Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ : Οι ΗΠΑ Ενθαρρύνουν Μοιρασιά Στο Αιγαίο Με Την Τουρκία , Για Να Μη «Φύγει» Και Διαλύσει Το ΝΑΤΟ .

«Έρχεται» θερμό επεισόδιο το επόμενο 6αμηνο(;) για αφορμή , το οποίο , δε θα οδηγήσει σε σύρραξη , θα είναι όμως αρκετό . Το ύπουλο αυτό σχέδιο σε βάρος του Ελληνισμού που καιρό τώρα εξυφαίνεται , πρέπει  ¨σήμερα¨ να αναχαιτιστεί .

Προτείνουμε άμεση  σύσκεψη των πολιτικών Αρχηγών στην Ελλάδας ( ει το δυνατόν και με εκείνων της Κύπρου )  και τη σύσταση κοινού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας ( για να αποκτήσει έμμεσα η Κύπρος και Νατοϊκή ομπρέλα )


Επαναλαμβάνουμε το δόγμα μας «Αμυνόμενη η Κύπρος , αμύνεται η Ελλάδα »

‘Όταν πλέον ο ανωτέρω σχεδιασμός σε βάρος μας γίνει αισθητός ( αναπόφευκτα ) θα είναι αργά και για την παρούσα Κυβέρνηση και για τον Ελληνισμό .

Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε . Οι πληροφορίες  μας που «λένε» ότι ξεκίνησε η επιχειρησιακή εφαρμογή του σχεδίου αυτού , δεν επιδέχονται  ΚΑΜΙΑ αμφισβήτηση .

Το ότι , Τουρκία και Ελλάδα «αποτελούν δύο ισχυρούς συμμάχους» στο ΝΑΤΟ, δεν σημαίνει ότι αν οι χώρες αυτές «δεν προσέξουν, δεν θα μπορούσε να προκληθεί ένα στρατιωτικό επεισόδιο . Σ αυτό το περιθώριο «χωράει» η κλιμακούμενη τακτική των ΗΠΑ να ενθαρρύνουν τη μοιρασιά του Αιγαίου με το πρόσχημα ( που όλα αυτά τα χρόνια καλλιεργείται έντεχνα με προκλητικότητες και παραβιάσεις ) ότι  τούτο ( δεδομένου του αναπόφευκτου μιας σύρραξης που προβάλλεται  ) είναι η καλύτερη λύση

Αμερικανικά κόλπα δηλαδή .Διαψεύστε τα δημόσια κ Τζέφρι Πάιατ , αποδείξετε ότι η ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας και Κυπριακής Δημοκρατίας είναι «προς το συμφέρον» των ΗΠΑ. Μια φυγή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ σε αυτό το χρόνο , θα επιτρέψει την επέλαση της Ρωσίας στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Υγ . Όταν λαμβάνει χώρα κωδικοποιημένο  μήνυμα μεταξύ δυο υπηρεσιών πληροφοριών , δυο Κρατών και εν συνεχεία γίνονται συγκεκριμένες στρατιωτικές  κινήσεις , τότε το μήνυμα «αποκωδικοποιήθηκε » . Όταν τούτο επαναλαμβάνεται , έχουμε «σπάσει» όλους του κωδικούς

Καλές γιορτές !!

Αθήνα 21/11/2019

Έκτακτη ανακοίνωση .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( σε αναστολή )



http://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters