Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Αυτά ...ΕΠΕΙΓΟΥΝ! (Άμ, πώς;)

Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν Τ Ω Σ !
ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ...
Στην ανακαίνιση των 320 διαμερισμάτων, που βρίσκονται στον δήμο Αθηναίων και στους Δήμους Ζωγράφου, Δάφνης, Αγίου Δημητρίου, Καλλιθέας, Βύρωνα, Αιγάλεω, Νέας Σμύρνης και Μοσχάτου–Ταύρου - Το κόστος των εργασιών αυτών αναμένεται να ξεπεράσει τα 100.000 ευρώ!

Αποτέλεσμα εικόνας για a man in a hurry

Στην ανακαίνιση των 320 διαμερισμάτων, που μισθώνει για την φιλοξενία αιτούντων άσυλο, προχωρά ο δήμος Αθηναίων στο πλαίσιο της βελτίωσης των συνθηκών φιλοξενίας τους. Το πρόγραμμα «Παροχή Στέγασης και Υπηρεσιών για Αιτούντες Άσυλο» υλοποιείται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου, η οποία με σειρά αποφάσεών της ανέθεσε την περασμένη εβδομάδα την εκτέλεση εκτεταμένων εργασιών ανακαίνισης και συντήρησης στα συγκεκριμένα διαμερίσματα έως το τέλος του έτους.


Σχετική εικόναΕιδικότερα, με απευθείας ανάθεση υπογράφηκε σύμβαση για τη διαμόρφωση-ανακατασκευή των 320 μισθωμένων κατοικιών που βρίσκονται στον δήμο Αθηναίων και στους Δήμους Ζωγράφου, Δάφνης, Αγίου Δημητρίου, Καλλιθέας, Βύρωνα, Αιγάλεω, Νέας Σμύρνης και Μοσχάτου–Ταύρου. 

Το κόστος των εργασιών αυτών αναμένεται να ξεπεράσει τα 100.000 ευρώ, πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ. Στο ίδιο ποσό ανέρχεται και η σύμβαση για τις εργασίες ανακαίνισης (επισκευή και τοποθέτηση πλακιδίων και δαπέδων), που θα ολοκληρωθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου.


Με μία τρίτη σύμβαση προβλέπεται η «επισκευή, αντικατάσταση και τοποθέτηση αλουμινίων και ρολών παραθύρων καθώς και λοιπών μεταλλικών κατασκευών», έναντι του ποσού των 20.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ. 

Τεχνικό γραφείο έναντι του ίδιου ποσού θα εκτελέσει γενικές εργασίες επισκευής και συντήρησης στα διαμερίσματα ενώ έχει αποφασιστεί και η τοποθέτηση γυψοσανίδων και εσωτερικών χωρισμάτων. 

Σχετική εικόναΕπιπρόσθετα, ανατέθηκε η επισκευή και συντήρηση των εξωτερικών επιφανειών των κατοικιών που έχουν υποστεί φθορές, ενώ υπογραφεί και σύμβαση που αφορά στην παροχή υπηρεσιών απολυμάνσεων και αποφράξεων.

Η παραπάνω δαπάνη θα καλυφθεί από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων, μέσω της χρηματοδότησης, που έχει λάβει από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και την Πολιτική Προστασία και Ανθρωπιστική Βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Από τον Μάρτιο του 2016 έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα στέγασης των αιτούντων άσυλο του δήμου Αθηναίων 5.266 ωφελούμενοι από πολλές χώρες του κόσμου (Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Κογκό). 

Αποτέλεσμα εικόνας για a man in a hurry

Από αυτούς έχουν μετεγκατασταθεί περίπου 2.055 άτομα σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Μ. Βρετανία), ενώ σήμερα το πρόγραμμα καλύπτει τις ανάγκες περίπου 1.600 ωφελούμενων, οι οποίοι φιλοξενούνται στα μισθωμένα διαμερίσματα.

http://www.oparlapipas.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters