Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ (ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ) ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ  ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΩ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΑΩ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΑΩ
ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΑΩ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΩΤΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΙΩΤΑ.
ΜΕΡΟΣ 11
ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ:  ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ:  ΠΟΙΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ:
ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΩ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ιωΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.
ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ, ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ, ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΗΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters