Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΟ 2030


Αιας Αλευρας

Την χρονια που περασε καηκε η μιση Σιβηρια, η μιση Καλιφορνια, ο μισος Αμαζονιος, οι Καναριοι νησοι...


Τωρα το ιδιο εργο συνεχιζεται με την Αυστραλια και οποιες αλλες περιοχες του πλανητη εχουν μεινει...


Το σεναριο της παγκοσμιοποιησης και της Ατζεντας 2030 συνεχιζεται ετσι ωστε να μην υπαρχει πρασινο που ειναι το μοναδικο μονοπατι για την εξελιξη του νου, της καρδιας και της συνειδησης...

Σκοπος των επικυριαρχων και της Νεας Ταξης Πραγματων το μαντρωμα των ανθρωπων στις πολεις, η ελεγχομενη επισκεψη σε οτι πρασινο εχει μεινει με ωραρια για προστασια της ''Φυσης'' και η ''βιωσιμη αναπτυξη'' τους με φορους καυσαεριων και η σταδιακη καταργηση αυτοκινητων κλπ οπως και η υποχρεωτικη μετακινηση με ποδηλατα (Δεν ειναι τυχαια η αυξηση των ποδηλατιστων τα τελευταια χρονια) για να μην μπορει κανεις να ξεφυγει πολυ μακρια απο τις τσιμεντουπολεις τους που θα δουλευουν σαν μηχανες σε εξοντωτικα 12ωρα-14ωρα φτιαχνοντας μια παγκοσμια φυλακη που πρεπει να ειναι ετοιμη ως το 2030 απονεμοντας στο καθενα την μιζερη σκλαβια του..


ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ!!

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters