και απέτυχαν το επόμενο που έχουν σχεδιάσει, είναι ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μόνη της, όχι την Εθνική Κυριαρχία που δεν μπορεί,  αλλά την ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ  του ΠΛΟΥΤΟΥ που υπάρχει ΕΝΤΟΣ της Εθνικής μας Κυριαρχίας.  Και δεν εννοούμε την συνεκμετάλλευση που γίνεται με την εταιρεία που αναλαμβάνει την εξόρυξη του πετρελαίου, που είναι στην καλύτερη περίπτωση 50-50 , αλλά εννοούμε συνεκμετάλλευση με την Τουρκία, που δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ εντός της δικής μας ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

            Η Κυβέρνησή μας όμως, πρέπει να ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ αυτό το δικαίωμα στην  Τουρκία και αυτό είναι το επόμενο βήμα ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ και ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ που πρέπει να κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση.

            Θα δείτε δηλαδή σε λίγο καιρό, να ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ για έρευνες και γεωτρήσεις το ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΡΥΠΑΝΙ, όπως κάνει τώρα στα θαλάσσια οικόπεδα της Κύπρου ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ  ΚΑΝΕΝΑΣ.  



           Θα αρχίσουν πάλι τους γενικούς αναθεματισμούς και θα «διαρρηγνύουν όλοι τα ιμάτια»  τους κατά της Τουρκίας, (γιατί έτσι είναι το παραμύθι) αλλά η Τουρκία ΑΠΤΟΗΤΗ θα συνεχίζει,  αφού το πολύ πολύ να τους συνοδεύουν τα  ελληνικά πολεμικά πλοία , χωρίς βέβαια να τους εμποδίζουν  και σε τίποτα.  

            Τα κανάλια και όλοι θα φωνάζουν ότι έρχεται πόλεμος με την Τουρκία, (όπως έρχεται τόσα χρόνια), ενώ το μόνο που γίνεται είναι ότι αφήνουμε τους Τούρκους να κάνουν ότι θέλουν σε αέρα και θάλασσα.  

 Οι Γάλλοι, οι Ρώσοι, οι Ιταλοί, οι Αμερικάνοι, οι Γερμανοί, θα φωνάζουν στην Τουρκία για την προκλητικότητά της,  και στο τέλος το Τούρκικο τρυπάνι θα χτυπήσει εκεί που υπάρχει  κοίτασμα και τότε θα πει η Κυβέρνησή μας, ....«έλα μωρέ να τα μοιραστούμε τα πετρέλαια στο Αιγαίο»..... και έτσι θα γίνει η «ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ» που έχουν αποφασίσει...

            Το ίδιο  κάνει και τώρα η Τουρκία.  Πάει με το  τρυπάνι της ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ στην ΚΥΠΡΟ,  κάνει έρευνες και τρυπάει όπου θέλει.
 ΟΛΟΙ ΤΗΣ «ΦΩΝΑΖΟΥΝ»  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ και στέλνουν και «φρεγάτες» εναντίον της, (παραμύθι) 
ενώ αυτό που ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, είναι να χτυπήσει ένα κοίτασμα το  Τουρκικό τρυπάνι, για να απαιτήσει από την ΚΥΠΡΟ ..... «ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ».....!!!!!!

            Οι διάφορες αντιρρήσεις και οι φωνές προς την Τουρκία  κρατών και εταιρειών,  είναι για να παραμυθιάζουν τους Έλληνες διότι από τίποτα δεν επηρεάζονται οι  εταιρείες πετρελαιοειδών.  Η εταιρεία θα πάρει το 50% ή το 60% του κοιτάσματος όπου και αν αυτό βρίσκεται.   
Αυτό που επιδιώκει η Τουρκία και κάνουν όλοι τα στραβά μάτια, είναι να υπάρξει ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ του υπολοίπου 40% ή 50% του κοιτάσματος,  μεταξύ ΤΟΥΡΚΙΑΣ και ΚΥΠΡΟΥ.  Δηλαδή 20%-25%  ο καθένας. 
Γι’ αυτό  αφήνουν τους Τούρκους να επιχειρούν γεωτρήσεις στην ΚΥΠΡΟ.
            Και γι’ αυτό  θέλουν να βγάλουν το τρυπάνι τους  στο ΑΙΓΑΙΟ για να προχωρήσουν έτσι ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ  ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ.

            Τα αποκαλύψαμε και αυτά   και τα έμαθε ο ελληνικός λαός. 
 Διότι πολλά βλέπουμε να συμβαίνουν,  αλλά ούτε καταλαβαίνουμε τι γίνεται, αλλά ούτε  και νόημα βγαίνει απ’ όλα αυτά.  Πως είναι δυνατόν από  την μία να φωνάζουν στην Τουρκία και από την άλλη να την αφήνουν να κάνει ότι θέλει;; 
Τώρα λοιπόν ελπίζω  να  κατάλαβαν  όλοι την παγκόσμια κοροϊδία που δεχόμαστε.   Γιατί αυτό που περιμένουν ουσιαστικά από την Τουρκία, γι' αυτό και της κλείνουν  το  «μάτι»,  είναι να χτυπήσει κοίτασμα, για να διεκδικήσει  ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ πρώτα ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ και κατόπιν των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ πετρελαίων.

            Ότι βλέπετε λοιπόν να γίνεται γύρω μας, δεν έχει κανέναν άλλον στόχο εκτός από εμάς. Και μην σας παραμυθιάζουν με την Λιβύη που την κρατάνε σε αυτήν την κατάσταση επειδή ήθελαν να την χρησιμοποιήσουν κατά της Ελλάδος.  Και όχι μόνο την Λιβύη αλλά και τον Ερντογάν τον κρατάνε για να προχωρούν τα σχέδιά τους κατά της Ελλάδος.  Όταν θα καταλάβουν ότι αυτά τα σχέδια δεν προχωράνε , τότε θα τον στείλουν και τον Ερντογάν στα ... αζήτητα. 
Όσο για τον Μητσοτάκη και τους  λοιπούς, αυτοί  θα συνεχίζουν με τρόπο την προδοσία της χώρας,  με  το γνωστό παραμύθι της ........ «ψυχραιμίας».....!!!!!! 
            Έτσι ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ σήμερα τα ελληνικά μας ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
            Με «παραμύθια»  και ...... «ψυχραιμία»..!!!

            Ιωάννης Λαμπρόπουλος
            συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters