Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Γιατί να ψηφίσεις τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις στις φετινές Ευρωεκλογές;

Ελληνίδα και Ελληνα πολίτη αδέλφια μου,
Τα τελευταία 30 χρόνια οι βουλευτές γενικά αλλά και οι ευρωβουλευτές δεν επιλέγονται αξιοκρατικά με βάση τις ικανότητες τους αλλά με πόσους ψήφους μπορούν να φέρουν στο οποιοδήποτε κόμμα.
Επιλέγονται βέβαια και για λόγους ”τακτοποίησης” κάποιων λογαριασμών απέναντι σε πρόσωπα και συμφέροντα με τα οποία τα κόμματα έχουν εκκρεμότητες πάσης φύσεως.
Εξ άλλου οι Βρυξέλλες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να απομακρυνθούν διακριτικά από την επικαιρότητα κομματικά στελέχη που ενδεχομένως έχουν συσχετιστεί με κάποιο σκάνδαλο.
Από την άλλη ο μισθός του ευρωβουλευτή αποτελεί ικανό κίνητρο για την εξαγορά της σιωπής κάποιων που γνωρίζουν για ατασθαλίες και σκάνδαλα και που κάποια ενδεχόμενη «φλυαρία» τους θα μπορούσε να αποβεί ενοχλητική για το κόμμα.
Για όλα αυτά και αρκετά άλλα που ξεφεύγουν από τον σκοπό αυτής της ανάρτησης, οι ευρωβουλευτές ποτέ δεν προάσπισαν πραγματικά τα συμφέροντα των Ελλήνων και της Πατρίδας. Διότι ήδη, πριν καν εκλεγούν είχαν δηλώσει υποταγή στα συμφέροντα του τραπεζικής μαφίας και του τραπεζικού παρακράτους.
Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού όλα τα κόμματα είναι υπηρέτες των δανειστών και ομάδες του ίδιου θιάσου.
Βλέπετε, κάθε ομάδα αναλαμβάνει να πρωταγωνιστήσει και σε μια διαφορετική πράξη του δράματος της πατρίδας μας σε μια παράσταση που θα συνεχίζεται μέχρι την τελική μας εξόντωση, οικονομική, φυσική και πνευματική.
Η Ελλήνων Συνέλευσις, ΔΕΝ είναι κάποιο κόμμα που εκπροσωπεί ένα συγκεκριμένο κομμάτι της κοινωνίας αποτελούμενο από συγκεκριμένες κάστες με συγκεκριμένα συμφέροντα και πεποιθήσεις.
Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι ο Πολιτικός φορέας του Ελληνικού Έθνους όπως αποτυπώνεται στην Ιδρυτική της Διακήρυξη, στο Καταστατικό της και στις Προγραμματικές Δηλώσεις κατατεθειμένες στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με Αρ.Πρωτ. 6199/04/09/2015.
Και γιατί να είναι διαφορετική η εκλογή των ευρωβουλευτών για την Ελλήνων Συνέλευσις;
Διότι, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις είναι Ενεργοί και Υπεύθυνοι Συνειδητοποιημένοι Πολίτες που έχουν καταλάβει ότι πάνω από όλα είναι Ελληνες. Έτσι, έχουν πετάξει προ πολλού στα σκουπίδια την όποια κομματική ταυτότητα είχαν στο παρελθόν, έχουν αφήσει στην άκρη τα 3 πράγματα που χωρίζουν την κοινωνία μας, δηλαδή τα κομματικά και θρησκευτικά πιστεύω και την κοινωνική θέση και έχουν στρατευτεί στον Αγώνα για την συνένωση όλων των Ελλήνων με κοινό στόχο και σκοπό την εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας.
Προέρχονται από την βάση και εκπροσωπούν ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες πολίτες και όχι μια συγκεκριμένη κάστα ή ομάδα.
Η συμμετοχή λοιπόν της Ελλήνων Συνέλευσις, του Πολιτικού Φορέα του Έθνους στις Ευρωεκλογές, αλλάζει ριζικά αυτό το ανθελληνικό σκηνικό στις φετινές Ευρωεκλογές
Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις είναι οι μόνοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που είναι αληθινοί Κυρίαρχοι Ελληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς, πράγμα που έχουν αποδείξει έμπρακτα με κατάθεση συγκεκριμένων εγγράφων. Είναι και οι μόνοι που έχουν ορκιστεί να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του Ελληνισμού και της Ελληνικότητας οπουδήποτε τους ζητηθεί και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και κόστος
Προκαλώ τους υποψηφίους ευρωβουλευτές των κομμάτων εκείνων που ήδη από το 2010 έχουν ψηφίσει τον ν. 3847/2010 που τροποποίησε την παράγραφο 4 του άρθρου 1 του “μνημονιακού” ν.3485/2010 αντικαθιστώντας την λέξη “κύρωση”, να δηλώσουν τι σημαίνει η έννοια “Κυρίαρχος Ελλην Αυτόχθων Ιθαγενής”.
Κι ακόμη τους προκαλώ να δηλώσουν με ποιον ακριβώς τρόπο έχουν δεσμευθεί απέναντι στους Ελληνες πολίτες ότι δεν θα συνεχίσουν την προδοτική και ανθελληνική πολιτική των προκατόχων τους.
Διότι εμείς οι υποψήφιοι βουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις “τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι”, θα ζητήσουμε να γίνει έρευνα και έλεγχος όλων των διεθνών συμφωνιών και του ιδρυτικού κοινοπρακτικού σύστασης της Ε.Ε., δηλαδή του συμβολαίου σύστασης της Εταιρείας που είμαστε εταίρος. Έτσι θα αποκαλυφθούν οι κρυφοί όροι και η ατζέντα που λειτουργεί κάτω από το τραπέζι και εν αγνοία των Ελλήνων πολιτών.
Και τότε θα μάθουμε όλοι γιατί η Χώρα μας έχει μείνει τόσο πίσω από όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες και τι γίνεται με τον Φ.Π.Α. και τους άλλους φόρους και δασμούς που ακουμπάμε κανονικά 30 χρόνια στους Ευρωπαίους συνεταίρους μας.
Εμείς, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις ξέρουμε ότι είναι καθήκον όλων των Ελλήνων ευρωβουλευτών να φέρουν στην επιφάνεια τα μυστικά που έχουν σφραγίσει την μοίρα της πατρίδας μας.
Άραγε, πόσοι από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές των άλλων κομμάτων συμμερίζονται αυτήν την γνώση για το συγκεκριμένο καθήκον που πρέπει να εκτελεστεί;
Εμείς πάντως, Θα ασκήσουμε τεράστια πίεση στην Ε.Ε. θέτοντας ερωτήσεις η ανακινώντας καυτά για την Ελλάδα θέματα.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα αλλά και για τους άλλους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις.
yangosmetaxas@gmail.com
https://www.eurovouli.gr/metaxas/




Τον Μάιο του 2019 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που είναι το εκλεγμένο κοινοβουλευτικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποτελούμενο από 751 ευρωβουλευτές. Η Ελλάδα συμμετέχει σε αυτό με 21 έδρες, οι οποίες καλύπτονται με άμεση και καθολική ψηφοφορία.
Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου είναι πολύ σημαντικός, διότι στην αρμοδιότητα του υπάγεται η νομοθετική διαδικασία, η οποία επηρεάζει άμεσα τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η σύνταξη και η έγκριση του κοινοτικού προϋπολογισμού και ο έλεγχος της δράσης και των πεπραγμένων των κοινοτικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Μέχρι τώρα οι ευρωβουλευτές της Ελλάδος, παρά την ισχύ της θέσης την οποία κατέχουν, δεν πρότειναν και δεν υποστήριξαν κάποιο ψήφισμα, για τα δίκαια της Χώρας η οποία τους έστειλε στο ευρωκοινοβούλιο και απεμπόλησαν τα συμφέροντα της Ελλάδος ταυτιζόμενοι και υποστηρίζοντας τις θέσεις των διαφόρων πολιτικών ομάδων των κρατών της Ευρώπης, που ήταν και είναι καταστροφικές για την Χώρα μας.
Για πρώτη φορά όμως σε αυτές τις ευρωεκλογές θα λάβει μέρος και ο μόνος πολιτικός φορέας του Έθνους των Ελλήνων, η “Ελλήνων Συνέλευσις”.
Για πρώτη φορά οι Ελληνες θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν και να στείλουν στο ευρωκοινοβούλιο Ελληνες, που θα εκπροσωπήσουν επάξια την πατρίδα τους στην Ευρώπη και θα αγωνιστούν για τα δικαιώματα των Ελλήνων.
Ένας από τους τομείς στους οποίους οι Ελληνες ευρωβουλευτές του Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων “Ελλήνων Συνέλευσις” θα κληθούν να δώσουν την μάχη για την αποκατάσταση του δικαίου και για την ανάκτηση και διασφάλισή των δικαιωμάτων της Ελλάδος και των Ελλήνων στον χώρο της Ευρώπης, είναι και ο τομέας της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Ολόκληρη η Ευρώπη, από το όνομα και την ιστορία της μέχρι και τα ευρήματα που αναδεικνύονται συνεχώς από τις αρχαιολογικές ανασκαφές, φέρει την ανεξίτηλη σφραγίδα του Ελληνισμού.
Όλες οι διάλεκτοι της Ευρώπης χρησιμοποιούν λήμματα της ελληνικής γλώσσας και όλα τα μουσεία των κρατών της είναι γεμάτα από ανεκτίμητης αξίας ελληνικά δημιουργήματα και θησαυρούς, τα οποία εκτίθενται προσπορίζοντας τεράστια κέρδη στα κράτη που τα κατέχουν.
Όλα αυτά αποτελούν την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδος και του Έθνους των Ελλήνων και τα Ευρωπαϊκά κράτη τα εκμεταλλεύονται, αφού τα περισσότερα τα έχουν οικειοποιηθεί κατά καιρούς με κλοπή, σύληση και καταστροφή πολλών αρχαιολογικών χώρων και έργων της Ελλάδος. Το έκαναν και εξακολουθούν να το κάνουν εις βάρος των ελληνικών δικαιωμάτων και χωρίς μέχρι τώρα να διαμαρτυρηθεί κανένας κομματικός ευρωβουλευτής.
Τώρα όμως η φωνή της Ελλάδος και στον τομέα αυτό θα είναι ισχυρή και καταλυτική. Ο Πολιτικός Φορέας του Έθνους των Ελλήνων “Ελλήνων Συνέλευσις” έχει δεσμευτεί μέσα από τις κατατεθειμένες στον Άρειο Πάγο προγραμματικές του δηλώσεις, να απαιτήσει τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα του Έθνους μας για οτιδήποτε είναι Ελληνικό στον πλανήτη.
Είναι λοιπόν καθήκον των ευρωβουλευτών που θα εκλεγούν με το ψηφοδέλτιο του Πολιτικού Φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” να κάνουν πράξη αυτή την δέσμευση.
Ήλθε η ώρα η φωνή της Ελλάδος να ακουστεί επί τέλους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να αποκατασταθεί κάθε αδικία που έχει γίνει σε βάρος της Ελλάδος και των πολιτιστικών κληρονομικών δικαιωμάτων των Ελλήνων με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Οι ευρωβουλευτές του Πολιτικού Φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” έχουν την ικανότητα, την γνώση και την θέληση να παράξουν και στον τομέα αυτό μεγάλο και δίκαιο έργο, μέσα από την νευραλγική θέση της εκπροσώπησης της Πατρίδας μας στην ευρωβουλή.
Έχουν την ικανότητα να δείξουν στην Ευρώπη πως η πραγματική δημοκρατία απαιτεί τον σεβασμό από μέρους των λαών και των κυβερνήσεων της στην πολιτιστική κληρονομιά του μεγάλου και μοναδικού Έθνους των Ελλήνων.
Καθήκον λοιπόν όλων των Ελλήνων πολιτών είναι να υπερψηφίσουν στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο το ψηφοδέλτιο του πολιτικού φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” και να στείλουν στην ευρωβουλή όσο το δυνατόν περισσότερους Ελλην ανθρώπους, ορκισμένους να υπερασπίσουν τα δίκαια και τα δικαιώματα της Ελλάδος και των Ελλήνων στο χώρο που λαμβάνονται οι αποφάσεις για το μέλλον ολόκληρης της Ευρώπης!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters