Τρίτη 30 Απριλίου 2019

«Οικουμενικό εργαστήριο NAOMI»: Αυτό που συμβαίνει εδώ και ΤΡΙΑ χρόνια αθόρυβα «αλλάζοντας» την Θεσσαλονίκη – Όλη η αλήθεια σε ΒΙΝΤΕΟ

Ποιοι εκπαιδεύονται και δουλεύουν εκεί με μισθό 20% παραπάνω από τον κατώτατο στην Ελλάδα…
του Κίμωνα Χαραλάμπους
Εδώ και τρία χρόνια υπάρχει στην Θεσσαλονίκη το «οικουμενικό εργαστήριο ΝΑΟΜΙ» για «πρόσφυγες και μετανάστες», όπως τους ονομάζουν.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ το εργαστήριο προσφέρει δουλειά αλλά και διδάσκει εδώ και τρία χρόνια ραπτική σε όσους εισήλθαν στην χώρα μας, χάρη στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων.

Προσφέρει μαθήματα για όσους θέλουν να μάθουν απλά να ράβουν τα ρούχα τους αλλά και εκπαιδευτικά σεμινάρια για όσους επιθυμούν αργότερα να εργαστούν πάνω στον τομέα αυτό και να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία.
Το εργαστήριο συμβάλλει, όσο μπορεί από την πλευρά του, στην δημιουργία της νέας πολυπολιτισμικής κοινωνίας στην Ελλάδα.
Στην Θεσσαλονίκη οι «πρόσφυγες και μετανάστες» σχεδιάζουν, παράγουν και πωλούν είδη ενδυμασίας, ως υπάλληλοι της NAOMI.
Η Ντόροτε Βακάλη, θεολόγος και πρόεδρος της εταιρείας ΝΑΟΜΙ, εύχεται να αυξηθούν οι παραγγελίες σε ρούχα, ώστε να προσληφθούν όλο και περισσότεροι αλλοδαποί.
Οι «πρόσφυγες και μετανάστες» EKEI αμείβονται με 20% παραπάνω από τον κατώτατο μισθό στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν υπερωρίες, ενώ έχουν πληρωμένη άδεια, μεταδίδει η Deutsche Welle.
Από την προϋπηρεσία που παρέχει η ΝΑΟΜΙ οι αλλοδαποί, ασχέτων του τρόπου που εισήλθαν στην χώρα μας, βρίσκουν δουλειά ακόμα και σε βιομηχανίες.
Η Ελλάδα αλλάζει και σε αυτό συμβάλλουν και ξενόφερτες εταιρείες που ξεπηδούν σαν τα «μανιτάρια» στην χώρα μας.
Αυτά από εμάς, δείτε το ρεπορτάζ της Deutsche Welle
ΦΩΤΟ: eurokinissi
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters