Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα: 8 στις 9 γέννες την Πρωτοχρονιά στη Λέσβο αφορούν παιδιά παράνομων αλλοδαπών

 ΕΝΝΕΑ παιδιά γεννήθηκαν από τα ξημερώματα της 1ης, έως και 2ας Ιανουαρίου στη Λέσβο. 
Τα οκτώ ήταν μωρά λαθρομεταναστών και ένα μόνο παιδί ζευγαριού ντόπιων. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα... «Τα ΝΕΑ της Λέσβου» το πρώτο μωρό που έκανε ποδαρικό το 2020 ήταν παιδί λαθρομεταναστών που γεννήθηκε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου προς 1η Ιανουαρίου. 
Είναι ένα υγιέστατο αγοράκι από το Ιράκ... βάρους 2,800 κιλών. Γεννήθηκε με καισαρική τομή από τον γιατρό Πέτρο Μαχαίρα.  Ο ίδιος μαζί με το προσωπικό της μαιευτικής κλινικής βρισκόταν στο «πόδι» επί ώρες για να φέρουν εις πέρας γέννες στη Μαιευτική κλινική καθώς εκτός από το μωρό από το Ιράκ αλλά 7 μωρά της μεταναστευτικής κρίσης, ήρθαν στον κόσμο στο Βοστάνειο.  
«Από τις 10 γέννες που είχαμε μέσα σε δυο ημέρες , οι 8 είναι παιδιά λαθρομεταναστριών. 

Αρκεί να σας πω ότι δεν υπάρχει κρεβάτι στη μαιευτική κλινική και έχουμε πάρει και 4 κρεβάτια από την ορθοπεδική κλινική που βρίσκεται δίπλα.  
Αν έρθει σήμερα ένα περιστατικό, δεν έχω κρεβάτι για να το αντιμετωπίσω» δήλωσε στα «Νέα της Λέσβου» ο διευθυντής της Μαιευτικής Κλινικής γιατρός Παναγιώτης Προβέντζας. 
ίδιος με την ιδιότητά του και ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, ανέλαβε πρωτοβουλία να κινητοποιήσει και τους Συλλόγων των άλλων νησιών του Βορείου Αιγαίου ενώ έχει ζητήσει συνάντηση με τον αρμόδιο Υφυπουργό Υγείας για να τον ενημερώσει για τις εκρηκτικές συνθήκες που επικρατούν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.  

Τα μωρά που γεννήθηκαν τις πρώτες ώρες του 2020 και τις μητέρες τους επισκέφθηκε ο δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης παραδίδοντάς τους ένα γούρι και φυσικά δίνοντάς τους τις ευχές του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters