Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Αυτό Είναι Το Καινούριο Αυτόνομο Χωριό «Μεταναστών» Στην Ελλάδα – Ένα «Σύγχρονο» Κλειστό Γκέτο (ΒΙΝΤΕΟ)

Γήπεδα, παιδικές χαρές και σχολείο – Επιπλωμένα διαμερίσματα με ηλιακό θερμοσίφωνα…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ - https://www.el.gr/

Σαράντα έξι «πρόσφυγες και μετανάστες», όπως τους ονομάζουν διέσωσε το Λιμενικό Σώμα στη Λέσβο το τελευταίο 24ωρο.

Το ίδιο διάστημα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, 135 παράνομοι μετανάστες αποβιβάστηκαν από λέμβους σε τέσσερα διαφορετικά περιστατικά που σημειώθηκαν σε Λέσβο, Καλόλυμνο και Μεγίστη.


Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασαν το πρωί 99 αλλοδαποί από Μυτιλήνη, Χίο, Κω και Λέρο.

Η Ελλάδα γεμίζει μουσουλμάνους, οι οποίοι μεταφέρονται σε κλειστές δομές φιλοξενίας.

Το ρεπορτάζ που εντοπίσαμε αναφέρει πως στην Ριτσώνα Ευβοίας δημιουργείται ένα ολόκληρο αυτόνομο χωριό!

Κατασκευάζονται 222 πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα 30-35 τ.μ. το καθένα, ενώ θα έχει γήπεδα, παιδικές χαρές μέχρι και σχολείο.

Η κατασκευή ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο και θα έχει ολοκληρωθεί στα μέσα του Δεκέμβρη.

Η κατασκευή ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο και θα έχει ολοκληρωθεί στα μέσα του Δεκέμβρη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha. Η χρηματοδότηση είναι από την διεθνή οργάνωση μεταναστευτικής αναβάθμισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.




http://www.ksipnistere.com/


Καλημέρα Αλλαδιστάν!

Νίκος Πρασσάς
Για φαντάσου τί όμορφα θα ήταν οι Έλληνες να κατοικοεδρεύαν από αυτήν την πλευρά του Αιγαίου για να ζητούσαν και να έβαζαν τα πράγματα στην θέση τους!
:
Ντόρα ή η Αυτοκράτειρα Θεοδώρα του Βυζαντίου, αυριανή CEO της κερδοφόρας επιχείρησης «Κρήτης Α.Ε.»: «Και τί θέλετε δηλαδή, να βγάλουμε τον στόλο στο Αιγαίο;»
...
Οι κουμπαριές και οι ειρηνικές δηλώσεις της διαρκούς Υποταγής και Υποχώρησης του Ελληνικού Πολιτισμού προμηνύουν το «καζάν–καζάν» των ασυμάζευτων «ιδεολογικών» μπουλουκιών του Ελληνόφωνου Θιάσου Σκιών με τον Γενίτσαρο Σουλτάνο. 
Οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι δήθεν την ειρήνη μετά την εσκεμμένη πτώχευση του Ελληνικού λαού δίχως να πάει ούτε ένας τους μέσα στην μπουζού βρίσκουν πρόσφορο έδαφος δια μέσου της δήθεν διπλωματίας, της δουλικότητας, της υποταγής και του ραγιαδισμού για το όφελος πάλι της δικής τους τσέπης υπό την γνωστή σιωπηρή μορφή των προμηθειών ..κάτω από το τραπέζι!
Να έχουν τα δισέγγονά τους να τρώνε τον αγλέορα ως δημάρχοι, περιφερειάρχες και πολιτικοί του οχετού ομού με τα λοιπά κόμματα λιβανιστήρια των μετεγγραφών από την Γ΄ και Β΄ Εθνική στην Α΄ Ξενοβουλευτική κατηγορία προμηθειών άνευ επιταγολογίου κρύβοντας ακόμη και την μισή λίστα Λαγκάρντ από την άλλη ήδη μισή χαμένη στο στικάκι του «υπουργού», για να παίρνουν αποφάσεις κατά του νέου είδους «έληνα» (ή άρτι αφιχθέντα μετανάστη του ΑΤΜ της πλαστικής κάρτας) δίνοντας κι από κανένα κέρμα και ψίχουλο για την αντίδραση της ..λαϊκής γηράσκουσας μάζας εγχώριας κατανάλωσης ως το αντίδωρο της κομματικής συναλλαγής στην εργατιά, που της ξεπούλησαν τα εργοστάσια και στέγη δεν έχουν ούτε να φωλιάσουν το όνειρο του Μαρξ τους πουθενά! 
Τώρα, μόνον τα φτηνά εργατικά χέρια του εισαγόμενου πληθυσμού με τα τρύπια όνειρα και τους αγώνες του πρώην «σοσιαλισμού», τρομάρα τους, βαδίζουν και πάλι μπροστά!
– Τότε, ήταν το γέννημα του φιδιού που έβαλε την ουρά του το 1973 για να πει ότι η χούντα του Ιωαννίδη πρόδωσε την Κύπρο, και έφερε την «αποκατάσταση» της δημοκρατίας. Κι όλος αυτός ο θίασος του Πολυτεχνείου και οι ανεπαρκείς γόνοι τους σήμερα που παραχωρούν την Ελλάδα ολόκληρη στις εργολαβίες της ιστορίας και των ιδρυμάτων του Σόρος με διαμεσολαβητή το Ισλάμ για να τα σκιάζει η φοβέρα και η σκλαβιά. 
Θα πάνε ποτέ σε Δίκη και στην Φυλακή; Ή θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας όπως οι σημερινοί τρομοκράτες, οι νέας κ(λ)οπής ήρωες; Πώς πρέπει να τους αποκαλούμε όλους αυτούς τους συστημικούς κοιλιόδουλους δίχως τσίπα και φιλότιμο;
– Ελληνόφωνους τροφίμους των στοών, γόνους μεταναστών εντεταλμένων σχεδίων προώθησης καταστροφής της εναπομείνασας ελεύθερης Ελλάδος δίχως πόλεμο, που δίνουν όρκο στο ιδεολογικό παράρτημα του αφεντικού τους (Σύστημα). Ρατσιστές δηλαδή κατά των Ελλήνων. Δεν είναι όμως ότι έζησαν παρασιτικά τόσα χρόνια στην πλάτη του Έλληνα, βρήκαν και αντικαταστάτες να παίξουν τον ρόλο του πτώματος για να κερδοφορούν εις το όνομα της ιδεολογίας τους!

– Αλήθεια, τί γιορτάζουμε το Πολυτεχνείο;
– Την σημερινή παγκοσμιοποίηση και άνευ επαναφοράς της χώρας στην ομαλή κατάσταση, η οποία από χώρα έγινε χώρος ή άλλη ακόμη μία επαρχία της Αυτοκρατορίας του Συστήματος, για να το υπηρετούν και πιστά να το προσκυνάνε οι πολιτικές μαριονέτες του που εσύ το κορόιδο ψηφίζεις. 
Την διάλυση της Αληθινής Ιστορίας των Ηρώων, της Κοινωνικής Συμπεριφοράς, της Ελληνικής Μόρφωσης, της Γλώσσας και της Παιδείας. 
Την απόλυτη κατάλυση του Ανθρώπινου Πολιτισμού, την Φτωχοποίηση. Την Φουκαριάρα Ελλάδα που ούτε ο Καζαντζίδης δεν μπορεί να περιγράψει στα τραγούδια του από κει που βρίσκεται λόγω της υποστάθμης που την έφτασαν οι Ατιμώρητοι Δημιοκράτες Οσφυοκάμπτες αντιπρόσωποί σου ή ορθότερα τσομπαναραίοι σου.
– Θα γίνει ποτέ πλήρης επαναφορά της πρότερης κατάστασης; Το πιστεύεις;
– Ακόμη και να κόβεις τα κεφάλια από τα ριζωμένα φίδια του παρακράτους σε όλους τους τομείς της Διοίκησης ούτε και ένας χρόνος δεν σου φτάνει να εξυγιάνεις το μπουρδέλο, που το κατάντησαν σαν τα μούτρα τους.
– Μπα, εάν εφαρμόσεις το σχέδιο Λένιν, που εκτέλεσαν οι μπολσεβίκοι 8.000.000 ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς του ρωσικού στρατού, λιμενικού και λοιπών σωμάτων, τότε πιστεύω να γίνει κάτι. Να το ευχαριστηθούν οι δήθεν κομμουνιστές ιδεολόγοι της μάσας και της ξάπλας ..κομμουνιστικά! 
Γέμιζε καράβια και μεσοπέλαγα τροφή για τα ψάρια, που δεν ανήκουν μόνο στο Αιγαίο. Να τους μάθεις τί πάει να πει πραγματική ιστορία κι όχι από τα μυθιστορήματα που σου παπαγαλίζουν περί δήθεν αντίστασης, ξερονησιών, μαρξισμού και άνευ μαλακίας στις δωρεάν φυλλάδες του Σαββατοκύριακου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters