Κυριακή 7 Απριλίου 2019

ΑΥΤΗ Η 82ΧΡΟΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΝΑ ΠΟΥΛΑ 6 ΚΙΛΑ ΖΟΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ!..


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο
Θανάσης Γκόρδης
Η συγκεκριμένη γιαγιά, Παρθένα Αλχαζίδου, επειδή η υπόθεσή της δεν πήρε δημοσιότητα όπως τής 90χρονης Σουζάνας Ηλιάδου που πουλούσε τερλίκια στην Θεσσαλονίκη, ΚΑΙ πλήρωσε το διοικητικό πρόστιμο που τής επέβαλλε η Αστυνομία (υποκρίτρια Κατερίνα Παπακώστα που ήταν τότε & τώρα το υπουργείο σας;..), ΚΑΙ θα δικαστεί για το ...μεγάλο αυτό αδίκημα στις 7/6/2019.

Ο εισαγγελέας - που και αυτός θα έπρεπε να ντρέπεται - τής άσκησε δίωξη μένοντας κολλημένος στο γράμμα και όχι στο πνεύμα τού νόμου, ορίζοντας την σχετική δικάσιμο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης για την παραπάνω ημερομηνία...


Διαπιστώνουμε, δυστυχώς, για ακόμη μια φορά δύο μέτρα και δύο σταθμά των κρατικών κατασταλτικών μηχανισμών - όπως είχα γράψει και στο ρεπορτάζ που ανέδειξε το θέμα τής 90χρονης - σε σχέση αφενός με τούς οικονομικά αδύνατους και τούς ισχυρούς, και αφετέρου μεταξύ Ελλήνων και παράνομων μεταναστών, οι οποίοι ασκούν συνήθως ανενόχλητοι παρεμπόριο όπου θέλουν...


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΚΤΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ 82ΧΡΟΝΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ, ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.
Οι ηλικιωμένοι Έλληνες σήμερα στην μνημονιακή Ελλάδα αντί να στηρίζονται από τα παιδιά και τα εγγόνια τους συμβαίνει το αντίστροφο λόγω τής εκτεταμένης ανεργίας.


Και έρχονται τα όργανα τής Πολιτείας να συλλαμβάνουν σε κάθε ευκαιρία υπερήλικες επειδή αγωνίζονται να επιβιώσουν οι ίδιοι, αλλά και να στηρίξουν τα παιδιά τους!..


Αυτοί οι ηλικιωμένοι είναι οι παππούδες και οι γιαγιάδες όλων μας.
Ας τούς υπερασπιστούμε όσο και όπως μπορούμε.


Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε για το μέγιστο που τούς οφείλουμε.
Θανάσης Γκόρδης

https://www.facebook.com

Το σχετικό ρεπορτάζ για την εισαγγελική δίωξη τής 82χρονης από την Νέα Τραπεζούντα Πιερίας (και δήλωση τού γιου της):



Σε δίκη παραπέμπεται 82χρονη


Στο εδώλιο της κατηγορουμένης θα βρεθεί στις 7 Ιουνίου 2019 η 82χρονη γυναίκα που ένα χρόνο πριν (23 Μαρτίου 2018) συνελήφθη για πώληση 6 κιλών χόρτων, στο κέντρο της Κατερίνης! 
Μπορεί η δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση της ηλικιωμένης από τη Θεσσαλονίκη η οποία επίσης υπέπεσε στο βαρύ παράπτωμα πώλησης τερλικιών να ανάγκασε την αν. Υπουργό Προστασία του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα να δεχθεί να αναλάβει (το κράτος) την καταβολή του προστίμου των 200 ευρώ και να λήξει (;) το θέμα, ωστόσο όλες οι περιπτώσεις δεν αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο, ειδικά εκείνες που δεν παίρνουν το δρόμο της δημοσιότητας.
Αντίθετα με την ηλικιωμένη με τα τερλίκια, η 82χρονη από τη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας και το διοικητικό πρόστιμο κλήθηκε (κανονικά) να πληρώσει, αλλά και στο σκαμνί θα καθίσει!
Το θέμα της 82χρονης, είχε αναδείξει στις 26 Μαρτίου 2018 η «Π»«Συνέβη μέρα "πρωινό" στο κέντρο της Κατερίνης
Σε «βαρύ» φορολογικό «έγκλημα» υπέπεσε 81χρονη στην Κατερίνη, αφού (μετά από καταγγελία προφανώς) συνελήφθη (χωρίς ίχνος τσίπας) να πουλάει 6 ολόκληρα κιλά ζοχιές!
Για τη σύλληψη της «επικίνδυνης» ηλικιωμένης (σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων) χρειάστηκε η συνδρομή περιπολικού της Αστυνομίας.
Το «σκληρό» περιστατικό (καθότι τα 6 κιλά ζοχιές μπορεί να είναι και πιο επικίνδυνα ακόμη και από 2 τόνους ηρωϊνης!) σημειώθηκε την Παρασκευή (άκουσον-άκουσον!) επί της 16ης Οκτωβρίου
Μάλιστα, ενεργώντας άμεσα οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους, επέβαλαν πρόστιμο 200 ευρώ!
Μετά τον «καλαμποκά» στη Θεσσαλονίκη ένας ακόμη φοροφυγάς προστίθεται στο μακρύ κατάλογο επιτυχίων των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους μας! Ζήτω το Έθνος! (αυτό για χθες!)»
Πολιτεία 26 Μαρτίου 2018

Την είδηση της παραπομπής σε δίκη της ηλικιωμένης γυναίκας από τη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας, δημοσιοποίησε ο γιος της με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Όσοι πιστεύετε πως η περιπέτεια τις Γιαγιάς με τα " τερλίκια " τελειώνει με το πάγωμα του προστίμου που ανήγγειλε η αρμόδια υπουργός πλανάστε ..
Ο νόμος προβλέπει την αυτεπάγγελτη απαγγελία κατηγορίας από την εισαγγελία και κλήτευση σε τακτική δικάσιμο.
Ιδού και τα αποδεικτικά στοιχείο από το περιστατικό πριν ένα χρόνο με την δική μου μητέρα...» γράφει χαρακτηριστικά, αναρτώντας και το κλητήριο θέσπισμα με το οποίο καλείται η ηλικιωμένη «να εμφανιστεί αυτοπροσώπως στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης» στις 7 Ιουνίου 2019
Ιδιαίτερα απογοητευμένος από την εξέλιξη, δηλώνει στην «Π» ο γιος της «κατηγορουμένης» Αναστάσιος Αλχαζίδης, ο οποίος ωστόσο σημειώνει ότι μέσα του ήξερε ότι η περιπέτεια της μητέρας του, δεν είχε τελειώσει με την σύλληψή της το Μάρτη του 2018 και την επιβολή του προστίμου. «Ήξερα, ότι κάποια στιγμή θα την καλούσαν στο δικαστήριο, αφού δυστυχώς έτσι λειτουργεί το σύστημα, μετά και από τον σχετικό νόμο που ρυθμίζει θέματα μικροπωλητών και λαϊκών αγορών που ψηφίστηκε το 2017».
Ο Αλχαζίδης. σημειώνει πως αυτή η περιπέτεια έχει κοστίσει στη μητέρα του, η οποία αδυνατεί να πιστέψει πως στα 82 της χρόνια, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, για πώληση 6 κιλών προϊόντων μαναβικής.
«Εμείς μάθαμε τις υποχρεώσεις μας να τις πληρώνουμε και να μην τις αφήνουμε στα παιδιά μας», ήταν η αφοπλιστική απάντηση της ηλικιωμένης, όταν της ζήτησε (σύμφωνα με μαρτυρία του) να μην το πληρώσει. Όπως σημειώνει, η μητέρα του προτίθεται να παραστεί κανονικά στο δικαστήριο, χωρίς δικηγόρο, αφού θεωρεί ότι το δίκιο είναι με το μέρος της, ευελπιστώντας πως η λογική (και η ηθική) θα υπερισχύσει του γράμματος του νόμου.
Η συνέχεια στην δικαστική αίθουσα στις 7 Ιουνίου...


https://eptanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters